Schalke - PAOK Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 19:00
Re: Schalke - PAOK Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 19:00
Βλέπω τον αγώνα στη Σπάρτη(είμαι για δουλειά). Όλοι οι Σπαρτιάτες έχουν ενθουσιαστεί με την Παοκάρα.
Μπορούμε ρε.
Μπορούμε.
Μπορούμε ρε.
Μπορούμε.
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΟΚ!!!
και στην ομαδα
και στα αλανια στην κερκιδα

και στην ομαδα
και στα αλανια στην κερκιδα

Αυτό το λέμε εδώ και χρόνια!!potamda έγραψε:Την επόμενη φορά να ζητήσουμε να παίξουμε και τα δυο παιχνίδια εκτός, δεν υπάρχει αυτό το πράγμα!

Αρρώστια
- sourmenetes
- Moderator
ο ΠΑΟΚ αδικείται φουλ απο τα κορακια σημερα..
εχουν αρνηθει σιγουρα ενα πεναλτυ, οριακή φάση του δευτερου γκολ και σιγουρα δεν εχουν δωθει δυο κιτρινες καρτες.
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΣΟΥ ΒΡΩΜΟΚΟΡΑΚΑ...
ΚΑΘΙΚΙ...
@DIM
Δηλαδη θες να μου πεις οτι η φαση του Μυστακιδη δε γυρναει κωλο???δεν ειναι εμμεσο???Τον καμπος δεν τον τραβαει???Η φαση του γκολ ειναι οριακα μπροστα ο κουλουρης. Δίνεται αλλα το προβαδισμα το χει ο επιθετικός.Το οτι λεγεσαι ΠΑΟΚ κανει το κορακι να μην δινει ουτε ενα απο τα τρια.
εχουν αρνηθει σιγουρα ενα πεναλτυ, οριακή φάση του δευτερου γκολ και σιγουρα δεν εχουν δωθει δυο κιτρινες καρτες.
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΣΟΥ ΒΡΩΜΟΚΟΡΑΚΑ...
ΚΑΘΙΚΙ...
@DIM
Δηλαδη θες να μου πεις οτι η φαση του Μυστακιδη δε γυρναει κωλο???δεν ειναι εμμεσο???Τον καμπος δεν τον τραβαει???Η φαση του γκολ ειναι οριακα μπροστα ο κουλουρης. Δίνεται αλλα το προβαδισμα το χει ο επιθετικός.Το οτι λεγεσαι ΠΑΟΚ κανει το κορακι να μην δινει ουτε ενα απο τα τρια.
- Παλαιολόγος
καλα στεκομαστε
βεβαια οκ πλεον ειναι φιλικο για να ειμαστε ειλικρινεις για αυτους
ειμαι ικανοποιημενος απο το πρωτο,μακαρι να φυγουμε με το διπλο,τονωνει την αυτοπεποιθηση μας
ενα γρηγορο μηχανακι στην θεση σακχοφ που να πιεζει παντου αν ειχαμε τωρα πιστευω θα ηταν ακομα και διπλο
ο φουκαρας δεν ειναι κακος παιχτης,φιλοτιμος ειναι,αλλα τον περνανε σαν σταματημενο...
βεβαια οκ πλεον ειναι φιλικο για να ειμαστε ειλικρινεις για αυτους
ειμαι ικανοποιημενος απο το πρωτο,μακαρι να φυγουμε με το διπλο,τονωνει την αυτοπεποιθηση μας
ενα γρηγορο μηχανακι στην θεση σακχοφ που να πιεζει παντου αν ειχαμε τωρα πιστευω θα ηταν ακομα και διπλο
ο φουκαρας δεν ειναι κακος παιχτης,φιλοτιμος ειναι,αλλα τον περνανε σαν σταματημενο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Τετ 22 Φεβ 2017, 19:54, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Πολύ καλός ο Warda (πουλαίν) και πολύ καλός για πρώτη εμφάνιση ο Πούγγουρας. Μας γλίτωσε και από ένα γκολ μετά την απόκρουση του Γλύκου.
- PAOK_Antarctica
Έλα ρε σουρμε, το μονο που μπορείς να ζητήσεις ειμαι του κάμπος και αυτο δύσκολο ειναι.
Αν ειναι δυνατον να λέμε γιατι εδωσε οφσαιντ που ήταν.
Αν ειναι δυνατον να λέμε γιατι εδωσε οφσαιντ που ήταν.
για να σχολιασω αυτο που ειπε ο cccp, και το παραπανω, ειναι λογικο ο χαμηλοτερης δυναμικοτητας αντιπαλος με παικτες χωρις πολλες παραστασεις, να κομπλεξαρεται περισσοτερο οταν παιζει το 1ο ματς στην εδρα του..
και μεις ρε φουστη, σε ολα τα νοκ αουτ στη φαση αυτη κληρωθηκαμε πρωτα στην τουμπα..
και μεις ρε φουστη, σε ολα τα νοκ αουτ στη φαση αυτη κληρωθηκαμε πρωτα στην τουμπα..
ξεκολλλα αποστολη, θα μαλωσουμεΑποστόληςΑ έγραψε:Πολύ καλός ο Warda (πουλαίν)
- ΑποστόληςΑ
- Notorious4
Το ματς παιδιά ο Ιβιτς το έχασε κακά τα ψέματα αν έπαιζε αυτό σύστημα δεν υπήρχε περίπτωση να μην τους κερδίζαμε στην τουμπα. Στεναχώρια.
Θελω η τυχη που μας χρωσταει να μας δωσει αβερτα στο 2ο
και τις μαλακίες που κάνους οι βλάκες οι Σαλκιώτες με τις σκοπιανές σημαίες, αν ήμουν ΠΑΕ θα έκανα επίσημη καταγγελία σε ΟΥΕΦΑ να παίξουν κεκλεισμένων μετά.
Η πολύ καλοσύνη βλάπτει
Η πολύ καλοσύνη βλάπτει
Μονο κερδος ο σημερινος αγωνας μαγκες.. Απλα απολαυστε την ελλειπη ομαδαρα μας να ποδοπαταει την σαλκε στο γηπεδο της δειχνωντας οτι το 0-3 ηταν πυροτεχνημα. Επιμενω πως με Πριγιο, ενρικε, ουαρντα η σαλκε δεν περνουσε ουτε σε 10 ματς.
Το εκνευριστικο ειναι πως 3 χρονια πριν, εβαλαν με χερι γκολ στην τουμπα αλλα εκει ηταν ανθρωπινο λαθος.... Ενω σημερα ειναι κομπιουτερ
Το εκνευριστικο ειναι πως 3 χρονια πριν, εβαλαν με χερι γκολ στην τουμπα αλλα εκει ηταν ανθρωπινο λαθος.... Ενω σημερα ειναι κομπιουτερ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimg4 την Τετ 22 Φεβ 2017, 20:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.