2. Νίκος Αραμπατζής
Re: Νίκος Αραμπατζής
Ντανι Αλβες θυμισε και παλι σημερα ο Νικολας...δυστυχως δεν το κοβω να μενει το Δεκεμβρη, οι σηρεινες του εξωτερικου αρχισαν να βαρανε. Ξερει κανεις τι ρητρα εχει? Εγω δε θα τον εδινα με κατω απο 5-6 μυρρια παντως.
κλασσικό δείγμα νοοτροπίας
τριτοκοσμικού παίκτη
μιάς μετρίας ομάδας
το attitude προς τον ρέφερυ
με το θέατρον
και το σταυροκόπημα...
κάποιος να του πει...να βγάλει λίγο τα φρύδια του...έτσι για τον καλλωπισμό και την αισθητική
τριτοκοσμικού παίκτη
μιάς μετρίας ομάδας
το attitude προς τον ρέφερυ
με το θέατρον
και το σταυροκόπημα...
κάποιος να του πει...να βγάλει λίγο τα φρύδια του...έτσι για τον καλλωπισμό και την αισθητική
Πολύ αισιόδοξο σε κόβω για το ποσό..Olorin έγραψε:Ντανι Αλβες θυμισε και παλι σημερα ο Νικολας...δυστυχως δεν το κοβω να μενει το Δεκεμβρη, οι σηρεινες του εξωτερικου αρχισαν να βαρανε. Ξερει κανεις τι ρητρα εχει? Εγω δε θα τον εδινα με κατω απο 5-6 μυρρια παντως.
Για σειρήνες ακόμη δεν άκουσα κάποια να βαράει..
Οσο για το ματς, προσπάθησε να πάρει επιθετικές πρωτοβουλίες και δεν του βγήκε..
Με αρκετά αβίαστα λάθη και με υποτονικό ρυθμό..
Μπορεί παλύ καλύτερα, αρκεί να πιστέψει στον εαυτό του και να αποκτήσει περισσότερη αυτοπεποίθηση στις προσπάθειες του...
- paok4kyriakos
Επειδή είδα ότι κανένας δε το σχολίασε, στο μάτς με τον γαύρο ήταν απο τους καλύτερους, και ανασταλτικά και επιθετικά προσπάθησε.
ΑΙΝΤΕ ΝΙΚΟΛΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΠΑΓΚΟΥΣ!!
(και όταν έρθει ο Μίρο κερκίδες...
)
ΑΙΝΤΕ ΝΙΚΟΛΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΠΑΓΚΟΥΣ!!
(και όταν έρθει ο Μίρο κερκίδες...

Έκανε καλή εμφάνιση ο Νικόλας.
Και στο σημείο που φτάσαμε (με Μίρο και Μούν τραυματίες) ευτυχώς που δεν έφυγε ο Αραμπατζής το καλοκαίρι.
Περιμένω περισσότερα γιατί τον πιστεύω σαν αλλαγή του βασικού δεξιού μπακ χαφ του ΠΑΟΚ.
Και στο σημείο που φτάσαμε (με Μίρο και Μούν τραυματίες) ευτυχώς που δεν έφυγε ο Αραμπατζής το καλοκαίρι.
Περιμένω περισσότερα γιατί τον πιστεύω σαν αλλαγή του βασικού δεξιού μπακ χαφ του ΠΑΟΚ.
- ΑποστόληςΑ
Στο πρώτο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό (ήμουν Θ3 και παίζανε μπροστά μου) ο Leonardo όσες φορές επιχείρησε να κάνει μπάσιμο, τον πέρασε χωρις ιδιαίτερες δυσκολίες. Χρειάζεται βελτίωση στα αμυντικά του καθήκοντα. Επιθετικά ήταν καλύτερος.
Εγώ πιστεύω ότι ο Αραμπατζάκος κάνει τα αυτονόητα. Συνηθίσαμε πέρσι τον Μίρο να μην ανεβαίνει στην επίθεση και οι κινήσεις του Αραμπατζή φέτος μας φαίνονται κάτι το ιδιαίτερο. Αυτή είναι η δουλειά του, να ανεβαίνει στον κενό χώρο και να σεντράρει ή να πασάρει από τα πλάγια. Έτσι προσφέρει έναν ακόμη τρόπο ανάπτυξης της ομάδας. Υγεία να έχει το παιδί και ο καιρός που θα μας δείξει τι αξίζει έρχεται.
Στο πρωτο με γαυρο δεν βλεποταν οντως...στο δευτερο ανεβηκε,οπως και η υπολοιπη ομαδα..
με τον νιονιο,μετριος...
ισως βελτιωθει μεσα απο τα παιχνιδια αλλα νομιζω οι τραυματισμοι του τον εχουν κανει να παιζει φοβισμενα και συντηρητικα
με τον νιονιο,μετριος...
ισως βελτιωθει μεσα απο τα παιχνιδια αλλα νομιζω οι τραυματισμοι του τον εχουν κανει να παιζει φοβισμενα και συντηρητικα
Έπρεπε να φάει κόκκινη στο 50' μέσα σε 3 λεπτά 2 κίτρινες.
Απαράδεκτος σε όλα. Σωστή πάσα έκανε μόνο όταν την γυρνούσε πίσω.
Απαράδεκτος σε όλα. Σωστή πάσα έκανε μόνο όταν την γυρνούσε πίσω.
- sidpanos
όπως να ναι και ότι να ναι...γιούργια...ή ο παίχτης ή τίποτα...για μπάλα ούτε λόγος...
Τον Νικολάκη τον πίστευα πολύ..
Μέχρι στιγμής όμως με έχει απογοητεύσει..
Πολλά αβίαστα λάθη,ακόμα περισσότερες λάθος μεταβιβάσεις και άφηνε πολλά κενά σε σημείο που ο Ατρόμητος έβρισκε άδεια όλη τη δεξιά πλευρά..
Δεν ξέρω..
Τι να πω..
Μέχρι στιγμής όμως με έχει απογοητεύσει..
Πολλά αβίαστα λάθη,ακόμα περισσότερες λάθος μεταβιβάσεις και άφηνε πολλά κενά σε σημείο που ο Ατρόμητος έβρισκε άδεια όλη τη δεξιά πλευρά..
Δεν ξέρω..
Τι να πω..
Vre ade sviste to topik pou milame twra k gia pextes opos tn arabatzh .. droph gia tn paok...
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team