Τηλεοπτικός Σταθμός OPEN Beyond
Re: Τηλεοπτικός Σταθμός "Ε" (Epsilon TV)
Μπερδεύεστε κάπου. Δε θέλουμε να δούμε κανένα φερέφωνο του Ιβάν.
Θέλω να δω αντικειμενικό σχολιασμό ρε μάγκες. Τόσο απλά.
Αν ευνοηθεί ο ΠΑΟΚ με διαιτησία σαν την σημερινή, θέλω να σκίσουν τον διαιτητή που ευνόησε τον ΠΑΟΚ.
Αν αδικηθεί ο γαύρος με διαιτησία σαν την σημερινή, θέλω να σκίσουν αυτόν που αδίκησε τον γαύρο.
Δηλαδή να γουστάρω που μιλάνε για μπάλα, όταν το ματς το σημερινό καθορίστηκε από τον διαιτητή;
Αυτά έκανε η Nova και την κράζαμε.
Θέλω να δω αντικειμενικό σχολιασμό ρε μάγκες. Τόσο απλά.
Αν ευνοηθεί ο ΠΑΟΚ με διαιτησία σαν την σημερινή, θέλω να σκίσουν τον διαιτητή που ευνόησε τον ΠΑΟΚ.
Αν αδικηθεί ο γαύρος με διαιτησία σαν την σημερινή, θέλω να σκίσουν αυτόν που αδίκησε τον γαύρο.
Δηλαδή να γουστάρω που μιλάνε για μπάλα, όταν το ματς το σημερινό καθορίστηκε από τον διαιτητή;
Αυτά έκανε η Nova και την κράζαμε.
- V-olakiotis
Μια καλή αρχή είναι ότι δεν ψάχνουν ευκαιρία να κάνουν προπαγάνδα κατά του ΠΑΟΚ.
Η ύλη της εκπομπής, γενικά, μου φαίνεται βαρετή, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι αθλητική Κυριακή.
Θα δούμε και στη συνέχεια πως θα πανε...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Η ύλη της εκπομπής, γενικά, μου φαίνεται βαρετή, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι αθλητική Κυριακή.
Θα δούμε και στη συνέχεια πως θα πανε...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
ατσα ο δωδωνης.....
τη πεταξε την μπιχτη του για τον Γκαρσια..... η λαθος καταλαβα??
απαντησε σε ερωτηση κ ειπε
οτι εχει δουλεψει με εμπειρους ποδοσφαιριστες που ειχαν πλουσιες παραστασεις και οτι απο αυτους ειχε περισσοτερες απαιτησεις σε σχεση με τους νεους και πως αυτοι που ανηκουν στη κατηγορια αυτη δυσκολευονται να δεκτουν το τελος οταν αυτο ερθει και ζητανε να συνεχισουν να παιζουν συνεχεια, πραμα που αποτελει δυσκολη διαχειρηση,
αυτο, ονομα δεν ειπε αλλα τα λογια του μου θυμισαν την σχεση-κοντρα που ειχε με τον Γκαρσια...
μπορει να τον παρεξηγησα κιωλλας
στα της εκπομπης μπερδευτικα με το κομματι των αμφισβητουμενων φασεων, τις σχολιασαν ανα ματς κ οχι στο τελος ολες μαζι.
θα ηθελα να υπαρχει αναφορα και στο μπασκετ (ευρωπαικο και ΝΒΑ) τουλαχιστον, εαν οχι κ στα αλλα αθληματα
οτι εχει δουλεψει με εμπειρους ποδοσφαιριστες που ειχαν πλουσιες παραστασεις και οτι απο αυτους ειχε περισσοτερες απαιτησεις σε σχεση με τους νεους και πως αυτοι που ανηκουν στη κατηγορια αυτη δυσκολευονται να δεκτουν το τελος οταν αυτο ερθει και ζητανε να συνεχισουν να παιζουν συνεχεια, πραμα που αποτελει δυσκολη διαχειρηση,
αυτο, ονομα δεν ειπε αλλα τα λογια του μου θυμισαν την σχεση-κοντρα που ειχε με τον Γκαρσια...
