Μεγάλε τώρα μου έκανες τα μούτρα κιμά λέμε ναούμ ξέρω 'γω....shark4 έγραψε:Αν κρατησεις τον ΓΔ προπονητη στην παραπανω ομαδα , προτεινω επισης τους Δελλα -Λυμπεροπουλο αλλα και Ριβαλντο που περασαν μαζι του καποιους μηνες και εχουν εντρυφυσει στο 4-4-2.....
Μεταγραφές χειμώνα 2012-13
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13
Εχω περίεργεια να δω 31 Ιανουαρίου 2013 τι θα γράφουμε εδώ μέσα
:):):)
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
-
1) Ναι, αλλά εάν φέρουμε τόσους παίκτες, θα κολήσουμε στην αποζημίωση ενός (δύο με το Γιάννου;) Για να πιάσει μία θέση που θεωρητικά μπορείς να έχεις πχ Φυτανίδη;peackok έγραψε:1) Του έκανα συμβόλαιο και αναγκαστικά θα συνεχίσω να τον έχωbane1980 έγραψε:Έστω να μιλήσουμε υποθετικά για ένα τέτοιο ρόστερ:
Διαφωνώ για το Χαριστέα, ούτε τους λόγους δεν χρειάζεται να πω.
Για Γκέκα δεν διαφωνώ λόγω ηλικίας, αλλά οτι είναι ίδιο στυλ με Κλάους, στους 2 μπροστά λογικά θέλουμε και κάποιον να μπορεί να σπάσει μπάλες και να κάνει και καμια τρίπλα.
Για Κυργιάκο δεν βλέπω γιατί τα 33 είναι μεγάλη ηλικία για ένα στόπερ. Οκ, δεν είναι και τζόβενο, αλλά 1-2 χρόνια καλά τα έχει για τη θέση του.
Όλοι οι άλλοι είναι μια χαρά, με τις εξής ερωτήσεις ωστόσο:
1) Το Βιβιάν τον ειρωνεύεσαι μόνος σου, γιατί εξακολουθείς να το συμπεριλαμβάνεις στο "επιθυμητό" ρόστερ;
2) Αριστερό μπακ μετά το Τζαβέλλα; Ο Κωνσταντινίδης; Άρα πίσω από τον Τόρο έχεις τον Αποστολόπουλο που τώρα δεν μπαίνει καν 18άδα;
3) 3ο ή 4ο στόπερ ο Ιντζίδης;
4) Τρίτος τερματάς;
5) Πρώτες αλλαγές στα εξτρεμ Πόποβιτς (που δεν έχει παίξει λεπτό φέτος με την πρώτη ομάδα) και Ναπολεόνι;
6) Γιάννου;;;; Γιάννου σε υποτιθέμενη αναβαθμισμένη ομάδα Ιβάν;
Μακάρι κάποιοι τους οποίους αναφέρεις, να έρθουν πάραυτα!
2) Δεν το συζητάμε, θέλεις κι άλλο αριστερό μπακ.
3) Ας μας δείξει πρώτα ότι δεν κάνει το παιδί και μετά παίρνεις και 4ο στόπερ
4) Έχεις
5) Ναπολεόνι, Γεωργιάδης, Πόποβιτς ακόμα και Λώρενς.
6) Ισχύει ότι και στο 1.
Για το αν κάνει ή όχι ο Γκέκας για το αν χωράει ή όχι στην 11αδα έχω άλλη άποψη
3) Οκ, απλά δεν ξέρω πόσες ευκαιρίες θα έχει μέχρι το καλοκαίρι για να το δείξει, δεδομένου οτι υποτίθεται οτι θα πάρουμε 1-2 στόπερ τώρα με προοπτική μεγαλύτερη του εξαμήνου
4) Μελισσά;
5) Οκ, ΓΓ και Λώρενς κάπου μου ξέφυγαν από τη λίστα.
6) Πιστεύω οτι ή κάνουμε ξακαθάρισμα ή όχι. Εάν είναι να περιμένουμε απλά να τελειώσουν τα συμβόλαια αυτών που δεν μας κάνουν...
Δεν βλέπω πουθενά τους πιο πολυσυζητημένους "στόχους" της χειμερινής περιόδου ωστόσο...για ποιο λόγο δεν τους βάζεις;
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:μεχρι τοτε....
θα εχει ερθει ο Αγγελοςκαι ολα θα πανε καλα
![]()

να είσαι καλά ρε Τάγμα ...
πλάκα πλάκα έτσι όπως το πάμε μάλλον θα βγει η πρόβλεψή σου και τότε θα περάσουμε πάλι μία περίοδο απείρου κάλους ... εγώ προειδοποιώ ότι θα είμαι φανατικός χριστιανός ... !!!
Re: Απ: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13
Αδερφέ παίζεις στο Ελληνικό πρωτάθλημα και όχι στο πρωτάθλημα Αγγλίας, Γερμανίας κτλ.karlat85 έγραψε:Είπες για τα μήλα Οκ , για τακτική τίποτα όμως, πήρε 11 παίκτες κάτι τους πέταξες μέσα
Για πια τακτική μου μιλάς τώρα δεν καταλαβαίνω.
