εδω οι αλλοι βγαινουν σε επισημη ανακοινωση και αποκαλουν προεδρο αυτον που του εχει απαγορευτει η ενασχοληση με το ποδοσφαιρο και εμεις ασχολουμαστε με τριχες...μιλαμε για μπανανια οχι αστεια...pgetsos έγραψε:1. Το Μετοχικό Κεφάλαιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα αυξηθεί κατά 20 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου και άμεσα από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Ο Μαρινάκης δεν έχει απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο;Πώς είναι δυνατόν να εμφανίζεται ως πρόεδρος;
- john4serres
αν δεν παρεις φετος πρωταθλημα ρε ΠΑΟΚ, ποτε θα παρεις ;
θα το λεω στον εαυτο μου καααθε μερα.
Απο δικη τους επισημη ανακοινωση κιολας. Μηπως πρεπει να κανουμε καμια κινηση για αυτο;
Γιατί να κάνουν αύξηση ΜΚ; Τόοοοοοοοσα έσοδα απο ΤσουΛου, μεταγραφάρες που πήγαν;;;
ΟΕΟΕΟΟΟΟ!
ΟΕΟΕΟΟΟΟ!
δεν χρειάζεται καμία κίνηση, θα την φάνε την δίωξη για την ΕΟ
- NapolitanosG4
Εδώ το πρεζοκάραβο ξανα αρχίζει δρομολόγια και δεν τρέχει τίποτα, στην απαγόρευση ενασχόλησης θα κολλήσει;;;
john4serres έγραψε:αν δεν παρεις φετος πρωταθλημα ρε ΠΑΟΚ, ποτε θα παρεις ;
- Kostas_Peraia4
Kαθιστε καλα ρε σεις.Βαγγελας ειναι οτι γουσταρει κανει.Αμα λαχει ριχνει και καμια κυβερνηση.Ποσα βαπορια εχει.Μονο με την απειλη οτι κατεβαζει την ελληνικη σημαια απ'αυτα και υψωνει αλλη,μεχρι και τα μνημονια θα τα κανουν πανω τους.
Μην ξεχνατε αυτο που ελεγαν καποτε οι Α.Μ.Α.Ν. Και ο Σωκρατης πανω απ'ολα.Οπου Σωκρατης,βαλτε Βαγγελας
Μην ξεχνατε αυτο που ελεγαν καποτε οι Α.Μ.Α.Ν. Και ο Σωκρατης πανω απ'ολα.Οπου Σωκρατης,βαλτε Βαγγελας
Τι να κατεβασει;Kostas_Peraia4 έγραψε:Kαθιστε καλα ρε σεις.Βαγγελας ειναι οτι γουσταρει κανει.Αμα λαχει ριχνει και καμια κυβερνηση.Ποσα βαπορια εχει.Μονο με την απειλη οτι κατεβαζει την ελληνικη σημαια απ'αυτα και υψωνει αλλη,μεχρι και τα μνημονια θα τα κανουν πανω τους.
Εχει καμια 40ρα αμεσα στην Capital και καμια 70ρα υπο τον ελεγχο του γενικα και δεν εχει ελληνικη σημαια ουτε 1

Αν και μικρη σημασια εχει πλεον...
- Kostas_Peraia4
λετε αυτος ο πρωην προπονητης του Αστερα να ειναι ο επομενος του γαυρου? Διαβαζα κατι δηλωσεις του τωρα που σχολιαζει ολες τις ομαδες και λεει σε δυο σημεια:
(για το παιχνιδι του γαυρου) Για το αν υπάρχει λογική εξήγηση ότι δεν έβγαλε φάσεις: «Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολη η θέση μου. Όλοι είδαμε τα ματς και ότι η ομάδα δεν λειτούργησε σωστά». (τι εννοει με το ειναι δυσκολη η θεση του?)
Για την επόμενη μέρα των ομάδων: «Ο Ίβιτς έχει κάνει φανταστική δουλειά. Έχει λειτουργήσει σαν πολύ έμπειρος προπονητής. Και τα δύο ματς πήγαν πολύ καλά αλλά ο προπονητής δεν μπορεί να σκοράρει κιόλας. Ο ΠΑΟΚ δείχνει σα να παρουσιάζει κάποια… μικρόβια του παρελθόντος». (πληρει τις προδιαγραφες τους για το ποιος ειναι ο εχθρος τους
)
(για το παιχνιδι του γαυρου) Για το αν υπάρχει λογική εξήγηση ότι δεν έβγαλε φάσεις: «Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολη η θέση μου. Όλοι είδαμε τα ματς και ότι η ομάδα δεν λειτούργησε σωστά». (τι εννοει με το ειναι δυσκολη η θεση του?)
Για την επόμενη μέρα των ομάδων: «Ο Ίβιτς έχει κάνει φανταστική δουλειά. Έχει λειτουργήσει σαν πολύ έμπειρος προπονητής. Και τα δύο ματς πήγαν πολύ καλά αλλά ο προπονητής δεν μπορεί να σκοράρει κιόλας. Ο ΠΑΟΚ δείχνει σα να παρουσιάζει κάποια… μικρόβια του παρελθόντος». (πληρει τις προδιαγραφες τους για το ποιος ειναι ο εχθρος τους

Καθήστε να δούμε πως θα μοιράσουν τα σπόρια και τα κοράκια και πως θα συρίζουν και ξανασυζητάμε.
Απόδοση Τρίπολης είχε πέρσυ ο γκέι και με 20 βαθμούς διαφορά το πήρε.
Απόδοση Τρίπολης είχε πέρσυ ο γκέι και με 20 βαθμούς διαφορά το πήρε.
- Kostas_Peraia4