Π.Α.Ο.Κ. - Πλατανιάς, 1-0, mvp, Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

mvp

Όλσεν
3
3%
Κων/νίδης
3
3%
Μαλεζάς
1
1%
Τζαβέλλας
25
26%
Λέοβατς
2
2%
Τζιόλης
1
1%
Τσιμιροτ
21
22%
Πέλκας
1
1%
Μυστακίδης
6
6%
Αθανασιάδης
2
2%
Μακ
1
1%
Σκόνδρας
2
2%
Μελισσας
22
23%
Μπερμπάτοφ
5
5%

Σύνολο ψήφων: 95

Άβαταρ μέλους
Mapogo

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Πλατανιάς, 1-0, mvp, Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Mapogo »

sakoulepsu_teen έγραψε:
Mapogo έγραψε:Το μόνο κοινό στα πέναλτυ Τζιόλη-Τζαβ είναι ότι τα κερδίζουνε παίκτες που μια μερίδα οπαδών δεν τους γουστάρει.
Τους στηρίζει η διαιτησία (σύστημα) γιατί δε τους γουστάρει η πλειοψηφία των οπαδών της ομάδας
Σατανικό.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

theo-drama έγραψε:Οπως ειπα και πριν θα γραφω την επομενη με πιο καθαρο μυαλο. Η ομαδα χθες δεν ηταν καλη, οπως εδω και καιρο οπως εχετε πει και εσεις στα προηγουμενα ποστ.Μονο μια παρατηρηση σχετικα με τον Σαντος θα ηθελα να κανω. Εκτος την χρονια των σαρδελων.
Τη σεζον 2008-2009 παιξαμε δεκατεσσερα ματς λιγοτερα μεχρι τις 20 του δεκεμβρη του 2008 απ'οτι φετος(15 ματς πρωταθληματος + ενα κυπελλο(με μακεδονικο), χωρις ευρωπη=16 ματς)
Την χρονια 2009-2010 ως τις 20 του δεκεμβρη του 2009 παιξαμε δεκα ματς λιγοτερο απο οτι φετος(15 ματς πρωταθληματος + 1 ενα κυπελλα(με οφη)+4 αγωνες ευρωπη(αποκλεισμος απο καρδουλες)
ΣΟΥΜΑ 2008-2009=14 ματς λιγοτερο 2009-2010=10 ματς λιγοτερο,με παικτες-Σαντος,πιο εμπειρους και με ομοιογενεια,σε σχεση με το φετινο ροστερ-προπονητη και με ολες τις παραπανω παραμετρους που ειπωθηκαν και απο εσας πιο πριν οσον αφορα (τραυματισμους-προετοιμασια-1η σεζον προπονητη- κλπ).Αλλα ξεχασα τοτε παιζαμε μπαλαρα κ φερναμε αποτελεσματα(εως το ματς με τον Ηρακλη 2009 Οκτωβρη περιπου),κ τωρα δεν δινουμε πιστωση χρονου ουτε καν για μια σεζον,ενω τοτε ταχα ειχαμε δωσει.Δεν παιζομαστε.Ας γινομαι γραφικος,ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΗΔΕΝ ΦΕΤΟΣ.Χωρις να ειμαστε εκτος στοχων φετος.Ολα παιζονται τον Απριλη-Μαη(Τελικοςκυπελλου-πλει οφ)
Τωρα οσον αφορα για το πεναλτι αλλιως το βλεπεις μεσα στο γηπεδο(που εγω δεν ημουν)κι αλλιως το βλεπεις σε κανονικη ροη αγωνα απο την τηλεοραση.Ας μου πει καποιος που το ειδε απο την τηλεοραση (εγω σε κανονικη ροη αγωνα, δεν ειδα πεναλτι-αφου το ειδα 3-4 φορες σε ριπλει-)οτι δεν ηταν.Και μετα αρχιζει το σηριαλ Τζαβελλα γιατι εκανε βουτια,αν επρεπε ο Στεφανος να το ριξει εξω το πεναλτι(λες οπως ειπαμε το ξερε οτι δεν ηταν η' λες και κερδιζαμε ξερω γω 3-0 για να το ριξει εξω).Τη μια το ενα την αλλη το αλλο δεν ξερουμε τι θελουμε τελικα(νικες-ηττες με καλη αποδοση η' οχι αν ηταν η' οχι πεναλτι υπερ-κατα,οφσαιτ κλπ.
9
Εδώ λες από μόνος σου πιο ήταν το πιο σημαντικό της ομάδας Σάντος: Είπες χημεία. Δημιουργήθηκε χημεία με 10/11 νέους παίκτες στο βασικό σχηματισμό... Πώς έγινε αυτό? Πάρθηκαν εκείνοι οι παίκτες, με εκείνα τα χαρακτηριστικά, ώστε να παίξει ο κόουτς τη μπάλα που ήθελε. Το 80% των επιλογών ήταν του Σάντος και λιγότερο του ΖΒ. Αυτό λέω τόσο καιρό: Τον προπονητή δεν τον έχει μόνο για γυμναστή και να κατεβάζει 11άδα. Πρέπει να ξέρει τι θέλει να παίξει και με ποιο πάντρεμα χαρακτηριστικών θα το πετύχει. Ο Σάντος το είχε δηλώσει 1000 φορές ότι το πάντρεμα χαρακτηριστικών είναι η ουσία στο ποδόσφαιρο, ειδικά όταν δεν έχει πολλά λεφτά. Ο Τούντορ ξέρει τι θέλει? Εγώ δεν το βλέπω, και η περίπτωση Λέοβατς το δείχνει ξεκάθαρα. Φυσικά δειν είναι μόνο αυτό. Σε δηλώσεις του ο Τούντορ είπε πολλάκοις ότι δεν ξέρω ακριβώς τι φταίει και το ψάχνω. Ο δάσκαλος Σάντος πάντα ηξερε και στις συνεντεύξεις τύπου έκανε ανάλυση αγώνα εξηγώντας τα ΠΑΝΤΑ!!!!

