Ολυμπιακοί & Παραολυμπιακοί Αγώνες - Rio de Janeiro 2016

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Re: Ολυμπιακοί & Παραολυμπιακοί Αγώνες - Rio de Janeiro 2016

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Ωραίος Μαριανε!
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

Χτες πηγαμε Αθηνα στην παραολυμπιακη επιτροπη για καποια γυρισματα και σας μεταφερω τις εκτιμησεις τους. Η ομαδα του Στιβου θα ειναι η πιο δυνατη ομαδας της Ελλαδας και απο κοντα ερχονται το μποτσια, η κολυμβηση, η ξιφασκια και η ποδηλασια. Αναμενονται περιπου 12 μεταλλια που ειναι και ο αριθμος μεταλιων στους παραολυμπιακους του Λονδινου (προσωπικα βλεπω +2 γιατι πολλοι αθλητες εχουν ανεβει παρα πολυ φετος οπως η ποδηλασια γυναικων ταντεμ που κατεκτησε και το παγκοσμιο φετος) και επισης βλεπουν και αρκετα πλασαρισματα (6τες, 5τες και 4τες θεσεις). Παρα πολλους αθλητες τους εχω παρακολουθησει απο μικρους και η κατακτηση της πρωτης θεσης στην ποδηλασια των κοριτσιων ειναι απολυτως φυσιολογικη πορεια γιατι κανουν καλη δουλεια στην Κρητη με τον προπονητη τους τον Γιωργο Βαρβερακη (γαμω τα παιδια και εξαιρετικος επαγγελματιας, το ποναει αυτο που κανει και χαιρομαι ιδιαιτερα για τα παιδια εκει κατω). Παρ'ολα αυτα, αγωνες ειναι και πολλα αγωνισματα στηριζονται στην τακτικη, οποτε ολα μπορουν να γινουν. Και τα 12 μεταλλια παντως αν επιτευχθουν ειναι ενας παρα πολυ καλος αριθμος.

Να πω επισης οτι εχουν προστεθει 5 ακομα αθλητες γιατι αποκλειστηκε οριστικα η Ρωσσια απο τους αγωνες, οποτε οι θεσεις τους καλυφθηκαν απο τις αλλες χωρες. Με την προσθηκη του Γκρεμη στην αρση βαρων και των 5 ακομα αθλητων, ο συνολικος αριθμος εχει ανεβει στους 60 αθλητες, αριθμος που ειναι πολυ μεγαλος για μια χωρα σαν την Ελλαδα και βασικα, μετα τους παραολυμπιακους της Αθηνας δεν ειχαμε ποτε τοσο μεγαλη αποστολη. Στους παραολυμπιακους της Αθηνας ειχαμε μεγαλη αποστολη λογο του οτι η Ελλαδα ηταν διοργανωτρια χωρα οποτε δικαουνταν παραπανω θεσεις. Οι 5 αθλητες που μπηκαν ειναι οι:

Στελλα Σμαραγδη (στιβος)
Κελλυ Λουφακη (ξιφασκια σε αμαξιδιο)
Ελενη Πρελορεντζου (παρακανοε)
Γιαννη Σεβδικαλη (στιβος)
Γερασιμος Λιγνος (κολυμβηση)
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ευχαριστούμε Mariano που μας ενημερώνεις και γεμίζεις σωστά το topic! :)

Με κάτι τέτοια αυξάνεται το ενδιαφέρον μου..
Marianov6

Ας τα αφησουμε τα ευχαριστω καθε φορα γιατι νιωθω σαν τον Παπα της Ρωμης με αυτα :mrgreen:

Και μιας και ειναι και ο Ρομαν φαν του τοπικ, να πω και τρια περιστατικα που εχουν γελιο, ατακες ειναι κυριως αυθορμυτες. Πολλα ειναι βασικα αλλα ειτε δεν τα θυμαμαι ολα τωρα ειτε τα αλλα ειναι για "απο κοντα" λογο της αναπηριας και θελουν περιγραφη. Bonus ενα ανεκδοτο με αναπηριες αλλα θα το πω περιγραφικα γιατι και αυτο ειναι για απο κοντα. Χρονιες δεν θυμαμαι για τα περιστατικα και επιθετα δεν λεω φυσικα.

