Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΚ 6/5 20:30 Paokmania Radio, laola & otesports1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΚ 6/5 20:30 Paokmania Radio, laola & otesport

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Όχι βέβαια! :mrgreen:
Ωραία,Thanks!!
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Διπλα στις εστιες ποια κορακια θα ειναι;
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Ξαφνικά μούδιασα παντού..Όλο το κορμί μου παραδόθηκε και δεν το ορίζει το μυαλό μου πια..Τουλάχιστον γλίτωσα την ενέδρα.. Δραπέτευσα αλλά για που? Αφού ακόμη νιώθω, αισθάνομαι, γιατί δεν μπορώ να σηκωθώ? Επιτρέπεται να πέσεις επιβάλλεται να σηκωθείς έλεγε η καψούρα μου ο Παύλος.. Εγώ όμως δεν μπορώ όσο και να θέλω όσο και να προσπαθώ.. Είναι και ο τελικός το Σάββατο.. Δεν πρέπει και δεν γίνεται να μην είμαι μέσα.. Οκτώ χιλιάδες αδέρφια που θα φωνάζουν για το μεγαλείο του ΠΑΟΚ.. οκτώ χιλιάδες αδέρφια που διψάνε να φέρουν την κούπα.. Όχι ρε γαμώτο.. νομίζω τελικά έφυγα πιο μακρυά από όσο περίμενα.. έφυγα για να γλιτώσω την ενέδρα όλων αυτών που άνανδρα βιάζουν τα όνειρα νέων ανθρώπων και παιδιών.. Αλήθεια αυτή η αρρώστια που μπολιάζει τις αγνές ψυχές νέων ανθρώπων πότε θα σταματήσει? πότε θα ιαθεί?? Έφυγα πολύ μακριά για να γλιτώσω από αυτήν.. μάλλον δε θα δω ξανά τα αδέρφια μου.. την οκογένειά μου.. την ΠΑΟΚΑΡΑ μου.. Θα είμαι όμως δίπλα τους.. Θα αναπνέω από την ανάσα τους.. Θα ζω από τα όνειρά τους.. Μάνα μην κλαις.. Το Σάββατο σηκώνω την κούπα και έρχομαι..

Το ελάχιστο που μπορεί να κάνει η ΠΑΟΚΑΡΑ μας είναι να σηκώσει την κούπα το Σάββατο και να την αφιερώσει εκεί ψηλά.. στον αδερφό μας τον Νάσο..
Νάσο ζεις για ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΤΣΗΣ!!!
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Με τελείωσες αδερφέ.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

makispaspartou έγραψε:Ξαφνικά μούδιασα παντού..
Όλο το κορμί μου παραδόθηκε και δεν το ορίζει το μυαλό μου πια..
Τουλάχιστον γλίτωσα την ενέδρα.. Δραπέτευσα αλλά για που?
Αφού ακόμη νιώθω, αισθάνομαι, γιατί δεν μπορώ να σηκωθώ?
Επιτρέπεται να πέσεις επιβάλλεται να σηκωθείς έλεγε η καψούρα μου ο Παύλος..
Εγώ όμως δεν μπορώ όσο και να θέλω όσο και να προσπαθώ..

Είναι και ο τελικός το Σάββατο.. Δεν πρέπει και δεν γίνεται να μην είμαι μέσα..
Οκτώ χιλιάδες αδέρφια που θα φωνάζουν για το μεγαλείο του ΠΑΟΚ..
Oκτώ χιλιάδες αδέρφια που διψάνε να φέρουν την κούπα..
Όχι ρε γαμώτο.. Nομίζω τελικά έφυγα πιο μακρυά από όσο περίμενα..
Έφυγα για να γλιτώσω την ενέδρα όλων αυτών που άνανδρα βιάζουν τα όνειρα νέων ανθρώπων και παιδιών.. Αλήθεια αυτή η αρρώστια που μπολιάζει τις αγνές ψυχές νέων ανθρώπων πότε θα σταματήσει? Πότε θα ιαθεί?? Έφυγα πολύ μακριά για να γλιτώσω από αυτήν..

Μάλλον δε θα δω ξανά τα αδέρφια μου.. Την οκογένειά μου.. Την ΠΑΟΚΑΡΑ μου.. Θα είμαι όμως δίπλα τους.. Θα αναπνέω από την ανάσα τους.. Θα ζω από τα όνειρά τους..

Μάνα μην κλαις..
Το Σάββατο σηκώνω την κούπα και έρχομαι..

Το ελάχιστο που μπορεί να κάνει η ΠΑΟΚΑΡΑ μας είναι να σηκώσει την κούπα το Σάββατο και να την αφιερώσει εκεί ψηλά..
Στον αδερφό μας τον Νάσο..
Συγκλονιστικός Μάκη... Υποκλίνομαι...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

makispaspartou έγραψε:Ξαφνικά μούδιασα παντού..Όλο το κορμί μου παραδόθηκε και δεν το ορίζει το μυαλό μου πια..Τουλάχιστον γλίτωσα την ενέδρα.. Δραπέτευσα αλλά για που? Αφού ακόμη νιώθω, αισθάνομαι, γιατί δεν μπορώ να σηκωθώ? Επιτρέπεται να πέσεις επιβάλλεται να σηκωθείς έλεγε η καψούρα μου ο Παύλος.. Εγώ όμως δεν μπορώ όσο και να θέλω όσο και να προσπαθώ.. Είναι και ο τελικός το Σάββατο.. Δεν πρέπει και δεν γίνεται να μην είμαι μέσα.. Οκτώ χιλιάδες αδέρφια που θα φωνάζουν για το μεγαλείο του ΠΑΟΚ.. οκτώ χιλιάδες αδέρφια που διψάνε να φέρουν την κούπα.. Όχι ρε γαμώτο.. νομίζω τελικά έφυγα πιο μακρυά από όσο περίμενα.. έφυγα για να γλιτώσω την ενέδρα όλων αυτών που άνανδρα βιάζουν τα όνειρα νέων ανθρώπων και παιδιών.. Αλήθεια αυτή η αρρώστια που μπολιάζει τις αγνές ψυχές νέων ανθρώπων πότε θα σταματήσει? πότε θα ιαθεί?? Έφυγα πολύ μακριά για να γλιτώσω από αυτήν.. μάλλον δε θα δω ξανά τα αδέρφια μου.. την οκογένειά μου.. την ΠΑΟΚΑΡΑ μου.. Θα είμαι όμως δίπλα τους.. Θα αναπνέω από την ανάσα τους.. Θα ζω από τα όνειρά τους.. Μάνα μην κλαις.. Το Σάββατο σηκώνω την κούπα και έρχομαι..

