Αν δώσει του Κλάους, πρέπει να δώσει και το πέναλτυ στο μαρκάρισμα του Λούκας στο 92desperando έγραψε: οι περισσοτεροι που εχουν βαλει στην γωνια τον ινσαου δεν αναφερουν πουθενα το πεντακαθαρο πεναλτι που δεν μας δινει το κακο να τελειωσει απο το α΄ημιχρονο το ματσακι.
29.Juan Manuel Insaurralde
- kanapedakias
Re: 29.Juan Manuel Insaurralde
με περίμενε ένας πιτσιρικάς στην πόρτα του σχολείου το πρωί και με ρωτάει
"κύριε κύριε, την είδατε την κόκκινη που δε σας έδωσε;"
για να πάρει την πληρωμένη απάντηση
"μη μασάς ρε, μπάλα πήρε"
έμεινε κάγκελο ο πιτσιρικάς
highlight η κίνηση του ντιγκιντανγκά που με το που την τρώει, γυρνάει στον κάκο και φωνάζει.
ίσα που του έδινα κάρτα για θέατρο
έμεινε κάγκελο ο πιτσιρικάς

highlight η κίνηση του ντιγκιντανγκά που με το που την τρώει, γυρνάει στον κάκο και φωνάζει.
ίσα που του έδινα κάρτα για θέατρο
απαραδεκτη ενεργεια.πρεπει αμεσα η διοικηση να τον καλεσει σε απολογια!Ηχρηματικη τιμωρια ειναι το λιγοτερο..αντε ΤΕΛΟΣ με τις βλαχομαγκιες που ζημιωνουν τον ΠΑΟΚ!
-
kanapedakias έγραψε: Αν δώσει του Κλάους, πρέπει να δώσει και το πέναλτυ στο μαρκάρισμα του Λούκας στο 92

danirifle έγραψε:με περίμενε ένας πιτσιρικάς στην πόρτα του σχολείου το πρωί και με ρωτάει
έμεινε κάγκελο ο πιτσιρικάς![]()
![]()
![]()

