21. Diego Biseswar

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
KOSTAS54

Re: 21. Diego Biseswar

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

"""Πέμ Ιουν 30, 2016 5:56 pm

Στον ΠΑΟΚ ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ

Ο ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Ο 28χρονος Ολλανδός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τον Δικέφαλο και θ’ αγωνίζεται με το νούμερο 21."""""

Συμπεράσματα σε 1 μήνα και σε μόλις 10 λεπτά επίσημου αγώνα.. Τι τσακάλια κυκλοφορούν εδώ μέσα και δεν τα ανακάλυψε ο Ιβάν, που πετάει τα λεφτά του με τους άμπαλους, που τοποθέτησε να του κάνουν τη δουλειά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Καλα για την αθλητικότητα του είπανε τα παιδια δεν τον έβγαλε κανεις αμπαλο νομιζω
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Μπρε μακαρι να ναι χοντρος μπας και κλεισει την ΤΡΥΠΑΡΑ που εχουμε τοσο καιρο εξω απ τθς αντιπαλες περιοχες.
Αρκει να βγαζει ΚΑΘΕΤΕΣ και να τριπλαρει τα τσεκουρια της ελληνικης επαρχιας.

Αυτα αν κανει επιασε τη βαση.

Απο εκει και περα για οσους αντιδρουν ατα σχολια εχω να τονισω οτι κι εγω εχω ενα φοβο για τον παικτη γιατι φαινεται απ τα σχολια ορισμενων αρδ οτι για την ωρα δεν.. τραβαει.

Κι αυτα τα σχολια δεν βγαινουν τυχαια συνηθως για τετοιες πριπτωσεις.

Κυριως φοβαμαι τη διαθεση του να προσφερει στο συνολο.

Ολα αυτα βεβαια χωρις να εχει παιξει ΚΑΘΟΛΟΥ ως τωρα.

Μακαρι να παιξει μπαλα.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Θα τον δουμε Τετάρτη λιγικα
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Ο Biseswar είναι 28 χρονών, έπαιζε βασικός συνέχεια, δεν είχε κάποιο μεγάλο τραυματισμό και στο transfermarkt έχει ανοδική πορεία η καριέρα του (όχι ότι ειναι κριτήριο αυτό από μόνο του, αλλά αν είχε μια τεράστια πτώση θα ήταν αρνητικο).

Άρα πρώην ποδοσφαιριστης δεν είναι. Εγώ πιστεύω ότι με την απόκτηση του πήραν ένα ρίσκο. Αν τον επαναφέρουν στα επίπεδα που ήταν στην Φεγενορντ θα έχουν κάνει τρελή μαγκιά, αν δεν το καταφέρουν θα είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστης που θα κάνει την διαφορά στο παναργο ελληνικό πρωτάθλημα γιατί ποιότητα έχει. Και ο Λετο περπατώντας πάει.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

MANIAKOS έγραψε:Καλα για την αθλητικότητα του είπανε τα παιδια δεν τον έβγαλε κανεις αμπαλο νομιζω
από johnys999 » Δευτ Αύγ 08, 2016 12:35 pm

Παίδες δεν μας νοιάζει τι κάνει η Γιουβέντους με τον Ιγκουαίν, και να μην της βγει δεν θα φτωχύνει κι ανα πάσα στιγμή μπορεί να πάρει άλλον και να τη βρει την άκρη. Τον Μπίσεσβαρ πάντως στο δεκάλεπτο που έπαιξε με τον άγιαξ τον βλέπει ο Μαντούρο και γελάει και είναι πολύ κομβική η θέση του για να μην ανησυχούμε. Υποτίθεται ότι γυμνάζεται με την ομάδα σχεδόν ενάμιση μήνα. Ελπίζω να μην είναι όσο χάλια φάνηκε.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

MANIAKOS έγραψε:Μονο στη θεςη δεκα κατ ... Για εξτρεμ δε θα τον ήθελα πχ

Παικτες στατικοί με τεχνικη κανουν παρτι στα ελληνικά γήπεδα παραδείγματα άπειρα

Τις μετεγγραφες τις καναμε βασει ελ πρωταθλήματος γι αυτο ειχε πει κ για τα στοπερ ο Ίβιτς τι θελει κλπ
Ε τοτε για φορ γιατι λυσαξαμε?Με Φακ,Κλαους η Κουλουρη, Τζαλμα Γκαρι και χοντρουλη απο πισω παλι παρτι θα κανεις. :?Το θεμα ειναι να σαι πληρης παντου.

