ΠΑΟΚ - Προμηθέας Πατρών 69-76, Σχόλια & Παραλειπόμενα
- kataramenos5
Re: ΠΑΟΚ - Προμηθέας Πατρών 69-76, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Σουρμε τα χω γραψει στο τοπικ του.Δεν ειναι τοσο κακος.Απλα εδω δε μπορει το παλικαρι,εχει ψυχολογικο.Κι εμεις ομως δε μπορουμε να περιμενουμε
Ενας μπιλ εντουαρντς θα ηταν καλος τωραKalamarGiannis έγραψε:ΓΙΑΤΙ υπάρχει πιτσιρικάς στις τάξεις μας να κατεβάσει με ασφάλεια μπροστά σε τέτοια πίεση που βάζει ο Προμηθέας ο ΠΑΟ και το Λαύριο;
Εδώ ο άλλος ο ψηλός πέρσι που πήγε Μεσολόγγι και ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ.
Κόνιαρη δε βρίσκεις κάθε μέρα. ΘΑ μου πεις βρήκε η Κούλα και το Περιστέρι. Οκ, έχουν άλλο χρήμα.
Έχεις για κανονικό παίκτη Νώντα και περιμένεις ότι δεν θα του την κλέψουν από πίσω και δε θα κάνει βήματα μόλις τον πιέσουν τρεις...
αφού όμως στο 100% θα τα κάνει θάλασσα, ε βρες έναν Α2 παίκτη κανονικό άσσο να κουβαλήσει το κατέβασμα και το σύστημα. Πόσο να κάνει; Δωσ του το μισθό του 12ου παίκτη που δεν παίζει ποτέ.
Δεν πιστεύω ότι το χασε ο Λύκος, απλά δεν θα περνούσε ποτέ από το μυαλό μου να μη μπει ξανά ο Κονατέ να παλαίψει 3 φάσεις ξεκούραστος...ο Κακλαμανάκης πολλές φορές από πάθος βγάζει βαθμό υπό το μηδέν.
ΥΓ δηλώσεις Λύκου : ανάλογα με το πότε γυρνάει ο Ελάιζα θα πάρουμε άσσο ή 3αρι (παραδέχεται την τρύπα στο 3).
Εσείς τι λέτε;; τι προέχει;; 1 ή 3;;
- KalamarGiannis
η ΑΜΚ ήδη μας ξεχρεώνει από τα 570 τα παλιά, και με τη φετινή χρονιά δείχνουμε νοικοκυρεμένοι χωρίς ιδιαίτερη τρύπα...
ΟΜΩΣ θέλει ο Χατζο άλλη 1 χρονιά του χρόνου μαζεμένη για να φτάσουμε σε σημείο να αρχίσει σοβαρή άνοδος σε όλα τα επίπεδα.
ΕΛΠΙΖΩ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ να δει επιτέλους κι εμάς, να γίνει κάτι και να έχω στα ίσια όλους αυτούς του νεόπλουτους και τις κωλοσυνοικίες τους, να λένε ΠΑΟΚ και να χάνουν από το λεωφορείο όταν παίζουμε, να ζητάνε αυτόγραφα από τον Κλιφ τον Μπάρλοου και τον Σκαιλς οι αντίπαλοι μετά το ματς...
3αρια κι αν εχουμε δει ε;; Dollar Bill, Rawl Marshall, Billy Warner, Petteway, Gregory ...
κατέληξα: θα παιρνα άσσο, McGrath Donnie. Πόσω χρονών να ναι;
ΟΜΩΣ θέλει ο Χατζο άλλη 1 χρονιά του χρόνου μαζεμένη για να φτάσουμε σε σημείο να αρχίσει σοβαρή άνοδος σε όλα τα επίπεδα.
ΕΛΠΙΖΩ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ να δει επιτέλους κι εμάς, να γίνει κάτι και να έχω στα ίσια όλους αυτούς του νεόπλουτους και τις κωλοσυνοικίες τους, να λένε ΠΑΟΚ και να χάνουν από το λεωφορείο όταν παίζουμε, να ζητάνε αυτόγραφα από τον Κλιφ τον Μπάρλοου και τον Σκαιλς οι αντίπαλοι μετά το ματς...