Προφανώς κ ήτανε επικίνδυνη "κίνηση" και ναι μπορούσε να φάει κ καμιά κόκκινη κ νάχαμε άλλα μετά.
Αλλά αν πω ότι δεν το χάρηκα, θα πω ψέμματα.
Και πιο πολύ χαίρομαι που οι γαύροι κ κάτι ¨ουδέτεροι" έχουν παράπονα κ κλαίγονται.
Αλλά αν πω ότι δεν το χάρηκα, θα πω ψέμματα.
Και πιο πολύ χαίρομαι που οι γαύροι κ κάτι ¨ουδέτεροι" έχουν παράπονα κ κλαίγονται.
- desperando
- Επικοινωνία:
να ξερεις οτι παικτες που παιζουν με περισσιο παθος καποιες φορες οταν οι παλμοι θα ειναι στους 180 μπορει και να ξεφευγουν.zarathustra79 έγραψε:Σε καμία περίπτωση δε με νοιάζει τι έχει ο κάθε παίκτης στο μυαλό του, ούτε θα ζητήσω να δω κάποιο πιστοποιητικό ψυχικής κατάστασης ενός παίκτη. Το ζήτημα είναι να βγάζουν πάθος στο παιχνίδι τους, αλλά να μην τινάζουν κιολας στον αέρα την ομάδα. Δηλαδή αν ο κάκος είχε δει χθες το μπουκετίδι και του έβγαζε κόκκινη και μετά το γύριζε ο γαύρος, τώρα θα ρίχναμε γ@μωσταυρίδια. Ας βγάλει όση τρέλα θέλει, αρκεί να είναι σε αθλητικά επίπεδα. Φαντάζεσαι να είχε κάνει αυτήν την ενέργεια πχ ο μανωλάς; Τι θα έλεγες; Δεν πειράζει επειδή δείχνει οτι είναι παθιασμένος; Ή μόνο οι δικοί μας επιτρέπεται να τα κάνουν αυτά;desperando έγραψε:ξεχνας ομως ποσα ματς πηρες εξαιτιας αυτων των ψυχακηδες
εγω μπορω να ζησω με αυτο ισως γιατι καπως ετσι ημουν και γω.
σιγουρα καποιες φορες η ομαδα θα το πληρωσει,αλλα αν κανουμε ταμειο στο τελος σιγουρα θα ειμαστε απο πανω.
τι να κανω να εχω τον Χ γιωργιαδη για παραδειγμα που μπορει να τον χτυπησουν και να γυρισει και το αλλο μαγουλο και η ομαδα δεν θα πληρωσει ποτε καμια του συμπεριφορα αλλα ταυτοχρονο δεν θα κερδισει ποτε και τιποτα απο αυτον.
δηλαδη ο ΠΑΟΚ ηταν χαμενος απο τον γκαρσια?
γιατι επειδη του εκλεψε την μπαλα?ρε τι αλλο θα ακουσω ρεkanapedakias » Δευτ Μαρ 10, 2014 1:46 pm
kanapedakias έγραψε:Αν δώσει του Κλάους, πρέπει να δώσει και το πέναλτυ στο μαρκάρισμα του Λούκας στο 92desperando έγραψε: οι περισσοτεροι που εχουν βαλει στην γωνια τον ινσαου δεν αναφερουν πουθενα το πεντακαθαρο πεναλτι που δεν μας δινει το κακο να τελειωσει απο το α΄ημιχρονο το ματσακι.
- Dinos_Liverpool
Το ότι το χαρήκατε κάποιοι... ανησυχητικό!
Το ότι δεν το καταδικάζετε κάποιοι... ακόμα πιο ανησυχητικό!
Ο παίκτης είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και η ομάδα τον χρειάζεται. Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε για να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα.
Ο παίκτης είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και η ομάδα τον χρειάζεται. Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε για να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα.
Ε Ντίνο οκ, αλλά εντάξει, μπάλα παίζουν με 200 σφυγμούς. είναι και λίγο τρελιάρης ε! δεν ήθελε πολλά πολλά!
άλλωστε μην ξεχνάμε, ότι ένα ΤΕΡΑΣ ΠΟΔΟΣΦΙΑΙΡΙΚΗΣ ψυχραιμίας και τετράγωνης λογικής στον τελευταίο αγώνα της καριέρας του έφυγε με κόκκινη για κουτουλιά.......
αυτά δεν τα λέω για να αποτελέσουν κάποια "δικαιολογία" αλλά οκ, μην τον κάνουμε λες και είναι για φυλακή ο άνθρωπος. πχ ο Αβρααμ που από όσα μαθαίνω χτύπησε μπουνιά το διαιτητή στα αποδυτήρια τι πρέπει να πάθει;;;;;;;;;
εντάξει. έγινε, πήρε την κάρτα του και να μην επαναληφθεί (με άλλες ομάδες
)....

άλλωστε μην ξεχνάμε, ότι ένα ΤΕΡΑΣ ΠΟΔΟΣΦΙΑΙΡΙΚΗΣ ψυχραιμίας και τετράγωνης λογικής στον τελευταίο αγώνα της καριέρας του έφυγε με κόκκινη για κουτουλιά.......
αυτά δεν τα λέω για να αποτελέσουν κάποια "δικαιολογία" αλλά οκ, μην τον κάνουμε λες και είναι για φυλακή ο άνθρωπος. πχ ο Αβρααμ που από όσα μαθαίνω χτύπησε μπουνιά το διαιτητή στα αποδυτήρια τι πρέπει να πάθει;;;;;;;;;
εντάξει. έγινε, πήρε την κάρτα του και να μην επαναληφθεί (με άλλες ομάδες

