Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

PAOK_Antarctica έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι. Αυτό δεν είναι σαν την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας.
Είναι αδύνατον να αποδειχθεί κάτι που δεν συνέβη.
Προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις για να έχουν να λένε.

Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς, ως κόσμος και ως ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είναι μαζική πίεση στον Σιαμπάνη να βγει και να μιλήσει. Το παιδί δεν μπορεί να βάλει 3 λέξεις στη σειρά χωρίς να πάει φροντιστήριο πρώτα, θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.
Ανταρκτικα τα πράγματα είναι απλά.

Σιαμπανης δεληζησης και μπεναλουαν λίγες μέρες πριν τον αγώνα δέχτηκαν επίσκεψη από πρώην υπάλληλο της παε ΠΑΟΚ (δε φαίνεται η φάτσα του στο βίντεο αλλά δε πειράζει) και τους έδωσε σακούλες με χρήματα και τους ζήτησε να έχουν μειωμένη απόδοση στο ματς.

Τρέχα στην εφέσεων για ένα χρόνο να βρεις το δίκιο σου και να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.
Πρέπει να αποδείξουν κάτι? Όχι
Θα σε ρίξουν λάσπη? Ναι
Θα τρέχεις κάνα χρόνο με μαλακιες? Ναι
Αντε γεια
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Φυσικα κ ειναι απλο.Αυτη η ιστορια θα σερνεται πολυ καιρο.Πλατες για αποζημιωσεις υπαρχουν.Δεν ειναι εκει το θεμα.Ουτε ειναι σκοπος η κατοχυρωση του πρωταθληματος απο νωρις.Σκοπος ειναι να φυγει ο ιβαν.Αυτο μπορει να γινει ειτε αν τον λερωσουν τοσο που να αηδιασει κ να φυγει.Ειτε αν πεσουμε κ τον κυνηγησουμε εμεις.
Εγω απο την πλευρα μου θα πω ντροπη σε οσους ψηφισαν για να βγει πρωθυπουργος ο μαρινακης κ υπουργος δικαιοσυνης ο καραπαπας.Πρεπει να ειναι τουλαχιστον μειωμενης αντιληψης αν πιστεψαν πως ο υπαλληλος τους ο κουλης ειναι ενας συγχρονος νεοφιλελευθερος πολιτικος που θα οργανωνε το κρατος σε δυτικα προτυπα κ θα εκανε εστω κ την παραμικρη μεταρρυθμιση προς ενισχυση του κρατους δικαιου.
Γαμω το νεοελληνικο κρατος.
Συνορα στα Τεμπη κ ομοσπονδο ελληνικο κρατος βορειας νοτιας ελλαδας αν δε θελουν ανεξαρτησιες κ το καθε κομματι την κυβερνηση του.
Οσο διαιωνιζεται αυτος ο βοθρος διαφθορας κ αναισθησιας θα ειμαστε οι χαμαληδες τους.Θα δουλευουμε γι αυτους.
Θα γελοιοποιουμαστε απο αυτους.Θα ειμαστε παντα οι πρωτοι στις συμφορες κ οι τελευταιοι σε αναπτυξη κ χαρές.
Θα ειμαστε το σαντανσκι τους.
Φατε τωρα ατομικη ευθυνη, μπουνταλαδικο χαρακτηρα θεσσαλονικης, προεδρο ομαδας που χρηματιζει με μαυρες σακουλες, πολυιδιοκτησιες κ πιστολερο.Ρωσους μαφιοζους κ τα λοιπα.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Αν δεν φαίνεται η φάτσα του στο βίντεο πειράζει και παραπειράζει. Ο κατηγορούμενος πρέπει να έχει πρόσωπο και ονοματεπώνυμο αλλιώς δεν στέκει τίποτα. Αλλιώς ποιος κατηγορείται;

Δεν είναι τόσο απλό παιδιά.

Εγώ επιμένω. Πίεση στον Σιαμπάνη να βγει και να μιλήσει. Έπρεπε να έχουμε πέσει όλοι πάνω του.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Που ειναι αυτο το βιντεο
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ξεχωριστά πρωταθλήματα βορρά και νότου.
Τα σκουλήκια φυσικά στου νότου όπου ανήκουν ηθικά.

Ή στην καλύτερη πρωτάθλημα με ΠΑΟΚ κουλα και βαζελο +οποιος ακόμα θέλει καθαρό πρωτάθλημα και οι υπόλοιποι να πάνε με τον γκει να τρώνε τις φιλικές τους 4αρες και να ευχαριστιούντε.