Ο Μπις επαιξε κι ενα ημιχρονο στα φιλικα μη ξεχνιομαστε.Πληρη εικονα θα χουμε κατα Σεπτεμβρη μερια.Απλα καποιες ανησυχιες εκφραζουμε ως προς τη φυσικη κατασταση.Εγω φοβηθηκα για καποιο τραυματισμο ,αυτη την εικονα πηρα live απ τα 2 παιχνιδια γιατι παταει καπως περιεργα(γι αυτο και ζητησα τα παιχνιδια δεν ειδα ριπλει) οταν επιταχυνει.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Για μενα λειπει ο τεχνίτης φορ
Πχ κ να στραβώσει το ματς κουλουρης κλαους μαζι δεν εχουν καμια χημεία σε χαρακτηριστικά
Για το τρέξιμο του σαν συγκαμενος να ναι μου φανηκε :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

MANIAKOS έγραψε: Για το τρέξιμο του σαν συγκαμενος να ναι μου φανηκε :mrgreen:
:mrgreen:
Ή μπορεί να ξεχασε να την δεσει :lol:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

:lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

MANIAKOS έγραψε:Για μενα λειπει ο τεχνίτης φορ
Πχ κ να στραβώσει το ματς κουλουρης κλαους μαζι δεν εχουν καμια χημεία σε χαρακτηριστικά
Ποιο τεχνιτης απο Μπερμπα? :twisted:
Στη λιγδα θα φαει 2-3 στο καλαμι ,το κορακι θα κοιταει τ αστρα ,κι υστερα θα πει δεν....εσεις κι ο γρυλος σας.Με κριτηριο το τι βλεπουμε στη λιγδα το σχολιο.Εδω παιζετε αλλο αθλημα.Ετσι ομως δε πας μπροστα.Πληροτητα σ ολες τις γραμμες ωστε του χρονου να μαστε πιο ετοιμοι.
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Αν και οφ τόπικ, για εμένα η ομάδα χρειάζεται φορ που θα φοβούνται να τον πλησιάσουν οι αμυντικοί, να έχει γωνίες παντού και να του διεκδικούν κεφαλιά μόνο αμυντικοί τύπου Σταμ και Πάλιστερ
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

kataramenos5 έγραψε: παταει καπως περιεργα
ε αμα βγαλει και αυτος προβλημα με τους πατους θα το κοψω το αθλημα :lol:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

kataramenos5 έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Για μενα λειπει ο τεχνίτης φορ
Ποιο τεχνιτης απο Μπερμπα? :twisted:
Στη λιγδα θα φαει 2-3 στο καλαμι ,το κορακι θα κοιταει τ αστρα ,κι υστερα θα πει δεν....εσεις κι ο γρυλος σας.Με κριτηριο το τι βλεπουμε στη λιγδα το σχολιο.Εδω παιζετε αλλο αθλημα.Ετσι ομως δε πας μπροστα.Πληροτητα σ ολες τις γραμμες ωστε του χρονου να μαστε πιο ετοιμοι.

Κ ταχύς γι αυτο ειπα χασογολης

Απλα θελω κπν που οταν παιζουν με κλαους στο 0 0 να μπορούν να βοηθάμε ο ένας τον αλλο κ οχι δυο άμπαλους μαζι να κανουν κοντρόλ με το καλάμι κ τάκλιν

Γι αυτο ιδανικά θα θελα φοροεξτρεμ
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

zissos έγραψε:Αν και οφ τόπικ, για εμένα η ομάδα χρειάζεται φορ που θα φοβούνται να τον πλησιάσουν οι αμυντικοί, να έχει γωνίες παντού και να του διεκδικούν κεφαλιά μόνο αμυντικοί τύπου Σταμ και Πάλιστερ
Είχαμε, TheSakis the model :D :D :D :D αυτός κι αν δεν ήταν χασογκόλης όμως...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”