Άγγελος Αναστασιάδης (II)
- Περιπτερος
Re: Άγγελος Αναστασιάδης (II)
Περυσι με το ρόστερ Χ 3 (χρήματα, παίκτες) τα χώνατε στον Στέφενς.
Πρόπερσι με ρόστερ καλύτερο και ακριβότερο τα χώνατε στον Δώνη.
Προπαραπρόπερσι έφταιγε ο Μπόλονι ...
Ο Σάντος με ρόστερ επίσης Χ 3 σε αξία πάλι ήταν άμπαλος ...
Αλλο κριτική και άλλο υβρεολόγια.
Κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι με τον Μουρίνιο στον πάγκο θα έπαιρναν πρωτάθλημα.
Ειναι δικαίωμα του καθενός να πιστεύει και να ελπίζει, αλλά τόσο βρισίδι και κακές προθέσεις πληγώνουν την ομάδα.
Λογικά κάθε που της καπνίζει μιας ομάδας ανθρώπων θα πρέπει να αλλάζει όλη η ΠΑΕ για να αποκαθίσταται η ηρεμία στις τάξεις των οπαδών.
Κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι με τον Μουρίνιο στον πάγκο θα έπαιρναν πρωτάθλημα.
Ειναι δικαίωμα του καθενός να πιστεύει και να ελπίζει, αλλά τόσο βρισίδι και κακές προθέσεις πληγώνουν την ομάδα.
Λογικά κάθε που της καπνίζει μιας ομάδας ανθρώπων θα πρέπει να αλλάζει όλη η ΠΑΕ για να αποκαθίσταται η ηρεμία στις τάξεις των οπαδών.
Thanix συμφωνω σ αυτα που λες κυριως για Στεφενς.Στον Μπολονι καναν μεγαλη στιαπου κι η πλακα ειναι οτι πλεον οι αρδ την παραδεχονται ευθαρσως και την δικαιολογουν.Οπως και στον Στεφενς που απο Γεναρη μιλουσαν με Σαντος.
Τι περιμενεις ομως απο ανθρωπους που βγαζουν πετυχημενο τον Γ.Χ;;
Εκει λες πασο κυριοι τα λεφτα δικα σας!!
Βεβαια για να τα λεμε ολα με τον Μπολονι φεραμε και μερικα ντροπιαστικα αποτελεσματα κι η βαθμολογικη συγκομιδη ηταν πολυ μικρη ακομα και πριν φυγουν Κοντρερας-Βιειρινια.Ασε που στα πλει οφ μας εβγαλε τελευταιους.
Βεβαια για να τα λεμε ολα με τον Μπολονι φεραμε και μερικα ντροπιαστικα αποτελεσματα κι η βαθμολογικη συγκομιδη ηταν πολυ μικρη ακομα και πριν φυγουν Κοντρερας-Βιειρινια.Ασε που στα πλει οφ μας εβγαλε τελευταιους.
Σκέψου πόση υπομονή και καλή πίστη έχει ο κόσμος τόσο καιρό με την τρέλα που γίνεται φέτος. Απλά όπως λες υπάρχουν και όρια τα οποία ο αα έχει ξεπεράσει.Περιπτερος έγραψε:Απαιτώ να σταματήσουν ειρωνίες και ύβρεις.
Η υπομονή και η καλή πίστη έχουν και τα όρια τους.
Το ίδιο και η κριτική στον οποιονδήποτε έβαλαν να κάνει τον προπονητή της ομάδας μας.
κανεις μεγαλο λαθος περιπτερος.
ακομα και το γιδι στηριξα γιατι ενα δυο πραγματα τα εβλεπες. μπορει να μην ηταν 12, αλλα δυο τρεια αυτοματισμους τους ειχε περασει και ας ηταν μεγαλο ταγαρι στο μυαλο και τη συμπεριφορα. μετα απο ενα σημειο δεν γινοταν να τον στηριζεις ηταν μπουφος ο ανθρωπος.
για σαντος δεν μιλαμε. πουλεναρα μακαρι να τον ειχα 40 χρονια Προπονητη. απο τη πρωτη του χρονια το ελεγα και ας βγηκαμε ενατοι. φαινοταν οτι κατι χτιζεται οχι μονο λογια.