Συγνώμη , αλλά άντε κ το καταδικάσω.
Αντε κ πω :
Ντροπή σου Ελ Τσάκο.
Που πήγαν οι τρόποι σου ?
Που είναι το ευ αγωνίζεσθαι ?
Που χάθηκε το αθλητικό ιδεώδες ?
Αντε κ τα πω όλα αυτά.
Κ μετά τι ?
Θα έχω δείξει πολιτισμό κ ανωτερότητα απέναντι σε διορισμένους, παράγκες, ΕΠΟ κ λοιπές ηθικές δυνάμεις.
Ολο αυτό μου κάνει κάτι σε "πτωχός πλην τίμιος".
Πολύ Ξανθοπουλικό δλδ.
Συγνώμη αλλά αυτή είναι η γνώμη μου.
Χωρίς να λέω πως όποιος το βλέπει αλλιώς είναι λάθος.
Εγώ απλά το βλέπω έτσι.
Αντε κ πω :
Ντροπή σου Ελ Τσάκο.
Που πήγαν οι τρόποι σου ?
Που είναι το ευ αγωνίζεσθαι ?
Που χάθηκε το αθλητικό ιδεώδες ?
Αντε κ τα πω όλα αυτά.
Κ μετά τι ?
Θα έχω δείξει πολιτισμό κ ανωτερότητα απέναντι σε διορισμένους, παράγκες, ΕΠΟ κ λοιπές ηθικές δυνάμεις.
Ολο αυτό μου κάνει κάτι σε "πτωχός πλην τίμιος".
Πολύ Ξανθοπουλικό δλδ.
Συγνώμη αλλά αυτή είναι η γνώμη μου.
Χωρίς να λέω πως όποιος το βλέπει αλλιώς είναι λάθος.
Εγώ απλά το βλέπω έτσι.
- Dinos_Liverpool
Ως προς το μίσος και την απέχθεια για γαυροβάζελους, ΠΟΚ, παράγκες κτλ, ε, κάτι απωθημένα έχω και γω... Ούτε είπα να του πάρουμε το κεφάλι! Είπα ότι τον χρειαζόμαστε και τον χρειαζόμαστε ΕΝΤΟΣ του αγωνιστικού χώρου. Οφείλει να συγκρατεί να νεύρα του, όπως οφείλουν όλοι τους. ΟΚ, 200... 400 παλμοί... δεν μου λέει τίποτα αυτό! Όπως δεν μου έλεγε και στου Γκαρσία και στου Καρεμπέ τις περιπτώσεις. Δεν είναι καλύτερα να τους ισοπεδώνουμε αγωνιστικά; Ναι στο πάθος, ναι στον τσαμπουκά... εντός των πλαισίων, όμως! Αλλιώς, από ένα σημείο και μετά δεν μπορούμε να μιλάμε για ποδόσφαιρο. Ας μην συγχέουμε τα πράγματα.
- desperando
- Επικοινωνία:
σορρυ ντινο αλλα εισαι λαθοςDinos_Liverpool έγραψε:Το ότι το χαρήκατε κάποιοι... ανησυχητικό!
και ειναι μεγα λαθος που καθεστε μια μερα τωρα και ασχολιστε με το σκαμπιλη του ελ τσακο.
πιστευετε οτι οι γαυροι οταν ο καρεμπες εδενε φιογκους τους οκκα και καφε ασχολουνταν και μιλουσαν με τετοιο τροπο για τον ποδοσφαιριστη τους?
dinodesperando έγραψε:σορρυ ντινο αλλα εισαι λαθοςDinos_Liverpool έγραψε:Το ότι το χαρήκατε κάποιοι... ανησυχητικό!
και ειναι μεγα λαθος που καθεστε μια μερα τωρα και ασχολιστε με το σκαμπιλη του ελ τσακο.
πιστευετε οτι οι γαυροι οταν ο καρεμπες εδενε φιογκους τους οκκα και καφε ασχολουνταν και μιλουσαν με τετοιο τροπο για τον ποδοσφαιριστη τους?
θα καταδιζαμε αν υπηρχε ισονομια
εχεις δικαιο αλλα οταν τ παιχνιδι δεν παιζεται τιμια
δεν θα σκυβουμε το κεφαλι
επο παραγκεσ κορακια πεναλντι οφ σαιντ ολα αναλογα τι συμφερει τον γαυρο
μπουνιες κλωτσιες καρατιες αυτοι και παιρνουν βραβεια φαιρ πλει
