Abel Fernando Moreira Ferreira
- navigator11
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Ρε συ, μόνο εμείς τα δυο παίζουμε μπαλίτσα με τον ... Stoch. Κάθονται όλοι και "πλακώνονται" για ένα κάρο μπούρδες αντί να το πάρουν λίγο χαλαρά και να έχουν εμπιστοσύνη σε ανθρώπους, που αποδεδειγμένα σε σχέση με δαύτους τα ξέρουν χιλιάδες φορές καλύτερα τα γράμματα.
Δηλαδή κινούμαστε για παίχτη με πιο πολλά ονόματα από τον τιτάνα Αμπντέλ Ραζέκ Μαχμούτ Φατλάλα Σικαμπάκαλα και υφίσταται γρίνια! Και με τη ζεστα να έχει υποχωρήσει αισθητά. Θλίψη ...
Δηλαδή κινούμαστε για παίχτη με πιο πολλά ονόματα από τον τιτάνα Αμπντέλ Ραζέκ Μαχμούτ Φατλάλα Σικαμπάκαλα και υφίσταται γρίνια! Και με τη ζεστα να έχει υποχωρήσει αισθητά. Θλίψη ...
- GiorgosAtha
Μετράς ώρες! Με τα λιμά που μας φορτώνεις σε βλέπω να χαιρετάς πριν μπει ο Αύγουστος!
- ΑποστόληςΑ
- navigator11
Αφού ήρθε ο Αύγουστος ρεε! Αα, τον μήνα θα εννοείς προφανώς ...GiorgosAtha έγραψε:Μετράς ώρες! Με τα λιμά που μας φορτώνεις σε βλέπω να χαιρετάς πριν μπει ο Αύγουστος!
ενταξει αγχος και ανασφαλεια βγαζουν, stochα πειnavigator11 έγραψε:Ρε συ, μόνο εμείς τα δυο παίζουμε μπαλίτσα με τον ... Stoch. Κάθονται όλοι και "πλακώνονται" για ένα κάρο μπούρδες αντί να το πάρουν λίγο χαλαρά και να έχουν εμπιστοσύνη σε ανθρώπους, που αποδεδειγμένα σε σχέση με δαύτους τα ξέρουν χιλιάδες φορές καλύτερα τα γράμματα.

ειναι ο μονος παικτης που παιζει στη θεση 6 κι εχει ισαριθμα ονοματα ρε φιλε και γκρινιαζουμε αν ειναι δυνατον
- navigator11
-
Τα τετ α τετ έχεις καταλάβει γιατί τα κάνει? δυστυχώς αρκετοί παίχτες είναι ήδη ξενερωμενοι από όσο καταλαβαίνω.xrisitsapa έγραψε:Ολα καλά αλλά έχω μία ερώτηση:
Δεν έπρεπε να κάνει τις δοκιμές του και με το 4231; γιατί μόνο με το 442;
Θεωρώ ότι κάποιοι παίκτες αδικούνται έτσι
Μπισεσβαρ Μάτος Βαρελα Πέλκας Στοχ....ενδεικτικα αυτούς βλέπω έως τώρα.
Θεωρώ προς το παρών πως είναι κολλημένος με το 4-4-2 και ας έλεγε σε δηλώσεις του το αντίθετο.ελπιζωνα δοκιμάσει και αυτό που ξέρουν με κλειστά μάτια οι παίχτες το 4-2-3-1
- Maximus
Πολλοί προπονητές κάνουν τετ α τετ με τους παίχτες τους. Από πού βγαίνει το συμπέρασμα ότι είναι ξενερωμενοι?
-
Από την διάθεσή τους ως τώρα στα φιλικά και το να εφαρμόσουν το σύστημα που πάει να περάσει ο Άμπελ.Maximus έγραψε:Πολλοί προπονητές κάνουν τετ α τετ με τους παίχτες τους. Από πού βγαίνει το συμπέρασμα ότι είναι ξενερωμενοι?
Αν εσυ είδες ορεξατους αυτούς που γράφω καλώς.εγω σε σύγκριση με τα φιλικά προετοιμασίας τα περσινά βλέπω διάθεση μηδενική έως τώρα.
- Maximus
Να πω την αλήθεια, δεν έχω δει τα φιλικά έως τώρα.
Αλλά νομίζω ότι είναι νωρίς για συμπεράσματα. Ούτε καν την βασική προετοιμασία δεν έχουμε κάνει!
Ας είμαστε λίγο πιο large...
Γενικά πάντως το λέω, όχι για σένα, αλλά τι πρόκειται να διαβάσουμε στην πρώτη ήττα... Ουε και αλίμονο! Καημένε Άμπελ...

Γενικά πάντως το λέω, όχι για σένα, αλλά τι πρόκειται να διαβάσουμε στην πρώτη ήττα... Ουε και αλίμονο! Καημένε Άμπελ...
- ΑποστόληςΑ
Το στυλ του Biseswar είναι αυτό, πάντοτε. Αν δεν τον ξέρεις τον παίκτη είναι μέχρι και παρεξηγήσιμο. Ο Stoch μάλλον δεν έχει προσαρμοστεί ακόμη. Θέλει χρόνο.
-
Αποστολε τα έχει κάνει μαντάρα με αυτό το σύστημα εγώ αυτό βλεπω μακάρι να κάνω λάθος.
Εύχομαι να το γυρίσει διότι έχουμε ανάγκη την ποιότητα του Μπισε Μάτος Στοχ
Εύχομαι να το γυρίσει διότι έχουμε ανάγκη την ποιότητα του Μπισε Μάτος Στοχ
Αμπελ πορτουγκαλ προφεσόρας , αν τον σουτάρει ο γιώργης τον Αύγουστο θα τον ήθελα και στο καστ του καζα ντε παπελ παρέα στο γνήσιο και μοναδικό μουσατο προφεσόρα. Ιδίως τώρα που δεν έχουμε τον μπερλιν.

Maximus έγραψε:Να πω την αλήθεια, δεν έχω δει τα φιλικά έως τώρα.Αλλά νομίζω ότι είναι νωρίς για συμπεράσματα. Ούτε καν την βασική προετοιμασία δεν έχουμε κάνει!
Δε χάνουμε ρε,πάλι αήττητο θα το σηκώσουμε.