Λες επίσης σωστά ότι η ομάδα Σάντος είχε λιγότερους αγώνες. Είχε όμως ένα ρόστερ μικρότερο από 11 παίκτες σε ποιότητα. Ακόμη και οι βασικοί υστερούσαν (Σνάουτσνερ, Δάρλας, Αραμοπατζής, Παντελής, Λάκης). Ο Βιεϊρίνια ήταν τραυματίας όλη τη χρονιά. Μετά από πίσω Μπαλάφας (πριν ωριμάσει). Μαλεζάς που έγινε παίκτης επί Σάντος. Η ομάδα τότε δεν είε τα χρήματα για μεγαλύτερο ρόστερ και ήταν λίγο ακόμη και για τους 30 αγώνες πρωταθλήματος.

Μετά πάμε στην ποιότητα του πρωταθλήματος και τους αντιπάλους: Τα είπε όλα ο Ντέσπε. Πανιώνιος με Ρεκόμπα, Εστογιάνοφ, Αεκ44 με τεράστιο μπάτζετ και ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ (Κυριάκος άμυνα), καλύτερος βάζελος. Θυμάμαι τότε έβλεπα ελληνικό πρωτάθλημα και σύγκρινα με Πορτογαλικό και άλλα αυτού του επιπέδου και έλεγα ότι δεν υστερούσαμε σε ποιότητα. Τώρα βλέπω σπίτι μου Πορτογαλικό και τρίβω τα μάτια μου (ακόμη και στα άδεια γήπεδα παίζουν μπάλα). Η δική μας λίγκα είναι όπως η παλιά β' εθνική που έδειχνε στην ΕΡΤ3, όσον αφορά τους αυτοματισμούς, την τακτική παιδεία και το θέαμα. 1 ομάδα υπάρχει μόνο, η εγκληματική οργάνωση και αυτή δεν έχει κάνει ούτε ισοπαλία. Η ομάδα Σάντος φέτος (ειδικά το 2009/10) θα είχε σήμερα 40 βαθμούς περίπου. H αστεία φετινή αεκ44, θα πάλευε για τη σωτηρία της αν έπαιζε εκείνα τα χρόνια.

