ΠΑΟΚ - Μίντιλαντ 2-1 (5-3 AP) MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
- kataramenos5
Re: ΠΑΟΚ - Μίντιλαντ 2-1 (5-3 AP) MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Χιλια δικια εχετε για το εμετικο πανό αλλα χθες ηταν μια
ΠΡΟΚΡΙΣΑΡΑ ΝΑ. Σπασανε κατάρες δεκαετιων χθες κι εγω ο φουκαρας (να με συμπαθάτε δε βασταξα) ξαναπια απο εκεινο το ασπρομαυρο σιροπι.
Εκεινο που σ ανεβαζει τους σφυγμους στο 200,που σου βγαζει την ψυχη, που πρωτα σε στελνει στη κολαση κι υστερα σ ανεβαζει στο ουρανο. Εκεινο που σ αφηνει ενα τεραστιο χαμογελο που κρατει μερες ο κοσμος να καιγεται γυρω σου.
Με συγχωρειται αλλα θα τ απολαυσω οσο κραταει η δραση του.
Για μενα αυτο ειναι το πιο σημαντικο ΣΗΜΕΡΑ κι οχι οι μλκιες που γραφτηκαν σ ενα κομματι πανι.
ΠΡΟΚΡΙΣΑΡΑ ΝΑ. Σπασανε κατάρες δεκαετιων χθες κι εγω ο φουκαρας (να με συμπαθάτε δε βασταξα) ξαναπια απο εκεινο το ασπρομαυρο σιροπι.
Εκεινο που σ ανεβαζει τους σφυγμους στο 200,που σου βγαζει την ψυχη, που πρωτα σε στελνει στη κολαση κι υστερα σ ανεβαζει στο ουρανο. Εκεινο που σ αφηνει ενα τεραστιο χαμογελο που κρατει μερες ο κοσμος να καιγεται γυρω σου.
Με συγχωρειται αλλα θα τ απολαυσω οσο κραταει η δραση του.
Για μενα αυτο ειναι το πιο σημαντικο ΣΗΜΕΡΑ κι οχι οι μλκιες που γραφτηκαν σ ενα κομματι πανι.
Μην ανησυχείτε όμως φίλοι γιατί μόλις σκάσουν οι ποινές από την δίκη των δολοφόνων και συνειδητοποιούσαν τα βρωμερά υποκείμενα ότι θα κάτσουν 15-20 χρόνια στην φυλακή τότε η πραγματικότητα θα τους πλακώσει όλους. Επίσης μην αφήνετε να σας επιβάλλει κάποιος τρίτος την ατζέντα του . Ο υγιής κόσμος του ΠΑΟΚ προσπάθησε χθες να δώσει απάντηση εντός του γηπέδου. Και την έδωσε. Μπορεί για κάποιους να μην ήταν πειστική ή αρκετή αλλά ήταν εκεί. Το μπαλάκι πάει τώρα στην ίδια την ΠΑΕ και την εδώ λειτουργίας της για το πώς θα στηρίξει τους ανθρώπους απέναντι στους υπανθρώπους.
- stravostomis
Στα 23 σκοτώνεις εν ψυχρώ, μπαίνεις 'ισόβια" και στα 33 βγαίνεις, πλέον επαγγελματίας δολοφόνος, μετά τα μαθήματα της φυλακήςAndrew R έγραψε:Μην ανησυχείτε όμως φίλοι γιατί μόλις σκάσουν οι ποινές από την δίκη των δολοφόνων και συνειδητοποιούσαν τα βρωμερά υποκείμενα ότι θα κάτσουν 15-20 χρόνια στην φυλακή τότε η πραγματικότητα θα τους πλακώσει όλους. Επίσης μην αφήνετε να σας επιβάλλει κάποιος τρίτος την ατζέντα του . Ο υγιής κόσμος του ΠΑΟΚ προσπάθησε χθες να δώσει απάντηση εντός του γηπέδου. Και την έδωσε. Μπορεί για κάποιους να μην ήταν πειστική ή αρκετή αλλά ήταν εκεί. Το μπαλάκι πάει τώρα στην ίδια την ΠΑΕ και την εδώ λειτουργίας της για το πώς θα στηρίξει τους ανθρώπους απέναντι στους υπανθρώπους.
