Ιάκωβος Αγγελίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
markos4

Re: Ιάκωβος Αγγελίδης νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από markos4 »

sourmenetes έγραψε:
markos4 έγραψε:Σωστες ερωτησεις απο τα αρδ...
Σε καθε ερωτηση που του κανουν τα χανει,
δεν ξερω αν θα παρουμε πρωταθλημα,θα το προσπαθησουμε,θα κανουμε τα παντα...

φερεφωνο 150.000€
Ημαρτον ρε markos...
Τον αχρηστεψαμε και αυτον σε 2 μηνες...
ΗΜΑΡΤΟΝ...
ρε sourme με δουλευεις;δεν τον εβγαλα αχρηστο,αλλα ακουω την σ.τ και δεν εχει απαντησει σε καμμια ερωτηση...
ουτε στο θεμα παμπλο εχει να πει κατι,ουτε για τις μεταγραφες,ουτε για τα χρεη....
τι βγηκε τοτε να πει;
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Εγω δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως περιμενατε να ακουσετε σημερα απο εναν ανθρωπο που δεν εχει κλεισει ουτε μηνα στην ομαδα και εχετε απογοητευτει :roll:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Την κ@@λα για την ομάδα την έχει ο λαός και από εμάς εξαρτάται να διατηρηθεί.Από κανέναν Αγγελίδη και καμιά ΠΑΕ.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

obanebane έγραψε:
Spiros_S έγραψε:Αυτό με τον Κλάους καθόλου δεν μου άρεσε.
Καθόλου όμως.

Το οτι ο Κλαους του ειπε οτι θα υπογραψει δεν το ακουσε κανενας σας;
bane ειπε οτι θεωρω οτι ο κλαους θα υπογραψει και οταν τον ρωτησαν γιατι δεν εχει υπογραψει ακομα,
απαντησε γιατι μαλλον θελει να το σκεφτει....
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Δηλαδη αν εβγαινε τωρα και ελεγε οτι θα σκισουμε στα παντα και μεγαλα λογια θα ηταν καλυτερα;οι πραξεις θα δειξουν.Δεν μπορει να ειναι τυχαιο το καλο ονομα που εχει απο την Μακαμπι.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Επειδη δεν το παρακολουθησα.

Ο τζατζαρας τι χωσιμο του εκανε ;
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Χαλαρη κουβεντουλα γελακια με τους ΑΡΔ χαχαχου χαχαχα και τετοια....απαντηση σε βασικα ερωτηματα δεν εδωσε οποτε τι να πουμε....καταλαβε κανεις το πλανο της ομαδας;;;;φετος του χρονου;;;;σε 2 χρονια;;;;Το μονο που ελεγε συνεχεια οτι θα κινουμαστε στο πλαισιο του FFP και οτι εσοδα εχουμε τοσα εξοδα θα εχουμε για το αγωνιστικο κομματι...δηλαδη εαν δεν εχει εσοδα απο εισιτηρια χορηγους κτλ θα καταντησουμε να βλεπουμε μεταγραφες με το κυαλι...αρα αδερφια απο εδω και περα στηριξη στην Κ20 και εχει Παναγια που λεει και ο ΑΑ...
obanebane79

Δημοσίευση από obanebane79 »

ειπε οτι επερπε να γινει πρωτα μια εισαγωγη με αναλυση του πλανου και επ'αυτου να γινουν ερωτησεις (πραγμα το οποιο ελεγε και η ανακοινωση της ΠΑΕ παρεπιτοντως) και οχι να κανουν χυμα σκορπιες ερωτησεις οι δημοσιογραφοι
obanebane79

Δημοσίευση από obanebane79 »

πατρα περαν αυτου εχει και 10 μυρια περιθωριο να χωσει ο ιβαν ειπε
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

σαν φοβισμενο κουναβι που δεν ξερει απο που να κρυφτει, ανετοιμος για συνεντευξη, καθολου πειστικος και ετοιμολογος, ας ασχοληθει με το αντικειμενο του και ας βρει καποιον εκπροσωπου τυπου με βαριδια ο Ιβαν γιατι αυτος θα μας κανει ρεζιλια...
πιστευω, νομιζω, θα δουμε...
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

klainmein έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
markos4 έγραψε:Σωστες ερωτησεις απο τα αρδ...
Σε καθε ερωτηση που του κανουν τα χανει,
δεν ξερω αν θα παρουμε πρωταθλημα,θα το προσπαθησουμε,θα κανουμε τα παντα...

φερεφωνο 150.000€
Ημαρτον ρε markos...
Τον αχρηστεψαμε και αυτον σε 2 μηνες...
ΗΜΑΡΤΟΝ...