Συνέχεια λέτε εκείνη η ομάδα είχε παικταράδες. Ε ποιος τους έφερε ρε παιδιά? Δεν είναι υπεύθυνος ο κόουτς κατα 60% τουλάχιστον? Έτσι κάνουν σε όλες τις ομάδες του κόσμου με ΤΔ. Ζητάς χαρακτηριστικά και όταν έχεις ένα πουλέν το παίρνεις εσύ προσωπικά. Μουρίνιο, Βενγκέρ, Σερ Άλεξ, βασικά σε κάθε ομάδα ο κόουτς έχει τον 1ο λόγο. Απλά σε εμάς είναι ανύπαρκτος ο προπονητής στην αγορά, λόγω εμπειρίας. Ο Ντούσαν όταν ήταν στην αεκ έχτισε με αποκλειστικά δικές του επιλογές, όταν πήγε στον Κώκκαλη έκανε το 90% των μεταγραφών και έχτισε πάλι την ομάδα ου τα πήρε όλα με ελληνικό κορμό. Ο Κυράστας στο βάζελο. Ο Ντούσαν πάλι στον ΠΑΟΚ. Όλοι αυτοί οι προπονητές που πετύχαν στις ομάδες τους είχανε κοινά χαρακτηριστικά: Φτιάξανε παίκτες και ομοιγενές σύνολο. Ο Ντούσαν έκανε τον αστείο Παντελή να γίνει ο παικταράς σβούρας που αγαπήσαμε τότε. Τον Καφέ εξέλιξε, το Οκκά, και βρήκε φόρμα ο ΓΧ. Ο Σάντος δεν έκανε τον Τσιρίλο να παίξει μπάλα που ήταν ταγάρι? Δεν έκανε παίκτες σχεδόν από το μηδέν τους Μαλεζά, Βιεϊρίνια? Δεν έκανε τον Σέρτζιο να θέλει να παίξει μπάλα στα γεράματα? ΠΟΙος μας λέει ότι δε θα κατάφερνε το ίδιο με τον Κόστα και τόσους άλλους σήμερα?

Φυσικά ο Σάντος δε γίνεται να έρθει, αλλά υπάρχουν και άλλοι αξιόλογοι προπονητές όπως βρήκε ο γαύρος. Η Πορτογαλία μας ταιριάζει και είναι η καλλυτερη σχολή προπονητών. Βλέπω Πορτογαλικό σπίτι μου και τρίβω τα μάτια μου, και οι ομάδες έχουν χαμηλά μπάτζετ!!!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Απόψε, το αργότερο, λουκέτο...
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

vs40 αυτο εγραψα!Το κυριοτερο οτι δεν κανουμε υπομονη.Μεσα σε 5 μηνες καταλαβες οτι δεν κανει ο Τουντορ;Τον Σαντος ποτε καταλαβες οτι δουλευει καλα(την 1η χρονια η' την δευτερη);Σου εφερα παραδειγματα τι θεσεις πηραμε στα 3 χρονια που ηταν σε μας
2007-08 δεν την βαζω για το πρωταθλημα,ΧΩΡΙΣ ευρωπη,ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ απο θρασυβουλο στους 32.
2008-09=2ος καν. διαρ,4ος πλει οφ.ΧΩΡΙΣ ευρωπη,16 ΜΑΤΣ ΠΙΟ ΛΙΓΑ εως τις 20 Δεκεμβρη 2008
2009-10(για μενα πηραμε το πρωταθλημα)=3οι καν. διαρκ,1οι πλει οφ.ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ απο ομιλους ΓΙΟΥΡΟΠΑ(Χερενφεν),ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ απο Γιαννινα στους 8 ΚΥΠΕΛΛΟ,10 ΜΑΤΣ ΠΙΟ ΛΙΓΑ εως τις 20 Δεκεμβρη 2009.Μετα το ματς με Ηρακλη(πρωταθλημα 2009-10) αρχισαμε να παιρνουμε αποτελεσματα κ να κανουμε πορεια πρωταθλητισμου.
Ποτε καναμε υπομονη επι εποχης του;Ποτε ειμασταν μεσα στους στοχους μας τοτε;Ποτε παιζαμε μπαλαρα τοτε κ θελουμε μεσα σε 5 μηνες να παιζουμε καλα κ να παιρνουμε κ αποτελεσματα με ολες τις παραμετρους που εχουμε κ αναφερα(με) πιο πριν;Μετα απο 2 ΧΡΟΝΙΑ του Σαντος στον ΠΑΟΚ μαλλον ειναι η απαντηση.
Και μαλιστα η κυριοτερη συγκριση που κανω ειναι για τους 5 μηνες, οχι την χρονια των σαρδελων,αλλα τις 2 επομενες εως τις 20 Δεκεμβρη της καθε αγωνιστικης σεζον του Σαντος.Συγκεκριμενα πραγματα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

