10. Thomas Murg
- ΑποστόληςΑ
- Salvador Allende
Re: 10. Thomas Murg
Ο Τζόλης δεν ξεκίνησε σήμερα γιατί δεν έχει την τακτική εμπειρία και προσήλωση που απαιτούσε το ματς. Ο Μουργκ μπήκε γιατί έχει παραστάσεις από ντέρμπι. Και ναι, τακτικά τα πήγε καλά γιατί έπαιζε και άμυνα κάτι που ο Τζόλης κάνει χλιαρά. Γενικά αυτές είναι οι επιλογές μας για τα άκρα. Οι λοιπές παραφωνίες για τον ποδοσφαιριστή Μουργκ με βρίσκουν σύμφωνο.
Απλά να ξέρετε δε γίνεται να μιλάμε για ποιοτικές αλλαγές όταν υπάρχουν βασικά κενά σε θέσεις (φορ, 6ρι). Επίσης μην ξεχνάμε ότι κανονικά είχαμε ακόμη έναν εξτρέμ που θα μπορούσε να βοηθήσει τουλάχιστον στο ροτέισον, τον Ζαμπά οποίος πέταξε για άλλες πολιτείες γιατί έτσι....
Απλά να ξέρετε δε γίνεται να μιλάμε για ποιοτικές αλλαγές όταν υπάρχουν βασικά κενά σε θέσεις (φορ, 6ρι). Επίσης μην ξεχνάμε ότι κανονικά είχαμε ακόμη έναν εξτρέμ που θα μπορούσε να βοηθήσει τουλάχιστον στο ροτέισον, τον Ζαμπά οποίος πέταξε για άλλες πολιτείες γιατί έτσι....
- painkiller4
Χθες ο μουργκ τακτικά ήταν σωστός, το παραπάνω μπροστά δεν έκανε, κακός δεν ήταν παίζοντας στην θέση αυτή γιατί δεκάρι δεν είναι σίγουρα
-
Τι να το κάνω τον τακτικά σωστό..αυτό είναι άψυχο ρε.. δεν έχει νευρο...τι χάνεις αγόρι μου στο δεύτερο λεπτό; ;
- sourmenetes
- Moderator
Αδύναμος είναι αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν ξέρω λες και άλλαξε.Baladofatsa έγραψε:ειναι και πολυ αδυναμος , με το που τον ακουμπανε λιγο πεφτει κατω οχι φαση καραγκουνης αλλα επειδη δεν εχει δυναμη, τραγικη μεταγραφη
Θεωρω ότι ο παίκτης θα δώσει πράγματα. Προς το παρόν είναι κρύος βέβαια.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η μονη ελπιδα μου γ αυτον ειναι το δευτερο ημιχρονο π εκανε και το να ανεβει η ομαδα σαν συνολο και να τον συμπαρασυρει!
Σιγουρα δεν ειναι παιχτης που θα ανεβασει μονος του την ομαδα και θα αλλαξει την ροη ενος ματς, αλλα δειχνει παιχτης ομαδας π ακολουθει ικανοποιητικα τον ρυθμο των συμπαιχτων του...
Απλα τα καλα του ματς τα χει κανει απεναντι σε αντιπαλους π παιζουν ανοιχτα, κ αυτο ειναι ενα θεματακι οταν μιλαμε για ελληνικο πρωταθλημα...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σιγουρα δεν ειναι παιχτης που θα ανεβασει μονος του την ομαδα και θα αλλαξει την ροη ενος ματς, αλλα δειχνει παιχτης ομαδας π ακολουθει ικανοποιητικα τον ρυθμο των συμπαιχτων του...
Απλα τα καλα του ματς τα χει κανει απεναντι σε αντιπαλους π παιζουν ανοιχτα, κ αυτο ειναι ενα θεματακι οταν μιλαμε για ελληνικο πρωταθλημα...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολύ ουσιαστικό ματς, ελάχιστα λάθη. Το μόνο που μένει είναι να αισθανθείς άνετα στην ομάδα.
Ήταν το πρώτο παιχνίδι (μετά τα πρώτα 2 που έπαιξε) που έδειξε ότι μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι με την περίπτωση του. Θα δείξει.
-
οντως , και μαλιστα σε μια φαση στο δευτερο ημι ειχε ενα τζατζαρισμα με εναν παπαρα του ολυμπιακου και θα εβαζα κ στοιχημα οτι θα πεσει κατω ο δικος μας , αλλα τον ξεκολιασε ... παραξενος παιχτης ο μουργκ , ελπιζω απλα να περναει μια περιοδο ντεφορμε οπου σε τετοιες περιοδους ακομα και μεγαλοι παιχταραδες φαίνονται σαπακια.το σιγουρο ειναι οτι η θεση απαιτει επιθετικες αρετες , καλες οι τακτικες κτλ που λενε οολοι οτι ηταν καλος τακτικα αλλα πρεπει να κανει ντζερτζελε στην επιθεση να τον νιωθουν οι αντιπαλοι οπως τον τζολη διαφορετικα δεν εχει θεση στην ομαδαsourmenetes έγραψε:Αδύναμος είναι αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν ξέρω λες και άλλαξε.Baladofatsa έγραψε:ειναι και πολυ αδυναμος , με το που τον ακουμπανε λιγο πεφτει κατω οχι φαση καραγκουνης αλλα επειδη δεν εχει δυναμη, τραγικη μεταγραφη
Θεωρω ότι ο παίκτης θα δώσει πράγματα. Προς το παρόν είναι κρύος βέβαια.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Trilofiotis
Σορλεν, Σαλπιγγίδης στη δεύτερη θητεία, Τζαλμα Κάμπος κ Λημνιός αποτελούσαν ανέκαθεν τη βάση της ομάδας που διακρίνοταν. Λούκας Πέρεθ, Στόχ πρώτη θητεία κ Γκάρι εμφανίστηκαν 3 φορες σε 8 χρόνια.Trilofiotis έγραψε:Αισιοδοξία διαβάζω με μια εμφάνιση επιπέδου Λημνιού.
Επειδή εξτρεμ να κάνει double double σε γκολ ασίστ δεν θα έρθει εύκολα για τον Α, Β λόγο ίσως ενα πλάγιο χαφ που δίνει υπεραρθμια να είναι ένας θετικός συμβιβασμός.
Αυτό που θέλουμε, με αυτό που έρχεται κ αυτό που συμβιβαζομαστε να παίξουμε τελικά απέχει συχνά.
- navigator11
Έκλαψα με το άβαταρ.Jeremy4 έγραψε:Τουλάχιστον έδειξε "σφυγμό", έστω κάτι είναι κι αυτό.