4.Marin Leovac
-
- Mr Ξερόλας 2019
Re: 4.Marin Leovac
Παντως σε ολο το φετινο ροστερ υπαρχουν μονο 4 αριστεροποδαροι παικτες,απο τους οποιους παιζουν(υπολογιζονται μονο 2 Τζαβελλας,Λεοβατς).Θα θελα να υπαρχουν κ αλλοι που να μπορει να τους βαζει.Ο Κοροβεσης πιο λιγο κ ο Ποζογλου σχεδον καθολου.ON ΤΟΠΙΚ δεν εχει δοκιμαστει με Ζαιρο απο αριστερα ο οποιος εκτος το δεξι παιζει καλα κ με το αριστερο.
-
- john4serres
αποκτηθηκε λογω των χαρακτηριστικων του (πανω κατω ως left winger και καλο αριστερό ποδι)
δεν θα ενθουσιασει αλλα δεν θα κανει και μακακιες μεσα στο παιχνιδι.
ρυθμο να βρει και μακρια απο θλάσεις.
δεν θα ενθουσιασει αλλα δεν θα κανει και μακακιες μεσα στο παιχνιδι.
ρυθμο να βρει και μακρια απο θλάσεις.
δεν γινεται να μην παιξει μπαλα στον ΠΑΟΚ αυτος ο παικτης.Κατ εμε ο πιο ισορροπημενος μπακ των τελευταιων χρονων.Καλος αμυντικα κι επιθετικα,γρηγορα ανεβασματα κι επιστροφες.
Οι λέξεις "δεν γίνεται" και "στον ΠΑΟΚ" αναιρούνται μεταξύ τουςπαοκαρα23 έγραψε:δεν γινεται να μην παιξει μπαλα στον ΠΑΟΚ αυτος ο παικτης.

Όχι φίλε μου, κανένα...Ίσως μάλιστα βλέπεις πολύ καλά...μακριά...savvastheod έγραψε:Εμένα γιατί μου αρέσει πολύ αυτός..Έχω κάποιο πρόβλημα?

οντωςBagheera έγραψε:Οι λέξεις "δεν γίνεται" και "στον ΠΑΟΚ" αναιρούνται μεταξύ τουςπαοκαρα23 έγραψε:δεν γινεται να μην παιξει μπαλα στον ΠΑΟΚ αυτος ο παικτης.

