Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από buffalobill4 »

goran 64 έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Mε το γιωργακη ημασταν χρονια συμπαικτες, στο μπασκετ ομως. Εξαιρετικο παιδι. Χαμηλων τονων και φοβερα ομαδικος παιχτης. Στο μπασκετ επαναλλαμβανω.

Τωρα απο ποδοσφαιρο εχω χασει τα ιχνη του αφοτου πηγε στη λοκερεν. Δεν ξερω πως επαιζε. Με δεδομενη παντως την απουσια του κωννιδη για ολη τη χρονια δε με χαλαει να δινει λυσεις μιας και θα ξερει απευθειας το που ηρθε
Φίλε buffalobill4 εσύ ο ίδιος 3-4 posts παραπάνω έκραζες για τον πύργο της βαβέλ στους υπεύθυνους για τις μεταγραφές μας...Τώρα που ο "Γιωργάκης" ήταν συμπαίκτης σου στο μπάσκετ (παρ ότι ήρθε εν αγνοία Φ.Α.) δεν "σε χαλάει";

Τι να πω δηλαδή πρώτα; "Μάλιστα"...;...ή " Ό,τι νά ναι"...; :roll:... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Αχ βρε φιλε. Στο μπασκετ ειπα οτι ηταν συμπαικτης μου. Λες και θα βγαλω μιζα απο τη μεταγραφη. Απλα επειδη τον γνωριζα (πλεον αμφιβαλλω αν με θυμαται) ειπα τη γνωμη μου πως ειναι εξαιρετικο παιδι που ειναι δηλαδη.

Βασικα αν δεις ολα τα ποστ μου γραφουν το ιδιο πραγμα. Φερτε οτι θελετε αλλα φερτε σεντερ μπακ και δεκαρι.

Και για να στο αντιστρεψω δηλαδη. Οταν εγω ελεγα για πυργο της Βαβελ, για καπελωματα και για προσπαθεια δημιουργιας ομαδας κατα τυχη, εσυ ελεγες πως δεν ειναι ετσι και οτι ο Ποντιος ξερει. Τωρα στα τελευταια ποστς σου γιατι χαλιεσαι?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος buffalobill4 την Τετ 30 Δεκ 2015, 00:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Thanix

Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από Thanix »

Ο κολκας έγραψε ότι ειναι επιλογή εν γνώσει τουντορ-αρνενσεν και ότι για να χαλάσει μόνο αν παρέμβει ο Βεζυρτζής που δεν θέλει...
Τωρα είμαι σίγουρος ότι έπιασε δουλειά ο Βεζυρτζής!

Sent from my mind using boobs power
adidas1926

Δημοσίευση από adidas1926 »

Εικόνα

ΖΩΡΖ ΓΚΑΛΙ
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

MANIAKOS έγραψε:Παντως όσο τον θυμάμαι κακος παίκτης δεν ειναι ,μην υπερβάλουμε
Γρήγορος και δυνατος
:?: :?: :?: Άλλον θυμάσαι...αυτός ήταν σκέτο γατί ακόμα και στον π@υστόγαυρο γμ την κοινωνία μου μέσα... :mrgreen:
slowcrow

Δημοσίευση από slowcrow »

Παντως παιδια, ενας φιλος απο τοτε που μετακομισε στο βελγιο ξαφνικα εχει γινει πολυ καλοντυμενος ετσι μη σας φαινεται παραξενες οι επιλογες γκαλιτσιου.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγω αυτο που λαμβανω ειναι η πληρης (πια) απαξίωση του Φράνκ Άρνεσεν. Δεν ξέρω αν είναι κάτι κακό για τους αρδ που έχει πεί στο περιοδικό που βγαίνει :lol: αλλά πλέον όλα αποσκοπούν στο να μας περάσουν μια κύρια λογική: ότι ο Άρνεσεν δεν κανει κουμαντο, μας έχει "γραμμένους" και κάνει σκι στις Άλπεις απο όπου και φέρνει παλτά. Γενικά το κύριο νόημα είναι ότι αν γίνει μλκια υπεύθυνος θα είναι ο Άρνεσεν και αν γίνει το "σωστό" θα είναι ο έμπειρος και πολύπειρος Νίκος Βεζυρτζής (και εκεί πρέπει πρώτα να "επέμβει" -επιμένω- ο ΝΒ). Το προετοίμαζαν καιρό και είναι μεταγραφική περίοδος (aka hunting season), ταμάμ για δημιουργία τέτοιων καταστάσεων...

