Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Alastor έγραψε:Ο Ενρικε θελω να φυγει δανεικος,γιατι θα ψηθει παρα πολυ στην Καραμπαχ και του χρονου που ληγει ο δανεισμος του Μακ θα εχουμε να επιλεξουμε μεταξυ ενος Ενρικε με περισσοτερες εμπειριες και την ανανεωση η αγορα του Μακ. Καθολου ασχημα. Αν μεινει θα εχει λιγο χρονο συμμετοχης και ακομα λιγοτερο ο Λημνιος.
Οπως και να χει,οτι και να γινει ειναι λεπτομερειες πλεον αφου τα σημαντικοτερα κενα καλυφθηκαν μεσα σε μια μερα
Σωστός
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
vasilis.A έγραψε:Κάθομαι το πρωί στο μπαλκόνι κ απολαμβάνω τον καφέ μου...
Ο βαζελος περιπτεράς με πικάρει φωνάζοντας μου κατι ακαταλαβίστικα για μου ΙΕ ·αρπαγή Σουηδού και τετοια..
Του λεω...οι δικοί μας ακομα πίνουν καφέ χαλλλλαρα...μετα τις 3 παίρνουν μπρος...περίμενε λίγο....
Πριν λίγο μου φωνάζει...ειναι τρελός αυτός;;;αν δεν είχατε αποκλειστεί τι θ αγόραζε;;;
Σύμφωνα με πληροφορίες του INPAOK ο Κάρλος Σαμπράνο θα φορέσει τη φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος.
ΝΑΙ ΡΕ, ΠΑΟΚ ! Εισιτήρια Διαρκείας 2017-2018
Οι «ασπρόμαυροι» έδωσαν… μάχη με τον χρόνο και τελικά βγήκαν νικητές, καθώς οι διαπραγματεύσεις με την Ρουμπίν Καζάν είχαν θετική κατάληξη.
Ο διεθνής Περουβιανός ποδοσφαιριστής όπως αποκάλυψε και νωρίτερα το INPAOK βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στον Δικέφαλο.
Έτσι, ο ΠΑΟΚ λίγες ώρες πριν το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου… πυροδότησε ακόμα μια βόμβα που θα σκορπίσει ενθουσιασμό στους φιλάθλους του και θα ανεβάσει επίπεδο την αμυντική του γραμμή.
Θυμίζουμε πως ο Κάρλος Σαμπράνο θα αποκτηθεί με την μορφή δανεισμού ενώ αναμένεται να μπει και ρήτρα απόκτησης.