Πιο σημαντικό απο κάθε προκρισάρα ειναι να μην υπάρξει ξανά θύτης ή θύμα κυρίως ΠΑΟΚτσης
ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΑΘΩΟ ΠΑΙΔΙ
ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΟΣΜΕ,ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ
ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΑΘΩΟ ΠΑΙΔΙ
ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΟΣΜΕ,ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ
- V-olakiotis
Επικοινωνία και κανόνες που η παράβαση τους θα φέρνει επιπτώσεις για τους υπάρχοντες συνδέσμους. Κομμένα τα ντου στις θύρες και οι τζαμπατζηδες.sourmenetes έγραψε:Αυτό!Λεμεσος4 έγραψε:Πρεπει να υπαρχει επικοινωνια συνδεσμων και διοικησης σε σταθερη βαση για το καλο της ομαδας.
Μονό έτσι θέλει!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα μπορούσε να συζητηθεί ακόμα μεταξύ όλων των φίλων του ΠΑΟΚ η ίδρυση Οικουμενικού Σ.Φ ΠΑΟΚ "Άλκης Καμπανός" με μέλη από όλον τον κόσμο και σαφή κατεύθυνση ενάντια στη βία και στα μπαχαλα στα γήπεδα όπου παίζει η ΠΑΟΚΑΡΑ!
Με ένα κιτρινο κασκολ- μια κορδελα σε κάθε πανό σε καθε μπάνερ σε κάθε μπλουζα που θα έχει το ασπρόμαυρο χρώμα της ομάδας μας, στα σύμβολα του Σ.Φ.
Όπως κάναμε την αρχή για να παιχτεί το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα επί ίσοις όροις με το var και τους Έλληνες διαιτητες, ας κάνουμε την αρχή για να επικρατήσει σεβασμός μέσα και ίσως έξω από τα γήπεδα. Να δείξουμε έναν δρόμο..
Το οφείλουμε πρώτα και πάνω από όλους στους εαυτούς μας. Και πρέπει να δράσουμε ως λαός του ΠΑΟΚ, να μην περιμένουμε την ΠΑΕ...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Η ιδέα και οι αξίες που κάποτε ήμασταν περήφανοι δεν θυσιάζοντα στο βωμό κανενός κόστους και καμίας ευημερης επιτυχίας.
Όσο υπάρχει διοίκηση με αυτη νοοτροπια δεν υπάρχει καμία σωτηρία για την ομάδα.
Δεν κατέβασαν το πανό για να μη τημωρηθουμε. Ξεκάθαρη απάντηση στα πλαίσια του δημοσίου διασυρμου και της πίεσης που προκλήθηκε από το κόσμο. Πρώτη φορά το ξανακάνει άλλωστε.
Η Παε μετά από τα γεγονότα που έχουν συμβεί τα τελευταία 5 χρόνια, και πιο συγκεκριμένα έχει χάσει πρωτάθλημα, έχει παίξει χωρίς κόσμο καμία 30 αγώνες, έχει φάει αμέτρητους βαθμούς αφαίρεση, έχει πληρώσει εκατομμύρια πρόστιμα, βγαίνει και λέει δεν μπορούσα να επέμβω.
Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα.
Όσο υπάρχει διοίκηση με αυτη νοοτροπια δεν υπάρχει καμία σωτηρία για την ομάδα.
Δεν κατέβασαν το πανό για να μη τημωρηθουμε. Ξεκάθαρη απάντηση στα πλαίσια του δημοσίου διασυρμου και της πίεσης που προκλήθηκε από το κόσμο. Πρώτη φορά το ξανακάνει άλλωστε.
Η Παε μετά από τα γεγονότα που έχουν συμβεί τα τελευταία 5 χρόνια, και πιο συγκεκριμένα έχει χάσει πρωτάθλημα, έχει παίξει χωρίς κόσμο καμία 30 αγώνες, έχει φάει αμέτρητους βαθμούς αφαίρεση, έχει πληρώσει εκατομμύρια πρόστιμα, βγαίνει και λέει δεν μπορούσα να επέμβω.
Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα.
Η απάντηση μου έχει να κάνει με έναν συγκεκριμένο φίλο. Εγώ δεν περιμένω από τον κόσμο να καθαρίσει την κοπριά γιατί όπως έγραψα αλλού όταν πήγα να το κάνω πριν κάτι χρόνια μου επιτέθηκαν 3 άτομα.
Το μήνυμα μου είναι ξεκάθαρο. Δε με νοιάζει η πρόκριση.
Με ενδιαφέρει να μη εμφανιστεί ξανά τέτοιο πανό στην Τούμπα.