μπορει να τον παρεξηγησα κιωλλας

στα της εκπομπης μπερδευτικα με το κομματι των αμφισβητουμενων φασεων, τις σχολιασαν ανα ματς κ οχι στο τελος ολες μαζι.
θα ηθελα να υπαρχει αναφορα και στο μπασκετ (ευρωπαικο και ΝΒΑ) τουλαχιστον, εαν οχι κ στα αλλα αθληματα
-
τι περιμένατε να πει κανάλι που έχει έδρα την αθήνα και έχει στελεχωθεί από την εκεί κλίκα να μιλήσει για τον καιρό στην χαλκιδική και για την νύχτα στα μπουζούκια της Σαλονίκης?
αν ήθελε ο Ιβάν να έχει ο Π.Α.Ο.Κ. το <<δικό του>> κανάλι θα έφτιαχνε κάτι εδώ πάνω ,το κανάλι είναι αθηνοκεντρικό και μην περιμένετε να ακούσετε οτιδήποτε άσχημο που να χαλάει την <<γαλήνη>> τους ,ο Ιβάν μπορεί να τους πληρώνει αλλά δεν είναι αφεντικό τους ,άλλους υπακούν ...αυτά και σε γενικές γραμμές το κανάλι μέχρι τώρα είναι μια κακή και φθηνή αντιγραφή μεγκα των χαλεπών μνημονιακών χρόνων δηλαδή σκατά
αν ήθελε ο Ιβάν να έχει ο Π.Α.Ο.Κ. το <<δικό του>> κανάλι θα έφτιαχνε κάτι εδώ πάνω ,το κανάλι είναι αθηνοκεντρικό και μην περιμένετε να ακούσετε οτιδήποτε άσχημο που να χαλάει την <<γαλήνη>> τους ,ο Ιβάν μπορεί να τους πληρώνει αλλά δεν είναι αφεντικό τους ,άλλους υπακούν ...αυτά και σε γενικές γραμμές το κανάλι μέχρι τώρα είναι μια κακή και φθηνή αντιγραφή μεγκα των χαλεπών μνημονιακών χρόνων δηλαδή σκατά
Τι περιμενες; Με ίδιους ανθρώπους άλλη συνταγή; Ίδιο με το mega skai Ant1 alpha κλπ θα είναι. Και είναι λογικό.
Όσο για το άνοιγμα στην Αθήνα επιτέλους το έκανε ο Ιβαναρος. Καλή η Σαλόνικα και το Ροστόφ αλλά γι'αυτό το τόπο εδώ παίρνονται αποφάσεις, εδώ ζυγίζονται όλα και μάλιστα πολύ άργησε να το κάνει.
Δεν έχει νόημα ένα εκατομμύριο Θεσσαλονικείς και περίχωρα να ακούν ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι μείγμα Ζουλού και κανίβαλων αλλά μια πιο ωραία προσέγγιση σε 5 εκατομμύρια χαμουτζηδες αφήνει πολλαπλά οφέλη.
Αυτά όσον αφορά τον ΠΑΟΚ. Το τι κάνει στις μπίζνες του ο ΙΣ είναι άλλου παπά ευαγγέλιο και πραγματικά με αφήνει αδιάφορο. Πίτα μοιράζουν δέκα χρόνια στην Ελλάδα ας πάρει ότι μπορεί.
Όπως είπε ο Μπάνε μπορεί να είχε σκατοφατσες αλλά είχε άλλη φάση ο τρόπος τους. Απλώς οι αθλητικές Κυριακές και λοιπά σκατα είχανε συνηθίσει δεκαετίες να βγάζουν ότι είχε η ψυχή τους την ώρα του ΠΑΟΚ. Λες και υπήρχε ποτέ κανείς να τους μαζέψει...
