Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Καλα χαμος γινεται, αν δε βγαλει η ΠΑΕ ανακοινωση..
Οσον αφορα τα οφ τοπικ για το μανατζερ, ενταξει δεν ειπαμε οτι παιρνεις οτι υπαρχει εκει μεσα αλλα ειναι μια τεραστια βαση δεδομενων με καλη αξιοπιστια. Εχει ακρες σε ολο τον κοσμο οποτε σου δινει μια ιδεα.Απο εκει και περα κανεις τη δουλεια σου, πχ στελνεις επαγγελματιες σκαουτερ. Η διαδικασια παντως για να μπει ενας παικτης χωρις τυχαια στατιστικα ειναι λιγο πιο περιπλοκη απο το να βαζει νουμερα ενας φοιτητης.
Δε θα μαλωσουμε για το μανατζερ.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ωχ Παναγια μου..Φυτανιδης; αρχισαν οι..Βρυζιες.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αυτός ο Μπαρμπαρόσας, για όσους τον έχουν δει, είναι καλύτερος του Camara πχ; Γιατί αν όχι...
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Αυτός ο Μπαρμπαρόσας, για όσους τον έχουν δει, είναι καλύτερος του Camara πχ; Γιατί αν όχι...
καποιος εδω μεσα εγραψε οτι δεν εχει ουσια στο παιχνιδι του και οτι δεν ειναι βιερινια...
ενταξει εμεις θελουμε εναν παικτη καλυτερο απο ρομπερ, ολισε, καμαρα και γεωργιαδη και ας μην ειναι βιερινια...γινεται?
οσον αφορα τον Φυντανιδη νομιζω οτι ειναι καλυτερος του Κατσικα που εχει περιθωρια βελτιωσης και του Ιντζιδη που δεν τον εμπιστευονται, ενω δεν ξερουμε αν θα συνεχισει ο Σιφο και αν θα προωθηθει στα χαφ ο Κατσουρανης, οποτε με ολη αυτη τη λογικη λεμε ναι στον Φυντανιδη για αναπληρωματικο στοπερ
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Mario Jardel έγραψε:Καλα χαμος γινεται, αν δε βγαλει η ΠΑΕ ανακοινωση..
Οσον αφορα τα οφ τοπικ για το μανατζερ, ενταξει δεν ειπαμε οτι παιρνεις οτι υπαρχει εκει μεσα αλλα ειναι μια τεραστια βαση δεδομενων με καλη αξιοπιστια. Εχει ακρες σε ολο τον κοσμο οποτε σου δινει μια ιδεα.Απο εκει και περα κανεις τη δουλεια σου, πχ στελνεις επαγγελματιες σκαουτερ. Η διαδικασια παντως για να μπει ενας παικτης χωρις τυχαια στατιστικα ειναι λιγο πιο περιπλοκη απο το να βαζει νουμερα ενας φοιτητης.
Δε θα μαλωσουμε για το μανατζερ.
Χωρίς να έχω σχοληθεί με το αντικείμενο, αλλά για να έβγαζα εγώ συμπέρασμα για το κατα πόσο αυτές οι βάσεις δεδομένων είναι σωστές,
1) θα έβρισκα εν Ελλάδι παίχτες που ξέρω και θα σύγκρινα τα χαρακτηριστικά τους (θα έδινα ιδιαίτερη βάση στα ψυχολογικά χαρακτηριστικά, για να δω πόσο βαθειά το έχουν ψάξει. Γιατί οκ, μπορεί να ξέρεις ότι ο Κουτσιανικούλης είναι γρήγορός στα ποδάρια και να το αποτυπώσεις, αλλά πχ στην τακτική ή διάθεση για εξέλιξη?

2) Θα πήγαινα σε προηγούμενες εκδόσεις του παιχνιδιού για να δω αν κάποιοι παίχτες εξελίχθηκαν, όπως έλεγε στο παιχνίδι. (πρέπει να υπολογιστούν και αστάθμητοι παράγοντες, όπως τραυματισμοί κλπ)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