Στεφενς το αφηνω ασχολιαστο. καναμε μαχη για να του δωθει λιγος χρονος γιατι η ομαδα τουλαχιστον μεχρι να γινει το μπαμ, εδειχνε καποια στοιχεια, οπως το καλο πασινγκ γκεϊμ και το τρεξιμο μεχρι το 100 λεπτο. αλλα τον εφαγαν μπαμπεσικα, μας πηρε και χαμπαρι τι μπορντελο ειμαστε σαν χωρα και την εκανε με ελαφρια πηδηματακια....
ο αγγελος τι; ενα διπλο στο τηγανι. αυτο ειναι. γιατι οι νικες με οφη,βεροια κτλ τελικα ηταν παρα σταχτι στα ματια. ριξαμε 3 τεσσαρες και φαγαμε 5....
υγ: επισης το γιδι ειχε χειροτερο ροστερ απο οτι φετος. εκτος αν οι ρομπερ, τσοντολωρενς κτλ ειναι καλυτεροι απο τους τωρινους μας παιχτες.
ακομα και το γιδι στηριξα γιατι ενα δυο πραγματα τα εβλεπες. μπορει να μην ηταν 12, αλλα δυο τρεια αυτοματισμους τους ειχε περασει και ας ηταν μεγαλο ταγαρι στο μυαλο και τη συμπεριφορα. μετα απο ενα σημειο δεν γινοταν να τον στηριζεις ηταν μπουφος ο ανθρωπος.
για σαντος δεν μιλαμε. πουλεναρα μακαρι να τον ειχα 40 χρονια Προπονητη. απο τη πρωτη του χρονια το ελεγα και ας βγηκαμε ενατοι. φαινοταν οτι κατι χτιζεται οχι μονο λογια.
Στεφενς το αφηνω ασχολιαστο. καναμε μαχη για να του δωθει λιγος χρονος γιατι η ομαδα τουλαχιστον μεχρι να γινει το μπαμ, εδειχνε καποια στοιχεια, οπως το καλο πασινγκ γκεϊμ και το τρεξιμο μεχρι το 100 λεπτο. αλλα τον εφαγαν μπαμπεσικα, μας πηρε και χαμπαρι τι μπορντελο ειμαστε σαν χωρα και την εκανε με ελαφρια πηδηματακια....
ο αγγελος τι; ενα διπλο στο τηγανι. αυτο ειναι. γιατι οι νικες με οφη,βεροια κτλ τελικα ηταν παρα σταχτι στα ματια. ριξαμε 3 τεσσαρες και φαγαμε 5....
υγ: επισης το γιδι ειχε χειροτερο ροστερ απο οτι φετος. εκτος αν οι ρομπερ, τσοντολωρενς κτλ ειναι καλυτεροι απο τους τωρινους μας παιχτες.
Με τον Μπολονι ειχα για πρωτη φορα το συναισθημα του πως ειναι να πατας ποδοσφαιρικα μια μεγαλη ομαδα και οχι παιζοντας κλεφτοπολεμο και αναφερομαι στην Τοτεναμ που ημουν μεσα και η ομαδα επαιζε μπαλαρα κατοχης μεχρι την αποβολη. Ειχες επισης διπλα με κουλα και βαζελο και ψιλοχαλαρα, ειχες σχεδον σε ολα τα παιχνιδια 15+ τελικες και μιλαμε για ευκαιριες οχι σουτ απο τα 30 μετρα. Οταν τον γ@μησαν στεγνα και το πηρε πρεφα ,μετα σαν σωστος ρουμανος ειπε στο παπαρι μου κυριοι και καλα εκανε στην τελικη. Δυστυχως δεν ειδαμε ποτε τον ΠΑΟΚ πως θα ηταν με μια τριετια Μπολονι και αυτο εκτος απο εγκλημα κατ'εμε ειναι και μεγαλο κριμα για την ομαδα.παοκαρα23 έγραψε:Thanix συμφωνω σ αυτα που λες κυριως για Στεφενς.Στον Μπολονι καναν μεγαλη στιαπου κι η πλακα ειναι οτι πλεον οι αρδ την παραδεχονται ευθαρσως και την δικαιολογουν.Οπως και στον Στεφενς που απο Γεναρη μιλουσαν με Σαντος.
