Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΚ 2-1,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
- BlackBlockAttack
Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΚ 2-1,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
To οφσαιτ γκολ του Μπεργκ φετος οταν προηγουταν 2-0 ο Απολλων Αθηνων γιατι δε το θυμουντε?
Το γκολ του Λυμπεροπουλου στο τελικο με τον Ατρομητο με τους τεραστιους τιτλους των πανηγυρισμων τους εκεινη τη μερα?
Τον Χιμενεζ που ηταν εξαλλος χθες τον θυμαται κανεις πως πανηγυριζε σε εκεινο το τελικο?
Δεν εχετε καταλαβει οτι ειμαστε σε "πολεμο"?
ΠΟΚιτες και τσιρακια τους στη Θεσσαλονικη δε σας "βλεπουμε" ρεεεεεεεε
Το γκολ του Λυμπεροπουλου στο τελικο με τον Ατρομητο με τους τεραστιους τιτλους των πανηγυρισμων τους εκεινη τη μερα?
Τον Χιμενεζ που ηταν εξαλλος χθες τον θυμαται κανεις πως πανηγυριζε σε εκεινο το τελικο?
Δεν εχετε καταλαβει οτι ειμαστε σε "πολεμο"?
ΠΟΚιτες και τσιρακια τους στη Θεσσαλονικη δε σας "βλεπουμε" ρεεεεεεεε
τι σχεση εχεις με τα σιχαματα μπορεις να μου πεις?
γιατι συγκρινεις?
γιατι συγκρινεις?
- BlackBlockAttack
Δεν συγκρινω...Θελω να καταδειξω οτι εαν ο Ιβαν δεν αποκτησει μεσα θα μας τα λενε οπως θελουν αυτοι και οτι αυτοι που κλαινε τωρα τοτε ηταν μεσα στη τρελη χαρα...
- john4serres
Προηγείται επιθετικό φάουλ του ΚρέσΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Ε τότε και το γκολ δεν είναι τίποτε of side,
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- BlackBlockAttack
Μουγκα και προπαγανδα μαζι τα χανουμια οτι δε πουλησαν ολα τους τα εισητηρια....Εφυγαν λεει 2500 χιλιαδες φιλαθλοι λογω του ξυλου που επεσε....Το φωτοτυπικο στη Θεσσαλονικη δεν εχει σταματησει....
- PaokPatraG4
Μην μασάτε αδέρφια το όλο παιχνίδι που παίζεται εδώ και μέρες μετά τον ημιτελικό είναι πολιτικό....Δεν ασχολούμαι με την πολιτική αλλά είναι πλέον ξεκάθαρο ότι μετά και τις δηλώσεις Ιβάν σηκώνουν σκόνη προπαγάνδας για να σκεπάσουν τις βρωμιες δεκαετιών....Έχω από το πρωί που απαντώ σε βρωμοχανουμοβαζελογαυρους μονολεκτικά.....
Π..ΤΣΑααααααα
Υ.Γ. Μόνο με τηλεοπτικό σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας θα σταματήσουν την κωλοπροπαγανδα τους....
Π..ΤΣΑααααααα
Υ.Γ. Μόνο με τηλεοπτικό σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας θα σταματήσουν την κωλοπροπαγανδα τους....
Συγγνώμη απο τους τίμιους και αγνούς οπαδούς του Πόκ...δεν θα ξαναπάρουμε κύπελλο ...
Συγγνώμη απο τους αντικειμενικούς αρδ...δεν θα ξαναπάρουμε κύπελλο...
Συγγνώμη απο τους ιδιοκτήτες -αγγελούδια του ποκ...δεν θα ξαναπάρουμε κύπελλο ...
Συγγνώμη απο τους γκρινιάρηδες συνοπαδους...δεν θα ξαναπάρουμε κύπελλο ...
απο εδώ και πέρα θα παίρνουμε και το πρωτάθλημα...
Συγγνώμη απο τους αντικειμενικούς αρδ...δεν θα ξαναπάρουμε κύπελλο...
Συγγνώμη απο τους ιδιοκτήτες -αγγελούδια του ποκ...δεν θα ξαναπάρουμε κύπελλο ...
Συγγνώμη απο τους γκρινιάρηδες συνοπαδους...δεν θα ξαναπάρουμε κύπελλο ...
απο εδώ και πέρα θα παίρνουμε και το πρωτάθλημα...
-
ΠΑΟΚΑΡΑ μου σε ευχαριστώ για τις χαρές που μου προσφέρεις!! Ολα θα είναι διαφορετικά από εδώ και πέρα...
Οτι και αν λένε, δεν με ενδιαφέρει...ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2017!!!!
Πάντως εγώ αρνούμαι να βασιστώ στην εικόνα της Cosmote και στην γραμμή που έχουν βάλει και ακόμα ψάχνω το offside...

Οτι και αν λένε, δεν με ενδιαφέρει...ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2017!!!!
Πάντως εγώ αρνούμαι να βασιστώ στην εικόνα της Cosmote και στην γραμμή που έχουν βάλει και ακόμα ψάχνω το offside...
