44. Anderson Esiti
Re: 24. Anderson Esiti
Δεν είπε δεν έκανε τίποτα. Είπε δεν είδε τίποτα που να τον κάνει αισιόδοξο. Κομματακι διαφορετικό.sourmenetes έγραψε:Δε μιλησες για μετρια αποδοση.
Χθες ειπες δεν ειδα να κανει τιποτα.
Αφου δεν εκανε τιποτα, οκ.
"ούτε να κόβει ιδιαιτερα" != "δεν έκοψε ποτε" κτλ
- sourmenetes
- Moderator
Αυτο πως το βλεπεις pgetsos???joshua έγραψε:Τελικα δεν θα κρατηθω.Οι υπολοιποι 10 της εντεκαδας και στα 2 παιχνιδια ηταν σχεδον ολοι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ και πολυ απο αυτους εκαναν πραγματικα υπερβαση για να φτασει η ομαδα να αποκλειστει απο την βρετανιδα αδερφη αλλα εσυ αγορι μου και ας φαω κραξιμο αμφιβαλω αν εισαι καν ποδοσφαιριστης,αμυντικο χαφ παντως ΔΕΝ εισαι.Τρεχεις σαν συγκαμενος απο το πολυ ογκο,δεν κοβεις παρα μονο με φαουλ σε προσωπικη μονομαχια και μενει μονο μια δυναμη στα στημενα και επεμβασεις στο κενο χωρο που κανει και ο Κατσε.Ενα γαμημενο χαφ ψαχναμε ολο το καλοκαιρι...
Βριστε ελευθερα...
Και πάλι πολύ διαφορετικό από αυτό που τον κατηγορείς πως είπε. Και προσωπικά τον είδα ως τον χειρότερο από τους 11 που έπαιξαν βασικοί
- navigator11
Δεν είσαι ο μόνος. Είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά το δει κανείς. Μέχρι πριν κάποιες μέρες είχαμε γκαϊλέ με τον Γιαννούλη. Πώς είναι δυνατόν να τον εμπιστευτούν εν όψει Άγιαξ! Δε γινόταν να μην αποκτιόταν βασικό αριστερό μπακ! Ε δεν αποκτήθηκε και τα πήγε, δεδομένου του αντιπάλου, πάρα πολύ καλά. Τώρα πιάσαμε τον Εσίτι. Αργότερα θα πάρει τη θέση του κάποιος άλλος, δεν τίθεται θέμα.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Σορι Ναβι, παρανοησα.
- stavrospgr
Σε όρους καφενείου, είναι λίγο κριάρι πάει χωρίς να ελέγχει καλά το σώμα του στις μπάλλες. Νομίζω ότι πρέπει να τον βοηθήσει ο κοουτς και οι συμπαίκτες του με συνεχείς συμβουλές. Θα είναι χρήσιμο εργαλείο, μην τον κρίνετε άσχημα στα δύο πρώτα του ματς, που ήταν μάλιστα και με πολύ ισχυρό αντίπαλο....
Το συγκεκριμένο ποστ είναι με τα νεύρα στο κόκκινο λίγα λεπτά μετά το παιχνίδι αλλά πραγματικα θα ήθελα να προσκαλέσω και να προκαλέσω όποιον θέλει να δούμε μαζί ξανά το παιχνίδι...Άντε και ο πρώτος από το παρεάκι να τρώει ignore δεν θα ξαναμπώ σε τέτοιου είδους αντιπαράθεση...
- navigator11
Το αν είναι καν ποδοσφαιριστής ο Εσίτι, πραγματικά, μπορεί χαλαρά να εκληφθεί σαν απροκατάληπτη κριτική. Έχεις δίκιο.pgetsos έγραψε:Και πάλι πολύ διαφορετικό από αυτό που τον κατηγορείς πως είπε. Και προσωπικά τον είδα ως τον χειρότερο από τους 11 που έπαιξαν βασικοί
- sourmenetes
- Moderator
Ο καθενας βγαζει τα δικα του συμπερασματα.
Δεν με απασχολει.
Κανει στον προπονητη???
Μου αρκει.
Δεν με απασχολει.
Κανει στον προπονητη???
Μου αρκει.
Τουλάχιστον φύγατε επιτέλους από το θέμα του πουλέν μου κι ήρθατε εδώ! Πρώτο βήμα θετικό! 

Να κλειδωσουμε τα threads των παικτών να μην γίνεται ποτέ κριτική εφόσον παίζει κάποιος βασικος (όχι ότι κολυμπαμε και στα 6ρια)sourmenetes έγραψε:Ο καθενας βγαζει τα δικα του συμπερασματα.
Δεν με απασχολει.
Κανει στον προπονητη???
Μου αρκει.
Ε μην ξαναδω να γράφετε πως δεν κάνει ο Πελκας για ΠΑΟΚ, γιατί μέχρι τώρα κάνει σε ΟΛΟΥΣ μας τους προπονητες!
- navigator11
Μιας και τα δείγματα γραφής Πέλκα και Εσίτι από χρονικής πλευράς παρουσίας στην ομάδα συν ένα κάρο ακόμα παραμέτρους είναι συγκρίσιμα.
Δεν ανέφερε αυτό ο Σούρμε αλλά το αν κάνει στον προπονητή. Ε κάνει. Βασικοτατος και στα δύο ματς αφού
- anekfrastos
ΓεςΖαντός έγραψε:anekfrastos έγραψε:Εγώ ήθελα πιτμπουλ με τρία πλεμονια, όχι γκοτζιλα.
Close enough?
- anekfrastos
Αυτό όμως μπορεί να οφείλεται στο ότι οι αντίπαλοι όταν τον βλέπουν προτιμούν να μην κάνουν φάσεις κοντά τουpgetsos έγραψε:Δεν ειπα οτι ο Εσιτι ηταν ετσι. Εξαλλου εχει συμμετοχη σε καποιες φασεις. Το προβλημα ειναι οτι (φαινεται να) ειναι πολυ λιγοτερες απο ολων των αλλων