μη φοβασαι ντεσπε. υπαρχουν και οι παιχτες ρε συ. ξερεις τωρα, παρεακια κτλ κτλ.desperando έγραψε:απορω πως δεν εχουν βγει ακομα οιγνωστοι αγνωστοι να τα ριξουν ολα παλι στον βρυζα
υγ το μεγαλυτερο προβλημα δεν ειναι ο αγγελος και η οποια σχιζοφρενια του, το προβλημα ειναιοτι αυτος ο ανθρωπος εχει οπαδους
υγ: και μπολονι οντως, το πρωτο μισο ειδαμε μερικα πολυ ομορφα πραγματα που εδιναν μεγαλες υποσχεσεις για το μελλον. μετα τον πηδηξαν ε και μας πηδηξε και αυτος.... οκ, μπορει να μην τον εχω σαν σαντος, αλλα σε βαθος χρονου και με την απαραιτητη στηριξη σιγουρα θα εκανε κατι καλο.....

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Δευ 09 Μαρ 2015, 14:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χθες καθησα να δω το ματς με την μικρη μου κορη.
Ξεκιναει το ματς,αντε να δουμε τι θα δουμε.
Τρωμε το γκολ,το βρισιμο παει συννεφο.
Ισοφαριζουμε,κοιταζομαστε με την μικρη,ενα χαμογελο σκαει στα χειλη της.
Δευερο γκολ, ερχεται και μ΄αγκαλιαζει.
-Μη στενοχωριεσαι ρε μπαμπα,σημερα θα τους πατησουμε.
Στο 2-2 κοιταζομαστε,εχει χασει το χρωμα της.
Στο 3-2 μετα το βρισιμο γυρναω και την κοιταζω.
Ενα δακρυ κυλαει στο μαγουλο της.
Στο 4-2 αρχιζει και κλαιει με φωνη,ανοιγει η πορτα και μπαινει η γυναικα μου.
-Αμαν ρε Θεοφιλε,χαλας την υγεια του παιδιου μ΄αυτους τους μαλακες.
Τι να της πω ρε Αγγελε?
Οτι φτιαχνουμε ομαδα?
Τι σου φταιμε και δεν εξαφανιζεσαι απο τη ζωη μας?
Τι σου φταινε ΟΛΑ αυτα τα παιδια που φαρμακωνεις με τις εμμονες σου,
προκειμενου να κανεις την καβλα σου?
Και μετα διαβαζω τις δηλωσεις του και μπηκαν ψυλοι στ΄αυτια μου.
Δεν μπορω να ησυχασω,καπνισα μισο πακετο τσιγαρα.
Με τα πολλα κατα τις 03.00 πεφτω για υπνο.
Δεν κλεινουν τα ματια μου,καποια στιγμη με παιρνει ο υπνος.
Και βλεπω συνεντευξη τυπου,ο Ιβαν,ο Αγγελος και ανακοινωνει λεει
τριετες συμβολαιο.
Με λουζει κρυος ιδρωτας και σηκωνομαι,οχι ρε Π#@στη μου,
εφιαλτη εβλεπα.
Κι ομως στις δηλωσεις του ειπε οτι φτιαχνει καινουρια ομαδα
και δεν το γνωριζουμε.
Να τα εχει χασει τοσο πολυ?
Αυτο ελπιζω.
Απο την αλλη παραιτηθηκε κι ακομα εδω ειναι.
Και φτιαχνει και καινουρια ομαδα.
Κι αν πεις και για τον Ιβαν,συνεχεια αλλοπρόσαλες αποφασεις.
Ρε λες,τωρα να αρχιζουν οι εφιαλτες μας?
Λες να ερχονται χειροτερα?
Θεέ μου λυπησου μας και δωσε στον Ιβαν φωτιση,να μας απαλλαξει
απ΄αυτη τη γαγγραινα.
Γιατι η γαγγραινα δεν φευγει ποτε,τον διωχνουν.
Ξεκιναει το ματς,αντε να δουμε τι θα δουμε.
Τρωμε το γκολ,το βρισιμο παει συννεφο.
Ισοφαριζουμε,κοιταζομαστε με την μικρη,ενα χαμογελο σκαει στα χειλη της.
Δευερο γκολ, ερχεται και μ΄αγκαλιαζει.
-Μη στενοχωριεσαι ρε μπαμπα,σημερα θα τους πατησουμε.
Στο 2-2 κοιταζομαστε,εχει χασει το χρωμα της.
Στο 3-2 μετα το βρισιμο γυρναω και την κοιταζω.
Ενα δακρυ κυλαει στο μαγουλο της.
Στο 4-2 αρχιζει και κλαιει με φωνη,ανοιγει η πορτα και μπαινει η γυναικα μου.
