Βεροια-ΠΑΟΚ 0-0,Mvp- Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

Mvp

Γλυκος
2
2%
Μαλεζας
3
3%
Βαρελα
26
29%
Κρεσπο
2
2%
Λεοβατς
1
1%
Τσιμιροτ
1
1%
Χαρισης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μυστακιδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ροντριγκεζ
1
1%
Περευρα
4
4%
Αθανασιαδης
3
3%
Ντζαλμα
2
2%
Μπισεσβαρ
45
49%
Κουλουρης
1
1%

Σύνολο ψήφων: 91

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Βεροια-ΠΑΟΚ 0-0,Mvp- Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από sourmenetes »

giapas έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Αιντε ξεσαλωστε...παλι δε κανει ο ιβιτς,οι παικτες επισης...

Αυτο μας αξιζει..καθε φεβρουαριο αλλο προπονητη γιατι πρεπει σε καθε ματς να βαζω τρια γκολ για να κερδιζω.

Αλλα ξεχασα ΠΑΟΚ εισαι..

Απο του χρονου ζητηστε να ξεκινανε τα ματς μας με ενα γκολ πισω εμεις...
ΠΑΟΚ εισαι..

Φταει ο ιβιτς...

Ευνουχισμος...
Θεωρείς κάποιον ευνουχισμενο;
Ναι...τη νοοτροπια μας..
Άβαταρ μέλους
mike

Δημοσίευση από mike »

η φτώχεια φέρνει γκρίνια

οι μόνοι που στάνταρ δεν φταίνε για το αποτέλεσμα είναι εμείς - εσείς οι οπαδοί
αν είχαμε να χωρίσουμε κάτι ίσως δικαίως να καταφέρονταν ο ένας εναντίον του άλλου
εδώ αρπαζόμαστε λόγω της διαφορετικής εκτίμησης των υπεύθυνων μιας κατάστασης ή για το πώς θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση

προσωπική μου εκτίμηση και θέση: αφήστε τον κόσμο να βγάλει την πίκρα του, μην υποδεικνύετε το πώς να γίνει ή να μην γίνει αυτό, από την άλλη κάντε υπομονή, σεβαστείτε τις επιλογές της διοίκησης και αφήστε όλη την ομάδα (διοίκηση, προπονητές, γυμναστές, παίκτες, φροντιστές κλπ) να δώσει ότι καλύτερο έως το τέλος της σεζόν

εμένα δεν μου φταίει ούτε η λακούβα του γηπέδου, ούτε το κοράκι, ούτε οι ΑΡΔ, ούτε το σύστημα, θα έπρεπε να τα ξεπερνάω όλα αυτά, γιατί ΠΑΟΚ είμαι
δεν τα πήγα καλά και συνεχίζω, δύσκολο να σηκώσω το κεφάλι ψηλά, αλλά πρέπει να το κάνω γιατί ΠΑΟΚ είμαι
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Και επειδη μου γυρναει το μυαλο...
Ξεκιναω απο την αρχη.
1)πουστικο πεναλτυ με αγιαξ
Αντιδραση με τετοιο φορ θα περασεις;;;
2)ανυπαρκτο πεναλτυ με αστερα
Αντιδραση μηδεν γιατι κερδισαμε
3)δε δινεται πεναλτυ με φιορεντινα
Αντιδραση ασθενης γιατι πηραμε το χ ενω μπορουσαμε να κερδισουμε.
4)δε δινεται πεναλτυ με ξανθη
Αντιδραση,με τετοια εξτρεμ που πας για πρωταθλημα
5)ακυρωνεται κανονικο γκολ με βεροια
Αντιδραση τα μαμω ολα,φταιει.ο ιβιτς,αχρηστοι ολοι,τελος το πρωταθλημα κτλ κτλ.

Αμφισβητει καποιος κατι απο ολα αυτα;;
Για πειτε μου.θα χα 4 νικες στο πρωταθλημα και 2 στην Ευρωπη και θα μουνα πασας;;;

