ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
"Αυτή τη στάνη έχουμε και αυτό το γάλα θα γευθούμε".
Με τρεις στην άμυνα συνολικής ηλικίας 105 ετών, με παίκτες στον άξονα χωρίς ταχύτητα και δύναμη, χωρίς εξτρέμ και φορ και χωρίς τερματοφύλακα θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι ακόμα και για μη έξοδο στην Ευρώπη και για αποτυχία στον όμιλο.
Οι επόμενοι αγώνες θα είναι τρομερά δύσκολοι με συνεχόμενο πρόγραμμα μεσοβδόμαδα και Κυριακή. Δεν ξέρω πόσους βαθμούς θα μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε και δεν είμαι και αισιόδοξος.
Πολλά πρέπει να αλλάξουν.
1) Να έλθει Τ.Δ. αξίας και με γνωριμίες για να τρέξει τα θέματα ανανέωσης συμβολαίων και-επιτέλους-ενίσχυσης.
2) Αυτοί που είναι σήμερα μέσα στη διοίκηση έδειξαν πως είναι μόνο για αναρτήσεις και αέρα. Ιβάν, φέρε ανθρώπους που αγαπάνε τον ΠΑΟΚ, μαζί με ποδοσφαιρανθρώπους. Γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι εγκατέλειψες την ομάδα.
3) Λουτσέσκου, άλλαξε μυαλά. Χθες βλέπαμε 35ρηδες βαδιστές και ούτε έναν Έλληνα. Αν πας έτσι θα γίνεις αιτία να χάσουμε παιδιά των ακαδημιών μας οι οποίες στοιχίζουν 1,5 εκατομμύριο τον χρόνο, παιδιά με αξία και θα μας φύγουν τζάμπα.
ΥΓ Έκλεισε η 4. Εντάξει, σαν μήνυμα για 2-3 αγώνες να το δεχθούμε. Αλλά όπως έγραψε και ο Odi, από δω και πέρα το μόνο που εξυπηρετεί αυτό είναι μείον έσοδα για την ομάδα και χαρά στον Κούλη, τον αυνανάκη, τον χοντρό και μικρότερη ίσως πίεση στον φιλοξενούμενο αντίπαλο.
Με τρεις στην άμυνα συνολικής ηλικίας 105 ετών, με παίκτες στον άξονα χωρίς ταχύτητα και δύναμη, χωρίς εξτρέμ και φορ και χωρίς τερματοφύλακα θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι ακόμα και για μη έξοδο στην Ευρώπη και για αποτυχία στον όμιλο.
Οι επόμενοι αγώνες θα είναι τρομερά δύσκολοι με συνεχόμενο πρόγραμμα μεσοβδόμαδα και Κυριακή. Δεν ξέρω πόσους βαθμούς θα μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε και δεν είμαι και αισιόδοξος.
1) Να έλθει Τ.Δ. αξίας και με γνωριμίες για να τρέξει τα θέματα ανανέωσης συμβολαίων και-επιτέλους-ενίσχυσης.
2) Αυτοί που είναι σήμερα μέσα στη διοίκηση έδειξαν πως είναι μόνο για αναρτήσεις και αέρα. Ιβάν, φέρε ανθρώπους που αγαπάνε τον ΠΑΟΚ, μαζί με ποδοσφαιρανθρώπους. Γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι εγκατέλειψες την ομάδα.
3) Λουτσέσκου, άλλαξε μυαλά. Χθες βλέπαμε 35ρηδες βαδιστές και ούτε έναν Έλληνα. Αν πας έτσι θα γίνεις αιτία να χάσουμε παιδιά των ακαδημιών μας οι οποίες στοιχίζουν 1,5 εκατομμύριο τον χρόνο, παιδιά με αξία και θα μας φύγουν τζάμπα.
ΥΓ Έκλεισε η 4. Εντάξει, σαν μήνυμα για 2-3 αγώνες να το δεχθούμε. Αλλά όπως έγραψε και ο Odi, από δω και πέρα το μόνο που εξυπηρετεί αυτό είναι μείον έσοδα για την ομάδα και χαρά στον Κούλη, τον αυνανάκη, τον χοντρό και μικρότερη ίσως πίεση στον φιλοξενούμενο αντίπαλο.
