Ostersunds - Π.Α.Ο.Κ 2-0, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Ostersunds - Π.Α.Ο.Κ., 24/08, 20:00, OteSport3
ok, τώρα θέλει ψυχραιμία.
Να τα βάλουν κάτω, να δούνε τι φταίει, και να προσπαθήσουν να τα διοορθώσουν
ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
Η φετινή χρονιά, είναι ήδη χαμένη.
Δεν θέλει κατάρες και μπινελίκια.
Δουλειά θέλει.
Να τα βάλουν κάτω, να δούνε τι φταίει, και να προσπαθήσουν να τα διοορθώσουν
ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
Η φετινή χρονιά, είναι ήδη χαμένη.
Δεν θέλει κατάρες και μπινελίκια.
Δουλειά θέλει.
Ζηλευω τη χαρα των οπαδων της Ostersunds. Πολυ ασχημο ξεκινημα στη φετινη χρονια.
-
Ξεφτιλες ξεφτιλες ξεφτιλες ξεφτιλες
- Notorious4
- Caballo Viejo
Ντροπή! Και ανακοίνωσαν στο καπάκι και την μεταγραφή του Καντουρί...
ηρεμία και αου αού
δεν πειράζει υπάρχει και το φεστιβαλ του σαν ρεμο
δεν πειράζει υπάρχει και το φεστιβαλ του σαν ρεμο
Μαλλον ονοματεπωνυμο εχει...Dimitris_L4 έγραψε:Υποδοχη με κορνεδες τουλαχιστον..το ονοματεπωνυμο αυτης της μαυρης σελιδας εχει ονονατεπωνυμο...

πραγματικά, δεν θυμάμαι μεγαλύτερη ξεφτίλα.Slade έγραψε:Ίσως η μεγαλύτερη ευρωπαικη ξεφτίλα στην ιστορία του ΠΑΟΚ
ποιος να τα βαλει; ο μπαμπας ; ο γιος; η γκοντζαρεβα; οι τιμες που θα πεσουν; ο ΠΑΟΚ δεν ειναι σεκαπ ουτε μεγκα...
Φοβερή η ξεφτίλα για την οποία κυρίως έχει ευθύνη η διοίκηση που πήγε και πήρε προπονητή έναν τυχαίο με βάση τη γνώμη ενός... ποδοσφαιριστή. Χάθηκε όλο το καλοκαίρι για να πάρουν τελικά έναν λίγο καλύτερο προπονητή.
Ευθύνες στους παίκτες που χαλαρά και ξέρω εγώ όλη την προετοιμασία, δεν κατάλαβαν πού παίζουν και φαίνονται να κάνουν αγγαρεία. Πρωταθλητές στις απώλειες ευκαιριών μονίμως, πήραμε Πρίγιοβιτς, Ενρίκε, Μακ μπας και ανέβει η ομάδα επιθετικά και τελικά κατορθώσανε να γίνουν κι οι ίδιοι χασογκόληδες. Λες και βλέπουμε Τόργκελε, Παπάζογλου και Γιασεμή, στο κάτω-κάτω όταν δεν σκοράρεις ποια η διαφορά;
Τελευταίο αλλά μέτοχο στις ευθύνες έχω τον προπονητή, που αντί να πάρει χαμπάρι από το πρώτο παιχνίδι πώς έπρεπε να παίξει τους ανύπαρκτους σουηδούς, ήταν τρία πουλάκια κάθονταν και νόμιζε οτι με χαβαλέ θα φύγει με το 0-0. Ή τους πατάς, ή σε πατάνε, δυστυχώς για μας, ΠΑΟΚ είσαι, μια από τα ίδια, μεγάλος λαός, μικρή ομάδα.
Ευθύνες στους παίκτες που χαλαρά και ξέρω εγώ όλη την προετοιμασία, δεν κατάλαβαν πού παίζουν και φαίνονται να κάνουν αγγαρεία. Πρωταθλητές στις απώλειες ευκαιριών μονίμως, πήραμε Πρίγιοβιτς, Ενρίκε, Μακ μπας και ανέβει η ομάδα επιθετικά και τελικά κατορθώσανε να γίνουν κι οι ίδιοι χασογκόληδες. Λες και βλέπουμε Τόργκελε, Παπάζογλου και Γιασεμή, στο κάτω-κάτω όταν δεν σκοράρεις ποια η διαφορά;
Τελευταίο αλλά μέτοχο στις ευθύνες έχω τον προπονητή, που αντί να πάρει χαμπάρι από το πρώτο παιχνίδι πώς έπρεπε να παίξει τους ανύπαρκτους σουηδούς, ήταν τρία πουλάκια κάθονταν και νόμιζε οτι με χαβαλέ θα φύγει με το 0-0. Ή τους πατάς, ή σε πατάνε, δυστυχώς για μας, ΠΑΟΚ είσαι, μια από τα ίδια, μεγάλος λαός, μικρή ομάδα.
λεγαμε για προπονητή απο β κίνας.
για πλάνο απο τα λιντλ.
δεν μας κανει εκπληξη.
σε εσας να κανει εκπληξη της αιωνιας υπονονης και στηριξης της πλακας.
για πλάνο απο τα λιντλ.
δεν μας κανει εκπληξη.
σε εσας να κανει εκπληξη της αιωνιας υπονονης και στηριξης της πλακας.
αποκλειστικά υπεύθυνος για το σημερινό χάλι είναι ο κ.Σαββιδης με τις επιλογές και τις μη επιλογές του.Αυτός μόνο και κανένας άλλος.