Κύπελλο επαγγελματικών ομάδων 2015-6
Re: Κύπελλο επαγγελματικών ομάδων 2015-6
Όποια κλήρωση και να μας ερχόταν αυτή την περίοδο δύσκολη θα ήταν..
Όπως και να χει θα το παλέψουμε...
Επίσης πρέπει να είμαι από τους λίγους που σε δύσκολες κληρώσεις προτιμώ το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας...
Ίσως γιατί θυμάμαι την πρόκριση με την Άρσεναλ... Με τον ενθουσιασμό και τον κόσμο τα δίνεις όλα έστω για το 1-0 και στη ρεβάνς πας να το διαχειριστείς..
Ειδικά αυτή τη περίοδο δεν νομίζω να είμαστε σε κατάσταση να ανατρέπουμε σκορ...
Όπως και να χει θα το παλέψουμε...
Επίσης πρέπει να είμαι από τους λίγους που σε δύσκολες κληρώσεις προτιμώ το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας...
Ίσως γιατί θυμάμαι την πρόκριση με την Άρσεναλ... Με τον ενθουσιασμό και τον κόσμο τα δίνεις όλα έστω για το 1-0 και στη ρεβάνς πας να το διαχειριστείς..
Ειδικά αυτή τη περίοδο δεν νομίζω να είμαστε σε κατάσταση να ανατρέπουμε σκορ...
- ΑποστόληςΑ
Βασικά δεν πρέπει να φάμε γκολ στην Τούμπα. Αν το καταφέρουμε αυτό, έστω και με 0-0, έχουμε πιθανότητες να πάρουμε ισοπαλία εκεί με γκολ. Μην σου πω ότι μπορούμε και να κερδίσουμε.
χωρις παρεξηγηση το καλυτερο θα ηταν να εγραφεThanix έγραψε:Το πανό στο ΟΑΚΑ τι θα γράφει;
"Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΦΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" ;;;
Sent from my mind using boobs power
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
συνεχίστε έτσι και θα μιλάμε για τη μεγαλύτερη μετακίνηση banαρισμένων.
- deep_gia_deep
τα πράματα νομίζω είναι απλά..
στην (δύσκολη) κατάσταση που είμαστε πάμε για μισο μηδέν ή έστω ισοπαλία στον πρωτο αγώνα
και στο τηγάνι πάμε πλήρεις και τους πετάμε ένα τρίμπαλο και άντε γειάααα..!!..
οδηγός μου (κ ελπίδα μου) είναι η μπαλάρα που έβλεπα στους πρώτους αγωνες του αυγούστου και το 1ο ημίχρονο με τον ατρόμητα..
αν καταφέρουμε να παίξουμε έτσι δεν φοβάμαι κανένα πουστ@γαυρο..

στην (δύσκολη) κατάσταση που είμαστε πάμε για μισο μηδέν ή έστω ισοπαλία στον πρωτο αγώνα
και στο τηγάνι πάμε πλήρεις και τους πετάμε ένα τρίμπαλο και άντε γειάααα..!!..
οδηγός μου (κ ελπίδα μου) είναι η μπαλάρα που έβλεπα στους πρώτους αγωνες του αυγούστου και το 1ο ημίχρονο με τον ατρόμητα..
αν καταφέρουμε να παίξουμε έτσι δεν φοβάμαι κανένα πουστ@γαυρο..

χαχαχαχαχαχααχααK_geo έγραψε:συνεχίστε έτσι και θα μιλάμε για τη μεγαλύτερη μετακίνηση banαρισμένων.

Άντε τώρα να ξαναπάς στο τηγάνι, με κανένα 1-0 της Τούμπας προίκα και να δεις τον Σορλάν να πέρνει κόκκινη στο 102 και να σκοράρει κανένας άμπαλος τους ενώ παίζουμε με 9 στο 114.
Τι επιστροφές θα έχουμε μέχρι τα ματς;
Τι επιστροφές θα έχουμε μέχρι τα ματς;
εγω μετα απο αυτα που εμαθα περι φιλικης συναντησης μαρινακη-μελισσανιδη προ μηνος, απουσια σωματοφυλακων, το εχω σιγουρακι οτι το κυπελλακι θα το παρει η κουλα.τα εχουν κανονισμενα οι μεγαλοκαρχαριες και γελανε εις βαρος των αθερινων (ιβαν,αλασκουζος).τα υπολοιπα ειναι να 'χαμε να λεγαμε.
/φαρμακοποιε, do not feed the trolls.
/φαρμακοποιε, do not feed the trolls.
- ΑποστόληςΑ
O Berba επιστρέφει λογικά τέλος Μαρτίου, ενώ οι Jairo και Rodrigues αρχές από 6 έως 13 Μαρτίου. Αυτά είναι τα τυπικά.
Γιατί αν φας μπαν, δεν πας γήπεδο;K_geo έγραψε:συνεχίστε έτσι και θα μιλάμε για τη μεγαλύτερη μετακίνηση banαρισμένων.

SM-G920F
+1000desperando έγραψε:Η καλυτερη κληρωση
Αυτη η ομαδα τον μονο απο τους τρεις που θα μπορουσε να περασει ειναι ο γαυρος
Εξαλου ειναι τα πουτ@νακια μας
Η μόνη κλήρωση που μπορεί να μας αναστήσει. Η ομάδα αυτή τη στιγμή δυσκολεύεται ακόμα κ με την Καλλονή κ όχι μόνο λόγω απουσιών. Ο κωλόγαυρος είναι ο μόνος αντίπαλος που μπορεί να μας κάνει να παίξουμε ξανά σαν ΠΑΟΚ.
Τρομερή ευκαιρία να πάρουν τα πάνω τους ομάδα κ κόσμος
- ΑποστόληςΑ
Μαζί σου!!!paoktzis έγραψε:χωρις παρεξηγηση το καλυτερο θα ηταν να εγραφεThanix έγραψε:Το πανό στο ΟΑΚΑ τι θα γράφει;
"Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΦΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" ;;;
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
- PAOK_Antarctica
Απορώ που αγχώνεστε, με τους πελάτες τύχαμε.
Τελευταία φορά που θυμάμαι να μας αποκλείουν έπρεπε να μείνουμε με 9 παίκτες στην παράταση.
Το μόνο κακό είναι που έχουμε Τούμπα πρώτο ματς αλλά τις δύο τελευταίες φορές το πρώτο ήταν στο τηγάνι, έτσι πάνε αυτά.
Πάμε ρε ένα sold out από νωρίς και δεν θα καταλάβουν από που τους ήρθε

Τελευταία φορά που θυμάμαι να μας αποκλείουν έπρεπε να μείνουμε με 9 παίκτες στην παράταση.
Το μόνο κακό είναι που έχουμε Τούμπα πρώτο ματς αλλά τις δύο τελευταίες φορές το πρώτο ήταν στο τηγάνι, έτσι πάνε αυτά.
Πάμε ρε ένα sold out από νωρίς και δεν θα καταλάβουν από που τους ήρθε

Πάντως ακόμα και σ αυτό το "ΥΠΕΡΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΣΕΝΑΡΙΟ" σου φίλε μου....................................................Shadow έγραψε:Πρώτο ματς Τούμπα χαμός, πετάμε στον αγωνιστικό χώρο ότι έχουμε και δεν έχουμε, τους κερδίζουμε, αντέχουμε ηρωικά στο τηγάνι με 9 παίκτες (Τζαβέλας, Μακ), περνάμε τελικό, μεγαλύτερη επέλαση που έγινε ποτέ...
χάνουμε με κεφαλιά του Λαζαρίδη, κρεμάμε παίκτες από το Λευκό Πύργο, έρχεται η τιμωρία της έδρας, διαλυμένοι δεν μπαίνουμε ούτε play off...
γιατί μπορούμε...
......................ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΟΓΑΥΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΑΑΑΑΜΕΕΕΕΕ ΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!