Νομίζω ο DimitrisS έχει δίκιο - εφόσον χτυπάει πρώτα στο σώμα και το χέρι ΔΕΝ κάνει κίνηση προς την μπάλα (εκτός κι αν εκεί με πρόδωσε το λινκ) αλλά η μπάλα χτυπάει στο χέρι, θεωρείται πως δεν έχει πρόθεση. Ανάποδα δεν το έδινε με τίποτα.abc_o_ karpouzas έγραψε:σταματαει και αλλαζει εντελως την πορεια της μπαλας με το χερι σε θεση που με μεγαλωνει το σωμα....DimitrisS έγραψε:Βρισκει πρωτα στο σωμα ομως και μετα στο χερι.
Δυσκολη φαση.
Εγω δεν θα το εδινα, για να πω την αληθεια.
Μη με φατε.
ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός Τετάρτη 12/1, 17:15 NOVASPORTS PRIME
- pirate_salonica
Re: ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός Τετάρτη 12/1, 17:15 NOVASPORTS PRIME
Αυτο που για ενα ακομα παιχνίδι κανει μπαμ οτι λειπει ειναι ο επιτελικος. Πραγματικα κουραστηκα να βλεπω τον ΠΑΟΚ να παιζει με κατι σαν εξτρεμ και κατι σαν επιτελικό. Ειναι απαράδεκτο για ομαδα πρωταθλητισμου.
Μεχρι τώρα μόνο τσιγγαρας μου άρεσε ..
Μιτριτσα δίνει λίγο ζωντάνια αλλά μόλις φτάσει περιοχή τα χαλάει.
Σε όλο το ημίχρονο ούτε ένας παίκτης δεν πέρασε προσωπικό του αντίπαλο με ατομική ενέργεια ..
Σε όλο το ημίχρονο ούτε ένας παίκτης δεν πέρασε προσωπικό του αντίπαλο με ατομική ενέργεια ..
-
Ο Μιτριτσα μια χαρά είναι σήμερα μετά από τόσο καιρό απραξίας ,κλείνει πολύ ωραία μέσα ,χρειάζεται Ρυθμό.Αντε να βγάλει τον Μουργκ να δούμε σε τι κατάσταση είναι ο Ζαμπα.
- ΑποστόληςΑ
ΛΑΘΟΣ!pirate_salonica έγραψε:Νομίζω ο DimitrisS έχει δίκιο - εφόσον χτυπάει πρώτα στο σώμα και το χέρι ΔΕΝ κάνει κίνηση προς την μπάλα (εκτός κι αν εκεί με πρόδωσε το λινκ) αλλά η μπάλα χτυπάει στο χέρι, θεωρείται πως δεν έχει πρόθεση. Ανάποδα δεν το έδινε με τίποτα.abc_o_ karpouzas έγραψε:σταματαει και αλλαζει εντελως την πορεια της μπαλας με το χερι σε θεση που με μεγαλωνει το σωμα....DimitrisS έγραψε:Βρισκει πρωτα στο σωμα ομως και μετα στο χερι.
Δυσκολη φαση.
Εγω δεν θα το εδινα, για να πω την αληθεια.
Μη με φατε.
Το χέρι κάνει κίνηση και σταματάει τη μπάλα μετά το χτύπημα στο σώμα.
Νομίζω πολυ καλός ο Ινγκανσον με Μιχαηλίδη κ τσιγγαρα να ακολουθούν. Κακός μουργκ κ αουγκουστο. Σε αντίθεση με κάποιους φίλους ο λυρατζης σημερα μου φαίνεται χειρότερος απο Τέιλορ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dragon την Τετ 12 Ιαν 2022, 18:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Alkatraz-4b
Εμενα και ο Ιγκι και ο Λυρα-keeper- έγραψε:Μεχρι τώρα μόνο τσιγγαρας μου άρεσε ..
Πέρα από το αμυντικό δίδυμο που είναι αλάνθαστο ξεχωρίζει η παρουσία του τσιγγαρα στο κέντρο.
