Βάζελος-Π.Α.Ο.Κ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Βελλίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Χατζηισαϊας
1
1%
Μαλεζάς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τζαβέλλας
4
3%
Κίτσιου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Χαρίσης
3
2%
Τσίμιροτ
92
69%
Λέοβατς
4
3%
Μυστακίδης
17
13%
Πέλκας
2
1%
Μακ
1
1%
Κοροβέσης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Αντώνης
9
7%
Σάμπο
1
1%

Σύνολο ψήφων: 134

sporos123

Re: Βάζελος-Π.Α.Ο.Κ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από sporos123 »

Νομιζω οτι οι παικτες που θα ερθουνε το καλοκαιρι πρεπει εκτος απο ποιοτητα να εχουν [προσωπικοτητα αι πνευμα νικητη.Λειπουν προσωπικιτητες απο την ομαδα τυπου Γκαρσια,Κονσεισαο,Ιβιτς ,Κοντρερας,Μουσλι,ακομα ακομα και Τσιριλο..
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Μακάρι σέρα, μακάρι...

SM-N9005
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

paokovios1974 έγραψε:
john4serres έγραψε:Εικόνα
Μπ@ρδελο τα αποδητηρια.Ο Βελλιδης γιατι δεν πανηγυρισε? :mrgreen:

Δεν τον μιλάνε επειδή είναι kenourgio.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Dimg4 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Συνοψίζουμε:
1. Χάνουμε 1-0 στην ΑΕΚ από off-side goal και με 10 παίκτες. Χαρίζεται η κόκκινη στον Nτίντακ
2. Χάνουμε 1-0 στο Καραϊσκάκη. Πάλι με 10 παίκτες. Χαρίζονται κόκκινες στους Μιλιβόγιεβιτς και Μποτία.
3. Ισοπαλία 2-2 στη Λεωφόρο. Πάλι με 10 παίκτες. Χαρίζονται κόκκινες στους Μπεργκ και Μαμούτε.
Δυστυχως δεν ειμαστε στην 4η αγωνιστικη. Εχουν παιχτει ενδιαμεσα καμια 20αρια ματς που δε μας αδικησε κανεις.
Το θεμα ειναι να μην ηταν φωτοβολιδα αυτη η εμφανιση του 2ου ημιχρονου. Θα δειξει με τριπολη το πως θα εμφανισει την ομαδα.... αν την ανακατεψει παλι και δεν παει στην πεπατημενη του δευτερου ημιχρονου, ζητω που καηκαμε
Προχειρα προχειρα ,με λεβαδειακο σου ακυρωνει πεντακαθαρο Γκολ του Μπερμπατοφ στο 90+,με γρια και με το σκορ 2-3 δεν σφυριζει το πεντακαθαρο επιθετικο φαουλ στον Ολσεν στην μικρη περιοχη και η σατανογρια ισοφαριζει.
Αν το ψαξω θα βρω κι αλλα,αυτα μουρχονται με τη μια.
Φτανει πια με το Αγα μου σφαξε με να αγιασω.
Άβαταρ μέλους
Alekakius

Δημοσίευση από Alekakius »

Που θα πάει θα πάρει μπρος,αφού ακούγεται θα το κάνει το σκάσιμο και θα πάρει μπρος γαμο το φελέκι μου θα πάρει.

Sent from my S55 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

;;; :roll:
Γενικά εννοείς φίλε στυλ "ακούγεται" οτι έρχεται το μπαμ στυλ "θα ξεμπουκώσουν" που θα πάει;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

θα γυρίσει το κουμπί. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

giannistoumpa4 έγραψε:οφσαιντ το γκολ του Π.Α.Ο.Κ? που το ειδεσ ρε μεγαλε?
Το ακούσαμε και αυτό αν χθες προπονητής ήταν ο αγγελαρας δεν θα υπήρχε αυτού το σχόλιο αλλά διθυραμβοι για τον κόουτς

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

K_geo έγραψε:θα γυρίσει το κουμπί. :mrgreen:
Αγγελομάχε! :)
giannistoumpa4

Δημοσίευση από giannistoumpa4 »

eorptol έγραψε:
giannistoumpa4 έγραψε:οφσαιντ το γκολ του Π.Α.Ο.Κ? που το ειδεσ ρε μεγαλε?
Το ακούσαμε και αυτό αν χθες προπονητής ήταν ο αγγελαρας δεν θα υπήρχε αυτού το σχόλιο αλλά διθυραμβοι για τον κόουτς

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτο φιλαρακι ειναι σιγουρο..
giannina4

Δημοσίευση από giannina4 »

