Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Maximus

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III

Δημοσίευση από Maximus »

Εδώ και 1 μήνα είναι χωρίς συμβόλαιο ο Κουιντραου... Κάτσε να τελειώσουν οι κουραστικές προετοιμασίες των ομάδων και τότε θα διαλέξει που θα πάρει τα συνταξιμα...

Το κάπνισμα απαγορεύεται στα μαγαζιά στην Ολλανδία
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Παντως Κοεντραο με πανω απο μυριο μισθο ειναι κοροιδια.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Αντί Κοεντραο φέρε έναν δανεικο τον Αύγουστο.
Για το τώρα:
Υπάρχει ο Γιαννούλης, που θεωρείται και λίγο ρίσκο εν όψει Τσουλου, αλλά μπορούν να παίξουν εκεί και ο Κρεσπο και ο Ροντρίγκο.
Jack_riper

Δημοσίευση από Jack_riper »

ΧΑΛΙΑΣ έγραψε:
Obdulio έγραψε:Μια κίνηση για την απόκτηση του Χατζηγιοβάννη (με ανώτατη τιμή σε μετρητά το 1 εκατομμύριο με τη πιθανότητα να συμπεριληφθεί ο Ουάρντα στα ανταλλάγματα), δε θα ήταν κακή κίνηση νομίζω.
Εξυπνη ιδέα, διαφωνώ στον παίκτη.

Μια κίνηση για την απόκτηση του ΜΠΟΥΖΟΥΚΗ (με ανώτατη τιμή σε μετρητά το 1 εκατομμύριο με τη πιθανότητα να συμπεριληφθεί ο Ουάρντα στα ανταλλάγματα), δε θα ήταν κακή κίνηση νομίζω.
Οταν εχεις παικτη σαν τον γαιτανιδη και τον τσιγγαρα στο περιμενε δεν συζητας για τετοια γατια!ειδικά οταν δινεις λεφτα που σωζουνε πουστ@ρι@!
ΧΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση από ΧΑΛΙΑΣ »

Από την συνέντευξη Λουτσέσκου, που αποδείχθηκε ένας άριστος οργανωτικός στρατηγός ,κρατάω ειδικά αυτό το "πίεση ακόμα και στον ύπνο" που είπε για τον Ιβάν Σαββίδη.

Το συνδέω άμεσα με την παρατήρησή μου ότι η ομάδα έκανε όσα έκανε πέρσι απόντος του Ιβάν από το γήπεδο, και του γεγονότος ότι σε όσα ματς ήταν στην κερκίδα η ομάδα πήγαινε χάλια.

Σκεφτόμουν ότι ήταν Μητσοτάκης ΧΧΧ - λάθος : γκαντέμης, αλλά τελικά μάλλον αυτή είναι η εξήγηση.
Ιβάν, η υπερβολική πίεση δημιουργεί καταστροφικό για τον σκοπό άγχος.
Καλύτερα τα παιχνίδια με τον Αγιαξ να τα δεις από την τηλεόραση.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Πλεον δεν ξερω αν ειμαι τοσο θετικος στην περιπτωση κοεντραο
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Ο κινγκ κονγκ εκανε σμρ προπόνηση ???πέρασε τουνελ???αντε ανακοινωστε τον γαμω!.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

jibbie έγραψε:@barlow

θα χρειαστει κι αυτο που λες. αυτο που θα χρειαστει περισσοτερο απο καθε τι ομως ειναι προσαρμογη στις συνθηκες του αγωνα. και ενας παικτης χωρις ισορροπια σε χαρακτηριστικα δε μπορει να σου προσφερει τακτικη ευελιξια. αν για κατι ειναι γνωστος ο Αμπελ, ειναι για αυτο. με αλλα λογια, το ελαβα υποψη :D
Εγώ επιμένω ότι η ανάγνωση αριθμών είναι λάθος τρόπος να κρίνεις έναν παίκτη.Η έστω η ανάγνωση αριθμών από μονοδιάστατο δείγμα.αν στην καριέρα του πχ έχει αλλάξει 4 ομάδες κ η στατιστική του εικόνα είναι ίδια, εκεί έχεις ένα πιο αξιόπιστο δείγμα.οχι απόλυτα αξιόπιστο αλλά σίγουρα πιο υπολογίσιμο.
Κ για να λαικισω λίγο που μαρεσει.με βάση τους παραπάνω πίνακες ο μπουχαλακης μοιάζει καλύτερος.ποιον προτιμάς.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