Το μήνυμα μου είναι ξεκάθαρο. Δε με νοιάζει η πρόκριση.
Με ενδιαφέρει να μη εμφανιστεί ξανά τέτοιο πανό στην Τούμπα.
Andrew R έγραψε:AntoniosK έγραψε:Όσο κοιτάς το δέντρο και όχι το δάσος, το μέλλον δε θα είναι ποτέ αρκετό για τα όνειρά σου.
Αν εσύ, όπως και αρκετοί εδώ μέσα πιστεύετε ότι το σημαντικότερο γεγονός της χθεσινής ημέρας είναι η πρόκριση κάνετε λάθος.
Εκτός αν γίνατε ΠΑΟΚ για τους τίτλους, κάτι που μάλλον δεν παίζει.
Αν λοιπόν γίνατε ΠΑΟΚ για όλα τα υπόλοιπα θα πρέπει να αντιληφθούμε ότι το σημαντικότερο γεγονός της χθεσινής νύχτας είναι ότι δεν κατέβηκε το πανό.
Η πρόκριση είναι μια στιγμιαία επιτυχία.
Η ηθική ενός σωματίου, το αντιπροσωπεύει για πάντα.
Φίλε αντονιε κάνεις κι εσύ ένα δομικό κι τεράστιο λάθος. Αν ήσουν στο γήπεδο θα καταλαβαίνατε όλοι σας ότι σήμερα πρέπει να είστε περήφανοι γιατί η τεράστια πλειοψηφία του λαού του ΠΑΟΚ χθες κράτησε μια αντρικια και ξηγημενη στάση. Να ξεκαθαρίσουμε ότι το πανο είχε κρεμαστεί αρχικά στα κάγκελα της πέντε κι όπως έμπαινε ο κόσμος στο γήπεδο άρχισε να το παρατηρεί από απέναντι. Κάποια στιγμή κι όσο ο κόσμος πυκνώνει μεγάλωνε και οι δυσφορία των περισσότερων παιδιών που ειμασταν στο γήπεδο για το καταπτυστο πανό τους. Κάποια στιγμή αργότερα υπήρξαν σε ορισμένα σημεία μέσα στην κερκίδα πιο έντονες αντιδράσεις.οσοι ήταν στο γήπεδο θα θυμούνται μάλιστα πως κάποια στιγμή πέρασαν κάνα δυο μαλακιστηρια κι κοιτούσαν περίεργα προς τις θύρες 5 και 6. Λίγο αργότερα ήρθε μια άλλη ομάδα κι ξεκρέμασε το κωλοπανο τους κι το πήγε στην 4 . Να θυμίσω επίσης ότι κάποιοι από την 4 χειροκρότησαν όταν ήρθε εκεί το πανο. Ενώ ένα μεγάλο μέρος της 4β ήταν μάλλον αποστασιομενο από την διαδικασία. Ήταν μια συνεχής προσπάθεια από αυτούς τους άθλιους να περάσουν την δική τους ατζέντα στο γήπεδο κάποια στιγμη πήγε να ακουστεί κι ένα σύνθημα για τον Άρη έπεσε όμως τέτοια γιουχα που τους κόπηκε η όρεξη.
Χθες φίλε Αντονιε μια πολύ μεγάλη ομάδα κανονικών οπαδών ανθρώπων που ήταν με τα παιδιά τους ή τα ανίψια τους στο γήπεδο τράβηξαν μια γραμμή κι παραλίγο να συγκρουστουν με αλήτες του κοινού ποινικού δικαίου. Αλλά για να βάλουμε κι περισσότερο τα πράγματα στην θέση τους η ιστορία με το πανό δεν ήταν η κυρίαρχη χθες στο γήπεδο. Αυτό το μεταφέρετε εσείς που δεν εισασταν στο γήπεδο. Κι θα το μεταφέρουν κι σήμερα όλα τα ΜΜΕ για να σπάσουν ακριβώς το φρόνημα του παοκτση κι να παρουσιάσουν ότι δήθεν οι παοκτσηδες στηρίζουν τους δολοφόνους. Δεν θα πουν κουβέντα όμως για την στάση της τεράστιας πλειοψηφίας του κόσμου εχθές.
-
Είναι φοβερό πως ένα φόρουμ για τον ΠΑΟΚ, ένα φόρουμ που δημιουργήθηκε με βασικό στοιχείο την αγάπη για τον ΠΑΟΚ και συνεπώς και τη στήριξη σε αυτην την ομάδα, έχει εξελιχθεί σε κάτι που κυρίαρχο στοιχείο έχει την απίστευτη μουρμούρα και γκρίνια τελικά σε βάρος του ΠΑΟΚ.