1. Καλοκαιρι καπου στην Ελλαδα, εχουν τελειωσει κατι αγωνες καταμαραν και καθομαστε το βραδυ να φαμε ανα 5-6 σε καθε τραπεζι. Στο τραπεζι που καθομαι εγω ειναι και ο Γιωργος που εχει διακρισεις και στο εξωτερικο, και γενικα ειναι γνωστο ονομα. Σε καποια στιγμη ερχεται ο Δημαρχος ('η Νομαρχης νομιζω) κλασσικα για να παρει λιγη λαμψη μιας και ηταν και καμερα παρων (εγω δηλαδη). Ερχεται στο τραπεζι μας μαζι με αλλους επισημους και διπλα του ο κλασσικος γλυφτης που παντα θελει να εντυπωσιασει το αφεντικο του και που παντα θελεις να τον φτυσεις και λεει: "παιδια, να σας διακοψω λιγο για να σας συστησω. Απο εδω ο Δημαρχος, απο εδω ο ταδε και απο εκει ο παραταδε" και σταματαει. Πεταγεται ο Γιωργος και του λεει στην ψυχρα: "για πες ρε εξυπνε, και εμεις ποιοι ειμαστε?" Ο ενας διακριθεν στον κοσμο και ο αλλος δημαρχος στο χωριο του. Ντροπη και μεταβολη απο το τραπεζι μας με το κλασσικο χαμογελο. :lol: :lol:

2. Πανελληνιοι αγωνες στιβου, καθομαστε σε ενα παγκακι εγω, ο Θανασης (εκ γενετης τυφλος), ο αδερφος του, δυο ακομα και μπροστα μας ο στιβος που γινονταν οι αγωνες. Σε καποια στιγμη ερχονται και στεκονται μπροστα μας δυο ασχετοι για κουβεντα και λεει ο Θανασης στον εναν: "κανεις λιγο ακρη για να βλεπω?". Και εκανε στην ακρη...

3. Πανευρωπαικοι αγωνες στην Ολλανδια οπως γινονται καθε χρονο. Εχουν τελειωσει οι αγωνες, το βραδυ γινεται παρτυ (χορος και διαφορα ιβεντς) και σε καποια στιγμη τα τραγουδια γινονται μπλουζ. Ερχεται μια εθελοντρια Ολλανδεζα και παιρνει εναν τυφλο αθλητη για να χορεψουν. Επειδη ηταν και λιγο γεματουλα, ειχε αρκετα μεγαλο στηθος και περιττο να πω οτι ο αθλητης ειχε χωσει το κεφαλι του μεσα ολη την ωρα που χορευε. Τελειωνει το τραγουδι, τον φερνει η κοπελα πισω σε εμας, τον πειραζει ενας για το που ειχε το κεφαλι του ο Φωτης και πεταει την θεικη ατακα αυτος "ασε μεγαλε, ειδα το φως μου"