Το πρωτάθλημα το παίρνει αυτός που έχει τις καλύτερες μονάδες και όχι πάντα το καλύτερο σύνολο.
Αυτή η 11άδα που σχημάτισα πιο πάνω έχει τις μονάδες για να ανταγωνιστεί τις αντίστοιχες του Γαύρου.
Βρες μου τώρα και 5 κοράκια που θα κάνουν τη βρομοδουλειά όταν δεν τραβάν οι μονάδες μας και τσουπ
πήρες πρωτάθλημα Σούπερ Λιγδ.
Κάντο αυτό όχι 15 χρόνια όπως ο Γαύρος αλλά 2-3 πάρε τα φράγκα από CL και μετά φέρε μου τον Μουρίνιο να μου μάθει και τακτική.
peackok έγραψε:11άδα:
...............................Σιφάκης................................
Τοροσίδης.......Κυριάκος.............Κατσικάς........Τζαβέλας
Σαλπιγγίδης.........Κατσε........Κατσουράνης..........Ιβανσιτς
.....................Γκέκας.......Αθανασιάδης.....................
Ομάδα δυνατοτήτων με ενάμιση ξένο στην 11άδα και τρεις στον πάγκο...
Πάγκος:
Γλύκος
Ιντζίδης
Γιάννου
Κωνσταντινίδης
Λάζαρ
Χαριστέας
Ναπολεόνι
Πόποβιτς
Γεωργιάδης
Παναγιωτούδης
Βιβιάν
Πέλκας
Αποστολόπουλος
Λώρενς
Δεν σας αρέσει; Σας χαλάει ε;
Καλά για την εντεκάδα δε θα σχολιάσω γιατί είναι το λιγότερο αστεία, μια ερώτηση μονο. Ο ένας ξένος είναι ο Ivancic. Ο μισος είναι ο Κάτσε? Και γιατί τον λες μισό? επειδή είναι και αλβανός η επειδή είναι μιση μερίδα ? χεχεχε

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά....chrisg4 έγραψε:peackok έγραψε:11άδα:
...............................Σιφάκης................................
Τοροσίδης.......Κυριάκος.............Κατσικάς........Τζαβέλας
Σαλπιγγίδης.........Κατσε........Κατσουράνης..........Ιβανσιτς
.....................Γκέκας.......Αθανασιάδης.....................
Ομάδα δυνατοτήτων με ενάμιση ξένο στην 11άδα και τρεις στον πάγκο...
Πάγκος:
Γλύκος
Ιντζίδης
Γιάννου
Κωνσταντινίδης
Λάζαρ
Χαριστέας
Ναπολεόνι
Πόποβιτς
Γεωργιάδης
Παναγιωτούδης
Βιβιάν
Πέλκας
Αποστολόπουλος
Λώρενς
Δεν σας αρέσει; Σας χαλάει ε;
Καλά για την εντεκάδα δε θα σχολιάσω γιατί είναι το λιγότερο αστεία, μια ερώτηση μονο. Ο ένας ξένος είναι ο Ivancic. Ο μισος είναι ο Κάτσε? Και γιατί τον λες μισό? επειδή είναι και αλβανός η επειδή είναι μιση μερίδα ? χεχεχε![]()
![]()
![]()
- Paok_eisai_4
peackok έγραψε:Αδερφέ παίζεις στο Ελληνικό πρωτάθλημα και όχι στο πρωτάθλημα Αγγλίας, Γερμανίας κτλ.karlat85 έγραψε:Είπες για τα μήλα Οκ , για τακτική τίποτα όμως, πήρε 11 παίκτες κάτι τους πέταξες μέσα
Το πρωτάθλημα το παίρνει αυτός που έχει τις καλύτερες μονάδες και όχι πάντα το καλύτερο σύνολο.
Αυτή η 11άδα που σχημάτισα πιο πάνω έχει τις μονάδες για να ανταγωνιστεί τις αντίστοιχες του Γαύρου.
Βρες μου τώρα και 5 κοράκια που θα κάνουν τη βρομοδουλειά όταν δεν τραβάν οι μονάδες μας και τσουπ
Κάντο αυτό όχι 15 χρόνια όπως ο Γαύρος αλλά 2-3 πάρε τα φράγκα από CL και μετά φέρε μου τον Μουρίνιο να μου μάθει και τακτική.
