εγω αυτο που λαμβανω ειναι η πληρης (πια) απαξίωση του Φράνκ Άρνεσεν. Δεν ξέρω αν είναι κάτι κακό για τους αρδ που έχει πεί στο περιοδικό που βγαίνει

αλλά πλέον όλα αποσκοπούν στο να μας περάσουν μια κύρια λογική: ότι ο Άρνεσεν δεν κανει κουμαντο, μας έχει "γραμμένους" και κάνει σκι στις Άλπεις απο όπου και φέρνει παλτά. Γενικά το κύριο νόημα είναι ότι αν γίνει μλκια υπεύθυνος θα είναι ο Άρνεσεν και αν γίνει το "σωστό" θα είναι ο έμπειρος και πολύπειρος Νίκος Βεζυρτζής (και εκεί πρέπει πρώτα να "επέμβει" -επιμένω- ο ΝΒ). Το προετοίμαζαν καιρό και είναι μεταγραφική περίοδος (aka hunting season), ταμάμ για δημιουργία τέτοιων καταστάσεων...
Δεν θελω με αυτό το τρόπο να προσάψω κάτι "περιεργο" στον νεοεισελθών μέλος στο δσ του ΠΑΟΚ, αλλά κυρίως έχω μεγάλη περιέργεια στο ποιος τελικά θα...τρενάρει την μεταγραφή Γκαλίτσιου... γιατί δεν πιστεύω ότι αυτή θα γίνει... εκτός εαν μιλάμε για 6 μήνες με κανα δεκάρικο το μήνα... να χαμε να λεγαμε δλδ...
Και εκεί πηγάζει -και αντιθέτως απο ότι θα περιμενα- συνεχώς δυναμώνει η απορία μου, το πως μπορεί έστω ένας, να θεωρεί λογικά όλα αυτά που φαίνεται να βγαίνουν προς τα έξω, με τη δύναμη της πρότασης...
29/12 19:20 έγραψε:Με την επιστροφή του Φρανκ Αρνεσεν την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη θα γίνει η τελική κουβέντα και με τον Νίκο Βεζυρτζή προκειμένου να αποφασιστεί αν θα προχωρήσει ο ΠΑΟΚ ή όχι στην απόκτησή του.
27/07 και με αρχή τον Απρίλιο, πρό Άρνεσεν δηλαδή έγραψε:Ευκαιρίας δοθείσης οι Βέλγοι μπλέκουν ξανά το όνομα του στα μεταγραφικά του Δικεφάλου, εξαιτίας ενός... κοινού γνωστού.
Όπως υποστηρίζουν δεν αποκλείεται η έκπληξη και η μετακόμιση του Γκαλίτσιου στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Ιβάν Λέκο, το δεξί χέρι του Ίγκορ Τούντορ, τον γνωρίζει πολύ καλά, αφού για τρία χρόνια υπήρξαν συμπαίκτες.
29/12 20:44 έγραψε:Μια συγκυρία λοιπόν, αλλά και η άποψη του Λέκο φαίνεται να επαναπατρίζει τον Γκαλίτσιο που παρουσιάζεται έτοιμος να φορέσει τα «ασπρόμαυρα» εφόσον ανάψει «πράσινο» ο Φρανκ Άρνεσεν.
29/12 19:09 έγραψε:Η επιστροφή του Φρανκ Άρνεσεν από τις διακοπές του, αύριο, αναμένεται να φέρει αρχικά ένα μίτινγκ με τους ανθρώπους της ομάδας, προκειμένου να φανεί αν υπάρχουν συγκεκριμένες επιλογές και στη συνέχεια να παρθούν οι όποιες αποφάσεις.
29/12 19:44 έγραψε:Ο πρώην αμυντικός της Λόκερεν, βρίσκεται μαζί με τον ατζέντη του στη Θεσσαλονίκη, σήμερα πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και μάλιστα, στην κουβέντα που έγινε μαζί του, υπήρξε προφορική συμφωνία, για συμβόλαιο 1,5 χρόνου!
Η έλευση του Φρανκ Άρνεσεν αύριο, αναμένεται να φέρει εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα και να οριστικοποιήσει αν η προφορική συμφωνία θα γίνει και έγγραφη ή αν το όλο θέμα θα «χαλάσει».
29/12 18:30 έγραψε:Έναν τιμ μάνατζερ Έλληνα και γνώστη της πραγματικότητας του ΠΆΟΚ, όπως τον έχει ζητήσει ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος θα είναι το "μάτι" της διοίκησης στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Κάπως έτσι, το θέμα έκλεισε και ο Βεζυρτζής συνεχίζει τις επαφές για τον άνθρωπο που θα έχει ως άμεσο συνεργάτη εντός της ομάδας και με τον οποίο θα βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή.
29/12 19:56 έγραψε:Ο Άρνεσεν συνεχίζει τις διακοπές
29/12 23:58 έγραψε:Σύμφωνα με αυτά που ισχύουν λοιπόν, ο παίκτης είναι ένα βήμα από την υπογραφή συμβολαίου. Και είναι μία κίνηση που έχουν γνώση ο Τούντορ και ο Άρνεσεν.
Ο Δανός έρχεται αύριο στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται να γίνει ένα μίτινγκ για μεταγραφικά θέματα στα οποία θα συμμετάσχει και ο Νίκος Βεζυρτζής για τον οποίο δεν είμαι και τόσο σίγουρος πως θέλει να γίνει η μεταγραφή.
25/12 έγραψε:Το αν θα αποκτήσουμε νεαρούς ποδοσφαιριστές ή παίκτες μεγαλύτερης ηλικία με ηγετικά χαρακτηριστικά αυτό θα εξαρτηθεί και από το πόσους παίκτες θα πάρουμε τελικά. Αν για παράδειγμα αποφασίσουμε ότι πάμε να πάρουμε μόνο έναν, τότε σίγουρα θα πρέπει να πρόκειται για έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή που θα πρέπει να μπει στην ενδεκάδα και να βοηθήσει άμεσα
ΠΑΟΚμανια :
danirifle έγραψε:μη βιάζεστε