RoMaN έγραψε:Απόψε, το αργότερο, λουκέτο...
Ναι αλλα ν ανοιξετε του Σαλπι.Oh wait...
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

το χειροτερο που μου εμεινε απ αυτον τον αγωνα δεν ηταν ουτε οι καθυστερησεις που καναμε στην Τουμπα,ουτε η αθλια μπαλα που παιξαμε ουτε το μουφα πεναλτι που κερδισε ο Τζαβελλας..
το χειροτερο απ ολα ηταν οτι συνειδητοποιησα το ποσο μπορουν μερικοι απο μας να μοιασουν στους γαυρους στη διαστρεβλωση της πραγματικοτητας.
καλα εκανε που κερδισε τη μουφα ο Τζαβελλας και το πανηγυρισε,"πετα το εξω" και λοιπες γραφικοτητες ενω πριν απο λιγο καθαρο πεναλτι πανω στον Μυστακιδη δεν σφυριχτηκε,μακρια απο εμενα.
και γενικοτερα σ αυτο το πρωκταθλημα που εχουμε υποστει ενα σωρο σφαγες απ τα κορακια ,που φετος δεν μας εχουν σφυριχτει ενα σωρο πεναλτι,ηθικοι φραγμοι δεν κολλανε.
αλλα το να κανεις το ασπρο μαυρο ειναι αηδια..γινεσαι τα ιδια σκατα μ αυτους που δεν γουσταρει ολη η Ελλαδα..
το χειροτερο απ ολη αυτην την ιστορια και τη βαβουρα-επικοινωνιακο παιχνιδι γυρω απ αυτο το πεναλτι ειναι οτι δεν βλεπω να μας ξανασφυριζεται πεναλτι για αρκετο διαστημα..
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