Δεν με νοιάζει τι θα πει η uefa.
Εδώ έχουν ξεφτιλίσει το κάθε μέσο.
Κάθε χρόνο ξεκινάς με την αισιοδοξία πως ίσως φέτος δω ένα καλύτερο πρωτάθλημα και κάθε φέτος και χειρότερα.

Η κατρακύλα δεν έχει τέλος..
Ή παίρνεις δραστικά μέτρα ή κάθε χρόνο θα γελάνε μαζί σου..
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

barlow4 έγραψε:Φυσικα κ ειναι απλο.Αυτη η ιστορια θα σερνεται πολυ καιρο.Πλατες για αποζημιωσεις υπαρχουν.Δεν ειναι εκει το θεμα.Ουτε ειναι σκοπος η κατοχυρωση του πρωταθληματος απο νωρις.Σκοπος ειναι να φυγει ο ιβαν.Αυτο μπορει να γινει ειτε αν τον λερωσουν τοσο που να αηδιασει κ να φυγει.Ειτε αν πεσουμε κ τον κυνηγησουμε εμεις.
Εγω απο την πλευρα μου θα πω ντροπη σε οσους ψηφισαν για να βγει πρωθυπουργος ο μαρινακης κ υπουργος δικαιοσυνης ο καραπαπας.Πρεπει να ειναι τουλαχιστον μειωμενης αντιληψης αν πιστεψαν πως ο υπαλληλος τους ο κουλης ειναι ενας συγχρονος νεοφιλελευθερος πολιτικος που θα οργανωνε το κρατος σε δυτικα προτυπα κ θα εκανε εστω κ την παραμικρη μεταρρυθμιση προς ενισχυση του κρατους δικαιου.
Συνορα στα Τεμπη κ ομοσπονδο ελληνικο κρατος βορειας νοτιας ελλαδας αν δε θελουν ανεξαρτησιες κ το καθε κομματι την κυβερνηση του.
Οσο διαιωνιζεται αυτος ο βοθρος διαφθορας κ αναισθησιας θα ειμαστε οι χαμαληδες τους.Θα δουλευουμε γι αυτους.
Θα γελοιοποιουμαστε απο αυτους.Θα ειμαστε παντα οι πρωτοι στις συμφορες κ οι τελευταιοι σε αναπτυξη κ χαρές.
Θα ειμαστε το σαντανσκι τους.
Φατε τωρα ατομικη ευθυνη, μπουνταλαδικο χαρακτηρα θεσσαλονικης, προεδρο ομαδας που χρηματιζει με μαυρες σακουλες, πολυιδιοκτησιες κ πιστολερο.Ρωσους μαφιοζους κ τα λοιπα.
Ωραίος!
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Επειδη κι εγω δεν καταλαβα, υπαρχει καποιο βιντεο ή μιλατε υποθετικα;
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Πουθενά ρε μπαρλοου.