-Αμαν ρε Θεοφιλε,χαλας την υγεια του παιδιου μ΄αυτους τους μαλακες.
Τι να της πω ρε Αγγελε?
Οτι φτιαχνουμε ομαδα?
Τι σου φταιμε και δεν εξαφανιζεσαι απο τη ζωη μας?
Τι σου φταινε ΟΛΑ αυτα τα παιδια που φαρμακωνεις με τις εμμονες σου,
προκειμενου να κανεις την καβλα σου?
Και μετα διαβαζω τις δηλωσεις του και μπηκαν ψυλοι στ΄αυτια μου.
Δεν μπορω να ησυχασω,καπνισα μισο πακετο τσιγαρα.
Με τα πολλα κατα τις 03.00 πεφτω για υπνο.
Δεν κλεινουν τα ματια μου,καποια στιγμη με παιρνει ο υπνος.
Και βλεπω συνεντευξη τυπου,ο Ιβαν,ο Αγγελος και ανακοινωνει λεει
τριετες συμβολαιο.
Με λουζει κρυος ιδρωτας και σηκωνομαι,οχι ρε Π#@στη μου,
εφιαλτη εβλεπα.
Κι ομως στις δηλωσεις του ειπε οτι φτιαχνει καινουρια ομαδα
και δεν το γνωριζουμε.
Να τα εχει χασει τοσο πολυ?
Αυτο ελπιζω.
Απο την αλλη παραιτηθηκε κι ακομα εδω ειναι.
Και φτιαχνει και καινουρια ομαδα.
Κι αν πεις και για τον Ιβαν,συνεχεια αλλοπρόσαλες αποφασεις.
Ρε λες,τωρα να αρχιζουν οι εφιαλτες μας?
Λες να ερχονται χειροτερα?
Θεέ μου λυπησου μας και δωσε στον Ιβαν φωτιση,να μας απαλλαξει
απ΄αυτη τη γαγγραινα.
Γιατι η γαγγραινα δεν φευγει ποτε,τον διωχνουν.
-
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότο με ολους τους προπονητες που είχε ο ΠΑΟΚ απο την εποχή που θυμάμαι τον εαυτό μου τέτοιαεεποχή είχαν περάσει στοιχεια τους στο παιχνίδι της ομάδας ,πρωτη φορά στην ζωή νου βλέπω στο 40 τον ρατς απελπισμένο να κοιτάει στον παγκο και να μην ξέρει τι να παίξει και τι να κανει μέσα στο γηπεδο.Όπως είπε και ο Μπιλ σανκλευ "το ποδόσφαιρο είναι απλό σπορ οι προπονητές το κάνουν πολύπλοκο γαι να δένονται και αυτοι" Η ομάδαπρεπει να ππάρει καινούργιο προπονητη που να συμφωνισει απο την αρχγ τι θα παιζει και πως θα φτάσει την ομάδα ψηλά και ο Τδ μμαζι με τα και ισ να κινηθουν γύρω απο τα θέλω του.Να παίζουμε Κάτι συγκεκριμένο καθ να τα βελτιωνουμε συνέχεια με νέες προσθήκες .Και ο ΠΑΟΚ του Σάντος έλεγαν όλοι ότι είναι προβλεψημος αλλά δεν θυμάμαι να μπορούν εύκολα να τιν αντιμετωπισουν ,π.χ κεφάλια πρωτο δοκάρι και οι πέτρες ήξεραν οτι θα παει εκεί η μπάλα αλλά σπανιά το αντιμετωπιζαν .Εσείς αγγελοσκυλα τι αυτοματισμούς ,τι πρόοδο της ομάδας είδατε φέτος και τον στηριζετε τόσο?ποιον παίκτη ανεδηξε ?και το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ τι παιζει αυτή η ομάδα ?με τον Σάντος ξεραμε οτι θα παίξουμε αυτό ,καλό κακό ξέραμε που βαδιζουμε με αα τι παίζουμε ?καμμία απάντηση?δεν θα υπάρξει απάντηση γιατί κανένας δεν ξέρει να απαντήσει απο αυτους.Αν βγαλεις τι πεπλο του παοκαρχη και του και καλα αδικημενου σπο την κακια διοικηση απο τον αα το μόνο που θα μείνει ειναι ένας παλιομοδητης μετριος προπονητής με απίστευτα κολλήματα και σύνδρομο Ναπολεόντα.