παοκαρα23 έγραψε:το χειροτερο που μου εμεινε απ αυτον τον αγωνα δεν ηταν ουτε οι καθυστερησεις που καναμε στην Τουμπα,ουτε η αθλια μπαλα που παιξαμε ουτε το μουφα πεναλτι που κερδισε ο Τζαβελλας..
το χειροτερο απ ολα ηταν οτι συνειδητοποιησα το ποσο μπορουν μερικοι απο μας να μοιασουν στους γαυρους στη διαστρεβλωση της πραγματικοτητας.+μφωνώ απόλυτα
καλα εκανε που κερδισε τη μουφα ο Τζαβελλας και το πανηγυρισε,"πετα το εξω" και λοιπες γραφικοτητες ενω πριν απο λιγο καθαρο πεναλτι πανω στον Μυστακιδη δεν σφυριχτηκε,μακρια απο εμενα.γιατί είναι μούφα το πέναλτι μετά από τόσες σελίδες ανάλυση δεν κατάλαβα ακόμα, δύσκολη φάση ΟΚ, μή ξεκάθαρη ΟΚ, το κέρδιισε η εμειρία του παίκτη ΟΚ, μούφα όμως γιατί;;;;
και γενικοτερα σ αυτο το πρωκταθλημα που εχουμε υποστει ενα σωρο σφαγες απ τα κορακια ,που φετος δεν μας εχουν σφυριχτει ενα σωρο πεναλτι,ηθικοι φραγμοι δεν κολλανε.+μφωνώ απόλυτα
αλλα το να κανεις το ασπρο μαυρο ειναι αηδια..γινεσαι τα ιδια σκατα μ αυτους που δεν γουσταρει ολη η Ελλαδα..δεν το καταλαβάινω
το χειροτερο απ ολη αυτην την ιστορια και τη βαβουρα-επικοινωνιακο παιχνιδι γυρω απ αυτο το πεναλτι ειναι οτι δεν βλεπω να μας ξανασφυριζεται πεναλτι για αρκετο διαστημα..
βάζουμε και εμείς το χεράκι μας και βγάζουμε τα ματάκια μας, Άλλο η ντομπροσύνη και το καθαρό μέτωπο και άλλο η μ@λ@κί@... Το χειρότερο είναι η φαιά ουσία που ξοδεύτηκε εδώ μέσα για την ανάλυση του πέναλτι και μόνο λες και ο αγώνας αν ερχόταν χ δεν θα είχε διαμορφωθεί από άλλες φάσεις που δεν μετριούνται στα δάκτυλα χεριών και ποδιών. Και μετά μας φταίνε οι ΑΡΔ, αφού βρίσκουν έτοιμο υλικό.... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΟΚ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ :cry: :cry: :cry:
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Το πέναλτι προφανώς και δεν είναι. Και προφανώς έπεσε μόνος του ο Τζαβέλλας. Και προφανώς είναι ένας παίκτης που καθ' έξη κάνει θέατρο. Μπορεί να εκπλήσσει μερικούς, αλλά το να φοράς τη φανέλα του ΠΑΟΚ δεν σου αλλάζει κάποια πάγια στοιχεία που διέπουν τον χαρακτήρα σου και τον επαγγελματικό σου βίο.
Εννοείται φυσικά πως όλα τα υπόλοιπα περί του να το ρίξει έξω ο Κλάους είναι ανεδαφικά. Αν τυχόν έβαζε ένα γκολ με χέρι κ το μετρουσε ο διαιτητής, τότε ναι, θα ήθελα από τον αρχηγό του ΠΑΟΚ να το παραδεχτεί αμέσως, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας, δεν επρόκειτο για ανάλογη περίπτωση.
Από εκεί και πέρα, πλέον ξεκάθαρα είμαι αισιόδοξος και ευλεπιστώ σε αγωνιστική ανάταση. Όχι επειδή γίνεται κάτι πανέμορφο στην ομάδα που το αντιλαμβάνονται διάφοροι ειδήμονες και δεν είναι ορατό στο γυμνό μάτι, αλλά γιατί ειλικρινά δεν νοείται να συνεχίζουμε να παίζουμε τόσο άσχημα. Συμπληρώνουμε αισιώς 6,5 (από το β' ημίχρονο με τον Αστέρα) σερί ματς πρωταθλήματος που δεν βλεπόμαστε. Κατά περίεργη σύμπτωση, τα ματς αυτά συνιστούσαν την έυκολη καμπή του προγράμματος.
Αν γυρίσουν οι τραυματίες, ηρεμήσει λίγο η ομάδα, γίνουν 1-2 μεταγραφές ουσίας και παρέλθουν οι συνέπειες του πολύ πρώιμου ξεκινήματος της χρονιάς (που είναι πιθανώς μία από τις αιτίες του σερνόμενου αγωνιστικού προσώπου, αλλά προφανώς όχι η μόνη), ίσως τα πράγματα πάνε καλύτερα.