Δεν θελω με αυτό το τρόπο να προσάψω κάτι "περιεργο" στον νεοεισελθών μέλος στο δσ του ΠΑΟΚ, αλλά κυρίως έχω μεγάλη περιέργεια στο ποιος τελικά θα...τρενάρει την μεταγραφή Γκαλίτσιου... γιατί δεν πιστεύω ότι αυτή θα γίνει... εκτός εαν μιλάμε για 6 μήνες με κανα δεκάρικο το μήνα... να χαμε να λεγαμε δλδ... :roll:

Και εκεί πηγάζει -και αντιθέτως απο ότι θα περιμενα- συνεχώς δυναμώνει η απορία μου, το πως μπορεί έστω ένας, να θεωρεί λογικά όλα αυτά που φαίνεται να βγαίνουν προς τα έξω, με τη δύναμη της πρότασης...
29/12 19:20 έγραψε:Με την επιστροφή του Φρανκ Αρνεσεν την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη θα γίνει η τελική κουβέντα και με τον Νίκο Βεζυρτζή προκειμένου να αποφασιστεί αν θα προχωρήσει ο ΠΑΟΚ ή όχι στην απόκτησή του.
27/07 και με αρχή τον Απρίλιο, πρό Άρνεσεν δηλαδή έγραψε:Ευκαιρίας δοθείσης οι Βέλγοι μπλέκουν ξανά το όνομα του στα μεταγραφικά του Δικεφάλου, εξαιτίας ενός... κοινού γνωστού.
Όπως υποστηρίζουν δεν αποκλείεται η έκπληξη και η μετακόμιση του Γκαλίτσιου στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Ιβάν Λέκο, το δεξί χέρι του Ίγκορ Τούντορ, τον γνωρίζει πολύ καλά, αφού για τρία χρόνια υπήρξαν συμπαίκτες.
29/12 20:44 έγραψε:Μια συγκυρία λοιπόν, αλλά και η άποψη του Λέκο φαίνεται να επαναπατρίζει τον Γκαλίτσιο που παρουσιάζεται έτοιμος να φορέσει τα «ασπρόμαυρα» εφόσον ανάψει «πράσινο» ο Φρανκ Άρνεσεν.
29/12 19:09 έγραψε:Η επιστροφή του Φρανκ Άρνεσεν από τις διακοπές του, αύριο, αναμένεται να φέρει αρχικά ένα μίτινγκ με τους ανθρώπους της ομάδας, προκειμένου να φανεί αν υπάρχουν συγκεκριμένες επιλογές και στη συνέχεια να παρθούν οι όποιες αποφάσεις.
29/12 19:44 έγραψε:Ο πρώην αμυντικός της Λόκερεν, βρίσκεται μαζί με τον ατζέντη του στη Θεσσαλονίκη, σήμερα πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και μάλιστα, στην κουβέντα που έγινε μαζί του, υπήρξε προφορική συμφωνία, για συμβόλαιο 1,5 χρόνου!

Η έλευση του Φρανκ Άρνεσεν αύριο, αναμένεται να φέρει εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα και να οριστικοποιήσει αν η προφορική συμφωνία θα γίνει και έγγραφη ή αν το όλο θέμα θα «χαλάσει».
29/12 18:30 έγραψε:Έναν τιμ μάνατζερ Έλληνα και γνώστη της πραγματικότητας του ΠΆΟΚ, όπως τον έχει ζητήσει ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος θα είναι το "μάτι" της διοίκησης στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Κάπως έτσι, το θέμα έκλεισε και ο Βεζυρτζής συνεχίζει τις επαφές για τον άνθρωπο που θα έχει ως άμεσο συνεργάτη εντός της ομάδας και με τον οποίο θα βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή.
29/12 19:56 έγραψε:Ο Άρνεσεν συνεχίζει τις διακοπές
29/12 23:58 έγραψε:Σύμφωνα με αυτά που ισχύουν λοιπόν, ο παίκτης είναι ένα βήμα από την υπογραφή συμβολαίου. Και είναι μία κίνηση που έχουν γνώση ο Τούντορ και ο Άρνεσεν.