- ΑποστόληςΑ
Το ποδόσφαιρο έχει γίνει πάθος κι επομένως εμπεριέχει πολύ φανατισμό. Οπότε μην περιμένεις όλοι να έχουν προσεκτικές εκφράσεις προς παίκτες, προπονητή και διοίκηση. Δεν γίνεται. Έτσι είμαστε.Περιπτερος έγραψε:Περυσι με το ρόστερ Χ 3 (χρήματα, παίκτες) τα χώνατε στον Στέφενς.
Από κει και πέρα ο προπονητής φταίει για το αμυντικό μπάχαλο που είδαμε χθες, κυρίως μετά το 1-2. Μπορεί και οι παίκτες να είχαν μειωμένη απόδοση, αλλά οι επιλογές 11άδας (ποιοι παίζουν και ποιοι όχι) ευθύνουν τον ίδιο.
-
Όσο μένεις τόσο πιο γελοίος φαίνεσαι. .... αλλά σιγά να μην σε νοιάζει. ....πόσο πιο γελοίος όμως, εεε;;;
- thanos-xanthi
φιλε κανεις λαθος και κατσε δες λιγο τις φασεις που εχει βαλει παραπανω ο stalkeraisiodoksos έγραψε:@chrisg4
Εχω μια διαφωνια σε αυτα που γραφεις. Οι παικτες που ειχε ο Σαντος (μιρο , λινο , κοντρερας , μαλεζας ) ηταν πολυ καλυτεροι απο τους υπαρχοντες (εκτος απο ρατς , ο οποιος μπορει να εχει πεσει αλλα ειναι μεγαλη ποιοτητα) και εξηγουμαι.
Βιτορ , κοστα , παπατζον και δεν ξερω ποιος αλλος 1 κοντρερας δεν κανουν ολοι μαζι..μη σου πω και εναν μαλεζα δεν κανουν ολοι μαζι. Ο σκονδρας ο οποιος φετος βγαζει ματια , το κανει αυτο γιατι εχει πολυ μεγαλη συμμετοχη στην επιθεση της ομαδας.. ο σναουτσνερ ηταν στην αμυνα ΕΓΓΥΗΣΗ , αν αυτος ο ανθρωπος ειχε ΚΑΙ τα ανεβασματα επαιζε ΧΑΛΑΡΑ ΠΡΕΜΙΕΡ και δεν κανω καθολου πλακα. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ.
Παμε στους πιο μπροστα...εχεις εναν γκαρσια ο οποιος εκλεινε παρα πολυ καλα τους χωρους και δεν φταιει ο σαντος σε αυτο..πχ ο νομποα δεν μπορει να το κανει αυτο που εκανε ο παμπλο , δεν ειναι τοσο του μαρκαρισματος , ο παμπλο επαιζε με παθος και σκυλιαζε και για αυτο εμεινε σαν ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ μεσος-ξενος που εχει περασει απο τον ΠΑΟΚ.
οι παιχτες δε ξερουν τι παιζουν, που παιζουν, ποιον να καλυψουν
το συστημα αλλαζε καθε τρεις και λιγο, εδω κοιταζονταν και δεν ηξεραν αν παιζουν ζωνη η μαν του μαν
αλληλοκαλυψεις μηδεν, καμια συνενοηση, σαν να παιζουν πρωτο φιλικο καλοκαιριου..
για συγκριση παιχτικη εισαι λαθος τελειως, ποιος μαλεζας με συγκρινεις με κοστα και βιτορ, τον βλεπεις και φετος στον παναιτωλικο
για τον σναουτσνερ φιλε νομιζεις ηταν γρηγορος? ποια πρεμιερ? αλλα πραγματα βλεπαμε
γκαρσια με νομποα ιδιο στυλ, ιδια κυβικα, και για μενα παραπανω μαρκαρει ο νομποα για την ωρα, πιο πολυ πεφτει στη μπαλα, και τακλιν θα κανει, και θα κλεισει χωρο..ο γκαρσια οσο αντεχε οργανωνε απο πισω, αλλοι τρεχανε γι αυτον
εδω μιλαμε για ομαδα που δεν ειναι καν ομαδα...ενα συνολο παιχτων απλα
μεγιστη ευθυνη αυτος που παραιτηθηκε, και δε παραιτηθηκε, και πηρε την ομαδα απο το γηπεδο και μετα δε την πηρε, γενικα αυτο το μπερδεμενο μυαλο
'Ημουν αγγελόσκυλο αλλά πιστεύω πως ο άνθρωπος είναι πλέον επικίνδυνος. Έχω αρχίσει να αναπολώ τον Γ.Χ. και αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα θα προτιμούσα ακόμη και τον Δώνη γιατί ούτε αυτός έκανε πειράματα σε βάρος της ομάδας (π.χ. Κλάους αριστερά ή Παπαγιαννόπουλο ανασταλτικό χαφ)). Έλεγα να βγάλει την χρονιά αλλά δεν αντέχω άλλο.