Απο εκεί και έπειτα, είναι όντως πληγή στο σώμα του ΠΑΟΚ το πόσο εύκολα νιώθουμε ότι αδικούμαστε. Βρίστε όσο θέλετε, κράξτε όσο θέλετε, αλλά είναι πληγή. Το βιώνω και στο γήπεδο, όπου στο πρώτο φάουλ εναντίον μας, ακόμη κι αν ο δικός μας κάνει λαβή Μπρους Λι στον αντίπαλο, ακούγονται τα γνώριμα "άρχισαν πάλι, ορίστε τα ίδια, μπλα μπλα". Αυτό φυσικά δεν αναιρεί την αηδιαστική εύνοια που εισπράττει ο σιχαμένος δαφνομπουκωμένος. Έτερον εκάτερον. Αυτοί είναι κράτος εν κράτει, αυτό ουδείς λογικός άνθρωπος το παραγνωρίζει.
Αλλά στον πρώτο φετινό γύρο ούτε σφαγές βιώσαμε εμείς ούτε τπτ. Δεν πήραμε κάποια σφυρίγματα που θα μπορούσαμε/έπρεπε να πάρουμε και πήραμε κάποια άλλα που θα μπορούσαμε να μην/δεν έπρεπε να πάρουμε. Είναι θέμα οπτικής του καθενός, εγώ ας πούμε θεωρώ ότι δεν αδικηθήκαμε με Ηρακλή (όπως λένε πολλοί) αλλά ούτε ότι ευνοηθήκαμε με την ΑΕΚ (όπως λένε πολλοί άλλοι). Ας μην μαλώσουμε για λεπτομέρειες, αλλού είναι το ζουμί αυτού που λέω.
Εξυπακούεται ότι το παραμυθάκι των γαύρων "φτιάξτε ομάδα και μετά μιλήστε για διαιτησία" είναι μία φαιδρότητα. Προφανώς και θα μιλήσουμε και για διαιτησία, όταν γίνονται εκτρώματα. Αλλά όσον αφορά τον δικό μας εσωτερικό διάλογο, στο τι νιώθουμε, συζητάμε και μεταδίδουμε στην ομάδα και στους εαυτούς μας, θα πρέπει να κρίνουμε με σύνεση και όχι με συναισθηματική κι ανεξέλεγκτη αυτό-θυματοποίηση.
Επαναλαμβάνω σε ό,τι αφορά τον ΠΑΟΚ, το πώς αγωνίζεται και το τις πταίει για το ότι εμείς δεν μπορούμε να ξεπεταχτούμε. Και όταν μιλάω για ξεπέταγμα, δεν εννοώ πρωτάθλημα, αλλά το να μεταδώσουμε ότι είμαστε σαφώς καλύτεροι από πρασινοκίτρινους κι ότι αν είναι κάποιος κάποτε να σπάσει την κυριαρχία του τέρατος, αυτός θα είναι ο ΠΑΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aureliano Buendia την Τρί 22 Δεκ 2015, 15:40, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

+1926
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

παοκαρα23 έγραψε:το χειροτερο που μου εμεινε απ αυτον τον αγωνα δεν ηταν ουτε οι καθυστερησεις που καναμε στην Τουμπα,ουτε η αθλια μπαλα που παιξαμε ουτε το μουφα πεναλτι που κερδισε ο Τζαβελλας..
το χειροτερο απ ολα ηταν οτι συνειδητοποιησα το ποσο μπορουν μερικοι απο μας να μοιασουν στους γαυρους στη διαστρεβλωση της πραγματικοτητας.
καλα εκανε που κερδισε τη μουφα ο Τζαβελλας και το πανηγυρισε,"πετα το εξω" και λοιπες γραφικοτητες ενω πριν απο λιγο καθαρο πεναλτι πανω στον Μυστακιδη δεν σφυριχτηκε,μακρια απο εμενα.
και γενικοτερα σ αυτο το πρωκταθλημα που εχουμε υποστει ενα σωρο σφαγες απ τα κορακια ,που φετος δεν μας εχουν σφυριχτει ενα σωρο πεναλτι,ηθικοι φραγμοι δεν κολλανε.
αλλα το να κανεις το ασπρο μαυρο ειναι αηδια..γινεσαι τα ιδια σκατα μ αυτους που δεν γουσταρει ολη η Ελλαδα..
κατσε λιγο ρε συ ΠΑΟΚάρα.

