Νίκος Bεζυρτζής
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Νίκος Bεζυρτζής-Αντιπρόεδρος ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ
ΠΑΟΚτσιδες που εμφανιστηκαν με την ελευση του Ιβαν
που ηταν μωρε ο στρατηγος οταν ο ΠΑΟΚ δεν ειχε στον ηλιο μοιρα?
ακους εκει επωνυμος ΠΑΟΚτσης... γελανε και τα δακρυα
που ηταν μωρε ο στρατηγος οταν ο ΠΑΟΚ δεν ειχε στον ηλιο μοιρα?
ακους εκει επωνυμος ΠΑΟΚτσης... γελανε και τα δακρυα
Ο Φράγκος ήταν τουλάχιστον από το 2007 και επί Ζαγοράκη πάντα κοντά στον ΠΑΟΚ.
Συμβουλές να μην δίνει και ας είναι εκεί σαν οπαδός
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- painkiller4
- desperando
- Επικοινωνία:
ακριβως...ερχεσαι στα λογια μουAsimos έγραψε:Ο Φράγκος ήταν τουλάχιστον από το 2007 και επί Ζαγοράκη πάντα κοντά στον ΠΑΟΚ.
ΠΑΟΚτσιδες που εμφανιστηκαν με τον ζαγορακη,οταν ο ΠΑΟΚ εγινε μοδα
που ηταν μωρε αυτος να κανει κριτικη για την ΄΄κακοδιαχειριση΄΄ του γουμενου,του παγωνη,του μπατμαν?
ο μητσια τουλαχιστον που βγηκε της προαλες και ειπε και αυτος τις βλακιες του,ειναι κοντα στον ΠΑΟΚ χρονια τωρα και εχει βοηθησει την ομαδα απο πολλες πλευρες
Ξερω γω; Θα ηταν Λοχαγός τότε.desperando έγραψε:ακριβως...ερχεσαι στα λογια μουAsimos έγραψε:Ο Φράγκος ήταν τουλάχιστον από το 2007 και επί Ζαγοράκη πάντα κοντά στον ΠΑΟΚ.
ΠΑΟΚτσιδες που εμφανιστηκαν με τον ζαγορακη,οταν ο ΠΑΟΚ εγινε μοδα
που ηταν μωρε αυτος να κανει κριτικη για την ΄΄κακοδιαχειριση΄΄ του γουμενου,του παγωνη,του μπατμαν?
ο μητσια τουλαχιστον που βγηκε της προαλες και ειπε και αυτος τις βλακιες του,ειναι κοντα στον ΠΑΟΚ χρονια τωρα και εχει βοηθησει την ομαδα απο πολλες πλευρες
Μόνο "αυτός" δηλαδή το τερμάτισε;K_geo έγραψε:το τερματισε...
αυτος τωρα θελει να μας πει οτι θελει το καλο του ΠΑΟΚ... οκ ρε "στρατηγε"... δινουν φωνη στο καθε τυχαρπαστο αμπαλο. προχθες ο μητσιας σημερα δαυτος...
α ρε καημενε ΠΑΟΚ...

Σας είχα γράψει

Βλέπετε (αν και όπως πολύ φοβάμαι θα είναι εις βάρος της ομάδας) δυστυχώς επιβεβαιώθηκα μόλις σήμερα...

"Ποταμός" λοιπόν ΚΑΙ ο κυρ Δημήτρης (ο έτερος "έμπειρος") όπως πληροφορήθηκα..."Ο τσαλακωμένος Π.Α.Ο.Κ. και η κίνηση-ματ βεζυρτζή, που απέδειξε ήδη όλη την καλοκαιρινή αυθαιρεσία τους κάνοντας όλες τις καμπάνες της Παναγίας των Παρισίων να βαράνε

Τα κάστρα πέφτουν από μέσα

Υ.Γ. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΙΒΑΝ..."ΧΤΕΣ"...ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ-ΠΛΑΝΟ-ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ...

ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ "ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ" ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΙΒΑΝ...ΞΥΠΝΑΤΕ ΒΡΕΕΕ...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 01 Φεβ 2016, 13:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βγάζει μάτια ότι η "τυχαία" χρονικά (Χαχαχα) παρέμβαση του... Στρατηγού γίνεται σε φάση που τα κοράκια θέλουν αίμα και πάνε να φορτώσουν τα πάντα στους "ξένους" που δεν έχουν DNA...
Αποτυχημένοι μαϊντανοί, ποντίκια που τρεφεστε, από δύο λεπτά δημοσιότητας.
Αν έχεις γνώμη κι άποψη ρε πουθενιδη, κράτα την για τον εαυτό σου.
Αν αγαπάς τον ΠΑΟΚ, δεν λες τέτοιες παπαριες, αλλά τον αγαπάς; απαντώ μόνος μου.
Όχι!
Αγαπάς όμως να φαίνεσαι και να πουλάς την φάτσα σου...
Άνθρωποι εγωπαθεις, επικίνδυνοι...
Μια χαρά βολεύουν και στον Ιβάν αυτές οι "παρεμβάσεις", αν το δούμε κι από την άλλη μεριά.
Θα πει, έκανα άλλο ένα λάθος, πάμε εμείς με το DNA να κάνουμε την ομάδα μεγάλη.
Και στο τέλος θα κάνει αμπαλαεα ο κυρ Νίκος με τον φράγκο στην Τούμπα στην σουίτα του Ιβάν
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
Αποτυχημένοι μαϊντανοί, ποντίκια που τρεφεστε, από δύο λεπτά δημοσιότητας.
Αν έχεις γνώμη κι άποψη ρε πουθενιδη, κράτα την για τον εαυτό σου.
Αν αγαπάς τον ΠΑΟΚ, δεν λες τέτοιες παπαριες, αλλά τον αγαπάς; απαντώ μόνος μου.
Όχι!
Αγαπάς όμως να φαίνεσαι και να πουλάς την φάτσα σου...
Άνθρωποι εγωπαθεις, επικίνδυνοι...
Μια χαρά βολεύουν και στον Ιβάν αυτές οι "παρεμβάσεις", αν το δούμε κι από την άλλη μεριά.
Και στο τέλος θα κάνει αμπαλαεα ο κυρ Νίκος με τον φράγκο στην Τούμπα στην σουίτα του Ιβάν
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
Η αλλη που αναφερεσαι ειναι αυτη?pilotos έγραψε: Μια χαρά βολεύουν και στον Ιβάν αυτές οι "παρεμβάσεις", αν το δούμε κι από την άλλη μεριά.
Ουτε σε εφιαλτη τετοιο σεναριο..Εδω και καιρο τον θεωρω αμπαλο, αφελη, αυτοκαταστροφικο και ιθαγενη σε θεματα διοικησης παε,
αλλα (τωρα π ειμαι και σε mode ιντριγκας) αν ο μπαγάσας σαν αλλος puppeteer δημιουργησε συνειδητα αυτο το σκηνικο με τα παιχνιδια εξουσίας (οπως κ στις αρχες αλλα πες τοτε δεν ηξερε), για να μη ζμπρωξει αλλα χρηματα γιατι ειδε και αποειδε, του βγαζω το καπελο και το χαρακτηρισμο ιθαγενη τον αντιστρεφω σε μενανε
Τουλαχιστον εχει ξυπνήσει ο κοσμος και πρεπει να έρθει αντιδραση, γιατι αυτα που γινονται ειναι αισχρα, και δν ειναι μονο απ τους αρδ..
Μακαρι νατανε σαν τον κυρσαββα αλλα καμια σχεση, μην απατατασθε

Ο κερατουκλης, οσο σιχαμα κ αν ειναι, τουλαχιστον ειναι κ φαιρεται ως στρατιώτης της ομαδας, υμνωντας τα εκαστοτε στελεχη της ομαδας του, χωρις διχονοιες, χωρις απυθμενο εγω ή υστεροβουλιες..
Αλλα αν μαυτο κοιμομαστε καλυτερα, ναρχισω να το πιστεύω κ γω..