-
O Αγγελος εχει καλυτερο ροστερ απο Δωνη νομιζω. Ο Δωνης μας ειχε δευτερους με Κουμαλο, Βιβιαν, Λορενς, Ρομπερ, Φωτακη, Ετο και λοιπους που σημερα ουτε εξω απο την Τουμπα δεν θα περνουσαν. Τον Δωνη τον εφαγε η μλκια που εχει στο κεφαλι και νομιζει οτι ειναι ο Ελληνας Μουρινιο. Αν δεν το ειχε αυτο θα εκανε καλη καριερα, αλλα...
Απο εκει και περα και εγω λατρευω τον Σαντος (αν και ωρες ωρες εκνευριζομαι με την μπαλα που παιζει) αλλα ο ανθρωπος ειναι σοβαρος και ξερει την δουλεια. Δηλαδη κι οταν δεν πηγαινε καλα η ομαδα εβλεπες οτι μιλαει ενας ανθρωπος που ξερει τι κανει και που βρισκεται χωρις να λαικιζει. Επισης εκανε φοβερη δουλεια στις προπονησεις. Ειδικα η αμυντικη λειτουργια ηταν φανταστικη.
Ο Μπολονι ειναι τεραστια λατρεια. Γιατι περα απο το διπλο στην Τοτεναμ και την ισοπαλια στο Καζαν (που ηταν πολυ ωραιο παιχνιδι) θυμαμαι κι εκεινο το τριμπαλο στην ΑΕΚ που η ομαδα επαιξε πολυ ωραιο ποδοσφαιρο. Επισης με τους μικρους ειχε πλανο. Οποιος εμπαινε επαιζε καλα. Οχι απλα τους πεταμε μεσα κι οτι γινει. Θυμαμαι τον Σταφυλιδη να παιζει λες και ειναι 25 χρονων και τον 17χρονο Παναγιωτουδη να βαζει μεχρι και γκολ και να στεκεται κανονικα. Και μιλαμε οτι εβαζε 17χρονους. Οχι 21χρονους. Οπως και τα αρχ.δια που ειχε να βαλει τον 17χρονο Σταφυλιδη στο White Hart Lane ενω ειχε Σναουτσνερ στον παγκο. Ετσι ψηνεις πιτσιρικαδες. Οχι να τους πετας με τον Απολλωνα Καλαμαριας κι επειδη δεν εβαλαν γκολ να τους εξαφανιζεις οπως τον Κουλουρη. Ο Μπολονι αν ειχε τον Κουλουρη και τον Ποζογλου θα τους ειχε δωσει απο 15 παιχνιδια τον καθενα μεχρι τωρα.Ναι ο Μπολονι στο δευτερο μισο εξυνε τα παπαρια του, αλλα δεν φταιει μονο αυτος γι αυτο. Αλλα τι αλλο να πουμε; Οτι εβγαλε τον Γλυκο; Οτι στηριχτηκε στον Κλαους; Οτι ο Ετο, ο Γεωργιαδης, ο Γιαννου επαιξαν την καλυτερη μπαλα τους στον ΠΑΟΚ με αυτον προπονητη; Οτι μας εβγαλε πρωτους σε ομιλο με Τοτεναμ και Ρουμπιν; Οτι στα πλει-οφ του 2012 με τα ιδια μου τα ματια εβλεπα μεσα στην Τουμπα τον Γκαρσια να πεταει (στο παιχνιδι με τον βαζελο) και 3 μηνες μετα ο Δωνης τον εβγαζε παλαιμαχο;
Και για να ειμαι και οντοπικ, περα απο τα οσα μεγαλα λαθη εχει κανει ο Αγγελος, ενα που δεν του συγχωρω ειναι οτι αν και ΠΑΟΚτσης δεν ασχοληθηκε καθολου με τους μικρους. Για τον Κατσε δεν εχει πει μια καλη κουβεντα και τους Ποζογλου, Σαββιδη, Κουλουρη τους εχει θαψει. Σαν χθες θυμαμαι που ο Κουλουρης δεν ειχε κλεισει ακομα τα 18 και εβαζε τα γκολ στο κυπελλο με τον Απολλωνα και σκεφτομουν "αντε του χρονου παπαδες (για την ηλικια του) θα κανει το παιδι" και ο Κουλουρης προχθες εκλεισε τα 19 χωρις να εχει κανει τιποτα και ουσιαστικα πεταξε εναν πολυ σημαντικο χρονο για την εξελιξη του στον καλαθο των αχρηστων.
Γιατι ο Κιτσιου; Που περσι ηταν το μεγαλο ταλεντο μας και φετος ειναι αθλιος;
Μονο ο Τζανδαρης που δεν ανανεωνει κιολας υπαρχει για τον Αγγελο...
Απο εκει και περα και εγω λατρευω τον Σαντος (αν και ωρες ωρες εκνευριζομαι με την μπαλα που παιζει) αλλα ο ανθρωπος ειναι σοβαρος και ξερει την δουλεια. Δηλαδη κι οταν δεν πηγαινε καλα η ομαδα εβλεπες οτι μιλαει ενας ανθρωπος που ξερει τι κανει και που βρισκεται χωρις να λαικιζει. Επισης εκανε φοβερη δουλεια στις προπονησεις. Ειδικα η αμυντικη λειτουργια ηταν φανταστικη.
Ο Μπολονι ειναι τεραστια λατρεια. Γιατι περα απο το διπλο στην Τοτεναμ και την ισοπαλια στο Καζαν (που ηταν πολυ ωραιο παιχνιδι) θυμαμαι κι εκεινο το τριμπαλο στην ΑΕΚ που η ομαδα επαιξε πολυ ωραιο ποδοσφαιρο. Επισης με τους μικρους ειχε πλανο. Οποιος εμπαινε επαιζε καλα. Οχι απλα τους πεταμε μεσα κι οτι γινει. Θυμαμαι τον Σταφυλιδη να παιζει λες και ειναι 25 χρονων και τον 17χρονο Παναγιωτουδη να βαζει μεχρι και γκολ και να στεκεται κανονικα. Και μιλαμε οτι εβαζε 17χρονους. Οχι 21χρονους. Οπως και τα αρχ.δια που ειχε να βαλει τον 17χρονο Σταφυλιδη στο White Hart Lane ενω ειχε Σναουτσνερ στον παγκο. Ετσι ψηνεις πιτσιρικαδες. Οχι να τους πετας με τον Απολλωνα Καλαμαριας κι επειδη δεν εβαλαν γκολ να τους εξαφανιζεις οπως τον Κουλουρη. Ο Μπολονι αν ειχε τον Κουλουρη και τον Ποζογλου θα τους ειχε δωσει απο 15 παιχνιδια τον καθενα μεχρι τωρα.Ναι ο Μπολονι στο δευτερο μισο εξυνε τα παπαρια του, αλλα δεν φταιει μονο αυτος γι αυτο. Αλλα τι αλλο να πουμε; Οτι εβγαλε τον Γλυκο; Οτι στηριχτηκε στον Κλαους; Οτι ο Ετο, ο Γεωργιαδης, ο Γιαννου επαιξαν την καλυτερη μπαλα τους στον ΠΑΟΚ με αυτον προπονητη; Οτι μας εβγαλε πρωτους σε ομιλο με Τοτεναμ και Ρουμπιν; Οτι στα πλει-οφ του 2012 με τα ιδια μου τα ματια εβλεπα μεσα στην Τουμπα τον Γκαρσια να πεταει (στο παιχνιδι με τον βαζελο) και 3 μηνες μετα ο Δωνης τον εβγαζε παλαιμαχο;
Και για να ειμαι και οντοπικ, περα απο τα οσα μεγαλα λαθη εχει κανει ο Αγγελος, ενα που δεν του συγχωρω ειναι οτι αν και ΠΑΟΚτσης δεν ασχοληθηκε καθολου με τους μικρους. Για τον Κατσε δεν εχει πει μια καλη κουβεντα και τους Ποζογλου, Σαββιδη, Κουλουρη τους εχει θαψει. Σαν χθες θυμαμαι που ο Κουλουρης δεν ειχε κλεισει ακομα τα 18 και εβαζε τα γκολ στο κυπελλο με τον Απολλωνα και σκεφτομουν "αντε του χρονου παπαδες (για την ηλικια του) θα κανει το παιδι" και ο Κουλουρης προχθες εκλεισε τα 19 χωρις να εχει κανει τιποτα και ουσιαστικα πεταξε εναν πολυ σημαντικο χρονο για την εξελιξη του στον καλαθο των αχρηστων.
