Γιώργος Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Re: Γιώργος Σαββίδης

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

Κι οταν λεω κλεινει, δεν κυριολεκτω, οταν μιλαω για τον ΠΑΟΚ. Εννοω αλλαζει χερια. Περιπετεια που την γνωριζουμε σαν τη τσεπη μας.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Sick, ορθώς τα πηρες με τη δήλωση, αλλα λίγο τη γλώσσα, σε παρακαλώ. Μπορείς να πεις αυτό που θες με χίλιους δυο τρόπους και δεν χρειάζεται να το χοντραίνεις τόσο σε κάποιες εκφράσεις σου.

Σίγουρα έχεις τα δίκια σου, αλλά σίγουρα υπερβάλλεις κιόλας σε πολλά που λες. Είσαι προκατειλημμένος και σε κάθε πάτημα που βρίσκεις τα χώνεις κανονικά. Άσε και κατι να πέσει κατω. Ούτε εμένα μ' άρεσε αυτο που εγραψε, φυσικά.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Δέχομαι-δεν το ασπάζομαι-το ζήτημα που έχεις με τη σοβαροφάνεια για τις ''κακές'' λέξεις
δεν δέχομαι επ ουδενί τα περι προκατάληψης, αν ήταν έτσι θα ήταν σαν να απαντούσα στην ερώτηση του despe
καταφατικά και μόνο έτσι δεν απάντησα. ;)
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Μιλάμε δημόσια και όσο μπορούμε πιο κόσμια. Δεν είναι σοβαροφάνεια... είναι σοβαρότητα, ευγένεια, σεβασμός. Και γω όταν ξεφεύγω, λάθος κάνω! Χαίρομαι, πάντως, και ευχαριστώ πολύ που το δέχεσαι.

ΟΚ, για την προκατάληψη αυτή την εντύπωση μου έχεις δώσει και όχι αβάσιμα, νομίζω. Έχουμε που έχουμε τους άλλους να σχολιάζουν τα πάντα για τον Σαββίδη, να προκαλούν την κοινή λογική με τις μλκς περί φιλοξενείας κτλ... ε, ας μην τα βλέπουμε κι εμείς όλα αρνητικά στη συμπεριφορά (πατέρα και υιού) και ας μην είμαστε έτοιμοι, με το πιστόλι στο χέρι, με το παραμικρό. Ένα σκασμό χρήματα έχουν βάλει, ας δικαιολογούμε και κάποια πράγματα. Κι εγώ, σου είπα, διαφωνώ με πολλές συμπεριφορές, αλλά δίνω ελαφρυντικά στον μεν πατέρα λόγω άλλης νοοτροπίας, στο δε γιο λόγω ηλικίας.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

το κακο με τους σαββιδηδες ειναι οτι κανουν τα ευκολα δυσκολα και τα απλα περιπλοκα....χαλανε την ιδια τους την προσπαθεια πολλες φορες...
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

desperando έγραψε:αυτοι τι πηρανεως τωρα?
++++++++++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

desperando έγραψε:αυτοι τι πηρανε ως τωρα?
ΤΕΡΑΣΤΙΑ δημοσιοτητα- διαφημηση(που οπως ξερουμε πληρωνεται αδρα) και πολλες ανοιχτες πορτες.

Καποτε ηρθε ο Νικος ο Βεζυρτζης(στα ντουζενια του τοτε) στην επιχειρηση που δουλευα Παρασκευη βραδυ να ζητησει μια εξυπηρετηση.15 ανθρωποι παρατησαν οτι κανανε ,ανοιξαν κλειστες αποθηκες και η δουλεια του τελειωσε σε 1 ωριτσα ενω κανονικα θα θελε 2 μερες. ;) Δεν ειναι μικρο πραγμα
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Σωστό κατ αλλά σε αυτό το μαγαζί γωνία όπως λέμε ποιοι ήρθαν πριν σαββιδη και ποιοι διεκδικήσαν νά έρθουν ; αφού σαν μαγαζί γωνία προσφεραμε τεράστια δωρεάν διαφήμιση ; λαμογια κάθε είδους κανένας σοβαρός .....

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

kataramenos5 έγραψε:
desperando έγραψε:αυτοι τι πηρανε ως τωρα?
ΤΕΡΑΣΤΙΑ δημοσιοτητα- διαφημηση(που οπως ξερουμε πληρωνεται αδρα) και πολλες ανοιχτες πορτες.

Σε εχω για ποιο εξυπνο,τι ειναι αυτα που λες....ποιες πορτες και ποια διαφημηση....απο λασπη και κοροιδια
.μεχρι μπλοκαρισμα ολων των επιχειριματικων του σχεδιων.Παντου τον βριζουν και τον πολεμανε

.....αυτα'' πηρε'' μεχρι τωρα ως ανταποδοση απο την ενασχοληση του με τον ΠΑΟΚ...ο Ρωσσοποντιος.....
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εσυ κι εγω Ταγμα μπορουμε να παμε να μιλησουμε στη βουλη η απευθειας με Τσιπρα και υπουργους.Τι λεμε τωρα.
Αλλο ο πολεμος που του κανουν τα εδω λαμογια.Μη τα μπερδευεις.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Σοβαρα ατομα.....

Καλυτερα να μην σχολιασω για το μπουρδ@λο τη βουλη και τους υπουργους.......κ@προσκυλ@....ε κ@προσκυλ@.....
.....και πολυ περισσοτερο για
...τον '''βλαση Μαρα''' της πολιτικης...που κανει τον πρωθυπουργο.....
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Η ώρα η καλή ρε Γιώργο και για την Γιάννα το ίδιο!!!!

Εύχομαι να είστε ευλογημένοι, να ριζώσετε και να αποκτήσετε γερά παιδιά που θα μιλάνε Ελληνικά!!!!

Ωραίο προσκλητήριο γάμου όπως είδα, συγχαρητήρια!!!!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Σε στειλανε προσκλητηριο ? με το καλο παντως και τα παιδια πρωτα να μιλανε ποντιακά.......ετσι Γιωργο ? τα ποντιακα Γρηγορη ειναι καθαρα αρχαια ελληνικα εγροιξες ?
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ελπίζω να μη ξοδεύτηκε ο μπαμπάς εχουμε μετεγγραφική περίοδο
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

eorptol έγραψε:Σε στειλανε προσκλητηριο ? με το καλο παντως και τα παιδια πρωτα να μιλανε ποντιακά.......ετσι Γιωργο ? τα ποντιακα Γρηγορη ειναι καθαρα αρχαια ελληνικα εγροιξες ?
Τα Ποντιακά τα θεωρώ σίγουρα ρε Πτολεμαίο μου γι αυτό λέω και για (νέα) ελληνικά!!! ;)

MANIAKOS έγραψε:Ελπίζω να μη ξοδεύτηκε ο μπαμπάς εχουμε μετεγγραφική περίοδο
Και του λόγου μου ελπίζω Maniac, να μην πάει τυχόν για "δυο τριγώνια με έναν σμπάρο" ο μπαμπάς και του πάρει δώρο γάμου κάναν............ Ροναλντίνιο!!!! :D :opaokara: :opaokara:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”