34.Νίκος Κοροβέσης
Re: 34.Νίκος Κοροβέσης
Δεν υπάρχει Κοροβεσης ρε παιδιά το παιδί είναι πολύ χαμηλού επιπέδου σωματικά τεχνικά και εγκεφαλικά...
- Μπαρκαρούτσος
Πού ήσουν ρε Πέτρο;;; Σας έψαχνα....pgetsos έγραψε:Από το γήπεδο μου φάνηκε ΠΟΛΎ μέτριος, έως αρκετά κακός πάντως
Εγραψα και δω μηπως το εβλεπες απο το κινητο, με το που εμπαινες, δεξια πανω, σχεδον πανω απο την εισοδοnikolasf έγραψε:Πού ήσουν ρε Πέτρο;;; Σας έψαχνα....pgetsos έγραψε:Από το γήπεδο μου φάνηκε ΠΟΛΎ μέτριος, έως αρκετά κακός πάντως

Εκεί στα σκαλοπάτια πάνω από την μισοριγμένη σημαία του ΠΑΟΚ 4-5 σκαλοπάτια πιο πάνω είμαι και εγώ καταθέτοντας ψυχή και λαρύγγι....

Να δω πως θα κάνω μάθημα αύριο!!!

Στα πλει ωχ έχω σκοπώ να ξαναπάω αν δεν πέσει καθημερινή!!! Ελπίζω να συνεννοηθούμε καλύτερα και εγκαιρότερα, θα ήταν πιο ωραίο όλοι μαζί!

έβαλε 2 γκολ και κάποιοι τον έβγαλαν και αδικημένοlamosas έγραψε:Δεν υπάρχει Κοροβεσης ρε παιδιά το παιδί είναι πολύ χαμηλού επιπέδου σωματικά τεχνικά και εγκεφαλικά...
ποδοσφαιριστής για μικρομεσαία ομάδα
http://i.imgur.com/QAqfCUN.jpg
O ωραιος στο βελακι (περιπου) ειμαι
Δε ξερω αν θα παω, εχω 0-1-2 φετος (εντος με ξανθη και ηρακλη και σημερα), αρχιζω να νοιωθω γκαντεμης
O ωραιος στο βελακι (περιπου) ειμαι

Δε ξερω αν θα παω, εχω 0-1-2 φετος (εντος με ξανθη και ηρακλη και σημερα), αρχιζω να νοιωθω γκαντεμης
-
Το θεμα ειναι οτι το καλοκαιρι του 2014 γραφαμε (και εγραφα) εδω μεσα οτι οι Στοχ και Λουκας ειναι καλοι για τον ΠΑΟΚ αλλα θες καλυτερους. Και σημερα παιζουμε με Κοροβεση. Αυτο. Δεν μου φταιει ο Κοροβεσης, αλλα...
Ο καπνός που βγαίνει ντουμάνι 3 σκαλοπάτια πιο κάτω και 2 άτομα δεξιά σου είναι από εμένα ρε!!!pgetsos έγραψε:http://i.imgur.com/QAqfCUN.jpg
O ωραιος στο βελακι (περιπου) ειμαι![]()
![]()

Και εγώ έτσι νοιώθω - είμουν με γαύρο στην Τούμπα στον 1ο γύρο και σήμερα.... Ήμουν και σε εκείνον τον τελικό κυπέλλου πρόπερσι......

Αν μπούμε πλει ωχ .... Αλλιώς του χρόνουpgetsos έγραψε:Θα σου στείλω μέιλ για τον επόμενο

- ΑποστόληςΑ
Σαν εξτρέμ χθες ήταν κάκιστος. Μηδέν τρίπλα, ελάχιστα καλό κοντρόλ, μηδέν πλασέ, μηδέν σουτ.
- Ekatnetworkltd
Γιά αναπληρωματικό εξτρέμ μιά χαρά είναι.Αν μπαίνανε τα δύο πλασέ πού έκανε,ήρωας θα γινόταν.Αυτό το δοκάρι και έξω είναι συνόνημο του ΠΑΟΚ σέ όλα όσα καταπιάνεται η ομάδα μας!
Sent from my iPad mini 4 using Tapatalk
Sent from my iPad mini 4 using Tapatalk