Γιατί, γράφει κάποιο ψέμα; Δεν τον αχρηστέψαμε, ό,τι μας δείχνει ο Τζακ σαν ¨πρόεδρος" σχολιάζουμε

Τι σου έδειξε δηλαδή ρε φίλε? πρόεδρος είναι όχι εκπρόσωπος τύπου! Ο πρόεδρος κρίνεται απο τη δουλειά και τα αποτελέσματα! Είναι ξεκάθαρο οτι ο τύπος δεν θέλει να μιλάει στον αέρα αλλά θέλει να ξέρει σε βάθος όλα τα θέματα και αυτό θα το κάνει μέσα απο σκληρή δουλειά...έλεος εκτός απο προπονητές κΑι τεχνικούς διευθυντές τώρα γεμίσαμε και CEO και στελέχη έχω! Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα για μια τέτοια θέση, μην κρίνουμε χωρίς να ξέρουμε...
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

obanebane79 έγραψε:πατρα περαν αυτου εχει και 10 μυρια περιθωριο να χωσει ο ιβαν ειπε
Πραγμα που δεν θα γινει ποτε τουλαχιστον για το αγωνιστικο τμημα(αποψη μου παντα) να χωσει 10 εκατομμυρια ο Ιβαν για μεταγραφες :? :? :?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

markos4 έγραψε:
obanebane έγραψε:
Spiros_S έγραψε:Αυτό με τον Κλάους καθόλου δεν μου άρεσε.
Καθόλου όμως.

Το οτι ο Κλαους του ειπε οτι θα υπογραψει δεν το ακουσε κανενας σας;
bane ειπε οτι θεωρω οτι ο κλαους θα υπογραψει και οταν τον ρωτησαν γιατι δεν εχει υπογραψει ακομα,
απαντησε γιατι μαλλον θελει να το σκεφτει....

Κανεις λαθος ειπε ξεκαθαρα οτι ο ιδιος ο παιχτης του ειπε οτι θα υπογραψει.
Το "θελει να το σκεφτει" ηταν ειρωνικη απαντηση σε αυτον που εκανε οτι δεν ακουσε και τον ρωτησε "τοτε γιατι δεν υπογραφει;"
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Από οτι έχω καταλάβει τον βγάλαμε άχρηστο κ αυτόν σε έναν μήνα μέσα,γιατί δεν μας άρεσε η συνέντευξη τύπου..Τί ακριβώς περιμένατε να πει;Ούτε 2 μήνες δεν έχει ο άνθρωπος στην ομάδα.

-Είπε οτι το roster είναι ικανοποιητικό,αλλά ψάχνουμε για μεταγραφές.
-Είπε για το γήπεδο οτι υπάρχουν σκέψεις.
-Είπε πως θα δει την λειτουργία της ΠΑΕ κ ακόμη εποπτεύει.
-Είπε για το ffp.

Φυσικά και είπε γενικόλογα πράγματα,τί θα μπορούσε να πει στο χρονικό διάστημα που είναι εδώ;Περιμένατε μεγαλοστομίες και βαρύγδουπες δηλώσεις;Δεν τις βαρεθήκατε;

Κρίνουμε τον πρόεδρο από το ότι είναι Κύπριος και στα Ελληνικά δυσκολεύεται,τον προπονητή από τα λεγόμενα για την Παναγία..Κ εγώ ξέρω ένα σουβλατζή,αλλά δεν μου αρέσουν οι μπλούζες που φοράει..Άρα μάπα το σουβλάκι. :?
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Ksenitemenos4 έγραψε: Τι σου έδειξε δηλαδή ρε φίλε? πρόεδρος είναι όχι εκπρόσωπος τύπου! Ο πρόεδρος κρίνεται απο τη δουλειά και τα αποτελέσματα! Είναι ξεκάθαρο οτι ο τύπος δεν θέλει να μιλάει στον αέρα αλλά θέλει να ξέρει σε βάθος όλα τα θέματα και αυτό θα το κάνει μέσα απο σκληρή δουλειά...έλεος εκτός απο προπονητές κΑι τεχνικούς διευθυντές τώρα γεμίσαμε και CEO και στελέχη έχω! Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα για μια τέτοια θέση, μην κρίνουμε χωρίς να ξέρουμε...
ΝΑι, είδαμε και τους εκπροσώπους Τύπου! "Ρε φίλε", εάν δε θέλει να μιλάει στον αέρα ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΝΟΝΙΖΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. Για χαλάρωσε λίγο. Ήταν αυτές προγραμματικές δηλώσεις ενός CEO για μια εταιρεία; Θα τρελαθούμε; Ας οργανωνόταν και μέχρι τότε ας έμενε με την ανακοίνωση που έβγαλε.
Δε με νοιάζει για τις μεταγραφές, δουλειά του Βρύζα είναι, αυτός πρέπει να ερωτηθή. Αλλά ένα πλάνο για την μελλοντική εξέλιξη της εταιρείας ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ. Ένα οργανόγραμμα ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ. Κοροϊδευόμαστε ή κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας; ΜΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ήταν το σημερινό και όσοι θέλετε να εθελοτυφλείτε μεγειά σας με χαρά σας. Και δεν έχει δύο εβδομάδες στην εταιρεία, αφήστε το αυτή τη δικαιολογία. ΜΗΝΕΣ συζητούσε με τον Σαββίδη για να αναλάβει.Δηλαδή, πώς ανέλαβε;;Δεν έψαξε την εταιρεία και τη δομή της;Μακάρι να υπάρχει πλάνο, αλλά εγώ δεν βλέπω ΚΑΝΕΝΑ πλάνο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος klainmein την Τρί 02 Σεπ 2014, 10:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”