8.Hedwiges Maduro
Re: 8.Hedwiges Maduro
κοιταξε, αν έχει δυο εμφανής αδυναμίες είναι α) η έκρηξη του και β) η συμπεριφορά του στην πάσα έξω απο την περιοχή του αντιπάλου που φάνηκε λίγο τσαπατσούλης. Βέβαια στα θετικά του το ότι παρόλο αμυντικό χαφ, έχει συχνή παρουσία κοντά στην αντίπαλη περιοχή και παίρνει μέτρα στο γήπεδο όταν μπορεί.....
- Mario Jardel
1. Εχουμε δωσει ευκαιριες στον καθε Γεωργιαδη, Κουτσιανικουλη, μας πεσαν τα ματια μεχρι να μαθει μπαλα ο Μαλεζας, αλλα οχι τον Μαντουρο που εχει και 6 μηνες απραξιας δεν του δινουμε χρονο.
2. Ο κυριος Τζιολης ας εμενε να παλευε για τη θεση του. Εδω ο ιδιος θεωρησε οτι δεν ειναι αρκετα καλος για να παιζει βασικος.
2. Ο κυριος Τζιολης ας εμενε να παλευε για τη θεση του. Εδω ο ιδιος θεωρησε οτι δεν ειναι αρκετα καλος για να παιζει βασικος.
-
Εεεε εντάξει, νομίζω ότι οι περσότεροι , τουλάχιστον από το paokmania, δεν έχουν και μεγάλο πρόβλημα μαζί του, καταλαβαίνουν ή αν θες πιστεύουν ότι αξίζει να πάρει χρόνο. Και ο φίλος ο Sera4, σαν κριτική δεν είναι πολύ άστοχος, απλά νομίζω ότι οι προσδοκίες για την παρούσα φάση διαφέρουν λίγο μεταξύ μας, που είναι και φυσιολογικό.Mario Jardel έγραψε:1. Εχουμε δωσει ευκαιριες στον καθε Γεωργιαδη, Κουτσιανικουλη, μας πεσαν τα ματια μεχρι να μαθει μπαλα ο Μαλεζας, αλλα οχι τον Μαντουρο που εχει και 6 μηνες απραξιας δεν του δινουμε χρονο.
Παιδιά πάντως εγώ έχω μεγάλη απορία να δω Maduro με Martens η/και Natcho πως θα παίζει η ομάδα. Με Martens εννοείτε σε καλή κατάσταση. Είναι και ο Kace.... Δεν χωράνε όλοι μέσα...

απο που προκυπτει οτι χ8ες ηταν τοσο κακος ρε παιδια??? κρατησε τον χωρο,πρεσσαρε ψηλα,κερδισε μονομαχιες-κεφαλιες... ενταξει περιμενα να κοντρολαρει το ματσ οταν χρειαστει κ κερασακι στην τουρτα 2-3 καλεσ μπαλιες...αλλα επειδη δεν τις εκανε δεν τον κατατασει στους ασχετους αμπαλους κτλ κτλ... ημαρτον δηλαδη.. δειτε ποδοσφαιρο οχι μπαλα...
- trel@menos
-
Εγώ συμφωνώ, απλά θέλω να δω και την άλλη πλευρά. Και στην άλλη πλευρά, "δίνω" ότι πούλησε μπάλα με κάτι λάθος πάσες και δημιουργικά ήταν λίγο στατικός. Τώρα αν κάποιος θεωρεί ότι είναι άμπαλος τον προσκαλώ να αντικρούσει το post μου σε σχέση με την ΘΕΩΡΙΤΙΚΗ αξία του.... Παικτouro!Demir έγραψε:απο που προκυπτει οτι χ8ες ηταν τοσο κακος ρε παιδια??? κρατησε τον χωρο,πρεσσαρε ψηλα,κερδισε μονομαχιες-κεφαλιες... ενταξει περιμενα να κοντρολαρει το ματσ οταν χρειαστει κ κερασακι στην τουρτα 2-3 καλεσ μπαλιες...αλλα επειδη δεν τις εκανε δεν τον κατατασει στους ασχετους αμπαλους κτλ κτλ... ημαρτον δηλαδη.. δειτε ποδοσφαιρο οχι μπαλα...