3αρια κι αν εχουμε δει ε;; Dollar Bill, Rawl Marshall, Billy Warner, Petteway, Gregory ...
κατέληξα: θα παιρνα άσσο, McGrath Donnie. Πόσω χρονών να ναι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KalamarGiannis την Παρ 12 Φεβ 2021, 23:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ιασονα το κυπελο δεν ειναι του ΕΣΑΚΕ αλλα της ΕΟΚ!
Ειμαι 100% (μην τα ξαναλεμε) με τον Λυκο ΑΛΛΑ αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα κανω κριτικη.....η μη χρησιμοποιηση του Κονατε στο τελος της κανονικης διαρκειας ή εστω στην παραταση ειναι ΕΓΚΛΗΜΑ!
Υ.Γ. Ποιος να το λεγε; Ο καλυτερος ελληνας παικτης μας ειναι ο Καμπεριδης....οι υπολοιποι ΔΕΝ!
Υ.Γ.2 Ωρες ωρες λυπαμαι τον Λυκο που δεν μπορει να κανει αλλαγες και ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ να παιζει με Νωντα,Τερνερ και Μπιτς που δεν γουσταρει ΚΑΘΟΛΟΥ!
Ειμαι 100% (μην τα ξαναλεμε) με τον Λυκο ΑΛΛΑ αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα κανω κριτικη.....η μη χρησιμοποιηση του Κονατε στο τελος της κανονικης διαρκειας ή εστω στην παραταση ειναι ΕΓΚΛΗΜΑ!
Υ.Γ. Ποιος να το λεγε; Ο καλυτερος ελληνας παικτης μας ειναι ο Καμπεριδης....οι υπολοιποι ΔΕΝ!
Υ.Γ.2 Ωρες ωρες λυπαμαι τον Λυκο που δεν μπορει να κανει αλλαγες και ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ να παιζει με Νωντα,Τερνερ και Μπιτς που δεν γουσταρει ΚΑΘΟΛΟΥ!
Αν φύγει ο Τέρνερ 3αρι, αν φύγει ο Μπιτς άσο.KalamarGiannis έγραψε:ΓΙΑΤΙ υπάρχει πιτσιρικάς στις τάξεις μας να κατεβάσει με ασφάλεια μπροστά σε τέτοια πίεση που βάζει ο Προμηθέας ο ΠΑΟ και το Λαύριο;
Εδώ ο άλλος ο ψηλός πέρσι που πήγε Μεσολόγγι και ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ.
Κόνιαρη δε βρίσκεις κάθε μέρα. ΘΑ μου πεις βρήκε η Κούλα και το Περιστέρι. Οκ, έχουν άλλο χρήμα.
Έχεις για κανονικό παίκτη Νώντα και περιμένεις ότι δεν θα του την κλέψουν από πίσω και δε θα κάνει βήματα μόλις τον πιέσουν τρεις...
αφού όμως στο 100% θα τα κάνει θάλασσα, ε βρες έναν Α2 παίκτη κανονικό άσσο να κουβαλήσει το κατέβασμα και το σύστημα. Πόσο να κάνει; Δωσ του το μισθό του 12ου παίκτη που δεν παίζει ποτέ.
Δεν πιστεύω ότι το χασε ο Λύκος, απλά δεν θα περνούσε ποτέ από το μυαλό μου να μη μπει ξανά ο Κονατέ να παλαίψει 3 φάσεις ξεκούραστος...ο Κακλαμανάκης πολλές φορές από πάθος βγάζει βαθμό υπό το μηδέν.
ΥΓ δηλώσεις Λύκου : ανάλογα με το πότε γυρνάει ο Ελάιζα θα πάρουμε άσσο ή 3αρι (παραδέχεται την τρύπα στο 3).