Δεν μπορείς να λες πως έκανες καλό ημίχρονο χωρίς τελικές…Ολόκληρο το παιχνίδι ήταν η φάση του Καγκάβα…τίποτα άλλο…αναρωτιέμαι πως θα βρει λύσεις ο Λούτσε…Evangelos Apostolidis έγραψε:Το πρωτο ημιχρονο καλουτσικο, το δευτερο κακο και πολυ προβληματικο το γεγονος οτι οι αλλαγες δεν βελτιωσαν αλλα μαλλον χειροτερεψαν την κατασταση. Εαν δεν μπορεις να κερδισεις τοτε τουλαχιστον μην χανεις αλλα καναμε το τραγικο λαθος (90% παει στον τερματοφυλακα) και την πληρωσαμε.
Τωρα ανασυγκροτηση για να παρουμε το τριποντο στο Γιβραλταρ, καθολου ευκολο αλλα οι ποδοσφαιριστες και το προπονητικο τιμ για ακριβως αυτην την δουλεια πληρωνονται.
Συμφωνώ αλλά για ποιον λόγο βγαίνουν και λένε πως πάμε για double?Θεωρείς πως δεν γνώριζαν την αγωνιστική εικόνα της ομάδας;;;Γερασίμου έγραψε:"Αυτή τη στάνη έχουμε και αυτό το γάλα θα γευθούμε".
Πρόεδρε αυτό είναι το πραγματικό μυστήριο. Δεν μπορεί να καταλάβει κανείς ΠΑΟΚτσης με ποια λογική πορεύεται η ΠΑΕ.
Και πέρσι δεν μας έλεγε ο Κυρ Κυρ πως πάμε για πρωτάθλημα και τερματίσαμε στο -26 από τον γαύρο; Η παρτίδα σώθηκε με το Κύπελλο και τη δεύτερη θέση.proedros έγραψε:Συμφωνώ αλλά για ποιον λόγο βγαίνουν και λένε πως πάμε για double?Θεωρείς πως δεν γνώριζαν την αγωνιστική εικόνα της ομάδας;;;Γερασίμου έγραψε:"Αυτή τη στάνη έχουμε και αυτό το γάλα θα γευθούμε".
Και εγώ ειλικρίνεια θέλω. Αυτό που είδαμε στα 5 ως τώρα επίσημα παιχνίδια παλεύει για να μπει τετράδα. Και έγραψα και στην αρχή μετά τον αγώνα, πως θέλω μια συνέντευξη από προπονητή και scouting team με υποβολή και από εκπροσώπους των φιλάθλων για την επιλογή των προσθηκών τύπου Τέιλορ και Κούρτιτς ειδικά, για το τι έγινε και κυρίως, δεν έγινε, επί 2,5 μήνες, τι θα γίνει με τα συμβόλαια που λήγουν, με την αξιοποίηση των νέων που πάμε να τους χάσουμε στο τζάμπα και ποιοι είναι οι πραγματικοί στόχοι της ομάδας για φέτος. Δεν μπορώ να βλέπω 35ρηδες απόμαχους και να μην παίρνουν λεπτό συμμετοχής οι μικροί μας. Ας μπουν μέσα να δείξουν τι αξίζουν. Ο βάζελος έχει μέσα Αλεξανδρόπουλο και Χατζηγιοβάννη, η αεχ έδωσε δανεικό τον Μαχαίρα αφού πρώτα υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο και ο ΠΑΟΚ στα θέματα αυτά πετάει χαρταετό.
Αυτή τη στιγμή την ευθύνη έχει ο προπονητής που επέλεξε τις προσθήκες από Ουκρανία συν Κούρτιτς (στάθηκε βέβαια και άτυχος με τον Νέλσον), δεν ζήτησε τερματοφύλακα, δήλωσε ικανοποιημένος από το ρόστερ και ο Πρόεδρος που άφησε για φέτος στο έλεος της την ομάδα και κυρίως χωρίς Τ.Δ. και με scouting team που δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι και τι κάνουν. Επαναλαμβάνω, τιμώ την τεράστια προσφορά του, πλησιάζω στην λεγόμενη τρίτη ηλικία και επί Σαββίδη είδα τόσους τίτλους όσους σχεδόν δεν είχα δει από το 1970 και ένθεν που θυμάμαι την ομάδα, αλλά...κριτική καλόπιστη πρέπει να γίνεται.
Σύμφωνοι ότι δεν δείχνει σε καλή κατάσταση η ομάδα και ο σχεδιασμός δεν ήταν καλός και κακό το πρώτο παιχνίδι.