Εϊναι απίστευτο το γεγονός οτι σου μαυρίζει η ψυχή μπαίνοντας και διαβάζοντας μεγάλο αριθμό να μεμψιμοιρούν, να γκρινιάζουν για το ένα, να γκρινιάζουν για το άλλο, να αποδέχονται και να υιοθετούν και να αναπαράγουν κάθετι συκοφαντικό και ψευδές για τον ΠΑΟΚ διαβάζουν στα σάιτ που επισκέπτονται 9γιατί άραγε τα επισκέπτονται??).
Είναι τόσο τοξικό το κλίμα που πραγματικά διαμορφώνεται σχεδόν καθημερινά που πραγματικά νομίζει κανείς ότι υποστηρίζει την πιο βρώμικη, ανοργάνωτη, άμπαλη, ανίκανη, ομάδα και παε του πλανήτη.
Είναι τόσο διαβρωτικό αυτό που εισπράττει κανείς καθημερινά με τις πονηρές αναλύσεις και μεθοδευμένες δήθεν πληροφορίες (ΟΧΙ από όλους αλλά από μεγάλη ομάδα, ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ Ο ΣΟΥΡΜΕ ΚΑΙ ΚΆΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΑ) που πάντα στόχο έχουν να πλήξουν την εικονα του ΠΑΟΚ, να υπονομεύσουν το φρόνημά μας, ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ.
Πραγματικά, γκρίνια και κριτική πριν τον αγώνα, γκρίνια και υπονόμευση κατά τη διάρκεια, γκρίνια και μετά ακόμα και από νίκες.
Πραγματικά, είναι τόσο μίζερο το κλίμα, τόσο μίζερη η ατμόσφαιρα που δεν αντέχεται δυστυχώς. Και αυτό το νιώθουν είμαι σίγουρος πολλοί.
Για να πάρω ΑΕΡΑ λοιπόν, να αναπνεύσω λυτρωτικό γνήσιο ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ ΑΕΡΑ, θα συνεχίσω να πηγαίνω στο αγαπημένο μου γήπεδο να βλέπω την αγαπημένη μου ομάδα χωρίς να έχω στο μυαλό μου αυτό το τοξικό κλίμα, που δημιουργεί μια παραμορφωτική κατάσταση και πραγματικότητα.
Θεωρώ ότι πραγματικά θα είναι λύτρωση.
Θα παρακολουθώ το παοκμανια για ενημέρωση και κυρίως για τις ασπρόμαυρες ιστορίες, τις στήλες του σουρμε και των άλλων, ΑΛΛΑ μακριά από την τοξική επιρροή του φόρουμ που αποτελεί φωλιά μεγάλου αριθμού αλλόθρησκων.
Αυτά.
Εϊναι απίστευτο το γεγονός οτι σου μαυρίζει η ψυχή μπαίνοντας και διαβάζοντας μεγάλο αριθμό να μεμψιμοιρούν, να γκρινιάζουν για το ένα, να γκρινιάζουν για το άλλο, να αποδέχονται και να υιοθετούν και να αναπαράγουν κάθετι συκοφαντικό και ψευδές για τον ΠΑΟΚ διαβάζουν στα σάιτ που επισκέπτονται 9γιατί άραγε τα επισκέπτονται??).
Είναι τόσο τοξικό το κλίμα που πραγματικά διαμορφώνεται σχεδόν καθημερινά που πραγματικά νομίζει κανείς ότι υποστηρίζει την πιο βρώμικη, ανοργάνωτη, άμπαλη, ανίκανη, ομάδα και παε του πλανήτη.
Είναι τόσο διαβρωτικό αυτό που εισπράττει κανείς καθημερινά με τις πονηρές αναλύσεις και μεθοδευμένες δήθεν πληροφορίες (ΟΧΙ από όλους αλλά από μεγάλη ομάδα, ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ Ο ΣΟΥΡΜΕ ΚΑΙ ΚΆΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΑ) που πάντα στόχο έχουν να πλήξουν την εικονα του ΠΑΟΚ, να υπονομεύσουν το φρόνημά μας, ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ.
Πραγματικά, γκρίνια και κριτική πριν τον αγώνα, γκρίνια και υπονόμευση κατά τη διάρκεια, γκρίνια και μετά ακόμα και από νίκες.
