Π.Α.Ο.Κ-ΠΑΣ Γιάννενα 0-1, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
CCCP

Re: Π.Α.Ο.Κ-ΠΑΣ Γιάννενα 0-1, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από CCCP »

aspromaura ioannina έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Απο τις 28 τελικες σημερα τα φορ σου εκαναν τις 6 .Κατα τ αλλα φταινε τα φορ(σημερα) κι η ΠΑΕ που αργησε να φερει τον υπερπαικτη που θα κανει παπαδες . :roll:
Με ολο το σεβασμο, αυτο που λες ειναι εντελως αβασιμο. Διαφορετικη συνθεση για μια ομαδα σημαινει διαφορετικη καταληξη των πραγματων, διαφορετικη προσεγγιση του αγωνα απο τον προπονητη και ουτω καθεξης. Δηλαδη αν ειχαμε τον Μπενζεμα(ακραιο παραδειγμα για να απλοποιησω το επιχειρημα μου), βαζεις το χερι σου στη φωτια οτι οι επιθετικοι μας θα ειχαν σημειωσει και παλι μοναχα 6 απο τις 28 ευκαιριες;

Ή για να φερω την κουβεντα στα δικα σου δεδομενα: εστω οτι δεχομαστε πως σε καθε περιπτωση οι επιθετικοι μας θα εβγαζαν 6 ευκαιριες, εισαι σιγουρος οτι ο νεοφερμενος επιθετικος θα ηταν εξισου αστοχος με Κουλουρη και Κλαους;
+1. Oταν ο φορ δεν εχει την κινηση με τη μπαλα στα ποδια για να βγαλει τελικη, φυσικα και θα εχει λιγοτερες τελικες.

Και δεν εννοω να κανει τριπλες και τον Μεσσι. Θυμαμε χαρακτηριστικα φαση απο το σημερινο ματς οπου περνει μπαλα ο Κουλουρης μεσα στη περιοχη στο υψος του πεναλτι (λιγο ποιο ψηλα), και ενω δεν εχει αμυντικο κρεμασμενο πανω του και εχει χωρο, απλα ξεφορτονεται την μπαλα προσπαθωντας να παιξει με τη μια πασα προς την περιοχη που δεν εχει χωρο και καταληγει στον τερματοφυλακα.

Καλες οι πασες φυσικα οταν εισαι σε φαση να βγει 1-2 κτλ αλλα το να πηγαινεις παντα σε πασα σε τετοιες φασεις ειναι δειγμα του παικτη που ξερει οτι δεν εχει την ικανοτητα να υποδεχτει μπαλα, να λανει την επιτοποια κινηση να ανοιχτει (ουτε καν τριπλα) και το σουτ.

Δε φταιει φυσικα ο Κουλουρης κανει αυτο που μπορει κα ψαχνει την πασα και καλα κανει. Αλλα ο μεγαλος φορ εκει οταν περνει τη μπαλα μεσα στην περιοχη και χωρις αμυντικο κρεμασμενο πανω του κατευθειαν θα ψαξει το γκολ. Αυτη ειναι η διαφορα.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Aureliano Buendia έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:Μα με τι μαλακίες ασχολούμαστε ρε πστη μου, είτε είναι αλήθεια είτε είναι ψέμματα.
Μα με τι μαλακίες.
ΠΟΣΗ ΘΛΙΨΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.
Ε ΜΑ ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΑΝ ΠΙΑ. (δεν το λέω για σένα).
ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ.
Η ομάδα είναι στο μείον γαμημένο δεκαεφτά απ τους ανύπαρκτους, στην 8η γαμημένη θέση παίζοντας την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα (έλα παράνοια να μας δεις τα παιδιά της αλλαγής) κι ο Ιβάν κάνει λέει σύσκεψη και ξυσ τ αρχίδια σου με γκασμά γιατί η τσουγκράνα αφήνει κενά.

Κι έχω και τον άλλον να κάνει coomunity college* physocology 101, στις πλάτες μας..

*Αυτό μόνο για σένα Aureliano, τι υπέροχο γυναικάκι φίνο η Alison η Brie, ε;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Κανα @ βαλτε σε πρωτη φαση.

Ποια ομαδα θεωρεις οτι παιζει κσλυτερο ποδοσφαιρο σικ?

Περα απο βαθμολογικη συγκομιδη.αλλωστε με μια νικη,ειμαστε στα πλει ιφ.ωωωω σωσαμε τη γ@μημενη χρονια εχουμε κυπελλο και ευρωπη.

Εκτος αν ξεχνας τι εχει γινει στην αρχη του πρωταθληματος και θεωρεις οτι το φετινο ειναι καθαρο.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Sick Bastard έγραψε:Η ομάδα είναι στο μείον γαμημένο δεκαεφτά απ τους ανύπαρκτους, στην 8η γαμημένη θέση παίζοντας την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα (έλα παράνοια να μας δεις τα παιδιά της αλλαγής) κι ο Ιβάν κάνει λέει σύσκεψη και ξυσ τ αρχίδια σου με γκασμά γιατί η τσουγκράνα αφήνει κενά.

Κι έχω και τον άλλον να κάνει coomunity college* physocology 101, στις πλάτες μας..

*Αυτό μόνο για σένα Aureliano, τι υπέροχο γυναικάκι φίνο η Alison η Brie, ε;
ΜΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΙΚ ΜΠΑΣΤΑΡΝΤ;;
ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ;
ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ Ο ΚΟΛΚΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ;
ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΥΠΟΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.

