Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Αν και δεν είμαι μεγάλος φαν του ουίσκι, το Lagavulin είναι ιδιαίτερη περίπτωση. Ουισκαρος που λέει και ο Αλε
Κώστα θα το βρεις σίγουρα σε κάβες. Η τιμή του είναι πιο τσιμπημένη από τα άλλα ουίσκι. Μόλις τσέκαρα στο σκρουτζ και μου έβγαλε τιμή φιάλης γύρω στα 60... Θα σου πρότεινα να το παραγγείλεις πρώτα σε κανένα μπαρ και αν σου αρέσει μετά αγοράζεις.
Κώστα θα το βρεις σίγουρα σε κάβες. Η τιμή του είναι πιο τσιμπημένη από τα άλλα ουίσκι. Μόλις τσέκαρα στο σκρουτζ και μου έβγαλε τιμή φιάλης γύρω στα 60... Θα σου πρότεινα να το παραγγείλεις πρώτα σε κανένα μπαρ και αν σου αρέσει μετά αγοράζεις.
- kataramenos5
Αντε να πιaσουμε και λιγο δουλεια...Ριμαξε το μαγαζι.Kostas_Peraia4 έγραψε:Guitar δεν το εχω ξαναδει το συγκεκριμενο.Καλο ειναι?Που μπορουμε να το βρουμε και τι παιζει απο τιμες?
Καλο το Laga αλλα πολυ ιδιαιτερη γευση.Κατι σαν "υγρος καπνος" μιας και ειναι πολυυυυ καπνιστο(για τα γουστα μου) οπως ειπε κι ο ειδικος.Οπως λεει κι ο κιθαριστας (που χανεσαι εσυ ρε ψυχη) καλυτερα δοκιμασε το πρωτα.
Προσωπικη προτιμηση κατι πιο μαλακο ,Glenlivet 12 αν και απο τοτε που διακοψανε την παραγωγη οι ηλιθιοι οι τιμες εκτοξευτηκαν πανω απ τα 45 .Το Aberfeldy 12 επισης .
ΥΓ Με κολαζετε βραδιατικα...Ακουω... φωνες απ το μπουφέ.
kataramenos5 έγραψε: "υγρος καπνος"
Με πάει μαμιόντας τελευταία ευτυχώς για καλούς λόγους... Πάντως μπαίνω στον καφενέ κάθε μέρα. Μπορεί να τον πάρω τον καφέ πακέτο επειδή βιάζομαι αλλά τον οβολό μου τον αφήνω πάντα!kataramenos5 έγραψε: Οπως λεει κι ο κιθαριστας (που χανεσαι εσυ ρε ψυχη)
Ron approves!
[youtube]bKBTLgTubFw[/youtube]
[youtube]JoXdC2zDi0s[/youtube]
[youtube]MPY_EuvimH0[/youtube]
[youtube]g25TQ5X-brk[/youtube]
[youtube]ebUT7-tRE8s[/youtube]

[youtube]bKBTLgTubFw[/youtube]
[youtube]JoXdC2zDi0s[/youtube]
[youtube]MPY_EuvimH0[/youtube]
[youtube]g25TQ5X-brk[/youtube]
[youtube]ebUT7-tRE8s[/youtube]
- ΑποστόληςΑ
Και σε σένα mike!
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλο τον κόσμο!
Ετοιμάζεται ο φραπέ των 0,58 lit να καταναλωθεί λαίμαργα!
- Chuck Norris
Καλημέρα σε όλους , πρώτο μάθημα του εξαμήνου σήμερα , πρωινό ξύπνημα και μελαγχολία για το καλοκαίρι που πέρασε

- sourmenetes
- Moderator
Για αυτο ολο νευρα...0,58 lit φραπες...ΑποστόληςΑ έγραψε:Και σε σένα mike!
Και γω τετοιο πινω αλλα ειμαι κυριος..
Καλημέρα σε ολους!

Μια απ τα ιδια αλλα παλι δε με βλεοω να πηγαινω με τη βροχη που ριχνειChuck Norris έγραψε:Καλημέρα σε όλους , πρώτο μάθημα του εξαμήνου σήμερα , πρωινό ξύπνημα και μελαγχολία για το καλοκαίρι που πέρασε![]()
- kataramenos5
Για μενα ναι.Πολυ "δυσκολο" για τα γουστα μου.Guitarman έγραψε:kataramenos5 έγραψε: "υγρος καπνος"Ε όχι ρε Κατ και υγρός καπνός! Σίγα μην είναι και αμπούλα για ηλεκτρονικό τσιγάρο.
![]()
Αφου παιρνεις καφε παντως εστω και πακετο ολα καλα γιατι ανησυχησα λιγο.
Για τους ..ξενιτεμενους παντως θα σερβιρουμε και "Duck soup" προσεχως.Απλα περιμενουμε τον παπα να την πετυχει με το δικανο.
ΥΓ Ποιος τον ακουει με τα ξενοφερτα ποτα που βαζετε και παρασερνετε κι εμας τους αθωους..
Καλημέρα και καλή εβδομάδα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια!!!!
Βροχερή σήμερα η Σαλόνικα...Καθαρά φθινοπωρινός ο καιρός μας πρωτοβδομαδιάτικα...
Καλή επιτυχία σε όσα παλικαράκια ξεκινάνε τα μαθήματα...και καλή όρεξη...
"Επιτρέπεται να χουζουρέψεις επιβάλλεται να μην σπαριλιάσεις..."!!!!
Υ.Γ. "Μια πάπια μα ποια πάπια...ποια πάπια απ τον παπά?"...
Βροχερή σήμερα η Σαλόνικα...Καθαρά φθινοπωρινός ο καιρός μας πρωτοβδομαδιάτικα...
Καλή επιτυχία σε όσα παλικαράκια ξεκινάνε τα μαθήματα...και καλή όρεξη...
"Επιτρέπεται να χουζουρέψεις επιβάλλεται να μην σπαριλιάσεις..."!!!!
Υ.Γ. "Μια πάπια μα ποια πάπια...ποια πάπια απ τον παπά?"...
προς το παρών το μαγαζί έχει seagull soupΓια τους ..ξενιτεμενους παντως θα σερβιρουμε και "Duck soup" προσεχως.Απλα περιμενουμε τον παπα να την πετυχει με το δικανο.
- Chuck Norris
Πωωω τι βροχή είναι αυτή σήμερα !?!? Ή ψυχή μου βγήκε μέχρι να πάω και να γυρίσω , αλλά μπορώ να πω πως ήταν ευχαριστη εκπληξη τα νεα "ταλέντα " που ήρθαν στη σχολή !