δηλαδή εγώ για παράδειγμα, που όσε φορές και αν δω τη φάση, όσα ριπλέυ, όσα slow motion, zoom in, zoom out, zoom εντός εκτός και επι ταυτά, μου φαίνεται ΠΕΝΑΛΤΙ.

τι να κάνω; ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ;

μοιάζω δλδ με γαύρο ξερω γω;

ε σου λέω ότι εσύ που ζητάς πέναλτι στη φάση του μύστα, είναι γαύρικη συμπεριφορά για εμένα, γιατί δεν θεωρώ ότι τέτοια πέναλτι δίνονται καθώς η φάση γίνεται κατα κόρον σε όλο το κόσμο και σπάνια δίνεται.

οχι όμως. δεν το λέω γιατί είναι μια ανούσια, υπερπλουστευμένη και χωρίς περιεχόμενο γενίκευση που δεν επιτελεί κανένα ουσιαστικό σκοπό. παρα μόνο να δημιουργήσει πόλωση.

για λίγο να βάζουμε ξανά το μυαλό στο κεφάλι μας και να δούμε πως "διεκδικούμε" το "δίκιο" μας....

παιδιά που δεν έχουν δώσει κανένα τέτοιο δείγμα (εδω μέσα) τα κατηγορείτε ανελλιπώς τις τελευταίες ημέρες ώς "γαύρους", "βάζελους", "χανούμια" κτλ κτλ γιατί; γιατί είπαν ένα πολύ, πάρα πολύ απλό πράγμα. ότι όπως αυτοί βλέπουν τη φάση τους κάνει για πέναλτι... δεν κατανοώ το κακό σε αυτό...

μέχρι και αφεντικό της γειτονιάς και να παω για πρωτοσέλιδο στο γαύρο με έχουν πει... είμαστε σοβαροί; περιέχει αυτό έστω και απειροελάχιστες δόσεις λογικής; μετά σε άλλες περιπτώσεις σηκώνετε το γαϊτανάκι της επανάστασης γιατί λεει δεν επιτρέπουμε και κατακρίνουμε την αντίθετη άποψη... :o :roll: :lol:

υγ: όλα τα παραπάνω δεν είναι επι προσωπικού, αλλά είναι μια γενικευμένη διαπίστωση με αφορμή το δικό σου ποστ.
παοκαρα23

Σορρυ Νικολα αλλα μαλακια ειναι ο ισχυρισμος οτι αυτο το πεναλτι ηταν κανονικο..Δεν τον ανατρεπει,τελος.Πιο πριν δεν δινεται πεντακαθαρο πεναλτι μετα απο κεφαλοκλειδωμα πανω στον Μυστακιδη.Εγω γαυρος δεν ειμαι για να φτιαχνω καινουριους κανονες.Σε σημειο να βαζει η ομαδα μου γκολ με χερι και να λεω οτι σωστα μετρησε δεν θα φτασω.
Απο κει και περα κακως κι εγινε τοσο νταβαντουρι,οχι ασυνηθιστο μιας και αυτη ειναι η τακτικη των γαυροαρδ ακομα και σε ματς που αδικουμαστε..Ηταν ενα ματς με ενα κακο διαιτητη και δυο ασχετους βοηθους που αδικησαν και τις δυο ομαδες.Τελος.
Το οτι ο ΠΑΟΚ εχει χασει βαθμους φετος απ την διαιτησια ειναι γεγονος για οποιον παρακολουθει ολα τα παιχνιδια της ομαδας.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