Αλλά τι περιμένετε να πει ο δεύτερος και κυπελλούχος ? Ότι δεν πάει για πρωτάθλημα και θα παλέψει για την 2-3-4η θέση ? Δε γίνεται.
Αλλά τι περιμένετε να πει ο δεύτερος και κυπελλούχος ? Ότι δεν πάει για πρωτάθλημα και θα παλέψει για την 2-3-4η θέση ? Δε γίνεται.
- Μπαρκαρούτσος
Εν τω μεταξύ, τόσες σελίδες και τόσες απόψεις επί απόψεων, για ένα άθλημα που δεν έχει καν cheerleaders!
ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ CHEERLEADERS!!!!
ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ CHEERLEADERS!!!!
Δεν χρειάζεται να πει τίποτα…Εγώ δεν θυμάμαι περσι να μιλάει κάνεις για πρωτάθλημα…Εδώ αν θεωρείται πως κάτι επικοινωνήθηκε στον κόσμο είναι το double…Πολύ κακώς θα πω εγώ…Από την άλλη η ειλικρίνεια διαχρονικά έχει αποδειχθεί πως κερδίζει πιο πολλούς πόντους …astral έγραψε:Σύμφωνοι ότι δεν δείχνει σε καλή κατάσταση η ομάδα και ο σχεδιασμός δεν ήταν καλός και κακό το πρώτο παιχνίδι.
Για τον τερματοφύλακα είμαι από αυτούς που επιμένουν να αποκτήσουμε εδώ και χρόνια.
Αλλά δε θα θάψω και τον Ζιφκοβιτς για ένα λάθος.
Ο Πασχαλακης δεν κάνει λάθη. Αλλά δεν κάνει
εξόδους ποτέ και δεν έχει αντίληψη. Συνεπώς δεν κάνει πλέον για τερματοφύλακας. Ο Ζιφκοβιτς είναι
πολύ καλός για δευτερος.
Η ουσία για να μην μαλώνουμε.
Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ.
Ο Λουτσεσκου προφανώς ζήτησε τους καλύτερους
και όχι τριτο-τεταρτες λύσεις η το τίποτε. Εκτός και αν τον έχετε για ηλίθιο.
Προφανώς θα προτιμούσε Κλαεσον, Μπαμπά, Τζοβινκο, Σίλβα, Κμρεντσικ.
Αντί αυτών ήρθαν Σιντκλευ, Μιτριτσα, Ολιβειρα, Κουρτιτς και κανένα δεκαρι που θα επαναλάβω για άλλη μια φορά ότι είναι το κομβικό σημείο στο 4-2-3-1
του Λουτσεσκου προκειμένου να σπάει τις αμυνες
λεωφορεία των περισσότερων αντιπάλων μας στο κλειστό και αργό ελληνικό πρωτάθλημα.
Ο Μπισεσβαρ έκανε κάποτε αυτή τη δουλειά
και έτσι περνάμε τους τίτλους για όσους ξεχνάνε.
Αν ρωτήσεις οποιονδήποτε αντίπαλο οπαδό
ακόμα και τώρα τρέμει τον Μπισε
Τώρα όμως Μπισε δεν είναι όπως παλιά....
Συνεπώς ο Λουτσεσκου ξέρει καλά τι θέλει
και επειδή δεν το πήρε αν η ομάδα δεν πάει
καλά θα φύγει. Και φυσικά θα φταίει πάλι αυτός
όπως τότε που μας πρόδωσε......
Ωραίο το παραμύθι αλλά ψάξτε αλλού το δράκο.....
Κανείς δεν είπε στον Σαββίδη πόσα λεφτά θα βάλει.
Έχει βάλει πάρα πολλά. Ετοιμάζει γήπεδο. Όλοι είναι εναντίον του. Πρέπει όμως με κάποιον τρόπο να μας πει χωρίς να εκτεθεί στους εχθρούς μας ότι η κανούλα
πρέπει να μαζευτεί. Πρέπει να ακούει αυτούς που ξέρουν από ποδοσφαιρο. Πρέπει παράλληλα όμως να βάλει στοχους, οργάνωση, και κατάλληλα άτομα στην ΠΑΕ.
Αυτά είναι τα λάθη του και για αυτά μέμφεται
από εμάς και όχι για το πόσα λεφτά θα βάλει.
Αλλά δε θα θάψω και τον Ζιφκοβιτς για ένα λάθος.
