Νεος Τεχνικός Διευθυντής
- Kostas_Peraia4
Re: Νεος Τεχνικός Διευθυντής για νέα αρχή
Παντως αν παρουμε υπ'οψιν τα σχολια μερικων site,οτι το ονομα του ΤΔ που θα κλεισουμε δεν εχει ακουστει καθολου(δεν ειναι κανεις απο αυτους που εμφανιζονται σαν πιθανοι στοχοι) και με γνωμονα οτι σιγα σιγα θα πρεπει να βρουμε και προπονητη,ποσο μακρυα μπορει να ειμαστε απο μια πιθανη ελευση πακετου ΤΔ-Προπονητη με πιθανους τον Felipe Minambres και τον Paco Jemez απο την Rayo?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kostas_Peraia4 την Τρί 19 Μάιος 2015, 03:20, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Κωστα κι εγω αυτο πιστευω,κρινοντας πως λεγεται οτι θα εχουν συνεργαστει τ.δ και προπονητης και ψαχνουν κατι τετοιο..Την επομενη εβδομαδα τελειωνει η Πριμερα,οποτε ειτε Μινιαμπρες-Χεμεθ,ειτε καποιος αλλος θα ανακοινωθουαν τελη επομενης εβδομαδας πιστευω...Παντως υεωρω ιτι και ο Σαλβαδορ της Λεβαντε θα ηταν πολυ καλη επιλογη.Αλλωστε δηλωσε οτι σκεφτεται να φυγει στο τελος τηςσ χρονιας,παρολο που εχει συμβολαιο νεχει το 2016
- Kostas_Peraia4
Παντως το μοναδικο(αν δε κανω λαθος) συμβολαιο ΤΔ που εργαζεται σε ομαδα της Ισπανιας και λυγει το καλοκαιρι ειναι του Loren της Real Sociedad
- Kostas_Peraia4
Arena Press με αντιγραφεις???Kostas_Peraia4 έγραψε:Παντως αν παρουμε υπ'οψιν τα σχολια μερικων site,οτι το ονομα του ΤΔ που θα κλεισουμε δεν εχει ακουστει καθολου(δεν ειναι κανεις απο αυτους που εμφανιζονται σαν πιθανοι στοχοι) και με γνωμονα οτι σιγα σιγα θα πρεπει να βρουμε και προπονητη,ποσο μακρυα μπορει να ειμαστε απο μια πιθανη ελευση πακετου ΤΔ-Προπονητη με πιθανους τον Felipe Minambres και τον Paco Jemez απο την Rayo?

- GiorgosAtha
«Σημαντική ομάδα ο ΠΑΟΚ, αλλά…»
Από inpaok.com:
Ο Μανόλο Σαλβαδόρ που είναι τεχνικός διευθυντής της Λεβάντε, είχε μέσω τρίτου ανθρώπου, επαφές με τον Δικέφαλο, όμως με δηλώσεις του στα ΣΠΟΡ, αναφέρει πως δεν υπήρξαν απευθείας συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ.
«Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντική ομάδα. Ωστόσο δεν έχω επαφές με τους ανθρώπους του. Δεν γνωρίζω κάτι», δήλωσε χθες μιλώντας στα ΣΠΟΡ ο Ισπανός.
Στο μεταξύ, καμία εξέλιξη δεν υπήρχε με τον Αντονέλο Πρέιτι. Φαίνεται πως οι επιτελείς του ΠΑΟΚ «πάγωσαν» την περίπτωση του Ιταλού της Πάρμα, που αρχικά βρισκόταν πολύ ψηλά στη λίστα του Δικέφαλου.
Προσωπικά το θεωρώ καλή είδηση αν είναι αληθινή... δεν μου γέμιζαν το μάτι. Ούτε ο ένας ούτε ο άλλος... θεωρώ ότι υπάρχουν καλύτεροι.
Από inpaok.com:
Ο Μανόλο Σαλβαδόρ που είναι τεχνικός διευθυντής της Λεβάντε, είχε μέσω τρίτου ανθρώπου, επαφές με τον Δικέφαλο, όμως με δηλώσεις του στα ΣΠΟΡ, αναφέρει πως δεν υπήρξαν απευθείας συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ.
«Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντική ομάδα. Ωστόσο δεν έχω επαφές με τους ανθρώπους του. Δεν γνωρίζω κάτι», δήλωσε χθες μιλώντας στα ΣΠΟΡ ο Ισπανός.
Στο μεταξύ, καμία εξέλιξη δεν υπήρχε με τον Αντονέλο Πρέιτι. Φαίνεται πως οι επιτελείς του ΠΑΟΚ «πάγωσαν» την περίπτωση του Ιταλού της Πάρμα, που αρχικά βρισκόταν πολύ ψηλά στη λίστα του Δικέφαλου.
Προσωπικά το θεωρώ καλή είδηση αν είναι αληθινή... δεν μου γέμιζαν το μάτι. Ούτε ο ένας ούτε ο άλλος... θεωρώ ότι υπάρχουν καλύτεροι.
Για πες ποιους εχεις στο μυαλο σου.??Παντως ο Σαλβαδορ πιστευω οτι ειναι καλη περιπτωση.το οτι διευψευσε μπορει να ειναι και "μπλοφα"..Δεν εχω καμια εμπιστοσυνη στους αρδ,απλα σχολιαζουμε την ονοματολογια και περιμενουμε...
- GiorgosAtha
Horta και Munoz... έχω ακούσει πολύ καλύτερα λόγια από τους άλλους 2.