Δημοσιογράφοι ρε μλκ μου.. μπορεί να πίνεις καφέ και την ίδια ώρα να σου σκάβει το λάκκο. Και στο παίζουν και παρθένες μετά.
Ο τίτλος πρέπει να φύγει από κάτω πάση θυσία. Του γαύρου δεν θα του βγει σε καλό το σημερινό. Ο μοναδικός τρόπος να πάρουν παιχνίδια είναι αυτός: τραμπουκισμος. Θυμίζουν τον μαλακα της παρέας που δεν του γίνονται τα κέφια και αντιδρά όπως ναναι.
Όσο για το άνοιγμα στην Αθήνα επιτέλους το έκανε ο Ιβαναρος. Καλή η Σαλόνικα και το Ροστόφ αλλά γι'αυτό το τόπο εδώ παίρνονται αποφάσεις, εδώ ζυγίζονται όλα και μάλιστα πολύ άργησε να το κάνει.
Δεν έχει νόημα ένα εκατομμύριο Θεσσαλονικείς και περίχωρα να ακούν ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι μείγμα Ζουλού και κανίβαλων αλλά μια πιο ωραία προσέγγιση σε 5 εκατομμύρια χαμουτζηδες αφήνει πολλαπλά οφέλη.
Αυτά όσον αφορά τον ΠΑΟΚ. Το τι κάνει στις μπίζνες του ο ΙΣ είναι άλλου παπά ευαγγέλιο και πραγματικά με αφήνει αδιάφορο. Πίτα μοιράζουν δέκα χρόνια στην Ελλάδα ας πάρει ότι μπορεί.
Όπως είπε ο Μπάνε μπορεί να είχε σκατοφατσες αλλά είχε άλλη φάση ο τρόπος τους. Απλώς οι αθλητικές Κυριακές και λοιπά σκατα είχανε συνηθίσει δεκαετίες να βγάζουν ότι είχε η ψυχή τους την ώρα του ΠΑΟΚ. Λες και υπήρχε ποτέ κανείς να τους μαζέψει...
Δημοσιογράφοι ρε μλκ μου.. μπορεί να πίνεις καφέ και την ίδια ώρα να σου σκάβει το λάκκο. Και στο παίζουν και παρθένες μετά.
Ο τίτλος πρέπει να φύγει από κάτω πάση θυσία. Του γαύρου δεν θα του βγει σε καλό το σημερινό. Ο μοναδικός τρόπος να πάρουν παιχνίδια είναι αυτός: τραμπουκισμος. Θυμίζουν τον μαλακα της παρέας που δεν του γίνονται τα κέφια και αντιδρά όπως ναναι.
-
- Επικοινωνία:
[quote="Χωρικός"]Πέλκας γυπαετός!!! Την έπεσε κανονικά στην γκόμενα που παρουσιάζει!!!
Την συγκεκριμένη την Βραχαλη,οι "κακές" γλώσσες λένε ότι την "περτσινωνε" το έκτρωμα ο Μανταλος!Το ομορφόπαιδο ο Δημητράκης θα της φαίνεται Di Caprio

Την συγκεκριμένη την Βραχαλη,οι "κακές" γλώσσες λένε ότι την "περτσινωνε" το έκτρωμα ο Μανταλος!Το ομορφόπαιδο ο Δημητράκης θα της φαίνεται Di Caprio
-
- Επικοινωνία:
Θα φανεί αν υπάρξει και δεύτερη εκπομπή!Αν όχι...ναι θα είναι του Ιβάν!ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Σίγουρα το κανάλι είναι του Ιβάν;;
Και τι δε θα έδινα να έβλεπα τα μούτρα του Γιωργάκη τώρα!