jibbie έγραψε:ωχ Παναγια μου..Φυτανιδης; αρχισαν οι..Βρυζιες.
Για μένα το δίδυμο Schildenfeld - Khumalo είναι ένα καλό δίδυμο και θα ήταν καλό να παρέμεναν κι οι δυο. Με σωστό προπονητή θα έδεναν μεταξύ τους και θα είχαμε κάποια ασφάλεια πίσω. Ο Φυτανίδης δεν μου πολυγεμίζει το μάτι...
Καλούτσικο μπακ, αλλά μέχρις εκεί. Μπορεί να κάνω λαθος.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Αποστολη εμενα το διδυμο κουμαλο με οτι αλλο δε μου γεμιζει το ματι.Δεν το εχει ο κουμαλο.
Ο σιντεφελντ ειναι καλος αλλα πρεπει να βρει και εναν παρτενερ πολυ καλο.
Ο φυτανιδης ειναι μια καλη λυση και σαν αλλαγη δε μας χαλαει σιγουρα και με μηδενικο κοστος μεταγραφης.
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Πριν λίγες μέρες ακούστηκε το όνομα του Μαλεζά...Ε δεν νομίζω ο Μάλε να έχει κατι ιδιαίτερα παραπάνω απο τον Φυτανίδη(εκτός απο την εμπειρια στην Γερμανια)...

Παίχτικα ειναι πάνω κατω στο ίδιο επίπεδο...Έκτος και αν κανω τόσο μεγαλο λαθος.
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Συμφώνησε ο Φυτανίδης για 2 χρόνια λένε 8-)
Άβαταρ μέλους
Santana4

Δημοσίευση από Santana4 »

O Arshavin μενει ελευθερος στις 30 Ιουνιου και επισημα.. Αντε Ιβαν! :pano:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Δεν θέλω να συζητάμε για κουμαλό, ρομπέρ και παπαρίτσες...

Έχουμε λεφτά ή δεν έχουμε?

Ας φέρουμε παίχτες όπως Κοντρέρας, Γκαρσία, Κονσεισάο κλπ κλπ!

Δεν μπορεί πριν 4-5 χρόνια να μπορούσαμε και τώρα να μην μπορούμε!

Αναμένω τον νέο προπονητή για να ξεκινήσουν τα μπαμ μπουμ...

edit: Ok, ούτε τότε μπορούσαμε... :mrgreen: :lol:
Άβαταρ μέλους
DON_DS

Δημοσίευση από DON_DS »

Εκείνο το παληκάρι ο Lucas Perez για τον οποίο κάναμε και προσφορά το χειμώνα τί απέγινε;...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μια χαρα ειναι ο Φυτανιδης,αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει ουτε ενας κανονικος κεντρικος αμυντικος στην ομαδα αρα πας για 3 προσθηκες και δεν ειναι δυνατον να κανεις ενα ροστερ Βαβελ μονο με ξενους,οσο δε για τον Μαλεζα,αν επεστρεφε δυσκολα θα δεχοταν να καθησει παγκο σε αντιθεση με τον Φυτανιδη.Προβλημα πραγματικα υπαρχει αν τον προοριζουν για βασικο τοτε θα μιλαμε δικαιολογημενα για βρυζιες,ζαγοριες και τα λοιπα.Μεγαλος μου φοβος για το φετινο καλοκαιρι ειναι μην επαναληφθουν λαθη του 2009 που χαρην μεγαλου νεοπλουτισμου αντι για ποιοτικες προσθηκες φεραμε μια καραβια μετριοτητων απο την οποια ελαχιστοι επιβιωσαν.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

+++++
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

joshua έγραψε:Μια χαρα ειναι ο Φυτανιδης,αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει ουτε ενας κανονικος κεντρικος αμυντικος στην ομαδα αρα πας για 3 προσθηκες και δεν ειναι δυνατον να κανεις ενα ροστερ Βαβελ μονο με ξενους,οσο δε για τον Μαλεζα,αν επεστρεφε δυσκολα θα δεχοταν να καθησει παγκο σε αντιθεση με τον Φυτανιδη.Προβλημα πραγματικα υπαρχει αν τον προοριζουν για βασικο τοτε θα μιλαμε δικαιολογημενα για βρυζιες,ζαγοριες και τα λοιπα.Μεγαλος μου φοβος για το φετινο καλοκαιρι ειναι μην επαναληφθουν λαθη του 2009 που χαρην μεγαλου νεοπλουτισμου αντι για ποιοτικες προσθηκες φεραμε μια καραβια μετριοτητων απο την οποια ελαχιστοι επιβιωσαν.
αυτο ακριβως φοβαμαι και μιλαω για..Βρυζιες :evil:

στα στοπερ θελουμε ταχυτητα και προσωπικοτητα. αυτη τη στιγμη εχουμε 0/2 κ με -αποκλειστικα- τετοιες κινησεις θα μεινουμε στο 0/2.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”