9.Lucas Pérez Martínez
Re: 10.Lucas Pérez Martínez
Τέλος τώρα.
Sick λύσσαξες να βρίσκεσαι εντελώς τυχαία στο κέντρο καυγάδων τον τελευταίο καιρό.
Sick λύσσαξες να βρίσκεσαι εντελώς τυχαία στο κέντρο καυγάδων τον τελευταίο καιρό.
- Dinos_Liverpool
Καλό θα ήταν να ηρεμήσετε και οι δυο σας, παρακαλώ πολύ. Το σίγουρο είναι ότι, μιλάμε για ένα αξιολογότατο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, που όμως ακόμα δεν έχει πιάσει υψηλά στάνταρντς απόδοσης. Λίγη υπομονή και θα το αποδείξει. Το κατέχει, όμως, καλά το άθλημα και όσο πιο γρήγορα μας το δείξει, τόσο το καλύτερο και για εκείνον και για την ομάδα.
Μην αντιπαρατίθεστε τόσο έντονα με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς ο ένας για τον άλλο, για μια απλή διαφωνία που έχει να κάνει με αγωνιστικά θέματα.
ΥΓ1. Όταν κάνουμε [Παράθεση] δεν προσθέτουμε δικά μας σχόλια τύπου "μπλα, μπλα, και μπούμπλε, μπούμπλε". Δεν είναι σωστό! Εάν δεν χρειάζεται όλο το post του συνομιλητή μας, τότε σβήνουμε ό,τι δεν χρειάζεται ή βάζουμε τελείτσες. Το "μπλα, μπλα" δηλώνει μία σαφή υποτίμηση στο πρόσωπο του άλλου. Για το λόγο αυτό θα σβηστούν αυτές οι παρεμβάσεις του Sick Bastard.
ΥΓ2. Να χρησιμοποιείτε το φόρουμ για να ανταλλάσσετε απόψεις και για να διασκεδάζετε. Όχι για να ανταλλάσσετε ύβρεις. Και όταν δεν είμαστε ήρεμοι, καλύτερα να ηρεμούμε πρώτα και μετά να γράφουμε. Ας αφήσουμε και κάτι να πέσει κάτω χωρίς να το απαντήσουμε. Θα κάνουμε καλό και στον εαυτό μας και στα νεύρα μας.
Μην αντιπαρατίθεστε τόσο έντονα με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς ο ένας για τον άλλο, για μια απλή διαφωνία που έχει να κάνει με αγωνιστικά θέματα.
ΥΓ1. Όταν κάνουμε [Παράθεση] δεν προσθέτουμε δικά μας σχόλια τύπου "μπλα, μπλα, και μπούμπλε, μπούμπλε". Δεν είναι σωστό! Εάν δεν χρειάζεται όλο το post του συνομιλητή μας, τότε σβήνουμε ό,τι δεν χρειάζεται ή βάζουμε τελείτσες. Το "μπλα, μπλα" δηλώνει μία σαφή υποτίμηση στο πρόσωπο του άλλου. Για το λόγο αυτό θα σβηστούν αυτές οι παρεμβάσεις του Sick Bastard.
ΥΓ2. Να χρησιμοποιείτε το φόρουμ για να ανταλλάσσετε απόψεις και για να διασκεδάζετε. Όχι για να ανταλλάσσετε ύβρεις. Και όταν δεν είμαστε ήρεμοι, καλύτερα να ηρεμούμε πρώτα και μετά να γράφουμε. Ας αφήσουμε και κάτι να πέσει κάτω χωρίς να το απαντήσουμε. Θα κάνουμε καλό και στον εαυτό μας και στα νεύρα μας.
Πσσ μιλαμε για ΤΑ επιχειρηματα. 5 προτασεις με ενα απολυτο κενο. Ζησε στην κοσμαρα σου αλλα να σεβεσαι και τους υπολοιπους εδω μεσαSick Bastard έγραψε:Ε, για μπλα μπλα μπλα είσαι , δεν είσαι για παραπάνω. Σίγα μη κάτσω να βάλω όλα αυτά που λες.
Το ποιός δεν καταλαβαίνει ελληνικά φαίνεται από τις προτάσεις σου, στη μία θα ανέβει στην άλλη κατεβαίνει, ε αυτό είναι ασανσέρ.
