Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1
Μεσα σε ολα θα ειναι σημαντικο στην σεντρα να παρουμε την εστια προς την θυρα 8.
Πρεπει να αποφευχθει κορνερ τους στην 4Α στο πρωτο ημιχρονο.
Πρεπει να αποφευχθει κορνερ τους στην 4Α στο πρωτο ημιχρονο.
Αυτο το γ@μημ@ν@ σωματειο αυτο το εκτρωμα του ελληνικου αθλητισμου αυτοι οι εγκληματιες που ολη τους η ιστορια ειναι στημενη πρεπει την κυριακη να καταλαβουν οτι τελειωσαν οριστικα.
Γ@μηστε τους σουβλιστε τους ξεσκιστε τους.
Γ@μηστε τους σουβλιστε τους ξεσκιστε τους.
- Kostomanolis
Εγω παντως την γυναικα μου την πηγα με μικρες ομαδες. Εκτος με την Καλλιθεα και εντος με τον ρουλη...
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ...
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ...
Aκόμα να φτάσει η Κυριακή? Κάντε κάτι ρε παιδιά, δεν αντέχουμεεεεεεεεεε..Η ομάδα θα μπει και θα τους πατήσει 

Δεν περιμενα ποτε πως θα φτασει η μερα που έναν αγωνα ΠΑΟΚ-gayρος θα τον αντιμετωπισω όπως όλα τα αλλα μεχρι στιγμης.
Ως άλλο ένα τελικο!Οπως με τη Λαρισα,οπως με τη Λαμια!
Δεν με ενδιαφερει καθολου τι θα κανουν οι αλλοι!Αν θα προκαλεσουν,αν θα μου ζαλισουν τα π@παρια,εαν θα βουτανε..Το μονο που με ενδιαφερει είναι να παρω τους τρεις βαθμούς!!!Τιποτα αλλο!
Το θελω σαν τρελος αλλα δεν με ενδιαφερει καθολου εαν θα τους γ@μησω,εαν θα τους ξεφτιλισω....εαν θα τους...σουβλισω,οπως γραφουμε εδω μεσα!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.ΟΠΩΣ,ΔΗΛΑΔΗ,ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ!
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!
ΥΓ.Αφηστε μια φορα τα γουστα για μετα το ματς!Ας ξανακανουμε την Τουμπα καμινι σε ενα ντερμπι!Και για να γινει καμινι δεν χρειαζεται τιποτα αλλο εκτος απο λαρυγγια!!!
ΥΓ2.Εαν ημουν χανουμι,θα προσπαθουσα να μπω στο γηπεδο και να αναψω οσους περισσοτερους πυρσους μπορω!ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑΝΟΥΣ ΣΑΣ!!!
Ως άλλο ένα τελικο!Οπως με τη Λαρισα,οπως με τη Λαμια!
Δεν με ενδιαφερει καθολου τι θα κανουν οι αλλοι!Αν θα προκαλεσουν,αν θα μου ζαλισουν τα π@παρια,εαν θα βουτανε..Το μονο που με ενδιαφερει είναι να παρω τους τρεις βαθμούς!!!Τιποτα αλλο!
Το θελω σαν τρελος αλλα δεν με ενδιαφερει καθολου εαν θα τους γ@μησω,εαν θα τους ξεφτιλισω....εαν θα τους...σουβλισω,οπως γραφουμε εδω μεσα!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.ΟΠΩΣ,ΔΗΛΑΔΗ,ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ!
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!
ΥΓ.Αφηστε μια φορα τα γουστα για μετα το ματς!Ας ξανακανουμε την Τουμπα καμινι σε ενα ντερμπι!Και για να γινει καμινι δεν χρειαζεται τιποτα αλλο εκτος απο λαρυγγια!!!
ΥΓ2.Εαν ημουν χανουμι,θα προσπαθουσα να μπω στο γηπεδο και να αναψω οσους περισσοτερους πυρσους μπορω!ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑΝΟΥΣ ΣΑΣ!!!
Αγγελος Αναστασιάδης:
«Ο ΠΑΟΚ που βλέπουμε το τελευταίο διάστημα, θα πάρει σίγουρα τη νίκη. Αυτός ο Ολυμπιακός, με τα προβλήματα που έχει και στον άξονα αλλά και στις πτέρυγές του και ειδικά στην επίθεση, δεν έχει τύχη. Πιστεύω και τα οικογενειακά διπλά του, 0-0 ολοκληρώνονται».
«Ο ΠΑΟΚ που βλέπουμε το τελευταίο διάστημα, θα πάρει σίγουρα τη νίκη. Αυτός ο Ολυμπιακός, με τα προβλήματα που έχει και στον άξονα αλλά και στις πτέρυγές του και ειδικά στην επίθεση, δεν έχει τύχη. Πιστεύω και τα οικογενειακά διπλά του, 0-0 ολοκληρώνονται».

Δεν τη φοβαμαι την ομαδα. Συνηθως οταν ετοιμαζομασταν για μεγαλη γιορτη, ερχοταν μεγαλη κηδεια... οχι με αυτο που εχει φτιαχτει φετος ομως. Περιμενω ασφυκτικη πιεση και 2-0 ημιχρονο
- kataramenos5
Αγαπάμε Άγγελο.tzelas έγραψε:Αγγελος Αναστασιάδης:
Πώς θα γίνει να κάτσουμε μαζί του για τσίπουρα μία φορά;
- Μπαρκαρούτσος
Κι εγώ αυτήν την ατάκα ξεχώρισα το πρωί που διάβασα τη συνέντευξη...
Α ρε Ale, κατέβα να πιούμε ale...να πιεις βασικά, εγώ θα πιω φραπέ με Bailey's...
Α ρε Ale, κατέβα να πιούμε ale...να πιεις βασικά, εγώ θα πιω φραπέ με Bailey's...

- Παλαιολόγος
tzelas έγραψε:Αγγελος Αναστασιάδης:

- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Πέμπτη είναι ακόμη ρε πούστη μου;; Κόψτε χαρτάκια,περνάει και η ώρα έτσι 

Θα ήταν μια γαμάτη ιδέα αυτη. Με 60000 χέρια να πετάνε ,στην είσοδο των ομαδων, χαρτακια!!! Μετά το pyroshow θα είχαμε το papershow!
- kataramenos5
- PAOKevolution
Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Πέμπτη είναι ακόμη ρε πούστη μου;; Κόψτε χαρτάκια,περνάει και η ώρα έτσι
Χαρτακια απ'ολους!!!!!