- ace79grpaok
Ο στρατηγός να βάλει από την τσέπη του ρο συμβόλαιο του παλτου που μας κουβάλησε πέρσι και να το βουλώσει.Σκεφτομαι που θα ήταν ο παοκ με σαντος προπονητή και κλαίω.ιβαν διψξε τους αργόσχολους και ασχετους απο διπλα σου.Οσο για τον νβ απλά τραγικός ,ξέρει ότι αν έχεις τα αρδ μαζί σου θα περάσει το δικό σου αργά η γρήγορα και θα φαγωθεί αυτός που δεν έχει ακρες και ρουφιανους να τον φλυφουν ,π.χ αρνεςεν
Νίκος Bεζυρτζής-Αντιπρόεδρος ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ
Φράγκο κουμάντο στο σπίτι σου! Έκανες μπουρδελο την ομάδα κανα 2 φορές φτάνει! Αλλα θα μου πεις ανα θέλουν κάποιοι να ειναι κωλοχανειο ο σύλλογος εσυ μας φταις;εσυ εισαι και κλινικά βλάκας...
Sent from my mind using boobs power
Sent from my mind using boobs power
- buffalobill4
Γι αυτο φιλε ace δεν μπηκε στη διοικηση ο συγκεκριμενος. Δε θελει να παιρνει στις πλατες του την ευθυνη των επιλογων του. Προτιμαει να πεταει στον αερα ονοματα και καταστασεις και το χειροτερο ειναι οτι ο Σαββιδης τον ακουει κιολας. Ως τι? Ειναι ποδοσφαιρανθρωπος? Οχι. Ειναι στη διοικηση? Οχι. Ειναι απλος φιλαθλος και μαλιστα αμπαλος κι αυτος. Γι αυτο ταιριαξανε με τον Ποντιοace79grpaok έγραψε:Ο στρατηγός να βάλει από την τσέπη του ρο συμβόλαιο του παλτου που μας κουβάλησε πέρσι και να το βουλώσει.Σκεφτομαι που θα ήταν ο παοκ με σαντος προπονητή και κλαίω.ιβαν διψξε τους αργόσχολους και ασχετους απο διπλα σου.Οσο για τον νβ απλά τραγικός ,ξέρει ότι αν έχεις τα αρδ μαζί σου θα περάσει το δικό σου αργά η γρήγορα και θα φαγωθεί αυτός που δεν έχει ακρες και ρουφιανους να τον φλυφουν ,π.χ αρνεςεν
- kataramenos5
Goran ελεος με τα emoticon ρε παλικαρι.Πονανε τα ματακια μας.Ειναι και... κιτρινα παναθεμα τα.goran 64 έγραψε: Μόνο "αυτός" δηλαδή το τερμάτισε;![]()
![]()
Γιατί μήπως ο "άλλος" τι έκανε δηλαδή;
![]()
![]()
Πόσο πιο απροκάλυπτος πια να γίνει ο πόλεμος τους σε βάρος ενός σοβαρού, δύσκολου, αλλά 3ετούς project;
![]()
![]()
![]()
Σας είχα γράψει![]()
![]()
ότι μετά τον Μητσιά, "ώώώχχχ, φυλαχτείτε"
![]()
![]()
γιατί "έρχονται και τα πυρηνικά όπλα",
![]()
![]()
δηλαδή ο Μπούζας,
![]()
![]()
που θα ήταν "κάπου δίπλα του να του λέει τι να πει"...
![]()
![]()
![]()
Βλέπετε (αν και όπως πολύ φοβάμαι θα είναι εις βάρος της ομάδας) δυστυχώς επιβεβαιώθηκα μόλις σήμερα...![]()
"Ποταμός" λοιπόν ΚΑΙ ο κυρ Δημήτρης (ο έτερος "έμπειρος") όπως πληροφορήθηκα..."Ο τσαλακωμένος Π.Α.Ο.Κ. και η κίνηση-ματ βεζυρτζή, που απέδειξε ήδη όλη την καλοκαιρινή αυθαιρεσία τους κάνοντας όλες τις καμπάνες της Παναγίας των Παρισίων να βαράνε![]()