Γιατι ο Κιτσιου; Που περσι ηταν το μεγαλο ταλεντο μας και φετος ειναι αθλιος;
Μονο ο Τζανδαρης που δεν ανανεωνει κιολας υπαρχει για τον Αγγελο...
επισης μιλανε μερικοι γιατι δοθηκε χρονος σε σαντος κτλ κτλ.
μα δωθηκε χρονος γιατι ειχε φανει οτι η ομαδα ειχε σταθερα, αυξανομενη και ανοδικη πορεια. εδειχνε να ξερει τι θελει και πως θα το περυχει. εδειχνε οτι ξερει πως θα χρησιμοποιησει και θα εκμεταλευτει καθε παιχτη. κυριως, εδειχνε οτι εχει μεταλλο και οτι δυσκολα χανει αγωνα.
....σε αντιθεση με τωρα που το βαρελι δειχνει να μην εχει πατο....
εδω ρε με μαλεζα, σαβινι, τσιριλλο και σναουτσνερ ειμασταν για πρωταθλημα με αντιπαλους ζελα με σισε,ζιλμπερτο σιλβα κτλ, αεκ με τζιμπουρ σκοκο κτλ και γαυρο. τι να λεμε τωρα. επισης μην ξεχναμε οτι ουσιαστικα ο σαντος ηταν αυτος που εβαλε το ζαγορακη να δωσει βαση στις ακαδημιες. οπως εκανε και στην εθνικη ελλαδας μην ξεχναμε που ηταν ο προπονητης που ανελαβε τη μεταβαση στη μετα ρεχαγκελ εποχη, και με επιτυχια μαλιστα....
φετος ηταν η μεγαλυτερη ευκαιρια οπως φανηκε, οχι γιατι τελικα εμεις καναμε κατι το εξαιρετικο αλλα γιατι ο γαυρος ηταν -και ειναι- για το μπεο τοσο πολυ που ουτε οι διαιτησιες των εσωζαν.....
πιστευω οτι αν φετος ειχαμε Σαντος αντι για Αγγελο τωρα θα μιλουσαμε για ΠΑΟΚ πρωταθλητη 2015. και το λεω απολυτως σοβαρα.
μα δωθηκε χρονος γιατι ειχε φανει οτι η ομαδα ειχε σταθερα, αυξανομενη και ανοδικη πορεια. εδειχνε να ξερει τι θελει και πως θα το περυχει. εδειχνε οτι ξερει πως θα χρησιμοποιησει και θα εκμεταλευτει καθε παιχτη. κυριως, εδειχνε οτι εχει μεταλλο και οτι δυσκολα χανει αγωνα.
....σε αντιθεση με τωρα που το βαρελι δειχνει να μην εχει πατο....
εδω ρε με μαλεζα, σαβινι, τσιριλλο και σναουτσνερ ειμασταν για πρωταθλημα με αντιπαλους ζελα με σισε,ζιλμπερτο σιλβα κτλ, αεκ με τζιμπουρ σκοκο κτλ και γαυρο. τι να λεμε τωρα. επισης μην ξεχναμε οτι ουσιαστικα ο σαντος ηταν αυτος που εβαλε το ζαγορακη να δωσει βαση στις ακαδημιες. οπως εκανε και στην εθνικη ελλαδας μην ξεχναμε που ηταν ο προπονητης που ανελαβε τη μεταβαση στη μετα ρεχαγκελ εποχη, και με επιτυχια μαλιστα....
φετος ηταν η μεγαλυτερη ευκαιρια οπως φανηκε, οχι γιατι τελικα εμεις καναμε κατι το εξαιρετικο αλλα γιατι ο γαυρος ηταν -και ειναι- για το μπεο τοσο πολυ που ουτε οι διαιτησιες των εσωζαν.....
πιστευω οτι αν φετος ειχαμε Σαντος αντι για Αγγελο τωρα θα μιλουσαμε για ΠΑΟΚ πρωταθλητη 2015. και το λεω απολυτως σοβαρα.