Δεν είπα ότι είπες πουθενά ότι βγάζει μάτια ο Λούκας ρε καημένε. Ούτε γιατί μιλάμε δεν καταλαβαίνεις.Μη γελοιοποιεισαι περισσότερο.
Αλλά τι προσπαθώ, εδώ σου είπα παράτα με κι εσύ ακόμα ασχολείσαι με μένα. μάλλον άλλος έχει το κόμπλεξ.
Νομίζω ότι σου επέστρεψα όλους τους χαρακτηρισμούς σου, τώρα αν ξέχασα κανένα, ε, μπλα μπλα, είπαμε.
- Dinos_Liverpool
Το επόμενο post και των δυο σας, που δεν θα έχει σχέση με τον Lucas, θα φάει σουτ...
Είπαμε ΤΕΛΟΣ η αντιπαράθεσή σας, η οποία δεν ενδιαφέρει κανέναν άλλο!
Κατανοητό;
Είπαμε ΤΕΛΟΣ η αντιπαράθεσή σας, η οποία δεν ενδιαφέρει κανέναν άλλο!
Κατανοητό;
- Dinos_Liverpool
Εννοείς δεκάρι, προφανώς, σε 4-2-3-1 και όχι σε κάποιο 4-4-1-1. Συμφωνώ απολύτως, giapas, και μου πέρασε και μένα από το νου, αφού βγάζει ασίστ, γιατί να μην δοκιμαστεί και ως δεκάρι; Μήπως και έχει την κάθετη που λείπει από την ομάδα και μήπως μπορεί και "βλέπει" καλύτερα γήπεδο από τον άξονα. Μια σκέψη κάνουμε, τη στιγμή που ο Νίνης δεν δείχνει ακόμα 100% έτοιμος και μάλιστα, εάν υπάρχουν σκέψεις να ξεκινήσουν και τρεις: Σάλπι, Στοχ και Λούκας, τότε γιατί όχι; Βέβαια, δεν γνωρίζω εάν έχει ξαναπαίξει τη θέση αυτή, οπότε ίσως είναι ρίσκο, εάν η θέση του είναι τελείως άγνωστη. Δεν ξέρω... πάντως, θα μου άρεζε σαν ιδέα, αρκεί, βέβαια, να έχει δοκιμαστεί πρώτα στην προπόνηση.
- Sick Bastard
ε, δε φταίω εγώ αν ο άλλος δεν καταλαβαίνει.rainmaker έγραψε:Τέλος τώρα.

Να συνέλθει ο Λούκας να παίξει μπάλα. Αυτό θέλω, Δε με νοιάζουν τα κρυφά του χαρίσματα, ποδοσφαιριστής δε σημαίνει χτυπάω καλά στημένα. Αυτός είπε ότι θέλει χρόνο, δεκτόν, αλλά αντί να καλυτερεύει χειροτερεύει. Κι αν πάει έτσι θα χάσει και τα στημένα προφανώς. Για την ώρα, επ ουδενί δεν είναι καλύτερος του Ναβάρο του αστέρα πχ, δηλαδή, πέραν των στημένων, δεν. Μην κοιτάτε που για αλλαγή έχουμε τον Μπαμπαγκίντα και τον Γεωργιαδη και φαίνεται σαν αναντικατάστατος. Να συνέλθει, υποτίθεται ότι είναι ένα απ τα αστέρια της ομάδας. Στημένες-ασσίστ με τις Βέροιες και του Πανιώνιους βγάζει, στα πιο δύσκολα, χώμα είναι. Να παίξει να με μάθει να κάνω κωλοτούμπες.
ΤΕΛΟΣ Η ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΝΤΕΣ.
Κάτι τέτοιο. Η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά το διάβασα εδώ που το έγραψε ο τζοσουακαι από τότε όσο το σκέφτομαι συμφωνώ όλο και πιο πολύ. Επίσης και ο Αλέφας το ανέφερε και δε νομίζω να είχε κανά συγκεκριμένο ζόρι να σχολιάσει τη θέση του παίκτη.