Και όμως δυστυχώς τόσο απλό είναι. Εδώ σε τρέχουν για υπόθεση πολυιδιοκτησιας χωρίς στοιχεία εδώ και ένα χρόνο. Και ότι χρειαστούν από μπάτσους και δικαστικούς άλλο τίποτα. Ζούμε στη πόλη που αστυνομία κάνει ντου με το έτσι θέλω στο γήπεδο σου για ένα πανί κλπ.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Αν δεν φαίνεται το πρόσωπο αυτού-ών με τις μαύρες σακούλες, ποιος θα κατηγορηθεί; Μη λέμε μ@@@κίες.
Εγώ σου λέω κάλλιστα πως το έστησαν σκουλήκια και γαύροι για να γίνεται ντόρος. Αν βέβαια υφίσταται κάτι τέτοιο. Εδώ δεν βγήκε να το καταγγείλει ο επίσημος Άρης, ο Καρυπίδης, ο Σιαμπάνης, ούτε πριν, ούτε καν και μετά τον αγώνα. Και βγαίνει το προϊστορικό ον και ο Δεληζήσης λέγοντας πως κάποια από αυτά μάλλον πρέπει να ισχύουν. Και σε ποιο κανάλι, του άλλου κήτους της ε.ο. Όχι έστω στο κρατικό, όχι σε οποιοδήποτε μέσο ενημέρωσης, στο κανάλι του κτήνους και μόνο.
Μην τρώτε παπά, μας φτάνει το χωρίς αναισθητικό χειρουργείο, ας ηρεμήσουμε. Η ψυχική και σωματική μας υγεία είναι υπεράνω όλων.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Δεν υπάρχει βίντεο ρε παιδιά, υποθέσεις εργασίας κ(λ)άνουμε :D
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Χαχα λεω κι εγω. :lol:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Θεωρώ δεδομένο ότι υπάρχει βίντεο το οποίο έχουν στήσει
Αλλιώς δε θα μιλούσαν έτσι είναι ακόμα πιο γελοιο
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Εχω βαρεθει κ εχω αηδιασει.
Τον ιβαν κ τα ματια μας.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:
joshua έγραψε:Πηγα να αρρωστησω μια φορα με οσα τραγελαφικα ζησαμε με ηθοποιους και χαρτινους,πηγα δευτερη με την υποθεση της Ξανθης,δεν νομιζω οτι μπορω να αντεξω και τριτη.Οσο πεισμα και αν εχω να μην παραδοθω στον καθε πρεζεμπορα και τα τσιρακια του που προσπαθουν να μου κοψουν το ποδοσφαιρο ,πρεπει να προστατεψω την υγεια μου και τα αγαπημενα μου προσωπα.Πραγματικα δεν εχω καμια διαθεση να συνεχισω να ασχολουμαι...
Νομίζω ότι σε αυτή τη κατάσταση βρισκόμαστε όσοι αγαπάμε παθολογικά τα 4 γράμματα. και η σειρά είναι ακριβώς όπως τη λες. Ξεκινάει με χάρτινη, συνεχίζει με Ξάνθη και πλέον αυτό. Αϋπνία και ταχυκαρδία. Όχι ρε φίλε, έχουμε και μια οικογένεια από πίσω. Έχω μπολιάσει την ΠΑΟΚτσήδικη ιδέα στα 2 παιδιά μου που είναι κάτω των 5 και περιμένω σε 1 μήνα και το τρίτο και κάτι στιγμές σαν κι αυτές αναθεματίζω την ώρα και τη στιγμή που αποφάσισα να τους μεταδώσω το μικρόβιο. Είμαι πάρα πολύ σφιγμένος γιατί ξέρω ότι αν ζήσουμε πάλι ΣΤΗΜΕΝΕΣ στιγμές πολυιδιοκτησίας με έναν συρφετό από ΜΜΕ και αλαφιασμένους φιλάθλους-οπαδούς να ζητωκραυγάζουν για υποβιβασμούς και βρώμικο ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά θα είναι και η φαρμακερή για μένα προσωπικά.
Εμένα που ο μικρός μεγαλώνει μέσα σε γαύρος και με γαύρους, μέσα σε έναν κόσμο που θεωρεί αξία το να είσαι πρώτος, ανεξάρτητα από τον τρόπο που θα το πετύχεις, ο ΠΑΟΚ είναι η άμυνά μου. Δε θα τους κάνω τη χάρη. Δεν είναι απλά το ποδόσφαιρο. Είναι θέμα αξιακό, όσο και αν ακούγεται "ελαφρύ" αυτό. Έχουν γαλουχήσει μια ολόκληρη κοινωνία με αυτό το πνεύμα, και μέσα από το ποδόσφαιρο που είναι η πιο μαζική κοινωνική εκδήλωση. Δεν είναι λοιπόν κάτι ¨ελαφρύ". Ο κολλητός του μικρού του λέει για τα πρωταθλήματα που έχουν. Πρέπει κάπως τα παιδιά να καταλάβουν ότι υπάρχουν άλλα πράματα που έχουν προτεραιότητα. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας τρόπος. Δεν τους χαρίζω με τίποτα τη νοοτροπία των παιδιών μου. Το ποδόσφαιρο είναι μέσα στη ζωή μας και δεν μπορούμε να πούμε απλά δεν ασχολούμαστε. Στην κόντρα λοιπόν.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

βασικα το συναισθημα ειναι ενα και μονο! ΑΗΔΙΑ! για τον "αθλητισμο", για το μπουρδελο που θελει να λεγεται χωρα!

δεν ξερω πως αισθανονται αλλοι αλλα εγω ντρεπομαι να λεω οτι ειμαι ελληνας εδω και καιρο.Προτιμω να προσδιοριζομαι μονο ως Μακεδονας ή Θεσσαλονικιος.Εξαλλου ουτε εμας ουτε τους παππουδες μας που ηρθαν απο την Ασια μας δεχτηκαν ποτε ως ελληνες.Μακαρι να γινομασταν ανεξαρτητοι και αυτονομοι.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”