Αλλα ξεχασα ΠΑΟΚ εισαι...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Δεν πειράζει του χρόνου πάλι,φέτος θα το πάρει η ζελα με τόση αβάντα που έχει .Αλλα εμάς μας στάζει η διαιτησία,ξύπνησε στραβά ο κλαους ,είναι αναδρομος ο Ερμής μας ,είναι μαύρη και άδικη η μοίρα μας και αλλα τέτοια που καλύπτουν την νοοτροπία μικρής ομάδας που έχουμε και αλλα παραμυθάκια που έχουμε φτιάξει για να κοιμόμαστε ποιο ήρεμα τος νύχτες.Νανι νάνι νάνι νάνι ,για όλα φταίει ο κακός διαιτητής κοιμήσου μωρο μου νάνι νάνι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ace79grpaok την Δευ 03 Οκτ 2016, 09:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κανείς δεν το αμφισβητεί Γιώργο. Μάλιστα στο σχετικό τόπικ έγραψα ότι με σωστή διαιτησία θα είχαμε 4/4 νίκες στο πρωτάθλημα και θα είμασταν πρώτοι.
Εγώ σχολιάζω την αγωνιστική καθίζηση της ομάδας και όχι τα αποτελέσματα που (δεν) παίρνουμε.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Βεροια-ΠΑΟΚ 0-1,Mvp- Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από kataramenos5 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Kostas_Peraia4 έγραψε:
paok87 έγραψε:ρε σεις ελεος γιατι μπαναρατε τον joshua;
Επειδη ειπε ΤΑΓΑΡΙ τον Τζαλμα
Αφού σαν τέτοιος έπαιξε χθες πώς να τον πει δηλαδή; Ρε αφήστε μας στον πόνο μας! Εγώ αν είχα μπροστά μου τον Ivic θα του έβριζα μάνα, πατέρα και όλο το υπόλοιπο σόι του. Τι να κάνουμε δηλαδή; Θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι σε τέτοιες στιγμές πικρίας ειδικά όταν η ομάδα εμφανίζει τέτοια ανείπωτα χάλια, είναι λογικό να βγάζουμε το πάθος μας. Αφού θέλουμε να είμαστε τρελοί με τον ΠΑΟΚ θα πρέπει να δεχτούμε και την έντονη κριτική.
Καταλαβες Σιμπα?Σαν αρρωστια που εξαπλωνεται .....Και τελευταια το βλεπω ολο και πιο πολυ σε ατομα που γραφουν χρονια εδω μεσα και χαρακτιριζονταν μετριοπαθεις.Τι επιχειρημα να αντιταξεις σ αυτο?Και σε ποιον, ο Απο ειναι απ τους πιο σοβαρους και χαμηλων τονων εδω μεσα .Απλα η στερηση τοσα χρονια και η πληση εγκεφαλου εχει αρχισει να μας κλονιζει ολους.Δε βγαζω την αφεντια μου απ εξω.Ειναι φορες που την παταω κι εγω.

Το χω ξαναγραψει
Γιόσεφ Γκαίμπελς, (Υπουργού Προπαγάνδας της χιτλερικής Γερμανίας): ‘Αν θέλουμε μια ιδέα να διεισδύσει στις μάζες, πρέπει να την επαναλαμβάνουμε συνεχώς και πάντα.
Πες πες ριζωνει η ιδεα και μας φαινεται οτι ειναι δικη μας .Μια ιδεα που συνηθως δεν ειναι ξεκαθαρο ψεμα αλλα μια ελαφρως παραποιημενη αληθεια.Ομως...
Τα πιο επικίνδυνα ψέματα είναι ελαφρώς παραποιημένες αλήθειες» - Γκεοργκ Κρ. Λίχτενπμεργκ,
Αποστολη τιποτα προσωπικο,παραδειγμα πηρα.Ξερεις οτι σε συμπαθω ιδιαιτερα .Καταλαβαινω την πικρα αλλα η αντιδραση ειναι λαθος κι οπως ειπα το χω κανει κι εγω .Εμεις οι μεγαλυτεροι πρεπει να δειχνουμε λιγο δυνατοτερο χαρακτηρα.

ΥΓ Κλειστε τ αυτια σας ,γιατι θα μας τρελανουν.Βαλτε λιγο τη λογικη και τις γνωσεις σας και φιλτραρετε την καθε πληροφορια που ακουτε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δηλαδή επιτρέπεται η δράση, αλλά απαγορεύεται η αντίδραση;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αφου το ξερεις κατα βαθος οτι η αυτη η αντιδραση ειναι τελειως λαθος.Θα εβριζες τον Ιβιτς?
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

K_geo έγραψε:Σικ θεωρώ ότι ξέρεις καλύτερα ελληνικά.

Συγκομιδη οκτώ,τιμωρία τρεις, σύνολο πέντε. Αλλά συγκομιδη οκτώ. Ούτε νταμπλ σκορ και άλλα γλαφυρα

Η σούπερ ζελα έχει δέκα και εγώ χθες κανονικά κέρδισα. Δεν έπαιξα μπάλα, αλλά κέρδισα. Άρα ισοβαθμία.
μη σου πω ότι περνάμε και μπροστά. :mrgreen:

Γλαφυρός δεν είμαι εγώ που γράφω το βέροια-ΠΑΟΚ 0-1
ή ότι η ομάδα έχει 8 βαθμούς ενώ έχει 5, άλλο αυτό που θέλουμε/έπρεπε κι άλλο αυτό που μας κοιτάει κατάφατσα
(αλλά αρνούμαστε να το δούμε, γιατί έτσι μας αρέσει πιάσε μια μπύρα να πάνε κάτω τα φαρμάκια)
Όταν ο πρώτος έχει 10 κι εμείς 5 ε είναι double score δεν είναι η Τζοβάνα Φραγκούλη του ''πεσ το και θα γίνει''.

