28. Σταύρος Τσουκαλάς
Re: 28. Σταύρος Τσουκαλάς
Δουλειά και περισότερη αυτοπεποίθεση όταν σουτάρει.
Γιατί είναι φανερό ότι το ψάχνει.
Γιατί είναι φανερό ότι το ψάχνει.
ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ.
Καλύτερος από αγώνα σε αγώνα... μεταγραφή από το πουθενά που λέει και ο οπλαρχηγός.
ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΑΥΡΑΚΑ...
ΔΟΥΛΕΙΑ, ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΑ 4 ΓΡΑΜΜΑΤΑ...
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΟΥ, ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ.
Εμείς είμαστε μαζί σου... ειδικά εδώ μέσα πολλοί από εμάς γουστάρουμε τα "ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ"
από μέτριες και δαπανηρές μεταγραφές ποδοσφαιριστών που δήθεν έχουν την εμπειρία.
ΥΓ
ΔΩΣΤΕ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ...
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ.
(Αντί αυτού... πόνεσαν τα ματάκια μας στα αριστερά αρκετές φορές φέτος.)
Καλύτερος από αγώνα σε αγώνα... μεταγραφή από το πουθενά που λέει και ο οπλαρχηγός.
ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΑΥΡΑΚΑ...
ΔΟΥΛΕΙΑ, ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΑ 4 ΓΡΑΜΜΑΤΑ...
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΟΥ, ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ.
Εμείς είμαστε μαζί σου... ειδικά εδώ μέσα πολλοί από εμάς γουστάρουμε τα "ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ"
από μέτριες και δαπανηρές μεταγραφές ποδοσφαιριστών που δήθεν έχουν την εμπειρία.
ΥΓ
ΔΩΣΤΕ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ...
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ.

(Αντί αυτού... πόνεσαν τα ματάκια μας στα αριστερά αρκετές φορές φέτος.)
- ΑποστόληςΑ
Πάνω από το μέτριο σε τρίτη συνεχόμενη εμφάνιση. Το ενθαρρυντικό δεν είναι η απόδοσή του σε απόλυτες τιμές, αλλά η πρόοδος που σημειώνει. Αργά, αλλά σταθερά.
-
Μ'αρέσει πάντως Αποστόλη το ότι είσαι ανοιχτόμυαλος οπαδός και δεν έχεις πρόβλημα να αλλάξεις τη γνώμη σου όταν αλλάζουν οι συνθήκες.Πολύ καλό αυτο....
δεν τον έχω παρατηρήσει πώς κινείται τακτικά στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο οφείλω να ομολογήσω οτι δεν διαθέτει χαρακτηριστικά έλληνα παίκτη. απεναντίας έχει πολύ καλή υποδοχή, παίζει και με πλάτη, μπορεί να γυρίσει το σώμα του όταν υποδέχεται τη μπάλα, παίζει το 1-2 πανεύκολα (μάλιστα όταν κάνει την πάσα κάνει κίνηση να ξεμαρκαριστεί - ο ορισμός του ποδοσφαίρου δηλαδή, βλέπε arsenal). μου θυμίζει τον busquets της barcelona, εντάξει μη βαράτε...

- ΑποστόληςΑ
Αφού αλλάζει ο ίδιος να μην αλλάξω κι εγώ; Εξ άλλου στην κριτική μου για τον παίκτη πάντα έγραφα το "μέχρι τώρα". Για να σχηματίσω μια πιο σωστή άποψη για κάποιον παίκτη πρέπει να τον δω σε αρκετά παιχνίδια. Όσο περισσότερα, τόσο πιο σωστή θα είναι.monopaokre έγραψε:Μ'αρέσει πάντως Αποστόλη το ότι είσαι ανοιχτόμυαλος οπαδός και δεν έχεις πρόβλημα να αλλάξεις τη γνώμη σου όταν αλλάζουν οι συνθήκες.Πολύ καλό αυτο....
Δεν λέω βέβαια ότι είναι παικταράς, ούτε είμαι προφήτης για να το προφητέψω. Αν όμως συνεχίζει να προσπαθεί, λόγω και του νεαρού της ηλικίας του, θα γίνει καλός.
-
Συμφωνώ. Το έχω σκεφτεί πολλές φορές.palok έγραψε:θυμίζει τον busquets της barcelona, εντάξει μη βαράτε...![]()