Ο λυρατζης αν και παίζει πολύ καλά χωρίς την μπάλα επιθετικά,οι επαφές του με την μπάλα δεν είναι και οι καλύτερες.
Πολύ κράξιμο στον μιτριτσα χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Εντάξει τραγική η απόφαση να σουτάρει ενώ είχε διαθέσιμες καλύτερες εναλλακτικές αλλά είναι ο μόνος που μεταφέρει γρήγορα την μπάλα και αν στην θέση του Ροντρίγκο ήταν ένα κανονικό αριστεροποδαρο Μπακ που θα μπορούσε να βγάλει απευθείας την συρτή σέντρα ίσως να είχαμε κι άλλο γκολ.
Ο σβιντερσκι σήμερα καλός αλλά δυστυχώς η ομάδα όπως γίνεται από την αρχή της σεζόν δεν παίζει για τον επιθετικό της.
Ο λυρατζης αν και παίζει πολύ καλά χωρίς την μπάλα επιθετικά,οι επαφές του με την μπάλα δεν είναι και οι καλύτερες.
Πολύ κράξιμο στον μιτριτσα χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Εντάξει τραγική η απόφαση να σουτάρει ενώ είχε διαθέσιμες καλύτερες εναλλακτικές αλλά είναι ο μόνος που μεταφέρει γρήγορα την μπάλα και αν στην θέση του Ροντρίγκο ήταν ένα κανονικό αριστεροποδαρο Μπακ που θα μπορούσε να βγάλει απευθείας την συρτή σέντρα ίσως να είχαμε κι άλλο γκολ.
Ο σβιντερσκι σήμερα καλός αλλά δυστυχώς η ομάδα όπως γίνεται από την αρχή της σεζόν δεν παίζει για τον επιθετικό της.
- ΑποστόληςΑ
Ο Λύρατζης κέρδισε το πέναλτυ.dragon έγραψε:Νομίζω πολυ καλός ο Ινγκανσον με Μιχαηλίδη κ τσιγγαρα να ακολουθούν. Κακός μουργκ κ αουγκουστο. Σε αντίθεση με κάποιους φίλους ο λυρατζης σημερα μου φαίνεται χειρότερος απο Τέιλορ.
Ειναι τραγικό μια ομαδα οπως ο ΠΑΟΚ να εχει συνεχώς μονο του τον Σφιντερφσκι στη περιοχη. Να μην μπορει να βαλει δευτερο και τριτο παικτη με αποτελεσμα ολες οι τελικες πασες απο καλη θεση να καταληγουν σε αμυντικο.
Όποιος κερδίζει πεναλτι σημαίνει ότι παιζει καλά;;ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Λύρατζης κέρδισε το πέναλτυ.dragon έγραψε:Νομίζω πολυ καλός ο Ινγκανσον με Μιχαηλίδη κ τσιγγαρα να ακολουθούν. Κακός μουργκ κ αουγκουστο. Σε αντίθεση με κάποιους φίλους ο λυρατζης σημερα μου φαίνεται χειρότερος απο Τέιλορ.
- thomas Murg
Τώρα είδα το πέναλτι το δεύτερο. Υπάρχει κάποια αμφιβολία; Με τέτοια υποδοχή χθες τους είχαμε τους Μπάσταρδους από τις Αζόρες
Ο Μουργκ σημερα μηπως ξυπνησε δεξιοποδαρος;
Ο τροπος που βαζει το σωμα του και το καλο του αριστερο ποδι σε μια τοσο καλα στρωμενη μπαλα, αληθεια με κανουν να απορω.
Τελος παντων.
Ο τροπος που βαζει το σωμα του και το καλο του αριστερο ποδι σε μια τοσο καλα στρωμενη μπαλα, αληθεια με κανουν να απορω.
Τελος παντων.
Τα πέναλτι πλέον δίνονται και με τη συνδρομή του VAR όταν αυτό χρειαστεί. Άλλοι έπαιρναν πέναλτι με μακροβούτι από το κέντρο και μας την έλεγαν και από πάνω με το κάντε ομάδα να κερδίζετε τους διαιτητές.