Παραμένει καλός απο την αρχή των επίσημων αγώνων.NickGavanas έγραψε:Ευτυχώς έχει μέσα Μπισεσβαρ. Ο μοναδικος που υποδεχεται μπαλες, είτε γυρναει χαμηλα , ειτε σηκωνεται για τις διεκδικήσεις, το ξύλο που επρεπε να παίζει το φορ σου το παίζει ο Μπίσε. Και ωρα που είπα ξύλο... Τι κανουν τα νόπανα ρε
Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 19/9-20:30, NovaSports
- ΑποστόληςΑ
Re: Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 19/9-20:30, NovaSports
Για να βλεπουμε τι θα τραβηξουμε και φετος. Καλα που εδωσε και το πεναλτι.
-
panpangr77
Ευτυχώς εκμεταλευτηκαμε ένα λάθος και εμείς.
Ο Μανούσος τραγικός πήγε στο τέλος να μας βάλει μέσα στα καρέ. Χαρίζουμε πολλές μπάλες σε εύκολες φάσεις στην άμυνα .
Θέλει σοβαρή διαχείριση στο δεύτερο.
Ο Μανούσος τραγικός πήγε στο τέλος να μας βάλει μέσα στα καρέ. Χαρίζουμε πολλές μπάλες σε εύκολες φάσεις στην άμυνα .
Θέλει σοβαρή διαχείριση στο δεύτερο.
Αν ο Αντριγια είναι καλά...θέλει Αντριγια στην θέση Μουργκ, Άκπομ στην θέση Σβαροφσκι και φύγαμε με το διπλό
-
kosths BXL
- Montrealiotis
Πολύ καλός ο Σιντκλει, αοσμος ο Μιτριτσα αν και είναι νωρίς να κριθεί, με ανησυχούν οι εμφανίσεις του Κουρτιτς
- Montrealiotis
Είχα ακριβώς την ίδια απορία την προηγούμενη Κυριακή. Έτσι φαίνεται...kosths BXL έγραψε:εχασε κιλα ο μπισε η ειναι η ιδεα μου ?
Κανουμε μεχρι στιγμης καλη εμφανιση αλλα θα συμφωνησω οτι ο διαιτητης ειναι εχθρικα διακειμενος ως προς την ομαδα μας...για να μην πω καμια πιο βαρια κουβεντα.Kostas87 έγραψε:Ανυπαρκτο φάουλ στον Μιχαηλίδη μπροστά στα μάτια του, στην επόμενη φάση φάουλ πάνω στον σφιντερσκι μεταξύ κέντρου και περιοχής που δεν δίνει και κίτρινη που δεν δίνει πάνω στον Σιντκλει μπροστά στα μάτια του στα 2 μέτρα. Επίσης να μην ξεχάσουμε και το πέναλτι που το κοιτούσε μια ώρα, ενώ ήταν πεντακάθαρο. Κακή ή ομάδα, αλλά αυτός ο πουτανας γιος είναι απαράδεκτος
Για το πρώτο ημίχρονο οι μόνοι που έμοιαζαν με κανονικοί ποδοσφαιριστές ήταν η αμυντική τετράδα και ο τφ … οι υπόλοιποι δεν μπήκαν καθόλου
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ο πάγκος θα παίξει ρόλο στο μάτς. Εχει Αντρίγια αλλά δεν ξέρω για τους άλλους. Ισως να δουμε Ροντρίγκο και καναν Αουγκούστο ή Εσίτι;
Κούρτιτς και Σβάμπ σήμερα δεν τραβάνε. Δεν έχουν κρατήσει μπάλα.
Κούρτιτς και Σβάμπ σήμερα δεν τραβάνε. Δεν έχουν κρατήσει μπάλα.
- stravostomis
KRMENCIK COME BACK OR AT LEAST CALL ME
PS: I LOVE YOU
PS: I LOVE YOU
Κλειστους πίσω και πάμε μετά με Ακπομ Αντριγια Μιτριτα μόνο μπροστά σε αντεπιθέσεις.
Ακούγεται περίεργο αλλά δε ξέρω πως αλλιώς θα κρατήσουμε το 0.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ακούγεται περίεργο αλλά δε ξέρω πως αλλιώς θα κρατήσουμε το 0.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Κουρτιτς όμως τοποθετείται καλά και κόβει ότι ψηλό έρχεται στο κέντρο. Ο Μιτριτσα λίγα πράγματα, ο Σιντκλει θα τολμήσω να πω, θα μας αναγκάσει να κρατήσουμε δανεικό για πρώτη φορά επι Ιβαν
Ο Σβι κακιστο παιχνιδι, Κουτριτς μαυρο χαλι, Μιχαηλιδης πολυ αστάθεια.
Σιγκλεη φαινεται οτι ξερει μπαλιτσα, οπωα και Μιτρακας με Μισε που κανουν ωραιους συνδιασμους, αλλα δεν βοηθανε Κουτριτς, Σβι και Μιχαηίλιδης.
Απο δεξια ο Μουργκ στα γνωστα χαμηλα νερα, οσο αντεξει ο αρχηγος!
Εχει φαει και καρτα ο Σβαμπ, οποτε θελουμε αλλαγες σε χαφ και μαλλον φορ αν συνεχισει να ειναι τοσο σοφτ ο Σβι.
Σιγκλεη φαινεται οτι ξερει μπαλιτσα, οπωα και Μιτρακας με Μισε που κανουν ωραιους συνδιασμους, αλλα δεν βοηθανε Κουτριτς, Σβι και Μιχαηίλιδης.
Απο δεξια ο Μουργκ στα γνωστα χαμηλα νερα, οσο αντεξει ο αρχηγος!
Εχει φαει και καρτα ο Σβαμπ, οποτε θελουμε αλλαγες σε χαφ και μαλλον φορ αν συνεχισει να ειναι τοσο σοφτ ο Σβι.
Ανάθεμα με αν έχουμε αλλάξει πέντε πάσες στη σειρά.