97. Λάζαρος Λάμπρου
Re: 11. Λάζαρος Λάμπρου
Αντε ρε Λαζο....ευχομαι φετος να δειξεις οτι αξιζεις και του χρονου βασικούρα
-
Σήμερα αν σε εμπιστευτεί ο κοουτς θα λάμψεις εισαι για αντιπεθεσεις ότι πρέπει θα κάνεις πολλές ζημιές αρκεί να το πιστέψεις
- ΑποστόληςΑ
Μακάρι να παίξει σήμερα! Τον θεωρώ καταλληλότερο, αυτή τη στιγμή, από τον Warda.
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Άλλαξε μανατζερ, έφυγε απο τον Χούτο και πήγε στην seg του Μπισεσβαρ
https://www.instagram.com/p/Bl-Yn-kHi71 ... assos_papa
https://www.instagram.com/p/Bl-Yn-kHi71 ... assos_papa
Όντως...zaffodb έγραψε:Ενδιαφέρων ο διάλογος με τον Δεληγιαννίδη στο link που έστειλες...
Έτσι για να καταλαβαίνουμε ποιοι κινούν νήματα σήμερα στο ποδόσφαιρο
SM-G965F
- john4serres
Παντως το νεο του γραφειο εχει παικταραδες.
Ο Χούτος είχε μονο τον Λάμπρου, ερασιτεχνης ατζέντης.
Ο Χούτος είχε μονο τον Λάμπρου, ερασιτεχνης ατζέντης.
το σαιτ υπαρχει εδω και μια 4-5 χρονια.. ο λαμπρου ειναι σοβαρο παιδι.. το πως εμπλεξε με χουτο δεν ξερω.. τωρα για τον νεο μανατζερ του ,επειδη τον εχω γνωρισει προσωπικα ,εχω να πω οτι ειναι απο τους πιο γλειωδης τυπους που εχω γνωρισει,με μεγαλομανια και τουπε ,λες κ εχει τον ροναλτο και τον μεσσι.. επειδη συνεργαζεται με την εταιρια του γιου του στεφενς ειναι υπευθυνος εδω για τους παικτες του γραφειου και ειχε μαρτενς ,μαντουρο,χουσεν και οταν τον ειχα δει το καλοκαιρι κοκορευονταν ποσα φραγκα εβγαλε το γραφειο απο τα κοροιδα και τετοια.. και αν εμενε ο στεφενς παραπανω ,θα κανανε τρελη μπαζα..
Ναι δε διαφώνω.
Απλά έπεσε στην αντίληψή μου το σαιτ του και το εβαλα.
Δε με απασχόλησε τίποτα περί μανατζερ.
Απλά έπεσε στην αντίληψή μου το σαιτ του και το εβαλα.
Δε με απασχόλησε τίποτα περί μανατζερ.
- painkiller4
Διαβάζω ότι άλλαξε μανατζερικο γραφείο ίδιο με τον Μπισεσβαρ) και ότι ρίχνει κλεφτές ματιές σε Βέλγιο -ολλανδια. Ομολογώ ότι θα ήθελα να πάρει την ευκαιρία του στον ΠΑΟΚ αλλά όταν έχεις μπροστά σου τέτοια πληθώρα παικτών ειδικά στα εξτρέμ που να βρεθεί χρόνος.
+ 1...Mao_Mao έγραψε:Δεν θέλω να θαφτεί απο πιθανή ελλευση άλλου εξτρέμ.Το ξερειι το τοπι
Αυτός ο παίχτης, πάντα κατά την άποψη μου, θα είναι έγκλημα αν δεν παίξει μπάλα και μάλιστα μεγάλη, σε μας...
Μακάρι να μείνει, έστω και για 15 αγώνες/έτος και να μην δούμε στην θέση του πάλι κανέναν κοιταζοκόρδονο...

Αν τυχόν σκέφτονται να τον δώσουν ξανά δανεικό, αξίζει ανανέωση ως το 2022, με αρκετά αυξημένες αποδοχές...

Υ.Γ. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι εκείνη η αλεπού των πάγκων, ο Μπόλονι, τον ξεχώρισε από ένα φιλικό ματς...