13.Στέλιος Μαλεζάς
Re: 13.Στέλιος Μαλεζάς
και το τζιολη.
ενώ όπως παντα λεοβατς κτλ θάψιμο.
τωρα θα τους μαθουμε ρε μανιακε;
εμενα πιο πολυ σημερα μου την εχει δωσει που ντεμεκ ΠΑΟΚτσιδιλίκι ολοι τους , γιατι δεν το εστειλε αουτ ο Κλαους λενε.
ναι ρε, να δει ριπλευ πριν βαρέσει, να κρίνει και μετά αν είναι να το στείλει αουτ...
ε λ ε ο ς.
ενώ όπως παντα λεοβατς κτλ θάψιμο.
τωρα θα τους μαθουμε ρε μανιακε;
εμενα πιο πολυ σημερα μου την εχει δωσει που ντεμεκ ΠΑΟΚτσιδιλίκι ολοι τους , γιατι δεν το εστειλε αουτ ο Κλαους λενε.
ναι ρε, να δει ριπλευ πριν βαρέσει, να κρίνει και μετά αν είναι να το στείλει αουτ...
ε λ ε ο ς.
Ο Μαλεζάς ειναι ενας παίχτης του 6 που παιζει παντα στο 6. Το ξέρει και ο ίδιος και γι αυτο ποτε δε ρισκάρει και γι αυτο δεν εκτίθεται ο ίδιος αλλα δε κρεμάει και την ομαδα. Απο Costa και Vitor που ειναι σχεδόν δεδομένο οτι θα κρεμάσουν την ομαδα τον προτιμώ. Αλλα γενικά θα πρεπει να προβληματιστούν αυτοι που έστησαν την ομαδα το καλοκαίρι που ο Μαλεζάς παιζει βασικός και κανει τη διαφορα στην άμυνα...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- thanos-xanthi
εγω δε βλεπω κανεναν να κανει διαφορα στην αμυνα, ποσο μαλλον το Μαλεζα που ηταν και κακος
στα τελευταια ματς τη διαφορα την κανει ο Τζαβελλας
στα τελευταια ματς τη διαφορα την κανει ο Τζαβελλας
εντάξει. αν δεν είχε ο Κόστα σπασμένο ποδι και ο Βίτορ κανα μήνα εκτός δεν θα έπαιζε ο Μαλεζάς πιστεύω.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Μπραβο ρε Στελαρα για τις δηλωσεις σου.Για να φτιαχτει κατι,δεν γινεται απο τη μια μερα στην αλλη.Το παραδειγμα σου, με τον Σαντος, γραφτηκε κατα κορον εδω μεσα απο εμας.Συμφωνω απολυτα.
+++++++++++++++++++ ...και στον Στέλιο Μαλεζά και στον theo-drama... ++++++++++++++++++
Τα βόδια 24 είπαμε γλυφουν τους Έλληνες παίκτες για τους γνωστούς λαμογιστικους λόγουςMANIAKOS έγραψε:Ο τζορμπα τον εχει στους κορυφαίους
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- hasio_john
Τον είδα την Παρασκευή σε μια καφετέρια στα Χανιά! (Βιαζόμουν και δεν μπορούσα να πάω από κοντά)
Αν δεν ήταν αυτός, τότε σίγουρα έχει έναν δίδυμο αδερφό στην Κρήτη! :p
Αν δεν ήταν αυτός, τότε σίγουρα έχει έναν δίδυμο αδερφό στην Κρήτη! :p
- john4serres
- john4serres
- ΑποστόληςΑ
όσο θα παίζουμε άμυνα με 2 σεντερ μπακ, δύσκολα να ειναι στην 11αδα, εκτός αν υπάρχουν απουσίες δυο εκ των αλλων τριών ταυτόχρονα (πχ στο ματς με Βέροια Τζαβέλλας και Κόστα)...
το γιατί βαριέμαι να το αναλύω. πες, ότι είναι προφανές.

το γιατί βαριέμαι να το αναλύω. πες, ότι είναι προφανές.