Ανεβάσματα μια χαρά έχει, μέχρι μέσα στην περιοχή έχει βρεθεί κάποιες φορές στις πρώτες του συμμετοχές (όχι σε στημένο ή σε συνέχεια στημένου φυσικά), πνευμόνι έχει και μάλιστα διπλό, δυνατός, σκληρός και έμπειρος είναι και καθόλου εύκολο να τον περάσει κάποιος στο ένας με έναν, σουτ πολύ δυνατό έχει...joshua έγραψε:Εγω πρωτα απ'ολα τον κρινω ως φουλ μπακ γιατι τετοιον χρειαζομασταν,εμενα μου μοιαζει κλασικο ακραιο μπακ τετραδας και οσον αφορα τους τραυματισμους ΕΛΕΟΣ πια με τις δικαιολογιες,για θλασεις μιλαμε οχι για ριξεις η καταγματα και δεν ειχα ποτε την απαιτηση να βγαζει αυτοματισμους στο γηπεδο με τους συμπαικτες του αλλα να δω καποιες καλες σεντρες,καποια καλα ανεβασματα,κατι ρε αδερφε,τουλαχιστον αυτος δεν εχει την δικαιολογια του τλεντου γιατι και αυτη θα την ακουγαμε.Φετος δεν ειμαστε οπαδοι ομαδας,εφευρετες δικαιολογιων ειμαστε στην διψα μας να βρουμε κατι θετικο και να μη χασουμε την ελπιδα μας.Με τον πλατανια παιζαμε ρε παλικαρια,ο Λινο που αποκτηθηκε νομιζω τσαμπα θα ειχε κανει παρτι στην πλευρα.
Σέντρα τεχνική όντως δεν έχει (π.χ. τύπου Λίνο ή Ρατς) αλλά αν είχε κι αυτό και την ταχύτητα του Γκάρυ θα κόστιζε κανα δεκάρικο άνετα και θα έπαιζε εύκολα π.χ. στην Ατλέτικο Μαδρίτης με Τσόρο Σιμεόνε να τον πορώσει λίγο παραπάνω...
Καλύφθηκες φίλε μου ή διαφωνείς κάπου;
μαντεψε ποιος.Ήταν απογοητευτικός εχθές.....πραγματικά πρέπει να το κοιτάξουν εκεί στην ΠΑΕ...σε τελική ανάλυση το να κάνουμε μια λάθος επιλογή είναι και αυτή μέσα στο πρόγραμμα....δεν θέλω να ακούσω δικαιολογίες ότι έπαιζε - δεν έπαιζε στην φυσική του θέση....έλεος.....η μεριά που έπαιζε ήταν ανύπαρκτη....εύχομαι σε καλύτερη συνέχεια, διότι τον χρειαζόμαστε καλώς ή κακώς....
Πραγματικά η σέντρες του ήταν χειρότερες του χαραλάμπους και του κουτσόπουλου.
Μακάρι να ήταν μια κακή παρένθεση.
Ενώ ξεκίνησε καλά όταν ήρθε άρχισε να γίνεται κακός.Οι σέντρες του εδώ και καιρό πάνε στα περιστέρια.
εγω τα ειπα αυτα εδω και καιρο.
δεν υπαρχει παιχτης .... .εχει αργα πρωτα μετρα και τρωει τριπλες αβερτα
δεν ειναι ουτε μπακ ουτε χαφ ειναι κατι ενδιαμεσο και ειναι πολυ περιεργο που πηρε τη θεση του δαρλα
Χρειαζομαστε αριστερο μπακ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ
Τα 700 χιλ μας φαινοντουσαν πολλα για τον Δαρλα οποιος ηταν καταπληκτικος περσι..? Γιατι ο ανθρωπος ειναι μπακ..και ο ΑΛΛΟς ΟΧΙ....
Αυξανεται επικινδυνα η μαυρη λιστα...ας σοβαρευτουν μερικοι στην ομαδα

Μη μου πεις
...Δεν το πιστεύω
...Μασιέλ Λίνο;;;;;;;;;;;;;;
Αν ναι ρε φίλε, ποιος είναι ο "ιερόσυλος";;;;;;;;;;;;;;

Αν ναι ρε φίλε, ποιος είναι ο "ιερόσυλος";;;;;;;;;;;;;;

όλοι μας...
τα παραπάνω ποστ είναι απο διάφορα μέλη απο τις πρώτες σελίδες του τόπικ του Ντορβαλίνιου...

Koυφαλα Κροατη.............
GO HOME
για να μην εκνευριζεται ο .......................Γιωργαρος.
GO HOME
για να μην εκνευριζεται ο .......................Γιωργαρος.
- ΑποστόληςΑ
Σε όσους αγώνες τον είδα δεν έδειξε κάτι σπουδαίο. Ήταν η χρυσή μετριότητα. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι οι Κροάτες είναι γενικά υπερτιμημένοι και αυτό οφείλεται στο ότι κατά καιρούς έχουν βγάλει μερικά μεγάλα ονόματα που συμπαρασύρουν και όλους τους υπολοίπους προς τα πάνω, στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.
- painkiller4
Ο παίκτης είναι για μένα αρκετά καλός έχει τρεξίματα καλός αμυντικά με γρήγορες επι στροφές είναι δυνατός και έμπειρος, τώρα αν κάποιος περίμενε να βρούμε το καινούριο Λίνο που οι μισές σεντρες ήταν έτοιμο γκολ λυπαμαι δεν γίνεται.
Με ζαιρο και Ροντρίγκεζ στα φτερά σε βλέπω στη θέση του Τζαβελιτα που σήμερα αυτός έφταιγε που έγινε φάση για πέναλντι (μουφα βέβαια)...
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk