θα κλείσουν στόματα και οι δυό τους σήμεραΑποστόληςΑ έγραψε:Πέλκα και Αθανασιάδη, φυσικάSTRAFNIK έγραψε:και ποιούς θα βγαζες

θα κλείσουν στόματα και οι δυό τους σήμεραΑποστόληςΑ έγραψε:Πέλκα και Αθανασιάδη, φυσικάSTRAFNIK έγραψε:και ποιούς θα βγαζες
obanebane έγραψε:che4 έγραψε:μπανε θα νικησουμε ρε![]()
Εχω γραψει ηδη τι θα κανουμε,ψαξε λιγο.
Εχεις κανιας-τσιμιροτ..john4serres έγραψε:Με Χαριση εκτός το κέντρο είναι χαμένο.
πρέπει να κανεις εγκατάσταση το acestreamgkap έγραψε:Οποιος γνωριζει κανενα καλο link να το γράψει
Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
che4 έγραψε:obanebane έγραψε:che4 έγραψε:μπανε θα νικησουμε ρε![]()
Εχω γραψει ηδη τι θα κανουμε,ψαξε λιγο.
Γραψε ενα θα νικήσουμε για το γούρι ρε φίλε
Αμα βγαλουμε ακρη απο το Facebook τα πιασαμε τα λεφτα μας...Phoenixgrg έγραψε:Άντε οκ δεν θέλει μπισερβαρ Σακχοφ πάλι πάγκο ? Έγινε κάτι με αυτόν ? Μόνο στο φασεμπουκ της ομάδας αν μπείτε τρώει τρελό κράξιμο για πελκα μακάρι να μας βγει αλλιώς θα ξεκινήσουν οι μουρμούρες για μάνατζερ και τέτοια κλασσικά
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Μπορούσε να ενισχυθεί ποιοτικά, για να κάνει το βήμα παραπάνω και να χτυπήσει τριάδα και αντ'αυτού, πούλησε τον Αλόνσο που είναι μπακάρα και πήρε ένα σωρό μέτριους και ταλέντα.sporos123 έγραψε:Δηλαδη υστερει ποιοτικα μια ομαδα που εχασε μονο τον Αλονσο και εχει μεσα παικτες οπως Ιλισιτς,Καλινιτς,Μπορχα Βαλερο,Μπερναντσεκι,Μπαντελι.Μαλιστα.Σεβασμος αλλα οχι φοβος,να εκμεταλλευτουμε τις ευκαιριες ου θα παρουσαιστουν και το ματς ειναι δικο μας..Ακάλυπτος έγραψε:Κάθε χρόνο και χειρότερη η Φιορεντίνα, ειδικά φέτος.
Πιστεύω πως είναι στα μέτρα μας (με την έννοια ότι μπορούμε να βγούμε και νικητές σήμερα)
Έκανε τραγικό μεταγραφικό σχεδιασμό (και) φέτος, με αποτέλεσμα να υστερεί πολύ ποιοτικά..