Μεταγραφές μπάσκετ 2021-2022
-
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2021-2022
Και Μιχάλη Τσαϊρέλη λέει το μπάσκετ Πλας.
Εδώ η αλήθεια λίγο χαλαστηκα
Εδώ η αλήθεια λίγο χαλαστηκα
Για το Χριστοδούλου συμφωνώ ότι είναι μια πολύ καλή λύση λόγω αθλητικότητας και σοβαρότητας. Για τον Τσαϊρέλη δεν περιμένω να είναι ο Τσαϊρέλης του 14-15, που ήταν αναβαθμισμένος και έχοντας διώξει την εμμονή του να κάνει προσποίηση στον εαυτό του (η στιγμή που το έκανε αυτό το 09/10 στο 83-48 με κάνει και γελάω ακόμα). Θεωρώ ότι είναι λύση ανάγκης, λόγω έλλειψης εναλλακτικών και ψάχνεις κάποιον έμπειρο. Ούτε και εγώ πέταξα από τη χαρά μου, αλλά η θέση 4 και 5 είναι από τις πιο πονεμένες θέσεις στην Ελλάδα. Απλά πρέπει ο ξένος, που θα έρθει, να είναι δυνατή κίνηση.
αν παιξει οπως επαιζε με το περιστερι μια χαρα επιλογη ειναι ο τσαιρελης ...
Άντε με δαυτον, δε τον θέλω,θα συμφωνήσω όμως με τον Κουβανο,μεγάλη η έλλειψη των Ελλήνων ψηλών.
Αυτός ο Μπογρης θα θέλει πολλά ε;
-
Εδώ ο Κουζελογλου ζητάει πολλά. Ο Μπογρης πρέπει να ξεφεύγει πάρα πολύ. Αν μπορούσαμε να κρατήσουμε τον Κακλαμανάκη, το φετινό ρόστερ θα ήταν πάρα πολύ καλό,περιμένοντας και τις κινήσεις στο 4 βέβαια. Με Κακλαμανάκη, θα μπορούσαμε να πάρουμε δύο ξένους στο 4 και ο ένας να είναι 4/5.
Που ειναι εκείνες οι εποχές που είχαμε Μοράλες 2ο φορ και τον κράζαμε.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Οι εποχές που είχαμε Στογιάκοβιτς Μπόνερ Σκαϊλς και κραζαμε το μεγαλομέτοχο ότι δε στηρίζει την ομάδα!!
Χαχαχα πόσο γελοίο ακουγεται
Χαχαχα πόσο γελοίο ακουγεται
Στην Τενερίφη αράζει ως μπακ απ του Γιώργου Σερπατίνα (τον Σερμαντίνι εννοώ). Επομένως δεν τον κόβω να θέλει να φεύγει. Που θα βρει άλλα κορόιδα να τον πληρώνουν καλά; Η φάση θα παίξει με όσους ξεχασμένους Έλληνες ψηλούς υπάρχουν και με νέους σαν 3ες επιλογές. Ο Οκεκουόγεν θα ήταν μια επιλογή που θα ήθελα να δω. Γενικά πρέπει να αξιοποιήσουμε την εικόνα που έχουμε πλέον ότι οι παίκτες μπορούν να αγωνιστούν σε εμάς αντί να γυαλίζουν τον πάγκο Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και Ολυμπιακού, και να βελτιωθούν.obanebane έγραψε:Άντε με δαυτον, δε τον θέλω,θα συμφωνήσω όμως με τον Κουβανο,μεγάλη η έλλειψη των Ελλήνων ψηλών.
Κάπου διάβασα ότι ο Μπογρης είναι ελεύθερος, γι'αυτό ρώτησα πόσα να θέλει.
Δεν ήξερα ότι την κοπάνησε. Και να έφυγε, πάλι στην Ιβηρική θα περιφερθεί. Γενικά δεν τον πλησιάζεις οικονομικά πλέον. Και να ρίξει τις απαιτήσεις του σε καμιά Αθήνα ή Πάτρα θα καταλήξει. Αν και πιστεύω ότι για τα λεφτά που παίρνει δεν αξίζει να ασχοληθούμε.
Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν πολλοί ψηλοί Έλληνες δυστυχώς που να είναι στα δικά μας οικονομικά δεδομένα.
Επίσης η ομάδα χρειάζεται στους 5 ψηλούς να υπάρχει και ένας τρίτος που να μπορεί να παίζει στο 5 ( είτε κατά συνθήκη είτε κανονικά).
Οι επιλογές ήταν
Είτε να αποκτηθεί τρίτο σέντερ,ας πούμε Σαχπατζίδης ως πέμπτος ψηλός. Κάτι ασύμφορο οικονομικά.
Είτε να αποκτηθεί Αμερικανός στο 4,5 που έχει πολλούς. Αλλά εκεί θα είχες έναν παίκτη που θα παίζει κοντά 25 λεπτά που δεν ταιριάζεις τόσο πολύ στο στυλ παιχνιδιού του Λυκογιάννη, που θέλει το τεσσάρι να παίζει έξω και με καλό σουτ.
είτε θα πήγαινες σε μία λύση Έλληνα στο 4,5,όπου στα οικονομικά μας δεδομένων δεν ξέρω ποιος άλλος πλην του Τσαϊρέλη υπάρχει.
Βέβαια ακούγοντας ότι ο Αμερικάνος στο 4 δεν θα είναι κάποιος πολύ ακριβός, ελπίζω ότι θα αποκτηθεί και ένας ακόμα Έλληνας που θα παίζει 3 και 4...πχ Γιάνκοβιτς λέω εγώ.
Και οι καμπερίδης και μήτρου-λονγκ θα είναι ο 11ος και ο 12ος παίκτης του ρόστερ
Επίσης η ομάδα χρειάζεται στους 5 ψηλούς να υπάρχει και ένας τρίτος που να μπορεί να παίζει στο 5 ( είτε κατά συνθήκη είτε κανονικά).
Οι επιλογές ήταν
Είτε να αποκτηθεί τρίτο σέντερ,ας πούμε Σαχπατζίδης ως πέμπτος ψηλός. Κάτι ασύμφορο οικονομικά.
Είτε να αποκτηθεί Αμερικανός στο 4,5 που έχει πολλούς. Αλλά εκεί θα είχες έναν παίκτη που θα παίζει κοντά 25 λεπτά που δεν ταιριάζεις τόσο πολύ στο στυλ παιχνιδιού του Λυκογιάννη, που θέλει το τεσσάρι να παίζει έξω και με καλό σουτ.
είτε θα πήγαινες σε μία λύση Έλληνα στο 4,5,όπου στα οικονομικά μας δεδομένων δεν ξέρω ποιος άλλος πλην του Τσαϊρέλη υπάρχει.
Βέβαια ακούγοντας ότι ο Αμερικάνος στο 4 δεν θα είναι κάποιος πολύ ακριβός, ελπίζω ότι θα αποκτηθεί και ένας ακόμα Έλληνας που θα παίζει 3 και 4...πχ Γιάνκοβιτς λέω εγώ.
Και οι καμπερίδης και μήτρου-λονγκ θα είναι ο 11ος και ο 12ος παίκτης του ρόστερ
- KalamarGiannis
Μετά από Τσαιρελη και 4αρι Αμερικανό, μένει 5αρι Αμερικανός να πάρεις?