δεν εχεις αδικο στα παρασκηνιακα///αλλα εντος γηπεδων αυτο π παρουσιαζεις ειναι αστειο...που ειναι ο μπουκαδορος στυλ βιερινια-λουκας που ψαχνουμε?ο στοπερ ηγετης ειναι ο ΣΩΤΟΣ??2 φορ(γκεκας-κλαους που δεν τριπλαρουν ουτε την σκια τους?κατσουρανης διπλα στον κατσε???κρατα τον γκαρσια αμα ειναι...υγιεις μεχρι τα 45 παιζει..στον παγκο?το χαος??θα βαλεις τον ποποβιτς να σ γυρισει παιχνιδι???τον χαριστεα??τον γιαννου??πλακα κανετε ρε??κανεις copy paste 10 παιχτες κ τους μπουμπουνας εδω μεσα?μιλας οτι δεν υπαρχει τακτικη....στην ευρωπη θα ξεφτιλιζεσαι σαν τον γαυρο??...τσιμπα ενα μανατζερ να παιξεις...θα σε βοηθησει για αρχη!!εκει θα τις ξεφτιλιζεις τις ομαδες σου με τετοιες επιλογες αλλα κλαιν..ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!!
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Δε ξερω για τι φημιζεσαι αλλα το χιουμορ το'χεις!DC έγραψε:Δεν φημίζομαι ούτε για το χιούμορ μου ούτε για την ενόρασή μου.ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:o Δωνης με τον Πανθρακα;;;DC έγραψε:Εγώ ανυπομονώ να δω το σχήμα και το σύστημα που θα κατεβάσει ο Δώνης με τον Πάνθρακα καθώς και την συμπεριφορά της ομάδας χωρίς τον Κλάους.
ελα,πλακα κανεις τωρα,ε;;
Γιατι το ''δειχνει να μην αρπαζει τις ευκαιριες απ'τα μαλλια'' για τον Παναγιωτουδη που εχει παιξει ολα-ολα 30' φετος με τον Πλατανια μονο ως αστειακι μπορω να το εκλαβω...
Για τα φράγκα που έχουμε ακόμα και οι παραπάνω είναι πολυτέλεια αλλά με τα λόγια κάποιοι χτίζετε ανώγια και κατώγια. Θέλετε και ευρωπα'ι'κή πορεία. Σιγά μη ζητήσετε και το CL σε λίγο.Paok_eisai_4 έγραψε:peackok έγραψε:Αδερφέ παίζεις στο Ελληνικό πρωτάθλημα και όχι στο πρωτάθλημα Αγγλίας, Γερμανίας κτλ.karlat85 έγραψε:Είπες για τα μήλα Οκ , για τακτική τίποτα όμως, πήρε 11 παίκτες κάτι τους πέταξες μέσα
δεν εχεις αδικο στα παρασκηνιακα///αλλα εντος γηπεδων αυτο π παρουσιαζεις ειναι αστειο...που ειναι ο μπουκαδορος στυλ βιερινια-λουκας που ψαχνουμε?ο στοπερ ηγετης ειναι ο ΣΩΤΟΣ??2 φορ(γκεκας-κλαους που δεν τριπλαρουν ουτε την σκια τους?κατσουρανης διπλα στον κατσε???κρατα τον γκαρσια αμα ειναι...υγιεις μεχρι τα 45 παιζει..στον παγκο?το χαος??θα βαλεις τον ποποβιτς να σ γυρισει παιχνιδι???τον χαριστεα??τον γιαννου??πλακα κανετε ρε??κανεις copy paste 10 παιχτες κ τους μπουμπουνας εδω μεσα?μιλας οτι δεν υπαρχει τακτικη....στην ευρωπη θα ξεφτιλιζεσαι σαν τον γαυρο??...τσιμπα ενα μανατζερ να παιξεις...θα σε βοηθησει για αρχη!!εκει θα τις ξεφτιλιζεις τις ομαδες σου με τετοιες επιλογες αλλα κλαιν..ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!!
Και να σου υπενθυμίσω πως και οι τελευταίες ας το πούμε πορείες που έκανες στην Ευρώπη ήταν με ομάδα 30+.
Χαλκιάς, Κοντρέρας, Λίνο, Γκαρσία, Σορλέν, Κονσε'ι'σάο, Ίβιτς.
Κοίτα λοιπόν να πάρεις το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγδ μπας και πάρουμε και καμιά ανάσα επιτέλους και άσε τις πορείες τις τακτικές και τα μανατζερς.
- Mario Jardel
Όχι φίλε δεν είμαι ο Βρύζας, ο Πρίζας είμαι..joshua έγραψε:Ελα peackok πες την αληθεια,ο Βρυζας εισαι...

- Μπαρκαρούτσος
peackok έγραψε:Άκου μεγάλε αν σου δίνει ο εργοδότης σου 450 ευρώ και κάποιος άλλος 900 εσύ να κάτσει σ'αυτόν με τα 450 μηνιάτικο και να δουλεύεις για την ψυχή της μάνας σου.RoMaN έγραψε:Μετά από τρεις αγώνες παρελθόν ο Jacobo;
Ο Garcia πού είναι;
Ο Σηφάκης που μας έφτυσε το καλοκαίρι να πάει να κάτσει τέρμα στα 5x5..
Πλάκα μας κάνεις;
Άλλο οι δουλειές και άλλο το συναίσθημα ας τα ξεχωρίσουμε επιτέλους.
Για ποιο ακριβώς ισχύει αυτό που με λες;