ο peirpteros εκανε σωστη παρατηρηση.ουτε εγω το ειχα παρει χαμπαρι και αρχικα νομιζα οτι αναφεροταν στο οτι υπηρχαν ακαλυπτοι παιχτες στο σουτ, αλλα επ'ουδενι δεν επηρεασαν την αντιδραση ή το οπτικο πεδιο του τερμα.τωρα που ειδα οτι αναφεροταν στην πρωτη σεντρα, οντως συμφωνα με τη ουεφα εχει δικιο.μπορει κι εμενα με τα προσωπικα μου 'στανταρ' να ειναι χαζομαρα να δινονται τετοια οφσαιντ, με το γραμμα του νομου ομως ειναι παραβαση.κατα συμπτωση καναμε σημερα μαθημα για το οφσαιντ και ειχε παρομοια φαση.θεωρειται 'μαρκαρισμα αντιπαλου', καθως και μονο η φυσικη του παρουσια στο χωρο εμποδιζει τον ξανθομπαμπουρα απο πισω του να κινηθει οπως θελει αυτος (ποσω μαλλον δε που τεντωνει τα χερια για να του φραξει το δρομο), ακομα και αν δεν εφτασε εν τελει η μπαλα σ αυτον.
για να φανταστειτε τι θεωρει οφσαιντ η ουεφα, σε αλλη φαση που καναμε σημερα,βγαινει καθετη μπαλια, ενας ακαλυπτος επιθετικος καθεται σε σταση 'προσοχη' ακινητος, για να μην εχει συμμετοχη στη φαση και παει ενας αμυνομενος και σκαει πανω του (κοιταζε τη μπαλα?επιτηδες?).ε αυτο η ουεφα σου λεει θα το σηκωνεις οφσαιντ. :o
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

σορρυ που θα το θεσω ετσι ακομψα, αλλά με...αυτά που λες οτι σας...μαθαίνουν στη...σχολή :roll: κατανοώ το γιατί η ελλ.διαιτησία πάει κατα διαόλου. :mrgreen:

το παράδειγμα που θέτεις δεν έχει καμία σχέση αλλά τεσπα.

εμένα πάντως, ο φίλος μου ο διαιτητής που είναι σε β'εθνική μου είπε κόκκινη μπεργ (και πιο νωρίς σε ένα χέρι με πρόθεση μου ειπε έπρεπε να έχει παρει-για το τακλιν σε τζαβελλα δεν το συζητάει ουτε καν-καραμπινατο λεει με τάπες παει), κόκκινη μαμουτε (σύμφωνα με τη ουεφα τιμωρείται η πρόθεση) και καθαρό το γκολ γιατί ειναι παθητικό οφσαϊντ και δεν εχει καμία απολύτως συμμετοχή στη φάση ούτε κινηση στη μπάλα ούτε τπτ.

επίσης υπάρχει και μια κίτρινη στον μέστο σε φάση που μπαίνει στην περιοχή και "κλειδώνει" τον αγκώνα του λέοβατς μπας και πάρει το πεναλντι...
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Sera4 έγραψε:
stephanos έγραψε:
Sera4 έγραψε: 2. Παίζαμε με τον «χειρότερο βάζελο των τελευταίων Χ χρόνων», ατάκα που συνοδεύει τις μεταξύ μας αναμετρήσεις τα τελευταία επτά-οκτώ χρόνια! Το οποίο με βάση την απλή λογική σημαίνει ότι «ο βάζελος πάει από το κακό στο χειρότερο». Πόσες φορές έχουμε ακούσει/διαβάσει την τελευταία φράση; Ναι, ακριβώς. Καμία.

και λογικο ειναι καθως ο βαζελος μετα και τη φουσκα πατερα εχει πεσει παρα πολυ σε οικονομικο επιπεδο καταρχην...το γιατι εμεις δεν μπορουμε να εκμεταλλευτουμε τα τελευταια 4 χρονια οικονομικης υγειας τη συνεχομενη πτωση του βαζελου ειναι κατι που θα επρεπε να μας βαζει σε σκεψεις...τα πραγματα προς το παρον δειχνουν να ακολουθουμε και εμεις την πτωση του βαζελου χωρις ομως να εχουμε τις δικαιολογιες του...
Αυτό που έγραψες, το έχω διαβάσει ίσαμε 100 φορές μέχρι τώρα.
Χάνεις όμως το πόιντ. Το καινούριο στοιχείο στην κουβέντα. Επιλογή σου.
1. κανενα ποιντ δε χανω στεφανε...λεω δεν με νοιαζει αν ο βαζελος παει απο το κακο στο χειροτερο οσο εμεις τον μιμουμαστε...η μπαλα ειναι στο δικο μας γηπεδο ο ΠΑΟΚ κραταει αυτη τη στιγμη τα ηνια οικονομικα...το θεμα ειναι να την κλωτσησουμε επιτελους στην αντιπαλη εστια και οχι να βαζουμε αυτογκολ και πασουλες μεχρι το κεντρο ;)
Στεφανε, αυτο αναφεροταν λανθασμενα τα τελευταια 2-3 χρονια, και κυριως λογω του νεοπλουτισμου που μας ειχε πιασει.. Πολυ wild και ατοποι οι συμψηφισμοι που κανετε μερικοι για να αποδειξετε κατι.