Εξακολουθω να πιστευω πως μπορει να δωσει περισσοτερα.Απλα,κατα τη γνωμη μου ειναι ακομα τρακαρισμενος απο την αποτομη εξελιξη της καριερας του.Θεωρω πως εαν απελευθερωθει θα δωσει πολλα περισσοτερα.Ο χρονος θα δειξει.
Μετά τα τελευταία άσχημα νέα με τον Βίκτωρα, που θα τον δούμε Μάρτιο....
Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΟΥΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
Προχώρα παλίκαρέ μου, μαζί σου είμαστε όλοι.
Έχεις δυνατότητές για πολύ μεγάλες εμφανίσεις.
Το μόνο που μένει, είναι να το δείξεις στο γρασίδι.
Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΟΥΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
Προχώρα παλίκαρέ μου, μαζί σου είμαστε όλοι.
Έχεις δυνατότητές για πολύ μεγάλες εμφανίσεις.
Το μόνο που μένει, είναι να το δείξεις στο γρασίδι.
ΕΙΔΗΣΗ...έρχεται και άλλος στην 1η ομάδα! Μαθαίνω ότι ο Σαββίδης από την Β΄ομάδα θα κάνει σήμερα προπόνηση με τους μεγάλους....Άρεσε φαίνεται στον Χαβίνιο μετά το χθεσινό ματς.
Tataka tataka είσαι εδω κανένα σχόλιο καμμιά κολοτουμπαTaTaKaS έγραψε:Να ξαναπώ ότι δεν έχω πρόβλημα με τον Σταύρο...Με το παλικάρι υπήρξαμε συμπαίκτες και είναι όντως πολύ καλό παιδί,καλός χαρακτήρας.Αυτό που με ενοχλεί είναι άλλο,νομίζω έγινα κατανοητός...Τότε,όταν ήμασταν συμπαίκτες είχαμε στην ομάδα πολύ καλύτερους παίκτες αλλά από αυτούς δεν έπαιξε κανένας μπάλα.Όχι γιατί δεν προσπάθησαν ή γιατί δεν ήθελαν.Για άλλους λόγους.
Αν αξίζει φυσικά και να παίξει,παοκτσάκι δικό μας είναι...Μακάρι να μας πετάξει τα μάτια έξω και να πετάξει και τον Γκαρσία από την ενδεκάδα.Για το παιδί αυτό είναι όνειρο να φοράει τη φανέλα αυτή ενώ για το Γκαρσία απλά η δουλειά του...Μακάρι να με βγάλει λάθος αλλά τον ξέρω τόσο καλά ως παίκτη που προτιμώ το Μπαλαφίνιο!!!Θα τον δούμε στην πορεία...
Μόλις βρω λίγο χρόνο αύριο η μεθαύριο θα σε στείλω και ένα ΠΜ sernikos...

- ΑποστόληςΑ
Μπορεί να ήσαν πράγματι συμπαίκτες πριν από 5 χρόνια, αλλά μέσα σ' αυτή την κρίσιμη 5ετία, οι ποδοσφαιριστές αλλάζουν πολύ, δεν μένουν στάσιμοι. Κι αν έχουν διάθεση δεν σταματούν να βελτιώνονται, ποτέ.
συνεχιζει να ικανοποιει και να αφηνει υποσχεσεις ο σταυρος παρα το οτι δεν εχει παιξει ακομα στη θεση του...τακτικα τον εχω πιο ετοιμο απο τον κλαους...
Και ποια ειναι ακριβως η θεση του? Γιατι αν ακομα πιστευουμε οτι μπορει να παιξει ο τσουκαλας σε επιπεδο ΠΑΟΚ ως επιτελικος μαλλον τα τελευταια 3 χρονια πηγαν στραφι και επιστρεφουμε σε εποχες που ελπιζαμε στον βαγγελη.