οι δικοι μας λιντσαρισμα
ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ
ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ
μεχρι τοτε υπερασπιζουμε με καθε τροπο τους παιχτες μας
- buffalobill4
Πιαχταρας ειναι. Σεντερμπακαρα. Κεφαλια δεν εχασε χθες.
Αλλα. Αυτο με το μπουκετο μου χαλασε την εικονα.
Και καποιοι που λενε οτι τους αρεσε το μπουκετο γιατι δεν υπαρχει ισονομια ουτως η αλλως...ας σκεφτουν την αντιδραση τους αν το εκανε σε ματς του Γιουροπα. Που κι εκει εστω και ανθρωπινα, λαθη γινονται. Και φετος το βιωσαμε στο πετσι μας με Μπενφικα μεσα εξω και Σαλκε.
Αν ο χαρακτηρας του ειναι διαχειρισιμος ας μεινει στην ομαδα. Δεν εχω κανενα ενδιασμο για τις παικτικες του ικανοτητες. Αν ομως δεν ειναι διαχειρισμος και μας βγει ψυχακιας...το λομπου. Κουραστηκα με τους ψυχακηδες τυπου Χακομπου (καμια μομφη για Γκαρσια γιατι κατ εμε ηταν αλλες εποχες για την ομαδα μας). Θελω παιχτες ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ για να δω ποδοσφαιρο, να χτυπησω τιτλο στα ισα και να κανω πορεια στην Ευρωπη. Ολα τ αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε
Αλλα. Αυτο με το μπουκετο μου χαλασε την εικονα.
Και καποιοι που λενε οτι τους αρεσε το μπουκετο γιατι δεν υπαρχει ισονομια ουτως η αλλως...ας σκεφτουν την αντιδραση τους αν το εκανε σε ματς του Γιουροπα. Που κι εκει εστω και ανθρωπινα, λαθη γινονται. Και φετος το βιωσαμε στο πετσι μας με Μπενφικα μεσα εξω και Σαλκε.
Αν ο χαρακτηρας του ειναι διαχειρισιμος ας μεινει στην ομαδα. Δεν εχω κανενα ενδιασμο για τις παικτικες του ικανοτητες. Αν ομως δεν ειναι διαχειρισμος και μας βγει ψυχακιας...το λομπου. Κουραστηκα με τους ψυχακηδες τυπου Χακομπου (καμια μομφη για Γκαρσια γιατι κατ εμε ηταν αλλες εποχες για την ομαδα μας). Θελω παιχτες ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ για να δω ποδοσφαιρο, να χτυπησω τιτλο στα ισα και να κανω πορεια στην Ευρωπη. Ολα τ αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε
buffalobill4 θεωρώ ότι θα αποδειχτεί απολύτως "διαχειρίσιμος".....
αυτό αν θυμηθείς το πώς....διαχειρίστηκε τις επαφές του με τον αντίπαλο μετά την κίτρινη. ειδικά σε 1-2 μαρκαρίσματα.
μπορεί να είναι λίγο τι.....ευέξαπτος, αλλά απο ότι φαίνεται, όταν χρειάζεται, χρησιμοποιεί και το πάνω κεφάλι....

αυτό αν θυμηθείς το πώς....διαχειρίστηκε τις επαφές του με τον αντίπαλο μετά την κίτρινη. ειδικά σε 1-2 μαρκαρίσματα.

μπορεί να είναι λίγο τι.....ευέξαπτος, αλλά απο ότι φαίνεται, όταν χρειάζεται, χρησιμοποιεί και το πάνω κεφάλι....