navigator11 έγραψε:Εδω ο Λουτσέσκου, σε αναλυτική του συνέντευξη, λίγο πολύ αφήνει υπαινιγμούς ότι οι Σαββίδηδες δε σεβάστηκαν τα θέλω του να αλλάξουν όσο το δυνατόν λιγότερα στην ομάδα κι ότι δεν έφυγε για τα φράγκα. Κι εσείς κάθεστε και μου κάνετε παραθέσεις και κόντρα παραθέσεις στατιστικών και να 'χαμε να λέγαμε. Τελικά, αβάσταχτη η απώλεια του Κάνιας και του Σάκχοφ. Το οικογενειακό κλίμα, που κατάφερε να δημιουργήσει δηλαδή ο Λουτσέσκου, όφειλε ο αιμοδότης της ομάδας να το συντηρήσει, πληρώνοντας ποσά υπερβολικά σε αξιολογότατους μεν, ρολίστες δε. Κι επειδή δεν το έκανε, είπε να ξεχαστεί στις Αραβίες, με 3πλασιες αποδοχές. :lol: :lol:
Το μονο λαθος του Σαββιδη εν προκειμενω, ειναι που δεν εδωσε ποδι στον Λουτσε με το που του διατύπωσε την συγκεκριμενη φιλοσοφια! Δλδ ποιος σοβαρος προπονητης θα πονταρε σε βασικο διδυμο στα χαφ Σαχωφ Κανιας για να μπει στο τσου λου?
Μιλαμε για φοβικο και ανασφαλη προπονητη με σαφη αδυναμια να προσαρμοστει στις συνθηκες και στις αυξημενες απαιτησεις των νεων στοχων.
Κλασικη περιπτωση προπονητη ικανοτατου για εσωτερικη χρηση κ μονο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Argaliad

Δημοσίευση από Argaliad »

Απο τα στατιστικα παντως ο Wernbloom ειναι πραγματικο Beast αμυντικα. Δυστυχως δεν καταφεραμε να τον δουμε πανω που αρχισε να ανεβαινει παρτον κατω. Θεωρητικα θα ξαναπω ο Esiti παραγκωνιζει εντελως τον Viking εκτος αμα τον δουμε επιθετικο οπως ειχε παιξει στην CSKA :opaokara:
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Θεωρώ ότι αν ο Wermbloom δείξει την ποιότητα του, τρώει όλα τα χαφ μας για πρωινό. Μακάρι να επανέλθει πλήρως. Τον πιστεύω μέχρι εκεί που δεν πάει. Ο τύπος διψάει και πεινάει... :pano:
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

cartman έγραψε:Η μεγαλυτερη αδυναμια της ομαδας τα τελευταια 2 χρονια ηταν οτι ελειπε ενας παιχτης ακριβως εξω απο το κουτι μας.
Ακριβώς αυτό... και σε συνδιασμό με το μπασκετικό παράδειγμα.
Αλλιώς πας στην διεκδίκηση/σουτ/επαναφορά όταν η μπάλα βγαίνει από το κουτί μετά απο απόκρουση όταν από απέναντι σου ορμάει στην μπάλα πχ. ο Kace και αλλιώς όταν ορμάει ο "Γορίλας". Το σκέφτεσε διπλά και τριπλά να πας στην κόντρα μαζί του ενώ και το οπτικό/παικτικό σου πεδίο μειώνετε αισθητά.

Ο Βραζιλιάνος της Sevilla είναι πολύ καλή περίπτωση αλλά μετά το έχουμε γ@μήσει με τους ξένους.

Να χρειαστεί σε κάνα παιχνίδι να παίξουν κέντρο Wenbloom-Esiti για να κρατήσεις αποτέλεσμα. Δεν θα μείνει φρύδι...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ραζβαν σε παραδέχθηκα για αυτά που κατάφερες αλλά σήμερα είπες μαλακιες.... Γιατί μιλάς και χαλάς όλη την πολύ καλή εικόνα που είχες; ΤΟ ΑΣΤΕΊΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΟΕΡΑΣΠΟΡ ΣΉΜΕΡΑ ΛΕΓΑΝΕ ΤΑ ΛΈΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΏΡΑ ΤΑ ΛΈΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΆΝΕΙ ΟΤΙ ΘΈΛΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΟΥΣΑΝ ΟΤΟ ΚΆΝΕΙ ΚΑΚΌ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ.... ΞΑΦΝΙΚΆ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΣΤΑΜΑΤΉΣΑΝΕ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΓΙΑ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΚΑΙ ΣΧΕΔΌΝ ΤΟΝ ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Argaliad

Δημοσίευση από Argaliad »

