Gent - ΠΑΟΚ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Paschalakis
9
3%
Lyratzis
6
2%
Crespo
6
2%
Ingason
16
6%
Vieirinha
53
20%
Schwab
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Tsingaras
8
3%
Murg
1
0%
Augusto
25
9%
Biseswar
1
0%
Akpom
136
51%
Sidcley
5
2%
Taylor
2
1%
Mitrita
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Colak
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 268

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Gent - ΠΑΟΚ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

το καλυτερο μου σημερα, να μπαινω σε σελιδες της ΕΟ και να διαβαζω για την προσπαθεια υποτιμησης της προκρισης μας.

ΠΟΣΟΣ ΠΟΝΟΣ;ΠΟΣΟΣ;

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εγώ πριν διάβασα το topic του αγώνα.. Εντάξει, αρνητική ενέργεια στο φουλ.
Γι'αυτό βλέπετε ΠΑΟΚ και είστε αγχωμένοι και με νεύρα και παίρνετε χάπια πολλοί. Γιατί μπαίνετε εδώ και εισπράττετε αρνητίλα.

Ενάμιση άτομο εστίαζε στα θετικά και είχε ελπίδα... Η συντριπτική πλειοψηφία κράξιμο και μοιρολόι.

Αν δεν πιστεύετε στην ομάδα, τι την βλέπετε;; Τι σας προσφέρει; Τζάμπα χαλάτε τη ζαχαρένια σας..

Αν κάτσω να κάνω όλα τα quotes που σκέφτηκα να κάνω, θα κοιμηθούμε 6 το πρωί, θα κλείσουν σπίτια..
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Σ αυτό το ματς δεν γκρίνιαξα, όχι τίποτα άλλο, αλλά μόλις έπιασα το κινητό να γράψω σχόλιο στο live, φάγαμε το γκολ και είπα δεν το ξαναπιάνω το γαμηδι.
Αλλά, ρε Μπαρκαρουτσε, τον πόνο μας λέμε, άρρωστοι είμαστε και βλέπουμε τον ΠΑΟΚ και στα καλά του και στα κακά του. Ε και όταν είναι στα κακά, έχουμε τον πόνο μας. Κάποιοι γκρινιάζουν πολλοί κάποιοι λιγότερο. Φυσικά δεν μιλάω για το ακατάσχετο ανάθεμα κατά πάντων.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Εγώ πριν διάβασα το topic του αγώνα.. Εντάξει, αρνητική ενέργεια στο φουλ.
Γι'αυτό βλέπετε ΠΑΟΚ και είστε αγχωμένοι και με νεύρα και παίρνετε χάπια πολλοί. Γιατί μπαίνετε εδώ και εισπράττετε αρνητίλα.

Ενάμιση άτομο εστίαζε στα θετικά και είχε ελπίδα... Η συντριπτική πλειοψηφία κράξιμο και μοιρολόι.

Αν δεν πιστεύετε στην ομάδα, τι την βλέπετε;; Τι σας προσφέρει; Τζάμπα χαλάτε τη ζαχαρένια σας..

Αν κάτσω να κάνω όλα τα quotes που σκέφτηκα να κάνω, θα κοιμηθούμε 6 το πρωί, θα κλείσουν σπίτια..

Καντο αδερφέ … από κάπου πρέπει να ξεκινήσει η κάθαρση
Ή καλύτερα από κάπου πρέπει να ξεκινήσει η εκπαίδευση …

Έχουμε μείνει πίσω … πρέπει να γίνουμε καλύτεροι ως οπαδοί του ΠΑΟΚ … η ομάδα μας έχει ανάγκη καλύτερους και εμείς πάμε από το κακό στο χειρότερο … χρειαζόμαστε εκπαίδευση και αυτό ακούγεται κάπως αλλά έτσι είναι … και έξω από το γήπεδο και κυρίως μέσα στο γήπεδο

Χωρίς να σπάσουμε αυγά δεν γίνεται δουλειά … προχωρήστε εδώ μέσα σε αυτό να γίνει χαμός …
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Εγώ πριν διάβασα το topic του αγώνα.. Εντάξει, αρνητική ενέργεια στο φουλ.