Το ελάχιστο που μπορεί να κάνει η ΠΑΟΚΑΡΑ μας είναι να σηκώσει την κούπα το Σάββατο και να την αφιερώσει εκεί ψηλά.. στον αδερφό μας τον Νάσο..

Ποσο θλιβερο ειναι που λες αυτα που λες, κι εγω αντι να σκεφτω "γιατι εφυγες βρε παληκαρι μου", σκεφτομαι "αν γινοταν να πατησω ενα κουμπι και να φυγει ο γιος μου να γλυτωσει, θα το εκανα". Δυστυχως, αντιλαμβανεστε τι σημαινει αυτο... Παραδινομαστε....
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Πατα το sic! :mrgreen:
gpap

Δημοσίευση από gpap »

ok, έφτασε η ώρα να αποδεχθώ πως δεν θα βρω εισιτήριο.
Όλες τις προηγούμενες ημέρες έκανα τον κόσμο άνω-κάτω.
Κάτοχος διαρκείας, χορηγός στον Α.Σ., με γνωστούς σε συνδέσμους, έβαλα λιτούς και δεμένους να μου βρούνε ένα ΓΑΜ@#$ΝΟ εισιτήριο.
Αλλά δεν μπόρεσα.

Εύχομαι τουλάχιστον σε όσους τυχερούς πάνε, να φτάσουν και να επιστρέψουν υγιείς,
να ενισχύσουν την ομάδα στην προσπάθειά τους,
να μην ψαρώσουν από προκλήσεις και δολοπλοκίες
και να μας φέρουν το κύπελλο.

Καλό ταξίδι και καλή επιστροφή σε όλους σας.
Με την νίκη.
Μία φωνή όλοι.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Αυτονόητο, αλλά ας το ξαναπουμε

ΟΛΟΙ ΜΑΥΡΑ ΡΟΥΧΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

++++

Με το καλο να πατε και με το καλο να γυρισετε οσοι πατε αλανια μου και οπως λενε και τα παιδια παραπανω, να εισαστε προσεκτικοι, να μην μασησετε προκλησεις και να εισαστε μαχητικοι δεν σας το ευχομαι γιατι ξερω οτι δεν χρειαζεται. ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΑΛΑΝΙΑ!!!

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Οπως τα λεει ο Ψυχρας...Αν δε μπορουν ας τα δωσουν σε εμας... :lol: :opaokara:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

makispaspartou έγραψε:Ξαφνικά μούδιασα παντού..Όλο το κορμί μου παραδόθηκε και δεν το ορίζει το μυαλό μου πια..Τουλάχιστον γλίτωσα την ενέδρα.. Δραπέτευσα αλλά για που? Αφού ακόμη νιώθω, αισθάνομαι, γιατί δεν μπορώ να σηκωθώ? Επιτρέπεται να πέσεις επιβάλλεται να σηκωθείς έλεγε η καψούρα μου ο Παύλος.. Εγώ όμως δεν μπορώ όσο και να θέλω όσο και να προσπαθώ.. Είναι και ο τελικός το Σάββατο.. Δεν πρέπει και δεν γίνεται να μην είμαι μέσα.. Οκτώ χιλιάδες αδέρφια που θα φωνάζουν για το μεγαλείο του ΠΑΟΚ.. οκτώ χιλιάδες αδέρφια που διψάνε να φέρουν την κούπα.. Όχι ρε γαμώτο.. νομίζω τελικά έφυγα πιο μακρυά από όσο περίμενα.. έφυγα για να γλιτώσω την ενέδρα όλων αυτών που άνανδρα βιάζουν τα όνειρα νέων ανθρώπων και παιδιών.. Αλήθεια αυτή η αρρώστια που μπολιάζει τις αγνές ψυχές νέων ανθρώπων πότε θα σταματήσει? πότε θα ιαθεί?? Έφυγα πολύ μακριά για να γλιτώσω από αυτήν.. μάλλον δε θα δω ξανά τα αδέρφια μου.. την οκογένειά μου.. την ΠΑΟΚΑΡΑ μου.. Θα είμαι όμως δίπλα τους.. Θα αναπνέω από την ανάσα τους.. Θα ζω από τα όνειρά τους.. Μάνα μην κλαις.. Το Σάββατο σηκώνω την κούπα και έρχομαι..

:cry: :cry:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Αδελφε επειδη δε σε βλεπω μεσα το παιρνω για κεντρικη.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

paok87 έγραψε:Αυτονόητο, αλλά ας το ξαναπουμε

ΟΛΟΙ ΜΑΥΡΑ ΡΟΥΧΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ

Παμε ξανα ετσι τα ωραια μας ποστ για τον αυριανο τελικο! Πειτε οτι θελετε για αυριο και απο κατω γραψτε ''για κεντρικη'' ωστε να γινει αυριο ενα αρθρο στην κεντρικη!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”