Ο Salvador καλός είναι αλλά όπως είπε και ένας αδερφός εδώ είναι ΤΔ που δεν ρισκάρει πολύ. Δεν θα κοιτάξει να σου φέρει το ταλέντο ή το μεγάλο όνομα... προτιμά 25χρονους με 32χρονους εργάτες, χωρίς πολλά λεφτά ή τσάμπα... ενώ δεν δουλεύει τρελά τις ακαδημίες. Χώρια το γεγονός ότι δεν έχει δώσει υπεραξίες άξιες αναφοράς (πλην 1-2 περιπτώσεων).
Δηλαδή ΤΔ για τον gay... παίρνω 100 και αν μου κάτσουν 1-2 είμαστε καλά. Δεν θέλω τέτοιο πράγμα. Εγώ θέλω να μου χτίσει ομάδα και να εκμεταλλευτεί τις ακαδημίες. Τι να το κάνω αν μου φέρει 15 παίχτες επιπέδου Ben? Εγώ θέλω 4-5 επιπέδου Noboa και να μου βγάλει 3-4 Kace ή Vieirinha.
Με μια ματιά στις μεταγραφές της Levante τα τελευταία χρόνια θα το δεις και εσύ αυτό που λεω.
Για τον Prieti είναι νιάου και νιάου... έχει κάνει καλά ντιλ αλλά και πάρα πολλά αποτυχημένα. Επίσης καθαρά προσωπικά απλά δεν έχω εμπιστοσύνη σε Ιταλούς ΤΔ. Τους θεωρώ λίγο λαμόγια.
Ο Salvador καλός είναι αλλά όπως είπε και ένας αδερφός εδώ είναι ΤΔ που δεν ρισκάρει πολύ. Δεν θα κοιτάξει να σου φέρει το ταλέντο ή το μεγάλο όνομα... προτιμά 25χρονους με 32χρονους εργάτες, χωρίς πολλά λεφτά ή τσάμπα... ενώ δεν δουλεύει τρελά τις ακαδημίες. Χώρια το γεγονός ότι δεν έχει δώσει υπεραξίες άξιες αναφοράς (πλην 1-2 περιπτώσεων).
Δηλαδή ΤΔ για τον gay... παίρνω 100 και αν μου κάτσουν 1-2 είμαστε καλά. Δεν θέλω τέτοιο πράγμα. Εγώ θέλω να μου χτίσει ομάδα και να εκμεταλλευτεί τις ακαδημίες. Τι να το κάνω αν μου φέρει 15 παίχτες επιπέδου Ben? Εγώ θέλω 4-5 επιπέδου Noboa και να μου βγάλει 3-4 Kace ή Vieirinha.
Με μια ματιά στις μεταγραφές της Levante τα τελευταία χρόνια θα το δεις και εσύ αυτό που λεω.
Για τον Prieti είναι νιάου και νιάου... έχει κάνει καλά ντιλ αλλά και πάρα πολλά αποτυχημένα. Επίσης καθαρά προσωπικά απλά δεν έχω εμπιστοσύνη σε Ιταλούς ΤΔ. Τους θεωρώ λίγο λαμόγια.
- Kostas_Peraia4
Συμφωνω με GiorgosAtha.
Yπαρχει κανεις που να μπορει να μας πει επιτευγματα απο Orta και Μunoz?
Yπαρχει κανεις που να μπορει να μας πει επιτευγματα απο Orta και Μunoz?
-
Τέλος Απριλίου με αρχές Μαΐου θα έχουμε τεχνικό διευθυντή. Να'σαι καλά ρε παε με κάνεις κ γελάω σε μια εποχή που δεν έχω κέφια
Έρχεται .....για τον τσιριγωτη το λέω ,για να χαλαρώσει δευτέρα ανακοινωνεται έτσι μου είπε ενα πουλάκι .....
:)

-
http://www.mundodeportivo.com/futbol/rc ... acional%29
Μαλλον τον βρηκαμε τον εκλεκτο. Oscar Perarnau λεει το αρθρο. Και μετα στη λιστα ο Μανουελ Σαλβαδορ της Λεβαντε και ο Τονι Μουνιοθ της Χεταφε. Αναφερει οτι δινουμε και 400 χιλιαρικα για 2 χρονια.
Μαλλον τον βρηκαμε τον εκλεκτο. Oscar Perarnau λεει το αρθρο. Και μετα στη λιστα ο Μανουελ Σαλβαδορ της Λεβαντε και ο Τονι Μουνιοθ της Χεταφε. Αναφερει οτι δινουμε και 400 χιλιαρικα για 2 χρονια.
εσπανιολ απο το 12
http://www.insidespanishfootball.com/33 ... -director/
φετινες μεταγραφες
http://www.transfermarkt.co.uk/espanyol ... on_id/2014
http://www.insidespanishfootball.com/33 ... -director/
φετινες μεταγραφες
http://www.transfermarkt.co.uk/espanyol ... on_id/2014
H μεταφραση εχει πολυ γελιο:
http://translate.google.gr/translate?hl ... rev=search
http://translate.google.gr/translate?hl ... rev=search
Φέτος αποφάσισα να μην ασχοληθώ με τίποτα. Ούτε με μεταγραφές ούτε με ΤΔ. Το περυσινό κάζο που σε 100 μέρες ήρθανε 5 άνθρωποι κλόνισε την ηρεμία μου.
Φέρτε κάποιον να φτιάξει επιτέλους με αρχή μέση και τέλος.
Φέρτε κάποιον να φτιάξει επιτέλους με αρχή μέση και τέλος.
-
Στο "ακατανομαστο" παντως ειναι ο χειροτερος απο τους 3. Καλυτερος ο Σαλβαδορ, 2ος ο Τονι ο Μουνιοθ και 3ος ο Περαρναου. Δεν λεει κατι αυτο βεβαια, απλα το λεω ετσι. Επισης αν δεν κανω λαθος ειναι αυτος με την μικροτερη εμπειρια απο τους 3.