Αυτο ομως δεν αναιρει το γεγονος οτι ο φετινος και χθεσινος βαζελος ηταν ο χειροτερος (οχι μονο βασει εμφανισεων αλλα δεδομενων) της τριετιας και γενικα εξαιρετικα μετρια ομαδα..

Δεν ειναι δυσκολο να το δεις, πιστεψε με (οπως αντιθετως το οτι η κουλα εχει καλες μοναδες κ ειναι μεστη ομαδα παρα την κωλοφαρδια, ενω πολλοι εδω μεσα λιμο την ανεβαζουν φουσκα την κατεβαζουν, ακομα και μετα το μεταξυ μας ματς..)

Ξαναλεμε.
Ομαδα π ειχε να κερδισει 4-5 ματς στο γηπεδο της και οι τελευταιες νικες τους εκτος εδρας με καλλονη και γιαννενα θα μπορουσαν ναναι και ταινιες επιστημονικης φαντασιας..

Χωρις 2 απ'τα 3 βασικα γραναζια της ομαδας, τον Καρελη και τον Ζεκα..

Με το 3ο γραναζι να διαγει κακη χρονια (αλλα δεν πειραζει, μανουλα ειμαστε να τον ανασταινουμε καθε φορα)

Με κεντρο που αποτελουνταν απο Λαγο και Λουντ.

Με αριστερο μπακ Πρανιτς ολιγον τρυπιο κ οχι το Νανο που μας εκανε χαζους, τουλαχιστον επιθετικα..

Με σεντερ μπακ Κουτρουμπη.

Και με εξτρεμ τον Καλτσα της βεροιας και το Βλαχοδημο στα 2-3 πρωτα 60λεπτα του τη φετινη χρονια.
Μη φοβασαι, παραδεχομενος την πραγματικοτητα, δε θα αλλοιωσεις την αξια της ισοπαλιας και της προσπαθειας...
Ο ρεαλισμος ειναι καλος φιλος ;)

Εκτος και αν, με τοσα σχολια μεμψιμοιριας που εχω διαβασει απο χθες περι προιστοριας και ποτε το γυρισες ξανα, παραδεχομαστε τη μετριοτητα μας και συμβιβαζομαστε σ'αυτη, οποτε παω πασο..

Συνοψιζοντας, ειναι λιγακι υπερβολικο να παρουσιαζεται ως σημαντικη επιτυχια ενα Χ που πηραν ξεγνοιαστα πανιωνιος και ατρομητος πριν λιγες αγωνιστικες, οταν η παραπανω ομαδα καταφερε να σου κανει 2-0, και μεχρι να το κανει την "απειλησες" με μια εκτελεση φαουλ, ενα σουτ πελκα και μια παραλληλη λεοβατς και αφου την ισοφαρισες, ουδεποτε καταφερες να την απειλησεις και να εκμεταλλευτεις την αποδιοργανωση της..

Δλδ τι θα καναμε σε περιπτωση 2πλου ή εστω αν ειχαμε μια πολυ πειστικη εμφανιση με σημαντικες χαμενες ευκαιριες?

Οπως θα ηταν εξισου παραλογο να απαξιωσουμε (οπως λεγαμε χθες με το dimitri) την προσπαθεια και την αντιδραση που βγαλανε τα παιδια, να κλεισουμε τα ματια στη μεστη εμφανιση, μη συνυπολογιζοντας τις απουσιες Ζαιρο, Γκαρι, Κλαους, την κακη ψυχολογια και διαστημα που ειχαμε και τη μεγαλη επιβαρυνση πολλων παικτων.

Ρεαλισμος, οπως ανεφερε και ο Odi λιγες σελιδες πριν οσον αφορα και στην περιπτωση Πελκα..

Ελπιζουμε σε συνεχεια και οχι ευφησυχασμο..