Πραγματικά, είναι τόσο μίζερο το κλίμα, τόσο μίζερη η ατμόσφαιρα που δεν αντέχεται δυστυχώς. Και αυτό το νιώθουν είμαι σίγουρος πολλοί.
Για να πάρω ΑΕΡΑ λοιπόν, να αναπνεύσω λυτρωτικό γνήσιο ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ ΑΕΡΑ, θα συνεχίσω να πηγαίνω στο αγαπημένο μου γήπεδο να βλέπω την αγαπημένη μου ομάδα χωρίς να έχω στο μυαλό μου αυτό το τοξικό κλίμα, που δημιουργεί μια παραμορφωτική κατάσταση και πραγματικότητα.
Θεωρώ ότι πραγματικά θα είναι λύτρωση.
Θα παρακολουθώ το παοκμανια για ενημέρωση και κυρίως για τις ασπρόμαυρες ιστορίες, τις στήλες του σουρμε και των άλλων, ΑΛΛΑ μακριά από την τοξική επιρροή του φόρουμ που αποτελεί φωλιά μεγάλου αριθμού αλλόθρησκων.
Αυτά.
- Leopontios
ο ΠΑΟΚ παίζει Ευρώπη το Μάρτιο μετά από 48 χρόνια
ο ΠΑΟΚ έσπασε την κατάρα των πέναλτι
είμαι ευτυχισμένος και χαρούμενος από την ομάδα μου που χρόνο με το χρόνο μεγαλώνει
ΜΠΡΑΒΟ στον προπονητή μας και στους παίκτες μας!
όσον αφορά τα λούμπεν περιθωριακά στοιχεία του αντιεξουσιαστικού κ αναρχικού χώρου, δεν τους θεωρώ παοκτσηδες ούτε αδέρφια μου και δεν έχουν θέση στην Τούμπα ούτε αυτοί ούτε και τα παλιό πανό τους, καμία ανοχή !
ο ΠΑΟΚ έσπασε την κατάρα των πέναλτι
είμαι ευτυχισμένος και χαρούμενος από την ομάδα μου που χρόνο με το χρόνο μεγαλώνει
ΜΠΡΑΒΟ στον προπονητή μας και στους παίκτες μας!
όσον αφορά τα λούμπεν περιθωριακά στοιχεία του αντιεξουσιαστικού κ αναρχικού χώρου, δεν τους θεωρώ παοκτσηδες ούτε αδέρφια μου και δεν έχουν θέση στην Τούμπα ούτε αυτοί ούτε και τα παλιό πανό τους, καμία ανοχή !
- PAOK_Antarctica
-
Αδέρφια σας οι δολοφόνοι , αλλά μακριά απ'τον ΠΑΟΚ φασισταριά
Έμεις χάσαμε τον ύπνο μας και το χαμόγελο μας , που έχουμε ένα καρκίνομα να μας τρυπάει από μέσα .
Έμεις χάσαμε τον ύπνο μας και το χαμόγελο μας , που έχουμε ένα καρκίνομα να μας τρυπάει από μέσα .
- Leopontios
για τους αντιφα αναρχικούς αντιεξουσιαστες λες?blackchaos έγραψε:Αδέρφια σας οι δολοφόνοι , αλλά μακριά απ'τον ΠΑΟΚ φασισταριά
συμφωνώ απολύτως!
γιατί οι φερομενοι δολοφόνοι, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, είτε εγχώριοι είτε αλλοδαποί, αντιφα και αναρχικοί δήλωναν στα σοσιαλ, απότι έχω δει στο instagram
- WeWillRockYou
Joshua θυμόμουν τα ποστ σου για τον συγκεκριμένο και περίμενα να το σχολιάσεις, όταν είδα την απόδοση του.joshua έγραψε:Ax αυτος ο Meyer κυκλοφορουσε καιρο ελευθερος και φωναζαμε καποιοι καντε βρε μια κινηση στο τσαμπα αξιζει τον κοπο ενα τετοιο στοιχημα...
Φώναζες αρκετό καιρό για τον Meyer που μάλλον θα ήταν καλύτερο στοίχημα από την περίπτωση Kagawa.
Εκ τους αποτελέσματος, φυσικά, ο σχολιασμός, αλλά μένει ένα ερωτηματικό, στο τι θα συνέβαινε αν.
- sourmenetes
- Moderator
https://www.paokmania.gr/stiles/apopsei ... san-atsali