Ο Δανός έρχεται αύριο στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται να γίνει ένα μίτινγκ για μεταγραφικά θέματα στα οποία θα συμμετάσχει και ο Νίκος Βεζυρτζής για τον οποίο δεν είμαι και τόσο σίγουρος πως θέλει να γίνει η μεταγραφή.
25/12 έγραψε:Το αν θα αποκτήσουμε νεαρούς ποδοσφαιριστές ή παίκτες μεγαλύτερης ηλικία με ηγετικά χαρακτηριστικά αυτό θα εξαρτηθεί και από το πόσους παίκτες θα πάρουμε τελικά. Αν για παράδειγμα αποφασίσουμε ότι πάμε να πάρουμε μόνο έναν, τότε σίγουρα θα πρέπει να πρόκειται για έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή που θα πρέπει να μπει στην ενδεκάδα και να βοηθήσει άμεσα
ΠΑΟΚμανια :
danirifle έγραψε:μη βιάζεστε
:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Thanix έγραψε:Ο κολκας έγραψε ότι ειναι επιλογή εν γνώσει τουντορ-αρνενσεν και ότι για να χαλάσει μόνο αν παρέμβει ο Βεζυρτζής που δεν θέλει...

Δηλαδή ήταν αλλου επιλογή αλλά εν γνώση αρνεσεν τουντορ...... Ποιανού;

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

korfas έγραψε:Άρχισε η ξεκάθαρη αποκαθήλωση Άρνεσεν. Έπεται Ο Τούντορ και ακολουθεί ο Αγγελίδης. Οπότε βαδίζουμε αισίως για επαναπρόσληψη Σβούρα ως τεχνικού διευθυντού, Μόμτσιλο Βούκοτιτς ως προπονητή, Δερμιτζάκη ως τιμ μάνατζερ και Σαράτση ως Σουβλατζή. Άντε και καλή χρονιά! :lol:
Εύχομαι να έχεις :? άδικο αλλά πολύ φοβάμαι ότι :shock: :shock: :shock: δεν... :oops: :oops: :oops: :cry: :cry: :cry:
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Αυτού που κάνει και τις υπόλοιπες μεταγραφές Ελλήνων στον ΠΑΟΚ και δεν είναι φυσικά ο ΖΒ.
Και προφανώς προορίζεται για στόπερ...τι δεν καταλαβαίνετε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Τετ 30 Δεκ 2015, 01:06, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Ενταξει αν τον πηραμε για στοπερ παω πασο. Το μονο που μενει ειναι να ερθει και ο Σαλπι για δεκαρι.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

eorptol έγραψε:
Thanix έγραψε:Ο κολκας έγραψε ότι ειναι επιλογή εν γνώσει τουντορ-αρνενσεν και ότι για να χαλάσει μόνο αν παρέμβει ο Βεζυρτζής που δεν θέλει...

Δηλαδή ήταν αλλου επιλογή αλλά εν γνώση αρνεσεν τουντορ...... Ποιανού;

συμφωνω με thanix
οτι τα παρουσιαζουνε ετσι ακριβως οπως θελουν οι μπουληδες...
ντεμεκ δουλεια των τουντορ -αρνεσεν, ενω ειναι δουλεια βεζυρτζη
και πως γινεται ενω λενε οτι κανει ακομα διακοπες ο Αρνεσεν, να κλεινει και μεταγραφες
ο τεχνικος διευθυντης ειναι που θα κανει τη συζητηση, αυτο το ενα βημα πριν τη συμφωνια πως προεκυψε ξαφνικα
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Armagedonas έγραψε:Μια χαρά μεταγραφή.
Τον θυμάμαι με Ζιώγα-Βαλαώρα-Ανταμτσικ κλπ να κάνουν παππάδες
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αν πείσει και τους Κολομητρούση-Βουτυρίτσα να ρθουν κι αυτοι θα γίνει της μυτζηθρας το καγκελο!!
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Αποκαθήλωση του Αρνεσεν; Οσο έγινε αποκαθήλωση του Αρνεσεν με τον ερχομό Χαρίση, Κοροβέση και Μαλεζά άλλο τόσο θα γίνει και με του Γκαλίτσιου.

Δεν μπορεί να γνωρίζει ο Αρνσεν όλους τους ποδοσφαιριστές και ειδικά τους Ελληνες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Τετ 30 Δεκ 2015, 01:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Χαριση Κοροβέση τους είχαμε πάρει πριν έρθει ο αρνεσεν

Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

spyretto έγραψε:Αυτού που κάνει και τις υπόλοιπες μεταγραφές Ελλήνων στον ΠΑΟΚ και δεν είναι φυσικά ο ΖΒ.
Και προφανώς προορίζεται για στόπερ...τι δεν καταλαβαίνετε...

και ποιος ειναι ρε αδερφε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”