Το ζήτημα της νοοτροπίας που έδειξε η ομάδα είναι πολύ πιο σημαντικό απ την διαιτησία.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

kataramenos5 έγραψε:Αφου το ξερεις κατα βαθος οτι η αυτη η αντιδραση ειναι τελειως λαθος.Θα εβριζες τον Ιβιτς?
Σε στιγμές συναισθηματικής φόρτισης ναι. Είναι λάθος το ξέρω. Αλλά εδώ δεν μιλάμε για λάθος επιλογή του Ivic. Δεν έβαλε έναν παίκτη που θα έπρεπε να παίξει αλλά δεν έπαιξε. Κατέβασε ένα σχήμα κόντρα σε οποιαδήποτε λογική. Γι' αυτό εκνευρίστηκα. Το έγραψα από το Σάββατο στο τόπικ του αγώνα, ότι με αυτή τη σύνθεση μας βλέπω να χάνουμε. Δεν χάσαμε γιατί η Βέροια ήταν χάλια.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

kataramenos5 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:
Kostas_Peraia4 έγραψε:
Επειδη ειπε ΤΑΓΑΡΙ τον Τζαλμα
Αφού σαν τέτοιος έπαιξε χθες πώς να τον πει δηλαδή; Ρε αφήστε μας στον πόνο μας! Εγώ αν είχα μπροστά μου τον Ivic θα του έβριζα μάνα, πατέρα και όλο το υπόλοιπο σόι του. Τι να κάνουμε δηλαδή; Θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι σε τέτοιες στιγμές πικρίας ειδικά όταν η ομάδα εμφανίζει τέτοια ανείπωτα χάλια, είναι λογικό να βγάζουμε το πάθος μας. Αφού θέλουμε να είμαστε τρελοί με τον ΠΑΟΚ θα πρέπει να δεχτούμε και την έντονη κριτική.
Καταλαβες Σιμπα?Σαν αρρωστια που εξαπλωνεται .....Και τελευταια το βλεπω ολο και πιο πολυ σε ατομα που γραφουν χρονια εδω μεσα και χαρακτιριζονταν μετριοπαθεις.Τι επιχειρημα να αντιταξεις σ αυτο?Και σε ποιον, ο Απο ειναι απ τους πιο σοβαρους και χαμηλων τονων εδω μεσα .Απλα η στερηση τοσα χρονια και η πληση εγκεφαλου εχει αρχισει να μας κλονιζει ολους.Δε βγαζω την αφεντια μου απ εξω.Ειναι φορες που την παταω κι εγω.

ΥΓ Κλειστε τ αυτια σας ,γιατι θα μας τρελανουν.Βαλτε λιγο τη λογικη και τις γνωσεις σας και φιλτραρετε την καθε πληροφορια που ακουτε.
Μπα... Συμβιβασμό με τη μετριότητα θα το έλεγα.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

sourmenetes έγραψε:Και επειδη μου γυρναει το μυαλο...
Ξεκιναω απο την αρχη.
1)πουστικο πεναλτυ με αγιαξ
Αντιδραση με τετοιο φορ θα περασεις;;;
2)ανυπαρκτο πεναλτυ με αστερα
Αντιδραση μηδεν γιατι κερδισαμε
3)δε δινεται πεναλτυ με φιορεντινα
Αντιδραση ασθενης γιατι πηραμε το χ ενω μπορουσαμε να κερδισουμε.
4)δε δινεται πεναλτυ με ξανθη
Αντιδραση,με τετοια εξτρεμ που πας για πρωταθλημα
5)ακυρωνεται κανονικο γκολ με βεροια
Αντιδραση τα μαμω ολα,φταιει.ο ιβιτς,αχρηστοι ολοι,τελος το πρωταθλημα κτλ κτλ.

Αμφισβητει καποιος κατι απο ολα αυτα;;
Για πειτε μου.θα χα 4 νικες στο πρωταθλημα και 2 στην Ευρωπη και θα μουνα πασας;;;

Αλλα ξεχασα ΠΑΟΚ εισαι...

Μιας και ανέφερες ευνουχισμένη νοοτροπία σε άλλο ποστ , μου επιτρέπεις φαντάζομαι να πω ότι για τα δικά μου δεδομένα τέλειο ποστάρισμα που δείχνει νοοτροπία του "πάντα μου φταίνει οι άλλοι και για αυτό δε θα βελτιωθώ ποτέ" είναι το δικό σου.