Την Brie μας την έφαγε ο μικρός αδερφός του Τζέιμς Φράνκο, διάβολε. :D

Είναι πάντως τρομακτικό.
Είναι σχεδόν πανθομολογούμενο ότι παίζουμε καλύτερα απ' όλους φέτος κι είμαστε στην 8η θεση. μόνο στον ΠΑΟΚ θα μπορούσε να συμβεί αυτό.
K_geo έγραψε:Κανα @ βαλτε σε πρωτη φαση.

Ποια ομαδα θεωρεις οτι παιζει κσλυτερο ποδοσφαιρο σικ?
νομίζω κυριολεκτούσε ο σικ. εμάς θεωρεί την καλύτερη ομάδα.

΄
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Μαλλον ξεπερναει τη φαντασια μου. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Είναι προφανές κι αυτονόητο ότι παίζουμε την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα.
Άλλωστε το είπα και σε προηγούμενο ποστ σήμερα (χθες) όποιος δεν το βλέπει είναι μ@λ@κ@ς και κομπλεξικός.
Η παράνοια βρίσκεται εκεί ότι είμαστε στην 8η θέση με αυτή τη μπάλα κι αυτούς τους αντιπάλους.
Τα po δεν μου λένε τίποτα, αυτό θα έλειπε, για μένα οτιδήποτε πλην πρώτης θέσης στα po είναι ξεκάθαρη αποτυχία
(έτσι όπως είμαστε στο -17, για το πρωτάθλημα, μόνο αυτός ο στόχος απέμεινε)
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Προφανές? Προφανέστατο!
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Εικόνα

Ασχετο. Μαγικο κοριτσι η Αλισον sick. Δεν παει πισω και η Μπριτα βεβαια. 8-)
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δεν ξέρεις πόση ώρα έψαχνα αυτό το gif.
Επίσης, πάρα πολύ καλή αντίδραση σχεδόν για τα πάντα:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Παιδία η Μπρι είναι ρεζερβέ από την πρώτη σεζόν, λυπάμαι.
(αυτά που λένε για τον Φράνκο μην τα πιστεύετε, μαριονέτες του Αντάρκτικα είναι το μισό Χόλιγουντ)
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Να κάνουμε σύλλογο αφού είμαστε πολλοί.
Ή μια νέα θρησκεία.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Παντως το πραγματικό κλίμα φανηκε μετα απο μια ηττα κ εστω όπως ηρθε
Για μενα θετικό οτι η ηττα ήρθε με τρόπο λογικο ποδοσφαιρικα με ιδια προβλήματα απο την αρχη της χρονιας

Υπεύθυνος για μεν α κυριως ο σαββιδης κ αυτο οτι βαζει λεφτα ναι βάζει αλλα οχι όσα χρειάζεται σε αγορές κ αυτη ειναι η μόνη αληθεια
Δε γινεται να καθυστερούν ολοι οι τδ κπς τους τα πρήζει
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Επειδή κάνεις βόλτα σε όλα τα θέματα εντός και λες για τον Ιβάν, ας καταλήξουμε ότι έχεις δίκιο και ότι αυτός είναι ο Ιβάν και δεν αλλάζει. Πρόταση εναλλακτική έχεις? Ιδού η Ρόδος. ...... !!!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Διαβάζω απόψεις των μελών ότι Ο ΠΑΟΚ παίζει την καλύτερη μπάλα και ότι χθες κάναμε εκπληκτικό παιχνίδι και ειλικρινά πιστεύω ότι πρέπει να δω γιατρό.
Εγώ στο ποδόσφαιρο που ξέρω είναι ότι ο στόχος είναι να φτάσουμε στο γκολ και όχι να κάνουμε ευκαιρίες. Είμαστε 8οι μαζί με τον Πλατανιά. Έχουμε χαμηλή συγκομιδή γκολ, πρωτοφανή θα έλεγα για την ιστορία του ΠΑΟΚ.
Θα το πίστευα ότι χθες είμασταν άτυχοι αν αυτό δεν συνέβαινε κάθε Κυριακή.
Μερικοί λένε ότι θα τους περάσουμε στα play-off (αν καταφέρουμε και μπούμε). Ποιος μου εγγυάται ότι και στα play-off δεν θα έχουμε επανάληψη χαμένων ευκαιριών και ότι δεν θα ηττηθούμε;

Υπενθυμίζω τη βαθμολογία και τα αποτελέσματα με τους πρωτοπόρους:

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Θρήνος 37
2. Πανιώνιος 25
3. Ξάνθη 25
4. ΠΑΟ 22 (-1 αγώνας)
5. ΠΑΣ 22
6. ΑΕΚ 21
7. Ατρόμητος 21
8. ΠΑΟΚ 20
9. Πλατανιάς 20

Με τις ομάδες της κορυφής (σημερινή βαθμολογία) έχουμε φέρει τα εξής αποτελέσματα:

Θρήνος - ΠΑΟΚ 2-1
Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 1-0
ΠΑΟΚ - Ξάνθη 0-0
ΠΑΟ - ΠΑΟΚ 1-0
ΠΑΟΚ - ΠΑΣ 0-1
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 1-0
ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 3-4

Όλα τα αποτελέσματα ήταν άσχημα πλην αυτού με την ΑΕΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Δευ 09 Ιαν 2017, 09:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Σε όλα αυτά τα ματς που αναφέρεις, ο ΠΑΟΚ έπαιξε συνολικά, καλύτερα ή πολύ καλύτερα απ τον αντίπαλό του.
(εκτός απ αυτό με τον βάζελο που έπαιξε τα ίδια χάλια αλλά αντί για τέρμα είχε μια σανίδα κάτω απ τα δοκάρια)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”