22. Ricardo Matias Verón
Re: Ricardo Matias Veron
παιχτουρα μεγαλη ο πιρλο των φτωχων αλλα εχει δυο μεγαλα μειον Ταχυτητα και Φυσ.κατασταση
περσι επαιζε ευκολα γιατι οι συμπαικτες του ηταν σαρδελες και φαινοταν μαραντονα
φετος φαινεται οτι σε καθε ματς μετα το 65 αρχιζει και τα χανει....τωρα γιαιτ δεν μπορει να εχει καλη φυσ.κατασταση δε το ξερω....κιλα παραπανισια? παιδακια αρνισια?φταιει οτι πρωτη φορα στη καριερα του κανει τοσες εμφανισεις και δε το αντεχει?
η ταχυτητα ξεπερνιεται γενικα με το οτι παιζει με τη μια τη μπαλα αλλα φαινεται το μειονεκτη,α του οταν δεν μπορει επουδενι να κουβαλησει τη μπαλα σε αντεπιθεση...τι να πω ισως με τα καταλληλα στηριγμα (πχ εν γρηγορο δεκαρι) να καμουφλαριστουν οι αδυναμιες του γιατι εγω τετοια τεχνικη σε 6αρι δεν εχω ξαναματαδει στο ΠΑΟΚ
περσι επαιζε ευκολα γιατι οι συμπαικτες του ηταν σαρδελες και φαινοταν μαραντονα
φετος φαινεται οτι σε καθε ματς μετα το 65 αρχιζει και τα χανει....τωρα γιαιτ δεν μπορει να εχει καλη φυσ.κατασταση δε το ξερω....κιλα παραπανισια? παιδακια αρνισια?φταιει οτι πρωτη φορα στη καριερα του κανει τοσες εμφανισεις και δε το αντεχει?
η ταχυτητα ξεπερνιεται γενικα με το οτι παιζει με τη μια τη μπαλα αλλα φαινεται το μειονεκτη,α του οταν δεν μπορει επουδενι να κουβαλησει τη μπαλα σε αντεπιθεση...τι να πω ισως με τα καταλληλα στηριγμα (πχ εν γρηγορο δεκαρι) να καμουφλαριστουν οι αδυναμιες του γιατι εγω τετοια τεχνικη σε 6αρι δεν εχω ξαναματαδει στο ΠΑΟΚ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος diniko80 την Δευ 06 Απρ 2009, 08:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ε, έχει δηλώσει ότι στον ελεύθερο του χρόνο του αρέσει να μαγειρευει...
ΣΑΝΤΟΣ ΔΩΣΤΟΥ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑΧΕΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ!

ΣΑΝΤΟΣ ΔΩΣΤΟΥ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑΧΕΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ!
- Isaak the Greek
Ως γνωστον η Αργεντινη φημιζεται για την πολυ καλη ποιοτητα βοδινου που διαθετει....Καποτε αυτο το γεγονος την ειχε ως 8η οικονομικη δυναμη στον πλανητη....Ε ειχε να μοιασει το παιδι....
Απ' την αλλη στην Ελλαδα κανουμε καλο νεφτι......Με λιγο απ΄αυτο στον πισινο και θα γινει F-16!!!!!!!
Απ' την αλλη στην Ελλαδα κανουμε καλο νεφτι......Με λιγο απ΄αυτο στον πισινο και θα γινει F-16!!!!!!!
Απίστευτος!Isaak the Greek έγραψε:Ως γνωστον η Αργεντινη φημιζεται για την πολυ καλη ποιοτητα βοδινου που διαθετει....Καποτε αυτο το γεγονος την ειχε ως 8η οικονομικη δυναμη στον πλανητη....Ε ειχε να μοιασει το παιδι....

Εμενα μου την έσπασαν κάτι περιττές energies που έκανε στο mats κάτι λάθη που δεν έχουμε συνηθίσει από αυτόν.Κατά τα αλλα πολύ καλός παίχτης.
- indian chief
απλα αλλη κλαση....και σημερα ασιστ στο μουσλι..ακομη και σε φιλικο...πως ειναι δυνατον οπως λενε καποιοι να φυγει αυτος ο παικτης επειδη θα μαζευτουν πολλοι στο κεντρο;;;δε γινεται αυτο......

- LittleJohn
Μάλιστα...
Τώρα και τον Veron!!
Άντε να δούμε και ποιον άλλον.
Ρε μπας και η συναγωγή τις βγάζει τις φήμες αυτές και τις χάφτουν μερικοί?
Τώρα και τον Veron!!
Άντε να δούμε και ποιον άλλον.
Ρε μπας και η συναγωγή τις βγάζει τις φήμες αυτές και τις χάφτουν μερικοί?
ΔΕν ειναι απιθανο να φυγει κπς αλλα ο Βερον με 1 β λιγο δυσκολα να φυγει γιατι ο Σαντος τον ε-μπιστευεται
Ο Βερον δεν φευγει απο την ομαδα ουτε με σφαιρες αυτη τη στιγμη τουλαχιστον. Για το μελλον το συζηταμε 8)
Μα γιατί παίρνει ένα σωρό λεφτά είναι νευρικός χαρακτήρας κάνει τα αποδυτήρια κόλαση με τον τσαμπουκά του γιατί θέλει να παίζει μόνο αυτός επειδή είναι εγωιστής και πιστεύω πως ο Κόκε είναι πολύ καλός για να τον αντικαταστήσει. 

Gash να συμπληρωσω αν μου επιτρεπεις οτι ο Κοκε εχει το ειδικο ΒΑΡΟΣ για να παρει τη φανελα βασικου σπιτι του