- ΑποστόληςΑ
Απόστολε, θεωρώ ότι η πιο ΔΥΣΚΟΛΗ θέση για να προσαρμοστεί ένας παίχτης, είναι το 6.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Παρ 28 Φεβ 2014, 14:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dinos_Liverpool
Ναι, αλλά μέχρι να προσαρμοστεί είναι χειρότερος! Αρκετά! Ελπίζουμε σε άμεση βελτίωση...
- potamda
- Bet Guru 2023
Δε με ενθουσίασε ούτε χθες!
Δεν είναι δυνατόν όμως, παίκτης με το πρόσφατο παρελθόν του, στην ηλικία του και με 20 συμμετοχές στη μεγάλη Ολλανδία να μην κάνει για τον ΠΑΟΚ μας. Δεν μπορώ να το πιστέψω... Τα καλά του στοιχεία φαίνονται στο παιχνίδι. Οι αδυναμίες του πιστεύω πως μετά την καλοκαιρινή προετοιμασία θα μειωθούν στο ελάχιστο. Για τον συγκεκριμένο μπορώ να περιμένω...
Δεν είναι δυνατόν όμως, παίκτης με το πρόσφατο παρελθόν του, στην ηλικία του και με 20 συμμετοχές στη μεγάλη Ολλανδία να μην κάνει για τον ΠΑΟΚ μας. Δεν μπορώ να το πιστέψω... Τα καλά του στοιχεία φαίνονται στο παιχνίδι. Οι αδυναμίες του πιστεύω πως μετά την καλοκαιρινή προετοιμασία θα μειωθούν στο ελάχιστο. Για τον συγκεκριμένο μπορώ να περιμένω...
δεν σχολίασα επι τούτου. σχολίασα το γεγονός ότι για να προισαρμοστεί ένα παίχτης στη θέση 6 θέλει χρόνο.Dinos_Liverpool έγραψε:Ναι, αλλά μέχρι να προσαρμοστεί είναι χειρότερος! Αρκετά! Ελπίζουμε σε άμεση βελτίωση...

Ακόμα και ο Τζιώλης, μετά το πρώτο 2μηνο ρόλλαρε καλύτερα. ή κάνω λάθος;;;;;;

- Dinos_Liverpool
Όχι! Επί τούτου σχολίασες! Είπες "Αποστόλη", άρα απάντησες στον υπέργηρο φίλο μου και πήγες να του την πεις και γι΄ αυτό έσπευσα να επιχειρηματολογήσω υπέρ του, για να μην του την πεις και τρομάξεις τον παππούλη και ανεβάσει καμιά πίεση! Κατάλαβες ή να στα ξαναγράψω σε πιο πολλές προτάσεις με κόμματα και τελείες;
Η μέχρι στιγμής απόδοσή του, πάντως, προβληματίζει... το λιγότερο που έχω να πω!
Η μέχρι στιγμής απόδοσή του, πάντως, προβληματίζει... το λιγότερο που έχω να πω!
αν είναι έτσι ζητώ συγνώμη απο την τρίτη ηλικία
αν προκάλεσα κάποια όποια αναστάτωση. και όμως Ντίνο, αντιπαρέρχομαι λέγωντας ότι ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑ, αλλά έθεσα μια ακόμα παράμετρο!
ούτε εγώ νιώθω "γεμάτος" απο τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις του, αλλά ξέρω ότι παίζει στην πιο δύσκολη θέση και συνεπώς έχει όσο χρόνο χρειαστεί. Πιστεύω ότι για θέματα συντονισμού με την υπόλοιπη ομάδα θέλει ένα ακόμα μήνα μάξιμουμ. Για τα υπόλοιπα μόνο μια καλή προετοιμασία μπορεί να τα λύσει.....

ούτε εγώ νιώθω "γεμάτος" απο τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις του, αλλά ξέρω ότι παίζει στην πιο δύσκολη θέση και συνεπώς έχει όσο χρόνο χρειαστεί. Πιστεύω ότι για θέματα συντονισμού με την υπόλοιπη ομάδα θέλει ένα ακόμα μήνα μάξιμουμ. Για τα υπόλοιπα μόνο μια καλή προετοιμασία μπορεί να τα λύσει.....
- ΑποστόληςΑ
Dinos_Liverpool έγραψε:Είπες "Αποστόλη", άρα απάντησες στον υπέργηρο φίλο μου και πήγες να του την πεις και γι΄ αυτό έσπευσα να επιχειρηματολογήσω υπέρ του,