Στο 2 το έχειaquila έγραψε:Τελικα novasport1 που λεει το τοπικ η novasport2 που λεει η nova;
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο 2 το έχειaquila έγραψε:Τελικα novasport1 που λεει το τοπικ η novasport2 που λεει η nova;
ABOLEYTOI έγραψε:έφαγα τα χέρια μου να πλένω κασκόλ από το πρωΐ. Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ
πρωτα απ ολα οι αποδοσεις που βγαζουν οι μπουκ δεν εχουν καμια σχεση με το πραγματικο ποδοσφαιρο.giapas έγραψε:Εγώ έγραψα κάπου ότι αναφέρομαι αποκλειστικά σε αγωνιστικό επίπεδο; Μήπως είναι στο κομμάτι που σταμάτησες να διαβάζεις;desperando έγραψε:....
Δεν θεωρώ τον ΠΑΟΚ φαβορί για λόγους που ξεφεύγουν από το αγωνιστικό
...
Τι εννοείς σε ξεπερνάει ;desperando έγραψε: ...
, αλλά το να δίνουν κάποιοι κάτω από 10% για πρωτάθλημα ή να χρίζουν ακόμα και την κούλα μεγαλύτερο φαβορί με ξεπερνάει.
Μάλλον ξεχνάνε πριν κάποιους μήνες απέναντι σε ποιους αντιπάλους έβγαλε τα πλέι οφ αήττητος ο ΠΑΟΚ.
Μπορείς να το ποντάρεις και να κονομήσεις τρελά. Στο εύχομαι ολόψυχα , όπως και σε οποιονδήποτε άλλο έχει διάθεση να υποστηρίξει έμπρακτα την άποψή του.
κι εγω παντως δεν μιλησα για αγωνιστικα κριτηρια. μιλησα καθαρα για νοοτροπια νικητη. εκει θελουμε πολυ δουλεια. ενα γρηγορο παραδειγμα ειναι το χθεσινο ματς του βαζελου μεσα στον λεβαδειακο που τους ειχε επι 90 στο μισο γηπεδο. εμεις στο 0-2 θα τρωγαμε γκολ και θα τρεχαμε μεχρι το 90. εκει θελουμε τεραστια αλλαγη και αυτη η αλλαγη δεν ερχεται απο τη μια μερα στην αλλη.desperando έγραψε:Καμία φορά μπερδεύουμε τον πεσιμιστη με τον Ρεαλιστή.buffalobill4 έγραψε:ο αδερφος ο giapas για μενα ειναι ρεαλιστης. και ο ρεαλισμος δεν εκανε κακο σε κανεναν. ποσο μαλλον σε εμας που ειμαστε σουρεαλιστες. που περισυ επειδη ηρθε ο μπερμπατοφ νομιζαμε οτι το πηραμε![]()
φυσικα και πιστη στην ομαδα, φυσικα και στηριξη φυσικα και καλλιεργεια νοοτροπιας νικητη-πρωταθλητη, αλλα ξερετε αυτα δεν ερχονται ουρανοκατεβατα, ουτε με 5 πρωτοσελιδα και 12 αρθρα ολων των δημοσιογραφων που καλλυπτουν ΠΑΟΚ. αυτα χρειαζονται χρονια τριβης και αγκαλιασμα κορυφης, στραπατσα, χυσιμο καρδαρας με το γαλα και οπαδους που παρολαυτα να το πιστευουν.
ε, εσεις πειτε μου οτι αν φετος κανουμε πρωταθλητισμο με 50-50 διαιτησια και το χασουμε στο τελος απο το ζελο (στοχευμενο παραδειγμα ο ζελος και οχι ο γαυρος) ή αντε απο την ξαδερφη δεν θα αρχισουμε να ζηταμε κεφαλια. που το πηρε ο αφραγκουζος με μικροτερο μπατζετ ή ο τιγρης με μηδενικες μεταγραφες.
μαγκες ετσι δεν γινεται δουλεια.
Προσωπικά σταμάτησα να διαβάζω μετά απ αυτό "
κατά τη γνώμη μου δεν έχει ούτε 10% πιθανότητες για πρωτάθλημα . Και ευτυχώς οι περισσότερες προβλέψεις των μπουκ συμφωνούν με το παραπάνω"
Δεν θεωρώ τον ΠΑΟΚ φαβορί για λόγους που ξεφεύγουν από το αγωνιστικό, αλλά το να δίνουν κάποιοι κάτω από 10% για πρωτάθλημα ή να χρίζουν ακόμα και την κούλα μεγαλύτερο φαβορί με ξεπερνάει.
Μάλλον ξεχνάνε πριν κάποιους μήνες απέναντι σε ποιους αντιπάλους έβγαλε τα πλέι οφ αήττητος ο ΠΑΟΚ.