Το να τα διαβάζεις μαζεμένα, post-mortem μετά από νίκη/θρίαμβο αντέχεται. Το live όταν η ομάδα δεν πάει καλά όχι. Και να φανταστείς δεν έχει και σχόλια από Ντισελντορφ μεριά που εδώ και καιρό αγνοείται.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Και μια που δεν ειδα αν μπορουσα να μπω στη διαρκεια του ματς, τι ψυχοβγαλτικο ηταν αυτο γαμω το φελεκι μου!
ΠΑΜΕ ΓΑΛΛΙΑ
Άβαταρ μέλους
aivas19

Gent - ΠΑΟΚ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από aivas19 »

cellophan έγραψε:

Το να τα διαβάζεις μαζεμένα, post-mortem μετά από νίκη/θρίαμβο αντέχεται. Το live όταν η ομάδα δεν πάει καλά όχι. Και να φανταστείς δεν έχει και σχόλια από Ντισελντορφ μεριά που εδώ και καιρό αγνοείται.

Ο μεγαλος dusseldorf εδω και 1.5 μηνα εχει αποστασιοποιηθει και το μονο που γραφει ειναι στηριξη στην ομαδα που το χρειαζεται. Τιποτε αλλο. Απο μενα ενα ρισπεκτ προσωρινα. Η λεζα και η μιρλα και οι επιθεσεις σε παικτες/τεχνικο τιμ/διοικηση βεβαια δεν λειπουν, απλα παμε καλα και δεν βγαζουν ματι
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Α και κατι ακομα, ρε Λουτσεσκου εισαι μεγαλη γατα
blackchaos

Δημοσίευση από blackchaos »

Είναι τελείως διαφορετικό να προτείνεις στο ημίχρονο να παίξει η ομάδα με δύο μπακ στην πλευρά και άλλο να πέρνεις την ευθύνη των πράξεων σου ως προπονητής . Γι'αυτό σε ευχαριστώ λουτσέσκου προπονητάρα μου !

Όσο αφορά την μίρλα στην διάρκεια των αγώνων . Προσωπικά όταν είμαι στο γήπεδο δεν σταματώ να τραγουδάω για την ομάδα μου ανεξάρτητα με το τι κάνει στο γήπεδο . Ξέρω ότι είναι το μόνο μπορώ να κάνω εγώ για να την βοηθήσω στα 90 λεπτά !

Χίλιες φορές προτιμώ όλο το γήπεδο να σκέφτεται με τον ίδιο τρόπο όταν βλέπει τον ΠΑΟΚ από κοντά και ας έχει το foum μόνο για κριτικές και αρνητικά σχόλια κατά την διάρκεια του παιχνιδιού .

Η προσέγγιση μου για τα νήματα των αγώνων είναι να συζητάω το τί πρεπει να αλλάξει η ομάδα για να γίνει καλύτερη , για μένα η φύση του forum είναι τέτοια ώστε να φέρνει σαν αποτέλεσμα την αρνητική ενέργεια κάτα την διάρκεια των αγώνων. Σε αυτή την λογική , ποιο το νόημα να γράφω πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ πάμε ομαδάρα ? Μπαίνει ο αντρέ και διαβάζει ΠΑΟΚμάνια μέσα στο ματς ?
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Μερικά χαρακτηριστικά αρκούν, για να τα δουν και οι ίδιοι, να δουν πώς ακούγονται...
Μπήκα να πανηγυρίσω ετεροχρονισμένα το γκολ και διάβαζα και δεν πίστευα
Για μεταγραφές, ποιος να φύγει, πόσο άχρηστος ο ένας, πόσο ανίκανος ο άλλος...
Και όλα αυτά την ώρα που δίναμε έναν από τους σημαντικότερους αγώνες της ιστορίας μας
Εκείνη την ώρα κάποιοι ποστάρουν απανωτά πράγματα πιυ έχουν γραφτεί και από τους ίδιους τόσες φορές...
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Τέλος από εδώ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”