Εσείς τι λέτε;; τι προέχει;; 1 ή 3;;
Σε αυτό που αναφέρεις για πλει μέικερ από α2 πλην ολυμπιακού δεν υπάρχει καλύτερος από Παπαντωνίου, ίσως ο Βασιλόπουλος που δεν νομίζω.
Για τον Κακλαμανακη διαφωνώ, προσωπικά τον θεωρώ πολύ τίμιο παίκτη που πέφτει πάνω του μεγάλο κομμάτι της βρώμικης δουλειάς. Τον Κονατε τον αδικεί λίγο, αλλά είχε τα 4 φάουλ και εκείνο το τρίποντο που έκανε καταλαβαίνω γιατί τον εξόργισε
Σωστό της ΕΟΚ είναι, η αδικία όμως με δύο παιχνίδια σε 48 ώρες δεν αναιρείταιhellrider έγραψε:Ιασονα το κυπελο δεν ειναι του ΕΣΑΚΕ αλλα της ΕΟΚ!
Στο 2 συμφωνώ απόλυτα για τους ξένους
- KalamarGiannis
ο Κονατέ έχει πολύ καλό σουτ και πήρε ένα ελεύθερο, δεν είναι χειρότερη επιλογή από πολλές άλλες τραβηγμένες που κάνουν οι υπόλοιποι. Νομίζω μάλιστα ότι στο πρωτάθλημα έχει 1/1 ως τώρα...
ο λόγος που τα ακούει είναι γιατί είναι Ρούκι και δεν έχει την ασυλία που χουν οι ¨σταρ" . ΤΕΡΜΑ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
Ειλικρινά στη θέση του θα χα ήδη αποφασίσει ν΄αλλάξω ομάδα.
Αν ο Μήτρου κάνει 1,5 μήνα έξω αξίζει να παίζεις έτσι και να σε πιέσουν στο κατέβασμα όλοι οι αντίπαλοι μέχρι να γυρίσει, και να κλείσεις την τρύπα στο 3 αλλάζοντας Τέρνερ;
ή παίρνεις άσσο εδώ και τώρα (αν κι εφόσον βρίσκεις αξιόλογη λύση;) και λες με τον Τέρνερ θα παω ως τέλος...
οι ισορροπίες είναι πολύ σημαντικό πράγμα, τον Γκριφιν αν τον βάλεις στο 2 με λιγότερη μπάλα στα χέρια καπελώνεις τον Λοβ, εκτός αν μπορείς να τους πείσεις να μοιραστούν το χρόνο και να ναι κι οι δυο φρέσκοι στο τέλος...
ο λόγος που τα ακούει είναι γιατί είναι Ρούκι και δεν έχει την ασυλία που χουν οι ¨σταρ" . ΤΕΡΜΑ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
Ειλικρινά στη θέση του θα χα ήδη αποφασίσει ν΄αλλάξω ομάδα.
Αν ο Μήτρου κάνει 1,5 μήνα έξω αξίζει να παίζεις έτσι και να σε πιέσουν στο κατέβασμα όλοι οι αντίπαλοι μέχρι να γυρίσει, και να κλείσεις την τρύπα στο 3 αλλάζοντας Τέρνερ;
ή παίρνεις άσσο εδώ και τώρα (αν κι εφόσον βρίσκεις αξιόλογη λύση;) και λες με τον Τέρνερ θα παω ως τέλος...
οι ισορροπίες είναι πολύ σημαντικό πράγμα, τον Γκριφιν αν τον βάλεις στο 2 με λιγότερη μπάλα στα χέρια καπελώνεις τον Λοβ, εκτός αν μπορείς να τους πείσεις να μοιραστούν το χρόνο και να ναι κι οι δυο φρέσκοι στο τέλος...
Τις προάλλες έβλεπα Κιμκι-Κουμπαν VTB league.
Ο Καλνιετις είχε 15 ασίστ και 2 πόντους και στο τέλος έβαλε και το νικητήριο τρίποντο της ομάδας του.
Μπορούμε να φέρουμε έναν παίχτη με 7-8 ασίστ μ.ο.;
Αν όχι προτιμώ έναν σκόρερ στο 3,που να βγάζει από τον κόπο τον Γκριφιν και να σκοράρει και να οργανώνει.