Εντομεταξυ διαβασα συνεντευξη Λουτσου, οπου λεει στην ουσια οτι οντως αποφασισε να φυγει απο την στιγμη που δεν εμειναν Canas -Sakhov και αρχισε η ομαδα να χανει το κορμο της και ηρθε σε συγκρουση με το Σαββιδεικο που ηθελε στροφη σε νεοτερους παιχτες με προοπτικες. Για εναν τοσο winner προπονητη αυτη η νοοτροπια μην αλλαξει ποτε το ροστερ για κατι καλυτερο εμενα μου βγαζει μια φοβια. Εσιτι παιρνει τα ιδια λευτα με Κανιας και ειναι τερας 25 χρονων πως να το κανουμε δηλαδη. Αρχιζει να δικαιωνεται οι διοικηση οσο περναει ο καιρος ακομα και απο τα λεγομενα του Luce που οσο μιλαει χειροτερα κανει την θεση του. Ας εχουμε βραχυπροθεσμα καποια κακα αποτελεσματα αμα χαθει το Balance αλλα σε οριζοντα τριετιας θα ειμαστε ενα με δυο επιπεδα πανω απο ειτε ειμαστε φετος μετα το Double μας. Ενα βημα πισω για δυο βηματα μπροστα εν αναγκη ειναι προτιμοτερο. Εγω βλεπω να χτιζεται τωρα η αυτοκρατορια που φανταζομαστε ολοι μας σε λιγα χρονια αμα ποιασουν ολες αυτες οι επενδυσεις η ομαδα θα βγαζει πολλα απο τα εξοδα της συν κερδος απο πωλησεις, συν ακαδημιες συν Ευρωπη αυτος πρεπει να ειναι ο στοχος τα Πρωταθληματα θα ακολουθησουν σαν φυσικη συνεπεια οπως ειπε και ο Branco :nairepaok:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Argaliad την Πέμ 25 Ιούλ 2019, 10:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΧΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση από ΧΑΛΙΑΣ »

Jack_riper έγραψε:
ΧΑΛΙΑΣ έγραψε:
Obdulio έγραψε:Μια κίνηση για την απόκτηση του Χατζηγιοβάννη (με ανώτατη τιμή σε μετρητά το 1 εκατομμύριο με τη πιθανότητα να συμπεριληφθεί ο Ουάρντα στα ανταλλάγματα), δε θα ήταν κακή κίνηση νομίζω.
Εξυπνη ιδέα, διαφωνώ στον παίκτη.

Μια κίνηση για την απόκτηση του ΜΠΟΥΖΟΥΚΗ (με ανώτατη τιμή σε μετρητά το 1 εκατομμύριο με τη πιθανότητα να συμπεριληφθεί ο Ουάρντα στα ανταλλάγματα), δε θα ήταν κακή κίνηση νομίζω.
Οταν εχεις παικτη σαν τον γαιτανιδη και τον τσιγγαρα στο περιμενε δεν συζητας για τετοια γατια!ειδικά οταν δινεις λεφτα που σωζουνε πουστ@ρι@!
Μάλλον είσαι νέος και δεν ξέρεις τι έχουμε τραβήξει από τα λεφτά του ΠΟΚ. Να αρχίσω να αραδιάζω όσα έζησα : Κούδας, Αναστασιάδης, Ασλανίδης, Δημόπουλος ... .
Ηλθε η ώρα να τους κάνουμε τσάτσους εμείς.
Ο Μπουζούκης δεν είναι "γατάκι" και το υπογράφω. Είναι "δομαζάκος" και τον χρειαζόμαστε.
Επίσης στις καλές στιγμές του Τσανδάρη έγραφα ότι δεν ... και μου τα χώνατε.
Οπως επίσης και όταν έγραφα ότι η ομάδα του Αναστασιάδη δεν θα αντέξει γιατί (εκτός του βρώμικου πολέμου) έχει πολλές "σαρδέλες" και περίεργες συμπεριφορές κάποιων.
Εμείς λοιπόν πρέπει τώρα να τους κάνουμε "τσάτσους" και να τους πάρουμε ό,τι καλύτερο έχουν για να τους "βοηθήσουμε". Ποτέ δεν θα γίνουν φίλοι μας και ποτέ δεν θα μας σεβαστούν, απλά θα πρέπει ο Ιβάν να τους πάρει τον παίκτη για λόγους γοήτρου (και τον Ινσούα πακέτο) και να τους δώσει Ενρικε, Ουάρντα και 1 εκατ. .

Υ.Γ. για να δείτε τον κομπλεξισμό τους : Μολέδο, Κουρμπέλη τους κατεύθυναν αλλού, ενώ εμείς τους δίναμε λεφτά και ακόμα και δανεικούς παίκτες για να σωθούν. Τώρα λοιπόν πρέπει να τους κάνουμε τσάτσους όλους για να δουν την "γλύκα" της κλοπής και της λεηλασίας, δηλ. της συμπεριφοράς τους.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”