Ίσως αν ο Ολίσε ήταν σε καλύτερη κατάσταση να βλέπαμε τέτοιο σχήμα ή αν ο Στέφενς έβαζε το Σάλπι δεξιά ως δοκιμή.
Όσο ο Νίνης ( που θα έχει πολλές ευκαιρίες ακόμα) δε πολυ-πείθει σε εκείνη τη θέση , τόσο θα σκέφτομαι ότι πρέπει ο Λουκας να δοκιμαστεί.
Ίσως αν ο Ολίσε ήταν σε καλύτερη κατάσταση να βλέπαμε τέτοιο σχήμα ή αν ο Στέφενς έβαζε το Σάλπι δεξιά ως δοκιμή.
Όσο ο Νίνης ( που θα έχει πολλές ευκαιρίες ακόμα) δε πολυ-πείθει σε εκείνη τη θέση , τόσο θα σκέφτομαι ότι πρέπει ο Λουκας να δοκιμαστεί.
Εχει την ποιοτητα και θα γινει ο δαιμονακος που ειδαμε στην Καρπατι. Ενα καλο στημενο ειναι μισο γκολ. Μετα τον Γκαρσια μας ελειπε απολυτα η σεντρα ξυραφι. Οποιος εχει αδυναμια να το δει αυτο δε φταιει ο Λουκας. Ρωτηστε τον Κλαους ποσο μετραει να του ερθει σωστα η ασιστ. Και ο ακομα μη προσαρμοσμενος Λουκας ειναι υπερπολυτιμος. Αυτα
υγ-ο αλλος καταλαβε απολυτα να μην ασχολειται με ανουσια πραγματα.
υγ-ο αλλος καταλαβε απολυτα να μην ασχολειται με ανουσια πραγματα.
- Dinos_Liverpool
Είναι παίκτης ποιότητας. Θα συνέλθει γρήγορα. Από το πουθενά σε κάνει φάσεις. Τον πιστεύω πολύ.
- sourmenetes
- Moderator
Οι μπαλιες που βγαζει ειναι μπαλιες 10αριου..Δεν ειναι μπαλιες εξτρεμ.Dinos_Liverpool έγραψε:Εννοείς δεκάρι, προφανώς, σε 4-2-3-1 και όχι σε κάποιο 4-4-1-1. Συμφωνώ απολύτως, giapas, και μου πέρασε και μένα από το νου, αφού βγάζει ασίστ, γιατί να μην δοκιμαστεί και ως δεκάρι; Μήπως και έχει την κάθετη που λείπει από την ομάδα και μήπως μπορεί και "βλέπει" καλύτερα γήπεδο από τον άξονα. Μια σκέψη κάνουμε, τη στιγμή που ο Νίνης δεν δείχνει ακόμα 100% έτοιμος και μάλιστα, εάν υπάρχουν σκέψεις να ξεκινήσουν και τρεις: Σάλπι, Στοχ και Λούκας, τότε γιατί όχι; Βέβαια, δεν γνωρίζω εάν έχει ξαναπαίξει τη θέση αυτή, οπότε ίσως είναι ρίσκο, εάν η θέση του είναι τελείως άγνωστη. Δεν ξέρω... πάντως, θα μου άρεζε σαν ιδέα, αρκεί, βέβαια, να έχει δοκιμαστεί πρώτα στην προπόνηση.
Προχθες με το που μπηκε εβγαλε κατευθειαν μια καθετη,δε θυμαμαι σε ποιον.
Εχει το γλυκο το ποδι που η μπαλα ερχεται ακριβως εκει που την θελεις.Και γω θεωρω οτι μπορει να παιξει πισω απο τον επιθετικο.
Είναι κρίμα να παίζει ο Λούκας, Τελείως στα άκρα. Είναι παίκτης τύπου Ίβιτς, με πολύ περισσότερη τεχνική και δύναμη. Άποψη μου.
πρέπει να βάλει ένα γκολ περνώντας και τον τερματοφύλακα. Ύστερα θα πάρει μπρος.
- ΑποστόληςΑ
Πάνω που είπα ότι χθες φαινόταν αλλιώτικος, έχασε εκείνη την ευκαιρία κάνοντας μια τόσο κακή προσπάθεια που δεν λέγεται.