παοκαρα23 έγραψε:Σορρυ Νικολα αλλα μαλακια ειναι ο ισχυρισμος οτι αυτο το πεναλτι ηταν κανονικο..Δεν τον ανατρεπει,τελος.Πιο πριν δεν δινεται πεντακαθαρο πεναλτι μετα απο κεφαλοκλειδωμα πανω στον Μυστακιδη.Εγω γαυρος δεν ειμαι για να φτιαχνω καινουριους κανονες.Αυτή είναι η άποψη σου ξαναλέω, εγώ πχ πιστεύω ότι είναι πεναλτι στο Τζαβέλλα και όχι στο μύστα που μόνο σε αυστηρή εφαρμογή των κανονισμών θα δινόταν, πχ στο γαύρο. Σε σημειο να βαζει η ομαδα μου γκολ με χερι και να λεω οτι σωστα μετρησε δεν θα φτασω. αυτό ποτε έγινε; ή έτσι να είχαμε να λέγαμε;
Απο κει και περα κακως κι εγινε τοσο νταβαντουρι,οχι ασυνηθιστο μιας και αυτη ειναι η τακτικη των γαυροαρδ ακομα και σε ματς που αδικουμαστε..Ηταν ενα ματς με ενα κακο διαιτητη και δυο ασχετους βοηθους που αδικησαν και τις δυο ομαδες.Τελος.Αν μια ομάδα αδικήθηκε, είναι ΜΟΝΟ ο ΠΑΟΚ. γιατί και οφσαϊντ του κόψανε, ένα απο τα δυο πέναλτι έδωσε (διάλεξε πιο θες να είναι το ίδιο είναι), οφσάιντ κραυγαλέα άφησε. μετά το 80 δεν έδωσε ούτε πλάγιο στην ομάδα μας. όχι και τις δύο λοιπόν.
Το οτι ο ΠΑΟΚ εχει χασει βαθμους φετος απ την διαιτησια ειναι γεγονος για οποιον παρακολουθει ολα τα παιχνιδια της ομαδας.
είπα κάποια πράγματα παραπάνω αλλά μάλλον φαίνεται ότι η γραμματοσειρά που χρησιμοποιώ δεν εμφανίζεται σε όλες τις οθόνες... :roll: :roll: :roll:

επίσης πρόσεχε το πως εκφράζεσαι για τις απόψεις των άλλων. το αφήνω τώρα, αλλά "μλκιες" και άλλα δεν θέλω να βλέπω. δεν μιλάμε στο δρόμο, γράφουμε στο πληκτρολόγιο. υπάρχουν χιλιάδες λέξεις για να εκφράσεις τη διαφοροποίηση σου.
παοκαρα23

Κγεο δεν εχω να διεκδικησω κανενα δικιο.νομιζω οσα εγραψα ηταν σαφη και με το δευτερο ποστ ξεκαθαρισα τελειως τη θεση μ.δεν εχω λογο να μπω σε γαιτανακι αντιδικιων ειδικα αν μου λες οτι οσες φορες και να το ειδα μου φανηκε πεναλτι..
οσο για του Μυστα ειναι πεναλταρα.κεφαλοκλειδωμα μες την περιοχη ειναι μην τρελαθουμε..
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δεν μίλησα για διεκδίκηση δίκαιου, δεν το αναφέρω πουθενά. μίλησα ξεκάθαρα και για συγκεκριμένα πράματα.

αλλά δεν μου απαντάς, το ότι εγώ, ο άμπαλος, λέω ότι θα έδινα του τζαβέλλα και όχι του μυστα, με κάνει εμένα ΠΑΟΚ και εσένα γαύρο; ή το αντίθετο;

και μην μου αρχίζεις για το αν βάλουμε γκολ με χέρια κτλ κτλ γιατί είναι εκτός θέματος.
παοκαρα23

K_geo έγραψε: για λίγο να βάζουμε ξανά το μυαλό στο κεφάλι μας και να δούμε πως "διεκδικούμε" το "δίκιο" μας....
οσο γι αυτο που ρωτας στο τελευταιο ποστ σε κανει να πρεπει να διαβασεις τον καπ..

υγ.το παραδειγμα με το γκολ που μπηκε με χερι και την δικαιολογηση αναφερθηκε για να δειξει το σημειο που εχουν φτασει οι οπαδοι του σιχαμενου σωματειου.και γραφω λοιπον οτι σε τετοιο επιπεδο διαστρεβλωσης της πραγματικοτητας εγω δεν προκειται να φτασω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος παοκαρα23 την Τρί 22 Δεκ 2015, 16:03, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”