Αναφέρεις με ακρίβεια γεγονότα που συνέβησαν και είναι αδιαμφισβήτητα υπαρκτά . Χρησιμοποιείς αυτά τα γεγονότα για να δικαιολογήσεις ( ερμηνεύσεις καλύτερα ) για κατάσταση αγνοώντας ένα σωρό άλλες παραμέτρους .

Για παράδειγμα , κανένας δεν έχει πει ότι σε μια νορμάλ διαιτησία , τα σφυρίγματα είναι πάντα 50-50.
Επίσης κανένας δεν έχει εγγυηθεί νορμάλ διαιτησίες.
Επίσης η διαιτησία ευθύνεται για το τελικό αποτέλεσμα. Εμένα με νοιάζει η εικόνα της ομάδας , γιατί η καλή ποδοσφαιρική εικόνα είναι αυτή που σου εξασφαλίζει μακροπρόθεσμα επιτυχίες. Αν η διαιτησία ήταν ολόσωστη θα είχα 9 βαθμούς , αλλά η ποδοσφαιρική μου εικόνα θα ήταν εξίσου προβληματική και αυτό θα με έκανε ευάλωτο σε μελλοντικά λάθη ανθρώπινα και μη .

Υπάρχουν 2 έννοιες.
Δάσος και δέντρο.
Υπάρχουν 2 πραγματικότητες.
Οι λάθος αποφάσεις διαιτητών και η κατακόρυφη αγωνιστική καθίζησή μας στα 3 τελευταία παιχνίδια .

Ο καθένας , ανάλογα και με το χαρακτήρα του , ας κάνει την αντιστοίχιση έννοιας/πραγματικότητας

Η δική σου προοπτική νομίζω πως είναι ιδανική για κάποιον που έχει κολλήσει στη μετριότητα. Γιατί αν στη παρούσα στιγμή εμφανίζεις ως σημαντικότερο πρόβλημα του ΠΑΟΚ τη διαιτησία , δε θα διορθώσεις ποτέ την αγωνιστική εικόνα. Δίνεις άλλοθι σε κουρασμένα παλικάρια , σε προπονητή που δε ξέρει που πατάει και που βρίσκεται στα τελευταία ματς , σε διοίκηση που στη σημαντικοτερη καμπή των τελευταίων 20 χρόνων του ποδοσφαίρου μας πήγε με μετριότητες να πλασαριστεί ως διεκδικητής.

Όλα αυτά , φιλικά πάντα, μιας και έχουμε γνωριστεί από κοντά και δε νομίζω να παρεξηγηθείς αλλά ταυτόχρονα μου δίνεις το θάρρος να εκφραστώ ελεύθερα μιλώντας πρώτος εσύ για ευνουχισμούς.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Μονο εγω κ αλλος 1 ψηφισαμε Περειρα που εβαλε την γκολαρα.
Παιδια μην κραζετε για χθες. Δικαιουμασταν τη νικη και μας την κλεψανε.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

panpangr77 έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:Τρελή αδικία στον Joshua συμφωνώ
panpangr77 έγραψε:Ή ομάδα έχει κάνει 8 βαθμούς και έχει 5,ειναι αήττητοι αλλά με τους χειρότερους παίκτες ,και όλα έχουν χαθεί από την 4η αγωνιστική. Μπράβο μας. Τι να πει και ο οπαδός της Μπαρτσας με τα ταγαρια που έχει μπλέξει και τρώει 3ια σε 30 λεπτά .
Ίσως το ακυρότερο παράδειγμα όλων των εποχών
Το σχολιο δεν πηγαινε για τον Joshua ,μακρια απο μενα δεν κάνω ποτε προσωπικη επιθεση σε κανεναν συνοπαδο , αντιθετα ειμαι της αποψης ,καλο ειναι να ξεκαβλωνει εδω ενας οπαδός μας παρα μέσα στο γηπεδο οταν ο παικτης κανει μια προσπάθεια. Το σχολιο ειναι γενικο και κατά της μίρλας. Η ομάδα δεν επαιξε καλα αλλα ευκαιρίες εκανε για να βαλει ενα γκολ ,εβαλε ενα γκολ και της το ακυρώσανε ....
Εγω δεν βλέπω κανενα φιασκο στις μεταγραφές ,και το πρωταθλημα δεν εχει χαθεί ακόμα.

Εννοούσα για το παράδειγμα Μπαρτσελόνα-ταγάρια.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Ωωωωωω θεοιιιιιιιιι για σε εμάς αυτη η άδικη μοιρααααααααα,αυτά που γράφει ο σουρμε κατ εμέ είναι ο ορισμός της νοοτροπίας που έχουμε ,συμβιβασμός με το μέτριο και ένα σωρό δικαιολογίες για να μην γινομαστε καλυτεροι ,αλλα τι να πω?ότι σας κάνει να κοιμάστε τις νύχτες.Καληνυχτα ΠΑΟΚ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”