4. Αγωνες καταμαραν παλι, Θεσσαλονικη - Σκιαθος ηταν η διαδρομη. Συμμετεχουν αθλητες σε αμαξιδιο και με κομμενα ακρα, ενας απο αυτους ηταν ο Νικος που εχει κομμενο το αριστερο χερι απο τον ωμο. Την πρωτη μερα κανουμε σταθμο σε ενα ενδιαμεσο νησι μιας και εχει αρχισει ηδη να νυχτωνει. Εχω παρει θεση στην παραλια πριν φτασουν τα σκαφη για να κανω πλανα. Φτανει το πρωτο σκαφος που στο πληρωμα ειναι και ο Νικος, βγαινουν για λιγο να παρουν μια ανασα και μετα πανε να βγαλουν το σκαφος στην στερια. Ο Νικος ειναι λιγο πιο περα και καπνιζε. Καποια στιγμη γυρναει ενας και λεει: "Ρε μαλακα Νικολα, δεν βαζεις και εσυ ενα χερι να το βγαλουμε εξω?" και απανταει ο Νικος: " ετσι και αλλιως ενα χερι εχω ρε παιδια" λιωσαμεεεεεεε :lol: :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Marianov6 την Σάβ 27 Αύγ 2016, 02:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Marianov6

Το ανεκδοτο (με περιγραφη αναγκαστικα αλλα αμα το κανετε σε αλλους απο κοντα εχει πλακα)

Εγω περιγραφω αθλημα σαν παντομιμα και εσεις προσπαθειτε να βρειτε πιο αθλημα ειναι. Τα αγωνισματα δεν υπαρχουν φυσικα, ανεκδοτο ειναι :mrgreen:

Κανω οτι κουναω τις ροδες τρεις φορες και στο τελος κανω οτι ριχνω κατι με ανοιχτη παλαμη
αγωνισμα - Σφαιρα
Κανω οτι κουναω τις ροδες τρεις φορες και στο τελος κανω οτι ριχνω κατι με κλειστει παλαμη
αγωνισμα - ακοντιο
(γρηγορα αυτο) Κανω οτι κουναω τις ροδες τρεις φορες και μετα χτυπαω το μετωπο μου με την παλαμη μου. Κανω οτι κουναω τις ροδες τρεις φορες και μετα χτυπαω το μετωπο μου με την παλαμη μου. Κανω οτι κουναω τις ροδες τρεις φορες και μετα χτυπαω το μετωπο μου με την παλαμη μου.

Ποιο αγωνισμα ειναι? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ντάξει πέθανα με το 3
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Αγώνας μετ' εμποδίων; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

:lol: :lol: :lol: :lol: Ο Θανάσης στο 2 θεός! Για τρολλυμπιακούς αγώνες είναι αυτός..δικός μου.

Edit: Μέχρι που διάβασα τον Φώτη στο 3!!!!! Ζγιαβύ και το φως το αληθινό! :opaokara: :opaokara:
Mariano, υπάρχει θέμα αν κοινοποιήσω την ιστορία στο FB, με κρυμμένα ονόματα και ιδιότητες αν θέλεις;

Ο 4 καλός, αλλά τον έφαγαν οι άλλοι 2 στη στροφή...
Marianov6

κανενα Θεμα Ρομαν, ακομα γελαμε με ολα αυτα που εχουν γινει :mrgreen:

Ο Πετρος το βρηκε παντως, 110 με εμποδια! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Marianov6 έγραψε:Ας τα αφησουμε τα ευχαριστω καθε φορα γιατι νιωθω σαν τον Παπα της Ρωμης με αυτα :mrgreen:

Και μιας και ειναι και ο Ρομαν φαν του τοπικ, να πω και τρια περιστατικα που εχουν γελιο, ατακες ειναι κυριως αυθορμυτες. Πολλα ειναι βασικα αλλα ειτε δεν τα θυμαμαι ολα τωρα ειτε τα αλλα ειναι για "απο κοντα" λογο της αναπηριας και θελουν περιγραφη. Bonus ενα ανεκδοτο με αναπηριες αλλα θα το πω περιγραφικα γιατι και αυτο ειναι για απο κοντα. Χρονιες δεν θυμαμαι για τα περιστατικα και επιθετα δεν λεω φυσικα.