Τα βραδιά που πονούσα κι έκλαιγα γιατί μου έκοβαν τη χαρά με τον πιο σιχαμερό τρόπο που ήσασταν όλοι εσείς υπερασπιστές του γνήσιου ποδοσφαίρου;;;
Τις μερες που κλέβατε τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας που ήσασταν όλοι εσείς τιμητές της ηθικής;;;
Τόσες φορές παρουσιάσατε τη δίκη σας αλήθεια...τωρα θα μάθετε τη δίκη μας αλήθεια...
Τις μερες που κλέβατε τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας που ήσασταν όλοι εσείς τιμητές της ηθικής;;;
Τόσες φορές παρουσιάσατε τη δίκη σας αλήθεια...τωρα θα μάθετε τη δίκη μας αλήθεια...
Σίγουρα. και 5000 μη σου πω. Ο Βλάχος στο pre-game είπε ότι ήθελε να φύγει αλλά δεν μπόρεσε γιατί δεν ήταν δυνατόν έτσι όπως ήταν τα αυτοκίνητα. Και αυτοί 2500 έτσι, χαλαρά.BlackBlockAttack έγραψε:Μουγκα και προπαγανδα μαζι τα χανουμια οτι δε πουλησαν ολα τους τα εισητηρια....Εφυγαν λεει 2500 χιλιαδες φιλαθλοι λογω του ξυλου που επεσε....Το φωτοτυπικο στη Θεσσαλονικη δεν εχει σταματησει....
- john4serres
χαχαχαχα εφυγαν, δηλαδη μπηκαν στα λεωφορεια και εφυγαν.
Κι αν καποιος ηθελε να δει το ματς, δεν μπορουσε! επειδη το λεωφορειο (πχ απο Καλαμάτα) επρεπε να φυγει
Κι αν καποιος ηθελε να δει το ματς, δεν μπορουσε! επειδη το λεωφορειο (πχ απο Καλαμάτα) επρεπε να φυγει
Εχτες το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα εντελως αυθορμητα στην φαση του γκολ οταν σταματησε λιγο το παιχνιδι και ο διαιτητης πηγαινε προς τον τεταρτο ηταν "μακαρι να υπαρχει ο κανονας του ριπλει μεσω βιντεο και να συνεχιστει το παιχνιδι απο το 1-1, θα το παρουμε στην παραταση ετσι και αλλιως γιατι ο παγκος θα κανει την διαφορα μιας και ολοι ηταν κουρασμενοι".
Σημερα, οσο πιο πολυ κλαινε ενορχηστρωμενα εκει κατω, τοσο πιο πολυ γουσταρω που ειμαστε κυπελλουχοι. Οχι για τον τροπο, για το οτι ειμαστε εννοω, γιατι αυτο τους ποναει περισσοτερο απο το λαθος του εποπτη.
Σημερα, οσο πιο πολυ κλαινε ενορχηστρωμενα εκει κατω, τοσο πιο πολυ γουσταρω που ειμαστε κυπελλουχοι. Οχι για τον τροπο, για το οτι ειμαστε εννοω, γιατι αυτο τους ποναει περισσοτερο απο το λαθος του εποπτη.
Έχω δει στην ζωή μου χιλιάδες αγώνες, ναι χιλιάδες, του Π.Α.Ο.Κ. μας, είτε ζωντανά είτε απ την T.V. ...
Έχω δει μέσα στα νεύρα ή με κλάματα, πολλές εκατοντάδες φορές, τους παίχτες με τα ασπρόμαυρα να τραβάνε τα μαλλιά τους διαμαρτυρόμενοι για άδικες-στημένες αποφάσεις των κορακιών, χωρίς ή και με την σημαία στο χέρι...
Έχω υποστεί στο πετσί μου την προπαγάνδα του ΠΟΚ που έλεγε πάντα για "ανθρώπινα λάθη" αυτών των κορακιών...
Έχω αρρωστήσει που η βρωμιά και η ανεντιμότητα τους βαφτίζεται πάντα με κάποια εύηχη λέξη και θάβεται βαθιά...
Με μια φάση, όπου ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΗΣ ντροπής της Πόλης ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ, ούτε καν σε δεύτερο χρόνο, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΠ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥΣ, δεν "ισοφαρίζω" όλα τα παραπάνω χρόνια της τυρανίας ρε...
ΠΑΝΑΞΙΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ
2017
Έχω δει μέσα στα νεύρα ή με κλάματα, πολλές εκατοντάδες φορές, τους παίχτες με τα ασπρόμαυρα να τραβάνε τα μαλλιά τους διαμαρτυρόμενοι για άδικες-στημένες αποφάσεις των κορακιών, χωρίς ή και με την σημαία στο χέρι...
Έχω υποστεί στο πετσί μου την προπαγάνδα του ΠΟΚ που έλεγε πάντα για "ανθρώπινα λάθη" αυτών των κορακιών...
Έχω αρρωστήσει που η βρωμιά και η ανεντιμότητα τους βαφτίζεται πάντα με κάποια εύηχη λέξη και θάβεται βαθιά...
Με μια φάση, όπου ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΗΣ ντροπής της Πόλης ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ, ούτε καν σε δεύτερο χρόνο, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΠ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥΣ, δεν "ισοφαρίζω" όλα τα παραπάνω χρόνια της τυρανίας ρε...