Ο Καλνιετις είχε 15 ασίστ και 2 πόντους και στο τέλος έβαλε και το νικητήριο τρίποντο της ομάδας του.
Μπορούμε να φέρουμε έναν παίχτη με 7-8 ασίστ μ.ο.;
Αν όχι προτιμώ έναν σκόρερ στο 3,που να βγάζει από τον κόπο τον Γκριφιν και να σκοράρει και να οργανώνει.
Διαβάζω ότι ο Μήτρου μάλλον έχει υποστεί ρήξη χιαστού. Υπερβολικά στενάχωρη είδηση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Σάβ 13 Φεβ 2021, 00:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν αλλάξει ο Τέρνερ με άσο ίσως ο Λοβ πάρει χρόνο και στο τρία με κοντό σχήμα και περισσότερες ζώνες στην άμυνα. Δύσκολο όμως. Αν φύγει τριάρι μάλλον τριάρι θα έρθει.
Αν έφευγε ο Μπιτς πιο εύκολο να έρχονταν άσος στη θέση του. Αν ισ υει για Μητρου Λονγκ η ρήξη χιαστου η απόκτηση πλειμεκερ είναι μονόδρομος
KalamarGianni μην ξεχνάμε πως και στη Σαραγόσα ο Κονατε δύο πόντους μέσο όρο είχε. Δεν θέλω να τον μειώσω, μου αρέσει πάρα πολύ σαν παίκτης, προσωπικά θα τον ανανεωνα και με συμβόλαιο τριετές αλλά δεν είναι αρκετά έτοιμος για μεγάλο χρόνο συμμετοχής
Αν έφευγε ο Μπιτς πιο εύκολο να έρχονταν άσος στη θέση του. Αν ισ υει για Μητρου Λονγκ η ρήξη χιαστου η απόκτηση πλειμεκερ είναι μονόδρομος
KalamarGianni μην ξεχνάμε πως και στη Σαραγόσα ο Κονατε δύο πόντους μέσο όρο είχε. Δεν θέλω να τον μειώσω, μου αρέσει πάρα πολύ σαν παίκτης, προσωπικά θα τον ανανεωνα και με συμβόλαιο τριετές αλλά δεν είναι αρκετά έτοιμος για μεγάλο χρόνο συμμετοχής
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ιάσονας την Σάβ 13 Φεβ 2021, 00:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- bersekeros
Γκαντεμιά στα καλά καθούμενα.seaman έγραψε:Διαβάζω ότι ο ο Μήτρου μάλλον έχει υποστεί ρήξη χιαστού. Υπερβολικά στενάχωρη είδηση.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Όχι ρε πστ το παιδί..seaman έγραψε:Διαβάζω ότι ο ο Μήτρου μάλλον έχει υποστεί ρήξη χιαστού. Υπερβολικά στενάχωρη είδηση.
- KalamarGiannis
Πως μπόρεσα να ξεχάσω στα 3αρια το μωρό του ελαφιού, τον Μουσταφά (που ίσως να ταν και 4 έπαιξε ελάχιστα δε θυμάμαι), τον Ντελινινκάιτις (ναι 2,5 είναι το σωστό), και τώρα θα μου βρείτε κι άλλους, τον προπέρσινο δε θυμάμαι πως τον λέγαν με το τρομερό κάρφωμα Τζόουνς;
ΥΓ Καραμανώλης που είχε πάρει λεπτά συμμετοχής και μπορεί να σταθεί για μια άμυνα υπάρχει φέτος;;
ΥΓ Καραμανώλης που είχε πάρει λεπτά συμμετοχής και μπορεί να σταθεί για μια άμυνα υπάρχει φέτος;;
Που διαβάσατε κάτι τέτοιο παιδιά; μετά το ματς ο Λύκος είπε πως περιμένουν ακόμα..
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τον Ξανθοπουλο να είχαμε αντι του Νωντα, θα μιλάγαμε για άλλη ομάδα.