Ο Πασχαλακης δεν κάνει λάθη. Αλλά δεν κάνει
εξόδους ποτέ και δεν έχει αντίληψη. Συνεπώς δεν κάνει πλέον για τερματοφύλακας. Ο Ζιφκοβιτς είναι
πολύ καλός για δευτερος.
Η ουσία για να μην μαλώνουμε.
Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ.
Ο Λουτσεσκου προφανώς ζήτησε τους καλύτερους
και όχι τριτο-τεταρτες λύσεις η το τίποτε. Εκτός και αν τον έχετε για ηλίθιο.
Προφανώς θα προτιμούσε Κλαεσον, Μπαμπά, Τζοβινκο, Σίλβα, Κμρεντσικ.
Αντί αυτών ήρθαν Σιντκλευ, Μιτριτσα, Ολιβειρα, Κουρτιτς και κανένα δεκαρι που θα επαναλάβω για άλλη μια φορά ότι είναι το κομβικό σημείο στο 4-2-3-1
του Λουτσεσκου προκειμένου να σπάει τις αμυνες
λεωφορεία των περισσότερων αντιπάλων μας στο κλειστό και αργό ελληνικό πρωτάθλημα.
Ο Μπισεσβαρ έκανε κάποτε αυτή τη δουλειά
και έτσι περνάμε τους τίτλους για όσους ξεχνάνε.
Αν ρωτήσεις οποιονδήποτε αντίπαλο οπαδό
ακόμα και τώρα τρέμει τον Μπισε
Τώρα όμως Μπισε δεν είναι όπως παλιά....
Συνεπώς ο Λουτσεσκου ξέρει καλά τι θέλει
και επειδή δεν το πήρε αν η ομάδα δεν πάει
καλά θα φύγει. Και φυσικά θα φταίει πάλι αυτός
όπως τότε που μας πρόδωσε......
Ωραίο το παραμύθι αλλά ψάξτε αλλού το δράκο.....
Κανείς δεν είπε στον Σαββίδη πόσα λεφτά θα βάλει.
Έχει βάλει πάρα πολλά. Ετοιμάζει γήπεδο. Όλοι είναι εναντίον του. Πρέπει όμως με κάποιον τρόπο να μας πει χωρίς να εκτεθεί στους εχθρούς μας ότι η κανούλα
πρέπει να μαζευτεί. Πρέπει να ακούει αυτούς που ξέρουν από ποδοσφαιρο. Πρέπει παράλληλα όμως να βάλει στοχους, οργάνωση, και κατάλληλα άτομα στην ΠΑΕ.
Αυτά είναι τα λάθη του και για αυτά μέμφεται
από εμάς και όχι για το πόσα λεφτά θα βάλει.
Όπως βλέπεις και εκ του αποτελέσματος η ομάδα δεν ήταν καθόλου υπεραρκετή για να κερδίσει. Όσοι ήμασταν εχθές στο γήπεδο από το ημίωρο και μετά το καταλάβαμε το έργο. Αναφέρω έτσι για τα πρακτικά, Βαρέλα 34, Βιερίνια 35, Κρέσπο 34, Καγκάβα 32, Μπίσεσβαρ 33. Δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν ή φταίει το αφεντικό για το πως είναι το μαγαζί του ή κόσμος που του επέβαλε αυτήν την κατάσταση. Διαλέγεις...astral έγραψε:Συγχαρητήρια για την ικανοποίηση και για το αίσθημα δικαίου που σε πνίγει. Για πες με ποιον τρόπο για το χθεσινό φταίει ΜΟΝΟ αυτός ?johnpet έγραψε:
Ναι φίλε ικανοποιήθηκα, όμως δεν φταίει και αυτός, Για πέρσυ και φέτος φταίει αποκλειστικά αυτός. Όταν λοιπόν αρχίσει η σοβαρή κριτική στο πρόσωπο του υπάρχει η ελπίδα να διορθωθούν τα λάθη. Εάν οι ευθύνες και η κριτική αφορά όλους τους άλλους, τότε είμαστε καταδικασμένοι. Όσο για την τρέλα μάλλον άλλοι την πουλάνε, αυτοί που δεν θέλουν να δουν τα λάθη και τα εγκλήματα που γίνονται την τελευταία 2ετία στην ομάδα.
Ρόστερ και προπονητής δεν μπόρεσαν να πάρουν ισοπαλία από τα Γιάννενα και βγήκες να μας πεις ότι φταίει ΜΟΝΟ ο Ιβάν. Να παίξει τερματοφύλακας στο επόμενο, ή σέντερ φορ?
