PAOK TV & PAOK New Media
Re: PAOK TV
Το ειπε ο τζορμπατζογλου στον ραγκατση πριν κάνα τέταρτο....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- constadine
Στο sdna λένε για 8000.
Στη σελίδα δεν υπάρχει κάποιο νούμερο ,λογικά μαθαίνουν τα νούμερα μέσα από την ΠΑΕ .
Στη σελίδα δεν υπάρχει κάποιο νούμερο ,λογικά μαθαίνουν τα νούμερα μέσα από την ΠΑΕ .
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Το νουμερο ειναι για γελια!...
Πρεπει να ειναι πανω απο 30000 για να πεις οτι κανω μια καλη αρχη!!!
-
Παιδιά ολοι δυνατά να στηρίξουμε είναι η ευκαιρία του ΠΑΟΚ να δείξει ότι έχει δυναμική με αγοραστική δύναμη μετά να δεις που θα πάνε τα έσοδα και ξέρουμε όλοι ότι ο Σαββίδης θα τά σπρωξει όλα στην ομάδα και δεν θα τα βάλει τσέπη και θα βάλει και παραπάνω μόνο και μόνο γιατί είναι τρελος μην του πας κόντρα του Πόντιου θα σου αλλάξει τα πετρελαια.
Ήταν το 5ευρω που ευχαριστήθηκα όσο τίποτα και ξέρουμε όλοι ότι ο Σαββίδης δεν έχει ανάγκη τα 5ευρω μας δόξα το Θεό ούτε το τσάι του που ήπιε που έκανε 11μυρια δεν είναι τίποτα για αυτόν.
Εδώ δύο χρόνια ήμασταν χορηγός του πρωταθλήματος με 5μυρια το χρόνιο λεγόταν superleague Σουρωτή έτσι για την πλάκα του
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ήταν το 5ευρω που ευχαριστήθηκα όσο τίποτα και ξέρουμε όλοι ότι ο Σαββίδης δεν έχει ανάγκη τα 5ευρω μας δόξα το Θεό ούτε το τσάι του που ήπιε που έκανε 11μυρια δεν είναι τίποτα για αυτόν.
Εδώ δύο χρόνια ήμασταν χορηγός του πρωταθλήματος με 5μυρια το χρόνιο λεγόταν superleague Σουρωτή έτσι για την πλάκα του
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- PAOK_Antarctica
Θα είμαι εξωτερικό την μέρα του αγώνα και δεν θα δω το παιχνίδι, το 5ευρω όμως το'δωσα κανονικοτατα γιατί ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ γάμησε τους ΠΑΟΚ.
ναι,την ημερα του αγωνα πρεπει να ειναι πανω απο 30 χιλιαδες. Εδω φτασαμε 10 χιλιαρικα ημερα Τεταρτη. Κατσε να δουμεmpafos4 έγραψε:Το νουμερο ειναι για γελια!...
-
Ξέρει κανείς αν η εικόνα από το κινητό μπορεί να γίνει wireless display στην smart TV? Δεν έχω δοκιμάσει το στρημινγκ στην εφαρμογή και δεν γνωρίζω αν μπορεί να γίνει full screen στο κινητό. Έχω επίσης και μια επιφύλαξη γιατί μιλώντας στην δουλειά με τον αθλητικό συντάκτη μας μου είπε ότι το nova on the go που έχει δεν του επέτρεπε wireless display στην τηλεόραση, είχε κάτι σαν φραγή. Οκ,αν δεν γίνεται θα το πάω από hdmi αλλά το wireless display θα έλυνε πολύ τα χέρια μας πιστεύω
-
Μπαίνεις εδώ
https://www.paokfc.gr
Πατάς PΑΟΚTV
και φυσικά ΔΕΝ μπαίνεις στο ΠΑΟΚ tv ΓΙΑΤΙ...ΕΤΣΙ...
ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ
Επίσης με τον Chrome έχει τα θεματάκια της η σελίδα
https://www.paokfc.gr
Πατάς PΑΟΚTV
και φυσικά ΔΕΝ μπαίνεις στο ΠΑΟΚ tv ΓΙΑΤΙ...ΕΤΣΙ...
ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ
Επίσης με τον Chrome έχει τα θεματάκια της η σελίδα
Μετά τις εξελίξεις και τη διαφαινόμενη πρόκριση του ΟΣΦΠ, το να δώσουν όλοι 5 ευρώ γίνεται ακόμα πιο μεγάλη αναγκη