1. Καλοκαιρι καπου στην Ελλαδα, εχουν τελειωσει κατι αγωνες καταμαραν και καθομαστε το βραδυ να φαμε ανα 5-6 σε καθε τραπεζι. Στο τραπεζι που καθομαι εγω ειναι και ο Γιωργος που εχει διακρισεις και στο εξωτερικο, και γενικα ειναι γνωστο ονομα. Σε καποια στιγμη ερχεται ο Δημαρχος ('η Νομαρχης νομιζω) κλασσικα για να παρει λιγη λαμψη μιας και ηταν και καμερα παρων (εγω δηλαδη). Ερχεται στο τραπεζι μας μαζι με αλλους επισημους και διπλα του ο κλασσικος γλυφτης που παντα θελει να εντυπωσιασει το αφεντικο του και που παντα θελεις να τον φτυσεις και λεει: "παιδια, να σας διακοψω λιγο για να σας συστησω. Απο εδω ο Δημαρχος, απο εδω ο ταδε και απο εκει ο παραταδε" και σταματαει. Πεταγεται ο Γιωργος και του λεει στην ψυχρα: "για πες ρε εξυπνε, και εμεις ποιοι ειμαστε?" Ο ενας διακριθεν στον κοσμο και ο αλλος δημαρχος στο χωριο του. Ντροπη και μεταβολη απο το τραπεζι μας με το κλασσικο χαμογελο. :lol: :lol:

2. Πανελληνιοι αγωνες στιβου, καθομαστε σε ενα παγκακι εγω, ο Θανασης (εκ γενετης τυφλος), ο αδερφος του, δυο ακομα και μπροστα μας ο στιβος που γινονταν οι αγωνες. Σε καποια στιγμη ερχονται και στεκονται μπροστα μας δυο ασχετοι για κουβεντα και λεει ο Θανασης στον εναν: "κανεις λιγο ακρη για να βλεπω?". Και εκανε στην ακρη...

3. Πανευρωπαικοι αγωνες στην Ολλανδια οπως γινονται καθε χρονο. Εχουν τελειωσει οι αγωνες, το βραδυ γινεται παρτυ (χορος και διαφορα ιβεντς) και σε καποια στιγμη τα τραγουδια γινονται μπλουζ. Ερχεται μια εθελοντρια Ολλανδεζα και παιρνει εναν τυφλο αθλητη για να χορεψουν. Επειδη ηταν και λιγο γεματουλα, ειχε αρκετα μεγαλο στηθος και περιττο να πω οτι ο αθλητης ειχε χωσει το κεφαλι του μεσα ολη την ωρα που χορευε. Τελειωνει το τραγουδι, τον φερνει η κοπελα πισω σε εμας, τον πειραζει ενας για το που ειχε το κεφαλι του ο Φωτης και πεταει την θεικη ατακα αυτος "ασε μεγαλε, ειδα το φως μου"

4. Αγωνες καταμαραν παλι, Θεσσαλονικη - Σκιαθος ηταν η διαδρομη. Συμμετεχουν αθλητες σε αμαξιδιο και με κομμενα ακρα, ενας απο αυτους ηταν ο Νικος που εχει κομμενο το αριστερο χερι απο τον ωμο. Την πρωτη μερα κανουμε σταθμο σε ενα ενδιαμεσο νησι μιας και εχει αρχισει ηδη να νυχτωνει. Εχω παρει θεση στην παραλια πριν φτασουν τα σκαφη για να κανω πλανα. Φτανει το πρωτο σκαφος που στο πληρωμα ειναι και ο Νικος, βγαινουν για λιγο να παρουν μια ανασα και μετα πανε να βγαλουν το σκαφος στην στερια. Ο Νικος ειναι λιγο πιο περα και καπνιζε. Καποια στιγμη γυρναει ενας και λεει: "Ρε μαλακα Νικολα, δεν βαζεις και εσυ ενα χερι να το βγαλουμε εξω?" και απανταει ο Νικος: " ετσι και αλλιως ενα χερι εχω ρε παιδια" λιωσαμεεεεεεε :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

:lol: ωραιοι οι μαγκες, ειδικα με το 2ο κ το 3ο ελιωσα!
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Marianov6 έγραψε:...
(γρηγορα αυτο) Κανω οτι κουναω τις ροδες τρεις φορες και μετα χτυπαω το μετωπο μου με την παλαμη μου. Κανω οτι κουναω τις ροδες τρεις φορες και μετα χτυπαω το μετωπο μου με την παλαμη μου. Κανω οτι κουναω τις ροδες τρεις φορες και μετα χτυπαω το μετωπο μου με την παλαμη μου.