Άλλο η κριτική και άλλο η εμπάθεια . Τα έχουμε πει για τον κακό σχεδιασμό αλλά το ρόστερ είναι υπεραρκετό για να κερδίσουμε τα Γιάννενα .
Με το ζόρι να βρει το δίκιο του ο κάθε πικραμένος "σαςταλεγα" μετά από κάθε ήττα και μάλιστα με ικανοποίηση.
ΥΓ. Όσο για το "σας το έλεγα" πικραμένων κλπ., φίλε δυστυχώς ή ευτυχώς δεν βγήκα σήμερα πρώτη φορά για να τα πω, τα λέω εδώ και μήνες. Αλλά ξέχασα και τότε ήμουν κακός και τώρα είμαι. Με λίγα λόγια, όσοι βλέπουμε χωρίς παρωπίδες το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι, να το βουλώνουμε για το "καλό" της ομάδας. Λοιπόν ήρθε η ώρα ν' αλλάξεις πλευρό...
- stravostomis
Ο Σαββίδης είναι ο μόνος υπεύθυνος για το αήττητο νταμπλ και για όλα τα κύπελλα, και ο μόνος υπεύθυνος για όλες τις ντροπιαστικές εμφανίσεις και τα -26.
Αυτό δεν είναι εμπάθεια, είναι ο τρόπος που λειτουργούν οι εταιρείες και γενικότερα η ζωή. Αυτός κάνει τις επιλογές, αυτός είναι ο υπεύθυνος για τα καλά και για τα κακά.
Αυτό δεν είναι εμπάθεια, είναι ο τρόπος που λειτουργούν οι εταιρείες και γενικότερα η ζωή. Αυτός κάνει τις επιλογές, αυτός είναι ο υπεύθυνος για τα καλά και για τα κακά.
Πες τα ρε χρυσοstravostomi !!!stravostomis έγραψε:Ο Σαββίδης είναι ο μόνος υπεύθυνος για το αήττητο νταμπλ και για όλα τα κύπελλα, και ο μόνος υπεύθυνος για όλες τις ντροπιαστικές εμφανίσεις και τα -26.
Θα μας τρελάνουν κάποιοι, όλο μη μιλάτε και μη μιλάτε...
- sourmenetes
- Moderator
Ναι υπάρχει τρελή φίμωση!
Εγώ θα περιμένω να δω και τις επόμενες αγωνιστικές πάντως.
Γίνανε χθες όλοι άχρηστοι απ ότι καταλαβα.
Για να δούμε τι θα γίνει φέτος.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ θα περιμένω να δω και τις επόμενες αγωνιστικές πάντως.
Γίνανε χθες όλοι άχρηστοι απ ότι καταλαβα.
Για να δούμε τι θα γίνει φέτος.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ημουν τοσο χαλασμενος και ξενερωμενος απο το χθεσινο, ηθελα να ηρεμησω λιγο για να γραψω κι γω την αποψη μου.
Ευτυχως εκατσα διαβασα, τι απαξιωση και τι "κριτικη" πεφτει και ηρεμησα.
Διπλο στο πιο δυτικο σημειο της Μεσογειου ΠΑΟΚαρα μου.

Ευτυχως εκατσα διαβασα, τι απαξιωση και τι "κριτικη" πεφτει και ηρεμησα.
Διπλο στο πιο δυτικο σημειο της Μεσογειου ΠΑΟΚαρα μου.

Ε και εγω νομιζω πως θα επιλεξω να αποστασιοποιηθω για λιγο...Οσο και αν ηχει παραξενο σε καποιους,κανεις δεν απολαμβανει να ''σκιζει'' την ομαδα.Η στενοχωρια ειναι που πολλες φορες οδηγει προς τα εκει και επειδη ειναι πολυ περιεργη περιοδος,ισως καλυτερα να σιωπησουμε για λιγο και να αφησουμε τις εξελιξεις και η συνεχεια στο αγωνιστικο να μας δειξουν προς τα που βαδιζει το ολο πραγμα...Ισως αυτος ειναι ο σωστος δρομος για οσους νιωθουν οτι τους παιρνει απο κατω απο την κατασταση...Οσοι βρισκονται στο γηπεδο οσο αντεχουν στηριξη,οι υπολοιποι απο μακρια σιωπηλη αποχη προσμενοντας την ευχαριστη εκπληξη...