Υ.Γ. Και στο μεταξυ ας αφηνουμε ως παε τον καθε κομινη να μας φορτωνει αδικες καρτες και να μη τιμωρει τους αντιπαλους ενω σε μας παει με το αυστηρο γραμμα του νομου..
Άβαταρ μέλους
Alekakius

Δημοσίευση από Alekakius »

Αδερφέ μπανε εμείς οι ανταριδες λέγαμε παλιά αυτήν την φράση ....πειραζαμε τα μηχανάκια μας και επειδή ο απώτερος σκοπός ήταν να ανεβάσουμε την επίδοση στα κόκκινα όταν ερχόταν η ώρα να βάλουμε μπροστά τον κινητήρα μας έβγαζε την ψυχή να πάρει μπροστά αλά το ότι έκανε μικροσκασιες Ο κινητήρας μας έδειχνε ότι μόλις σκάσει καλά θα πάρει κιόλας...αυτήν την εσθιση έχω για την ομάδα . Θα κάνει το σκάσιμο και θα εκπλαγούμε όλοι,έτσι λέω εγώ.

Sent from my S55 using Tapatalk
giannina4

Δημοσίευση από giannina4 »

K_geo έγραψε:σορρυ που θα το θεσω ετσι ακομψα, αλλά με...αυτά που λες οτι σας...μαθαίνουν στη...σχολή :roll: κατανοώ το γιατί η ελλ.διαιτησία πάει κατα διαόλου. :mrgreen:

το παράδειγμα που θέτεις δεν έχει καμία σχέση αλλά τεσπα.

εμένα πάντως, ο φίλος μου ο διαιτητής που είναι σε β'εθνική μου είπε κόκκινη μπεργ (και πιο νωρίς σε ένα χέρι με πρόθεση μου ειπε έπρεπε να έχει παρει-για το τακλιν σε τζαβελλα δεν το συζητάει ουτε καν-καραμπινατο λεει με τάπες παει), κόκκινη μαμουτε (σύμφωνα με τη ουεφα τιμωρείται η πρόθεση) και καθαρό το γκολ γιατί ειναι παθητικό οφσαϊντ και δεν εχει καμία απολύτως συμμετοχή στη φάση ούτε κινηση στη μπάλα ούτε τπτ.

επίσης υπάρχει και μια κίτρινη στον μέστο σε φάση που μπαίνει στην περιοχή και "κλειδώνει" τον αγκώνα του λέοβατς μπας και πάρει το πεναλντι...

καλα για τις καρτες δε νομιζω οτι υπαρχει αμφιβολια , ο μπεργκ επρεπε να εχει βγει 2 φορες.του μαμουτε ειναι κοκκινη, οχι για το οτι ειναι βιαιη απωθηση, αλλα για το οτι δεν παιζοταν η μπαλα.αν ηταν σε εξελιξη το παιχνιδι ,το σωστο θα ηταν κιτρινη.απο τη στιγμη ομως που δεν υπηρχε δραση, θεωρειται εκτος φασης προθεση χτυπηματος.

τα μαθηματα με τα βιντεο ερχονται αυτουσια απο την ουεφα.τα στελνει στην επο και αυτη στις επς, αντιστοιχα και στις αλλες χωρες,τα ιδια μαθηματα γινονται πανευρωπαικα.
το οφσαιντ ειναι τεραστιο κεφαλαιο στο ποδοσφαιρο.υπαρχει το γραμμα του νομου και το πνευμα του νομου.με το γραμμα του νομου ,παρα πολλες φασεις ειναι οφσαιντ.το πνευμα διαφερει.για παραδειγμα, αν ενας παιχτης σε θεση οφσαιντ καθεται στο κορνερ και μαρκαρει εναν αντιπαλο (χαριν του παραδειγματος) και εκεινη τη στιγμη γινει ενα σουτ προς την εστια, με το γραμμα του νομου αυτο ειναι οφσαιντ.φυσικα δεν προκειται να κατακυρωθει τετοια παραβαση ποτε και πουθενα,γιατι με το πνευμα του νομου το μαρκαρισμα δεν ηταν σε ακτινα δρασης τετοια που να αφηνει την παραμικρη σκια ως προς την εγκυροτητα της φασης.στο δικο μας γκολ το μαρκαρισμα ειναι στην πορεια της μπαλας και δινει πολυ ανετα το δικαιωμα στον ρεφερι και τον βοηθο να το υποδειξουν.για να καταλαβεις ποσο υποκειμενικο και δυσκολο ειναι το οφσαιντ, πρωτη φορα σημερα στα τοσα χρονια, ενω σε ολα τα βιντεοτεστ που καναμε η ουεφα ηταν παντοτε ρητη και κατηγορηματικη στις απαντησεις (ειναι/δεν ειναι φαουλ, ειναι/δεν ειναι οφσαιντ, κιτρινη/κοκκινη κλπ), πρωτη φορα λοιπον σε μια φαση οφσαιντ , κατηγοριας επηρεαζει/δεν επηρεαζει τον τερματοφυλακα, η απαντηση ηταν 'ειναι στην ευχερεια του διαιτητη'!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”