Ποιο αγωνισμα ειναι? :mrgreen:
Marianov6 έγραψε:.....
Ο Πετρος το βρηκε παντως, 110 με εμποδια! :lol: :lol: :lol:
Μαλάκα, πέθανα.

:lol: :lol: :lol: :lol:
Marianov6

Σημερα εγινε η παρουσιαση της ομαδας στην Αθηνα και ξημερωματα πετανε για Ριο οπου ηδη ξερουν οτι θα αντιμετωπισουν διαφορα προβληματα που εχουν προκυψει οπως της μετακινησης (ψαχνουν αντικαταστατη οδηγο γιατι ο αλλος τα παρατησε 'η κατι εγινε με αυτον) και προβλημα με το φαγητο. Ελπιζω στο τελος να πανε ολα καλα.

Εικόνα

στην φωτογραφια ειναι τα παιδια απο την Κρητη που ειναι σαν αδερφια μου. Στο κεντρο πισω και ορθιος ειναι ο Γιωργος (ο προπονητης), στο κεντρο μπροστα στο αμαξιδιο ειναι ο Μανωλης Στεφανουδακης αθλητης του στιβου και που εχω πιστη και ελπιδα για μεταλιο, δεξια και αριστερα του ειναι τα κοριτσια της ποδηλασιας ταντεμ που ανεφερα νωριτερα και που και εκει εχω ελπιδες για κατι καλο, και δεξια ο "Brasil" ειναι ο συνοδος στο ταντεμ ανδρων του τρολοΘαναση του Μπαρακα απο τα αστεια περιστατικα πιο πανω.

*ταντεμ = διπλο ποδηλατο οπου μπροστα ειναι ο βλεπων και πισω ειναι ο αθλητης με μειωμενη οραση 'η ολικη τυφλωση. Αθλημα που χρειαζεται να ξερει ο ενας τον αλλον απ'εξω για να υπαρχει τελειος συγχρονισμος.

Καλη επιτυχια σε ολα παιδια λοιπον, το ταξιδι ξεκιναει απο αυριο νωρις νωρις!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Καλή επιτυχία, θέινξ φορ δε ίνφο!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Και κάτι που είδα, αλλά ξέχασα να postάρω!!

Ο αποκλεισμος των ρωσων αθλητων και απο την παραολυμπιαδα στο Ριο εφερε χαρμοσυνα νεα στο τμημα μας και στην αθλητρια μας ΣΜΑΡΑΓΔΗ ΣΤΕΛΛΑ!
Η ελληνικη ομοσπονδια εχει το δικαιωμα να στειλει και αλλους αθλητες οποτε η ΣΜΑΡΑΓΔΗ ως 1η ''επιλαχουσα'' μεσα στην ατυχια της σταθηκε τυχερη και θα μας εκπροσωπησει σαν χωρα αλλα και σαν συλλογο στην παραολυμπιαδα του Ριο τον Σεπτεμβριο!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΕΛΛΑ!!!

ΥΓ:Να διευκρινησουμε οτι θα συνοδευσει την αθλητρια μας στο Ριο και ο προπονητης της ΜΑΜΑΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ με εξοδα πληρωμενα απο τον μεγαλομετοχο της ΠΑΕ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ!

Τμήμα Στίβου Π.Α.Ο.Κ

:pano: :pano: :pano: :pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”