Re: Τηλεοπτικός Σταθμός
αδερφέ άστο σπρώξιμο, μιλάμε για τραμπουκισμό λάιβ του δίποδου παχύδερμου καραπαπά με κουλτούρα μπράβου παραλιακής πάνω στα μούτρα του διαιτητή. δεν έπρεπε να αναφερθεί; κανονικό ντου, απόπειρα λιντσαρίσματος με απανωτά μπινελίκια με διαρκές λάιβ κοντινό της ΕΡΤ και περνάει στο μπάι στο κανάλι του ιβάν;dini26 έγραψε:Mīngus έγραψε:μια ερωτηση χωρις να εχω κατι προσωπικο......rainmaker έγραψε:Το να θίξεις στην πραγματική του υπόσταση, το τραμπούκο των γαύρων στον διαιτητή και το αχαλίνωτο σπρώξιμο στο 2ο ημίχρονο, σε κάνει τα ίδια σκατά με τους άλλους;
Το να πεις μια αντικειμενική αλήθεια, κάτι που είδε όλη η Ελλάδα εκτός από τους λοβοτομημένους, σε κάνει τα ίδια σκατά με τους άλλους;
Τα ίδια σκατά με τους άλλους είσαι όταν λες ότι ο γαύρος κέρδισε δίκαια, λες ότι είναι η πιο θεαματική ομάδα και μου βγάζεις σουπεράκι ότι κέρδισε γιατί είχε πάθος και θέληση.
εκτος απο το PAOK TV (και αυτο οχι σιγουρα)
τελειως ρεαλιστικα, περιμενες να πουνε οτι ο γκευ σπρωχτηκε αχαλινωτα οπως λες?? κ οχι μονο σε αυτη την εκπομπη, γενικα σε αντιστοιχες περιπτωσεις.
Μια από τα ίδια η εκπομπή...
Αν πρόσθεταν στον τίτλο του "Total football" και το "in chavouzovothrolimanistan" θα ήταν πιο ρεαλιστικοί...
"Τα ρέστα παγωτό"... :ugeek:

Αν πρόσθεταν στον τίτλο του "Total football" και το "in chavouzovothrolimanistan" θα ήταν πιο ρεαλιστικοί...

"Τα ρέστα παγωτό"... :ugeek:
- Sick Bastard
Συμφωνώ κι εγώ.obanebane έγραψε:Συμφωνώ με βροχοποιο,μέχρι τώρα παρακολουθώ ευχάριστα,μιλάνε μόνο για ποδόσφαιρο,δε με κουράζουν καθόλου.
85% του καθαρού χρόνου έλεγαν για ποδόσφαιρο και τα έλεγαν καλά.
Το θέμα για μένα είναι ότι ξεκινάει αργά κι έχει πολλά άτομα, οχτώ είναι πάρα πολλά, οπότε πάει μεσάνυχτα κι έχουν παίξει 2-3 ματς το πολύ. Αυτό κάνει την εκπομπή αργή που δεν χρειάζεται.
Σταματήστε ρε παιδιά να βλέπετε την τιβιόλα, σαν κάτι του ΠΑΟΚ, δεν είναι, είναι κάτι του Ιβάν.
την φαση του καραπαπαρα που τοσο αναλησαμε εχει ιδεα κανεις πως την παρουσιασαν στην αλητικη κυριακη?
+φωνω με Sick, το καναλι δεν ειναι του Π.Α.Ο.Κ
+φωνω με Sick, το καναλι δεν ειναι του Π.Α.Ο.Κ
boogeyman77 έγραψε:Χωρικός έγραψε:Πέλκας γυπαετός!!! Την έπεσε κανονικά στην γκόμενα που παρουσιάζει!!!![]()
![]()
![]()
Αυτήν τα έχει με τον Αρωνιαδη που διαχειρίζεται τα ΜΜΕ της παε ρε
μια χαρά την πέταξε και είχε και δίκιο!dini26 έγραψε:ατσα ο δωδωνης.....