![]()
για Τούντορ-Άρνεσεν",
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
όπως έγραψε με την "ξεχωριστής" (πάντα για τον Π.Α.Ο.Κ.) σημασίας πένα του...
![]()
![]()
Πολλοί "ποταμοί" μαζεύονται ρε καρντάσια και μάλλον κάποιοι πάνε για "πνίξιμο", τι λέτε εσείς; Προσωπικά λέω μόνο...κρίμα, κρίμα, κρίμα...
![]()
![]()
και ντροπή σε όλους τους κ@λοΑΡΔ, ειδικά στους ρεπόρταρδ του Π.Α.Ο.Κ. (ντεμέκ)...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Α Η Δ Ι Α Σ Α ...Λ Ε Μ Ε...
![]()
![]()
Ε Λ Ε Ο Σ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τα κάστρα πέφτουν από μέσακαι φοβάμαι ότι έτσι θα γίνει και πάλι
αφού εξακολουθούμε να εκτιμούμε (όχι εμείς φυσικά, αλλά οι "κρατούντες" στον Π.Α.Ο.Κ. όλων μας, ότι οι ΑΡΔ αλλά και οι εκλεκτές "πριμαντόνες" τους είναι "μέσα" στον Π.Α.Ο.Κ. μας και δεν εφαρμόζουμε (οι ίδιοι "κρατούντες") ακόμα δυστυχώς
![]()
![]()
το "2" της υπογραφής μου, που μου έλεγες επανειλημμένα
![]()
![]()
ότι ξεχνάω
![]()
![]()
φίλε μου Κ_geo
![]()
![]()
...
Υ.Γ. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΙΒΑΝ..."ΧΤΕΣ"...ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ-ΠΛΑΝΟ-ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ...![]()
ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ "ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ" ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΙΒΑΝ...ΞΥΠΝΑΤΕ ΒΡΕΕΕ...
- ace79grpaok
Κύριε φράγκο ,σταματα επιτέλους τις λακαμιες που πετάς όπου βρεθείς και όπου σταθείς,όταν θα ζητήσεις συγνώμη που επέβαλλες τον άγγελο και πληρώσεις το συμβόλαιο του παπατζον στην ομάδα γιατί εσύ μας τον φορτωσες τους θα έχεις δικαίωμα να ομιλείς.Αλλά τι να περιμένεις απο κάποιον που δεν έχει πουλήσει ούτε μια τσατσάρα στην ζωγ του και δεν ξέρει τι σημαίνει βγαζζω λεφτά μόνος μου και με ταιζει το κρατος.Οι στρατιωτικοί ρου σαιτ μην με παρεξηγήσουν απλά ο συγκεκριμένος θέλει μόνο να μιλάει και να μην παίρνει πορε την ευθύνη για τις λακαμιες που λεει,λες και επειδή έκανε στρατηγός ξέρει τα πάντα .Εγω που έχω μαγαζί και ξέρω τι σημαίνει να διοικεις και να πληρώνεις ακριβά τα λάθη σου θα ήμουν απείρως χρησιμότερος απο έναν τύπο που δεν έχει ιδέα απο οικονομική διαχείριση και μαρκετιγκ.Εν κατακλειδι ,μμε τι προσόντα ρε μάστορα κατάλαβες οτι ο αρνεσεν απέτυχε?πες μου και ίσως σε πιστέψω αλλά μέχρι τότε κλειστό το ρημάδι.
τα λεφτά στο ταμείο γρήγορα.