Πιθανός Νέος Προπονητής
Re: Πιθανός Νέος Προπονητής
ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΦΦ ΤΟΠΙΚ
ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ 3 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΜΑΝΙΩΔΩΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ
ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ 3 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΜΑΝΙΩΔΩΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ
Δεν είσαι ο μονοςpaoktzis έγραψε:ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΦΦ ΤΟΠΙΚ
Και έλεγα ότι κάτι τρέχει με τις δικιές μου
Λογικα εχει μπλοκαρει το συστημα?η ακομα πιο πιθανο να εχει ξεπεραστει ο αριθμος που προβλεπουν να πωλειτε μεσω ιντερνετ....
Σορυ κιολας αλλα καλο θα ηταν κλεισετε εισητηριο κ απο τους συνδεσμους σας νομιζω οτι ειναι πιο βολικα κ πλεον εχουν εξαλειφθει τα "καπελα" χωρια το οτι κανεις κ λιγο πιο περηφανους τους συνδεσμους μας
Σορυ κιολας αλλα καλο θα ηταν κλεισετε εισητηριο κ απο τους συνδεσμους σας νομιζω οτι ειναι πιο βολικα κ πλεον εχουν εξαλειφθει τα "καπελα" χωρια το οτι κανεις κ λιγο πιο περηφανους τους συνδεσμους μας
παιδια και εγω δεν μπορουσα να κλεισω, μου εβγαζε σφαλμα αλλα τελικα τα καταφερα και εκλεισα 4 εισητηριακια!!!!λογικα ειχε μπλοκαρει το συστημα!!!! Για να μην είμαι και τελειως οφ-τοπικ
1) σααφ
2)μπιελσα
3)κονσεισαο-παυλαρας με τεχνικο διευθυντη μουσλι και μπιζερα διπλα στο ποικιλιδη
4)σαντος
5)εγώ!!!!!

1) σααφ
2)μπιελσα
3)κονσεισαο-παυλαρας με τεχνικο διευθυντη μουσλι και μπιζερα διπλα στο ποικιλιδη
4)σαντος
5)εγώ!!!!!
gergeo4 έγραψε:ΦΕΡΤΕ ΜΠΙΕΛΣΑ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΧΤΕΣ
Γιατι ? Για να πληρωνεις αποζημιωσεις στο 8μηνο ?
Εαν δεν αποβαλλουμε αυτη την κ@λο-νοοτροπια των αμεσων αποτελεσματων για μεχρι Σαντος ειμαστε....
Ο Μπιελσα ειναι κοντα στο να αναλαβει την τεχνικη ηγεσια τησ Μαρσειγ.Οπως εγραψα σε προηγουμενο ποστ μου,θεωρω τον ΣαΠιντο τουΟΦΗ.Εξαιρετικος στο τομεα της ψυχολογιας,πολυ καλος στη τακτικη,συμαζεψε τον ΟΦΗ και τον εκανε ομαδα με ολη τη σημασια της λεξης.Επιπλεον ειναι και μεγαλη προσωπικοτητα,ωστε να αντεξει την πιεση μιας ομαδας οπως ο ΠAOK.
Μια αλλη λυση ειναι και ο γνωστος μας Σερτζιο Κονσεισαο,φετος πραγματοποιει εξαιρετικη πορεια με την Ακαδεμικα(7η θεση).Νεος,φιλοδοξος,με εμπειρια πλεον απο παγκους(3ος χρονος σαν πρωτος πριοπονητης),τεραστια προσωπικοτητα και ξερει τα παντα για την ομαδα μας και για το τι πρεσβευει.Επισης πιστευω οτι θα στηριχθει απο μεγαλη μεριδα του κοσμου,δηλαδη ειναι μια ευρεως αποδεκτη λυση,αν και δεν ειναι του βεληνεκους του Μπιελσα.Καιρος να βγαλουμε τον φδικο μας Τσολο Σιμεονε..
Μια αλλη λυση ειναι και ο γνωστος μας Σερτζιο Κονσεισαο,φετος πραγματοποιει εξαιρετικη πορεια με την Ακαδεμικα(7η θεση).Νεος,φιλοδοξος,με εμπειρια πλεον απο παγκους(3ος χρονος σαν πρωτος πριοπονητης),τεραστια προσωπικοτητα και ξερει τα παντα για την ομαδα μας και για το τι πρεσβευει.Επισης πιστευω οτι θα στηριχθει απο μεγαλη μεριδα του κοσμου,δηλαδη ειναι μια ευρεως αποδεκτη λυση,αν και δεν ειναι του βεληνεκους του Μπιελσα.Καιρος να βγαλουμε τον φδικο μας Τσολο Σιμεονε..
- desperando
- Επικοινωνία:
μα και ο σαντος γι αυτο τσιναει και δεν θελει να ερθει,γιατι πλεον δεν ειμαστε στο 2007.πλεον απο το πρωτο στραβο αποτελεσμα (ακομα και αν σπασουν τα δοκαρια) η γκρινια και η απαξιωση θα εχουν πρωτο τραπεζι πιστα στην Τουμπα
O σαντος πιστευω ο λογος που το "τσιναει" ειναι οτι θελει να επιβεβαιωθει οτι θα εχει ενα ελαχιστο μπατζετ ουτως ωστε να παρει πρωταθλημα. Εκει ειναι το θεμα. Γιατι ετσι μας αφησε , και αν ειναι να ρθει πισω θα θελει αυτο τον ορο.
Και καλα κανει
Και καλα κανει
Ε αυτο πρεπει να ειναι σαν δεδομενο,οτι θα πεσουν λεφτα για μεταγραφες.Οταν ακριβοτερη σου μεταγραφη ειναι ο Λουκας των 700.000(χωρις να εχω τιποτα με τον παικτη,ισα ισα ) και με δανεικους και πρωην παικτες του βαζελου ομαδα δεν κανεις.Χρειαζεται ενα γερο ξεσκαρταρισμα του ροστερ και εισοδος στην ομαδα νεων και συναμα εμπειρων παικτων με ποιοτητα,ταχυτητα και τεχνικη.
- desperando
- Επικοινωνία:
κατσε ρε σπυρο γιατι θα μας τρελανεις...εγω να συμφωνησω οτι ομαδα με δανεικους δεν κανεις (ασχετα αν οι περισσοτεροι φετος φαγατε την προπαγανδα των γαυρων για τους δανεικους απο την στιγμη που ειχαμε τον ιδιο αριθμο με αυτους),αλλα μηπως μπορεις να κανεις ομαδα με παικτες οπως ο γκαλο,ο χετεμαϊ,o χανιν,ο Μπουντεσκου,ο γκρεγκορε και αλλους τετιους λιγους?